מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי אמר לי שעכשיו עומדים לצאת מסכים חדשים זולים יותר וטובים יותר מ LCD יש משהו כזה שעומד לצאת בזמן הקרוב?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אז כאמור בכותרת קיבלתי את המסך המדהים הזה היום. המסך הוא עם בגרסת A02 עם פאנל של LG-PHILIPS, ה- S-IPS כמובן. הוכן במקסיקו. אני ארשום כאן את ההתרשמות הראשונה שלי מהמסך, וכמה תמונות בודדות (בעיקר כי אני לא יודע איך להעלות תמונות בתוכן ההודעה), ואחרי שאמשיך ואעשה בדיקות נוספות בעזרת תוכנות בעיקר, אעדכן את הת'רד. -מבדיקה פשוטה לפי העין, והרצה של כמה יישומים ותמונות, אין פיקסלים מתים\תקועים. אבל כמובן שאני אעשה גם בדיקה מקצועית באמצעות תוכנה. - אין בעיית אחידות (BANDING) באף יישום שבדקתי בינתיים. אבל הנה החלק המוזר- אין גם בעיית אחידות במצבי העבודה multimedia\gaming ולא רק במצב desktop. - בעיית ה backlight bleeding כמעט ואינה ואף שואפת ל-0. הדרך היחידה לראות את התאורה הא…
-
- 31 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
קניתי השבוע את המסך LG L1970HR ונוכחתי לדעת כי ישנן מס' בעיות ממש מעצבנות ... דבר ראשון, והכי מכאיב, הוא שברזולוציה בה רואים במסך בצורה האופטימלית (1280/1024) המסך עובד רק עם 60hz ב Refresh rate... בשאר הרזולוציות הוא יכול לעבוד גם עם 75hz, אך זה נראה זוועה... דבר נוסף, הוא הבדלי צבעים בין תחתית המסך לבין החלק העליון שלו. ישנם הבדלים בבהירות בין שני החלקים של המסך. דבר נורא מוזר... ניסיתי לשחק עם הבהירות ושום דבר לא הולך, הוא מכהה ומבהיר את שני החלקים, וההפרש ביניהם נשאר. כמו כן, ישנן מריחות לא ברורות... למשל בדפדוף מהיר באתרי אינטרנט, למעלה ולמטה (בעזרת הגלגלת של העכבר) רואים ממש "פלאשים" על המסך. כאילו שהמסך לא עומד בקצב. האם מישהו נוסף נתקל בבעיה הזו ? זה אמור להיות מס…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחיפוש ממש קליל חוזרים שני מסכים שוב ושוב בתור המלצות. שאלותי הם כאלה : מדוע ממליצים על ה DELL כשאני קורא את המפרט שלו אני רואה שזמן ריענון שלו הוא 16MS שכיום יש מסכים עם 2MS ? שאלה יותר חשובה מי מבין השניים הוא יותר מומלץ ? האם יש בארץ חברות שמוחרות את המסכים הנ"ל כי לאחר חיפוש אני מוצא את ה DELL לא בגירסת ה WFP ואת ה LG בכלל לא נמצא האם למשהוא יש לינק לחברות בארץ שמוכרות את המסכים הנ"ל ? שאלה אחרונה בעבר תמיד המליצו על חברת Viewsonic וכיום אני לא מצליח לראות איזה דגם ממולץ שלהם האם משהוא יכול בנוסף להמליץ לי על דגם של Viewsonic בתודה מראש אודי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האופציות שלפניי הם Lg 19 הדגם של ה1800 ש"ח ( 1970HR נדמה לי ) מחנות אמינה לCmv 22 אינץ' ששמעתי עליו דברים ממש טובים ( אמנם הניגודיות 1:800 נמוכה משמעותית בהשוואה לLg אך הבנתי שסרטים נראים מעולה , אז לא אכפת לי מנתונים יבשים ) , אבל ניסיון מר של אבא עם החנות בה הוא נמכר , ואני סומך על אבא , אבל השלוש אינץ' הנוספים האלה ממש קורצים לי ... אז ככה , מהי מדיניות האחריות של Ksp בנוגע למסך הזה ( כמה פיקסלים שרופים מרגע מסירה וכמה לשלוש שנים ) , על אילו דברים הם יכולים לעשות לי צרות אם הם ישתבשו ( חוץ מנזק פיזי ) , והאם יש דרך לבדוק פיקסלים שרופים עוד לפני שאני רוכש אותו ( כלומר : האם Ksp יאפשרו לי להריץ את התוכנה שניתנה פה ) ? רקע : המסך ישומש בעיקר לגלישה באינטרנט וגם לסרטים\ס…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
benq fp92e הוא מתומחר ב-1350 ש"ח שזה די נמוך הייתי רוצה לדעת אם זאת מציאה או שזה מתבטא באיכות שלו.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מסך חדש של LG מודל L1970HR לאחר ששמעתי עליו המלצות רבות וראיתי אותו בפעולה אצל חבר. חיברתי אותו בחנות ובדקתי שאין שום פיקסל שרוף עליו (עם תוכנה ייעודית שמילאה את המסך כל פעם בצבע אחר ועברתי על המסך לאט לאט בכל פעם). מהבחינה הזאת המסך הגיע ללא פיקסלים שרופים או מתים. באתי הביתה וחיברתי אותו למחשב שלי באמצעות כבל DVI שסופק עם המסך. מפרט המחשב: 6600GT של אסוס 4600+ X2 antec 420W 1GB DDR Kingston win XP (אני בכוונה לא מפרט ממש אבל תדעו שהמפרט טוב עם חלקים טובים שבחרתי בעצמי אחד אחד והם עברו בדיקות מקיפות למאמץ). דרייברים: NVIDIA ForceWare 93.71 LG 1970HR 1.0 (digital) חיברתי והתחלתי לכוון את המסך דרך כפתורי הבקרה שעליו. אני חי…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למסך הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5889 מה אתם חושבים עליו? ומה אתם אומרים על MAG ?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, לקראת הקנייה הקרובה של מסך, התעניינתי בין היתר בדגם LG L1950B, שזכה בדירוג גבוה בpcworld. משום מה, בין עשרות המסכים ש LG מציגה באתר שלה, הוא לא מופיע . למישהו יש מושג למה? האם הוצא לו דגם חלופי? תודה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני כרגע באילת ויש לי את האפשרות לקנות את המסך המדובר ב-900 ש"ח, כשבזאפ המחיר הכי זול שחנות מציע אותו הוא 1100 ש"ח. האם שווה לי לקנות אותו? האם הוא טוב? זמן התגובה שלו הוא 8ms, ואני לא גיימר אבל משחק מדי פעם. האם הוא יספיק לי או שזה לא מספיק למשחקים ואני צריך משהו יותר טוב? ובכלל האם זו עסקה טובה או שלמרות המחיר הזול לא כדאי לי לקנות את המסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה למסך LCD 17" 8 ms - עד 1000 ש"ח . בלי חריגה ! תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה, כמו שחלקכם יודעים רכשתי Viewsonic VP930 שעל אף מחירו הגבוה סבל מבעיית קורונה בצער רב וביגון החזרתי אותו והחלטתי שאני לא רוכש מסך עד שאני רואה פיזית בעיניים. יצא לי לאחרונה להיות ב-Sale של LG בו רכשתי לאחר לבטים רבים ועקב המלצות בפורום ששמו כאן קישור אליו, את ה-L204WT. אכן מסך טוב, השחור יפה, סרטים סבבה, משחקים על הכיפק אבל הצבעים לא מגיעים לדרגת ה-Viewsonic (צפוי לא? מדובר בפאנל TN שהוא נחות יותר). המסך עלה לי 1690 ש"ח ולדאבוני גיליתי שיש לו Pixel תקוע (צבע כחול)... ניסיונות רבים לשחרר אותו בעזרת לחיצות ותוכנות עלו בתוהו וכך חזרתי אל אותו Sale למצוא מסך חליפי. עוד לפני שקניתי את ה-L204WT שקלתי את ה-L2000C שראיתי שם אבל כל הדיבורים על ה-L204WT כאן גרמו לי לקנות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14783 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50&products_id=15217 או בכלל משהו אחר? אם משהו אחר אז שיהיה בטווח המחירים הזה ושיהיה כמובן 19 WIDE
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום. קודם כל, אני לא מאלה שכותבים דחוףףף!!!11אחדאחד , אני פשוט צריך עזרה בדחיפות, מצטער אם זה נשמע אחרת :\ . אז ככה, אבא שלי מעוניין לקנות לעצמו מסך למחשב, והוא ראה בעיתון את שני אלו : 1. acer 19" TFT 5MS 1440X900 pixels @ 75Hz 1:700 Contrast מחיר 1199 ¤. 2. Deawoo 8MS 1:700 contrast מחיר 1199 ¤. איך המסכים האלו? השימוש הוא משרדי בלבד ולא משחקים או משהו כזה. האם יש מסכים טובים יותר בסביבות המחיר הזה? בתודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני אשתמש במסך הרבה למשחקים גלישה וסרטים איזה מביניהם יותר טוב/עדיף חפשתי ביקורות ושני המסכים לא מאכזבים אז לשאלה שלי איזה מביניהם יותר מתאים לשימוש יום יומי
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כמה בדיקות שאני מתכוון לעשות: 1. פיקסלים שרופים או תקועים: להציג מסך שכולו לבן, אדום, ירוק, כחול ולחפש נקונות בצבע שונה. 2. זליגת אור: להציג מסך שחור ולנסות לראות X במסך. 3. מריחות: לשים שומר מסך שמזיז תמומה ולכוון אותו להזיז אותה במהירות. איזה עו בדיקות כדאי לעשות? האם יש תוכנה שעושה בדיקות כאלה? יש לי את nokia monitor test אבל למעט הבדיקות ל 1 ו 2 היא מיועדת לבדיקת מסכי CRT.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode הטלויזיה אמורה ליהיות מחוברת ל XBOX360, בגלל זה צריך HD ורזולוציה גבוהה ולפחות 8MS . סך הכל המחיר נראה טוב, יש למישהו ניסיון איתה ? ובטוח שיראו בה יותר טוב מה 21" CRT הנוכחית כן ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשימוש משרדי: גלישה, כתיבת מסמכי word ועבודה בפוטושופ. אין הגבלה בעניין התקציב. איזה מסך (חברה ודגם) הוא הכי מומלץ? תודה, רנצ'יק
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר המליץ לי עליו ורציתי לדעת האם הוא באמת טוב. חבר שלי אמר לי שהוא עלה לו 1100 האם ככה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצה למסך Lcd 19", והדרישות ממנו מאוד ספציפיות: הוא בעיקר ישמש לקריאת מסמכים, גלישה באתרים ועריכה של מסמכים, ולכן חשובה איכות צפייה בטקסט. אני מוכן לגלוש קצת מהתקציב וזאת בתנאי שהמסך יעמוד בדרישות. איזה מסך לדעתכם יתאים לדרישה זו באופן הטוב ביותר? שקלתי את ה- vp930b, יש משהו מתאים יותר? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
סופסוף ראיתי אותו בתצוגה היום. מסך מהמם הוא לא ענקי, אפשר לשבת לידו בשולחן ואיכות הצבעים מעולה. המוכר בדיוק הציג עליו סרט ורואים נהדר ללא מריחות וגם סצינות חשוכות נראות נהדר. וזה עוד ברזולוציה לא טבעית (כרטיס מסך מימי הביניים). זווית הצפייה היא בערך 120 מעלות לפני שהצבעים מתחילים להשתנות. הרבה יותר טוב מכל מסך שראיתי עד עכשיו. גם טקסט נראה עליו חד וברור. המסך הזה היה כמובן SIPS גרסא A02. מהמשלוח הקודם. המסכים שיש להם ממשלוח חדש כך שהם יכולים להיות SPVA אבל ראיתי שהם כולם תוצרת מקסיקו. היה נדמה לי אן שבאמת SIPS מגיעים מקסיקו וSPVA מגיעים מסין? בכל מקרה אם מישהו מתלבט בינו לבין ה"CMV 22 ה dell איכותי יותר (בכל מקרה לכו לראות בעצמכם)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על מה אתם הכי ממליצים בתור מסך ייעודי לגלישה ועבודה על המחשב וגם למשחקים?( 65% גלישה וכו'- 35% משחקים ) בין 3 המסכים: LG L1970HR SAMSUNG 941BW SAMSUNG 931BF אני אשמח לשמוע עוד הצעות כמובן. ואם אפשר אז אני גם אשמח לשמוע על כרטיס מסך מומלץ. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
DELL 1907FP Viewsonic VX922 או בכלל מסך אחר? מיועד לעבודה משרדית ומשחקים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בבדיקה שעשיתי גיליתי שע"פ היצרן המסך הנ"ל מגיע עם 8MS אבל בחיפוש לקניה בזאפ רשום שהוא 5MS מה הרעיון???? והאם המסך הזה טוב למשחקים וגרפיקה. תודה לעונים (ואני בשלבי קנייה מתקדמים)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או של כל חברה של CMV, אני רוצה לדעת האם אתם מרוצים מהאיכות שלו? המסך שלי יהיה טוב למשחקים? ולקריאת טקסטים? וכל הדברים שעושים במחשב? ואם ביום הקנייה אני בא לבית ורואה שפיסקל שרוף, הם יחליפו לי? ואני יכול אולי בחנות להחליף? להגיד להם לבדוק לי אותו לפני. (ואתם יודעים על איזו חנות מדובר)
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-