מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, כמו שחלקכם יודעים רכשתי Viewsonic VP930 שעל אף מחירו הגבוה סבל מבעיית קורונה בצער רב וביגון החזרתי אותו והחלטתי שאני לא רוכש מסך עד שאני רואה פיזית בעיניים. יצא לי לאחרונה להיות ב-Sale של LG בו רכשתי לאחר לבטים רבים ועקב המלצות בפורום ששמו כאן קישור אליו, את ה-L204WT. אכן מסך טוב, השחור יפה, סרטים סבבה, משחקים על הכיפק אבל הצבעים לא מגיעים לדרגת ה-Viewsonic (צפוי לא? מדובר בפאנל TN שהוא נחות יותר). המסך עלה לי 1690 ש"ח ולדאבוני גיליתי שיש לו Pixel תקוע (צבע כחול)... ניסיונות רבים לשחרר אותו בעזרת לחיצות ותוכנות עלו בתוהו וכך חזרתי אל אותו Sale למצוא מסך חליפי. עוד לפני שקניתי את ה-L204WT שקלתי את ה-L2000C שראיתי שם אבל כל הדיבורים על ה-L204WT כאן גרמו לי לקנות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה למסך LCD 17" 8 ms - עד 1000 ש"ח . בלי חריגה ! תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שימושים: מסכי 19' ישמשו ל-60% כתיבת קוד, 30% מסמכי אופיס (WORD בעיקר) ו-10% אינטרנט. טווח מחירים צריך להיות עד 2500 ש"ח לכל היותר אבל עדיף בסביבות 2000 ש"ח. הדגש כאן הוא על איכות קריאת טקסט וישיבה ממושכת יומיומית מול המסך. מסכי 20' ישמשו למטרות דומות אבל גם למשימות גרפיות פשוטות (MODELSIM/CAD) , יותר אינטרנט ופוטנציאלית לגיימינג מזדמן. טווח מחירים צריך להיות עד 3500 ש"ח לכל היותר אבל עדיף בסביבות 3000 ש"ח. הדגש כאן הוא גם על איכות קריאת טקסט וישיבה ממושכת יומיומית מול המסך וגם על שימוש תובעני יותר (גיימינג/גרפיקה אבל לא חייב להיות ב-TOP). יש אפשרות למסכים רחבים אבל ההעדפה הכללית היא לאספקט של 1600X1200. מכיון שלא צפוי שדרוג נוסף בקרוב יש העדפה לפאנלים מתקדמים ולא לטכנולו…
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הציעו לי מסכים אחרים אבל ראיתי בחוות דעת בזאפ שלסרטים לא לקנות אותו בגלל הבעיה שמהצדדים לא רואים טוב.אבל על המסך הזה לא מצאתי חוות דעת .אז אם יש משהו שמכיר את המסך ויודע אם הצפיה טובה מהצד ולא רק מי שיושב ממול שיגיד לי.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בכללי : מה אמורה להיות הרזולוציה המקסימלית של 19" LCD והרזולוציה המקסימלית של 17" היא 1280X1024 , נכון ?[ככה זה אצלי] ---------------------------------------------------------------------- יש איזה מישהו אחד שאני מכיר אני יש לו Sumsung 960BF 19" LCD ו[יש לו גם X1900GT] עכשיו הוא שלח לי את ההגדרות של הרזולוציה המקסימלית שלו וכתוב שם 1280X1024 , מה השאלה : זה לא אמור להיות יותר מיזה [או 1600X1200]? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
תודה רבה! ישראל
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי בבית מסך 21 לא דק אבל שמעתי שיש בו קרינה וחוץ מזה האיכות צפיה שלו מגעילה .אבל מה שחשוב לי זה הבריאות של העניים מי שיכול להציע לי מסך בלי קרינה וטוב באיכות{אם יש גם חברה טוה שהמסך יחזיק זמן רב}
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD 32 אינץ בעלות של עד 5000 ש"ח יש מבצע עכשיו על טלויזיות Hisense דגם: LCD3233EU מישהו שמע על ביקורות או יודע משהו על הטלויזיה ויכול לתת המלצות?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD 32 אינץ בעלות של עד 5000 ש"ח יש מבצע עכשיו על טלויזיות Hisense דגם: LCD3233EU מישהו שמע על ביקורות או יודע משהו על הטלויזיה ויכול לתת המלצות?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
לשימוש משרדי: גלישה, כתיבת מסמכי word ועבודה בפוטושופ. אין הגבלה בעניין התקציב. איזה מסך (חברה ודגם) הוא הכי מומלץ? תודה, רנצ'יק
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שעכשיו עומדים לצאת מסכים חדשים זולים יותר וטובים יותר מ LCD יש משהו כזה שעומד לצאת בזמן הקרוב?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש עד 2500 ש"ח מהחנות הבא http://www.skypc.co.il/scripts/ חשבתי על הדגם שלמעלה מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מחיפוש ממש קליל חוזרים שני מסכים שוב ושוב בתור המלצות. שאלותי הם כאלה : מדוע ממליצים על ה DELL כשאני קורא את המפרט שלו אני רואה שזמן ריענון שלו הוא 16MS שכיום יש מסכים עם 2MS ? שאלה יותר חשובה מי מבין השניים הוא יותר מומלץ ? האם יש בארץ חברות שמוחרות את המסכים הנ"ל כי לאחר חיפוש אני מוצא את ה DELL לא בגירסת ה WFP ואת ה LG בכלל לא נמצא האם למשהוא יש לינק לחברות בארץ שמוכרות את המסכים הנ"ל ? שאלה אחרונה בעבר תמיד המליצו על חברת Viewsonic וכיום אני לא מצליח לראות איזה דגם ממולץ שלהם האם משהוא יכול בנוסף להמליץ לי על דגם של Viewsonic בתודה מראש אודי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למסך הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5889 מה אתם חושבים עליו? ומה אתם אומרים על MAG ?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כמה בדיקות שאני מתכוון לעשות: 1. פיקסלים שרופים או תקועים: להציג מסך שכולו לבן, אדום, ירוק, כחול ולחפש נקונות בצבע שונה. 2. זליגת אור: להציג מסך שחור ולנסות לראות X במסך. 3. מריחות: לשים שומר מסך שמזיז תמומה ולכוון אותו להזיז אותה במהירות. איזה עו בדיקות כדאי לעשות? האם יש תוכנה שעושה בדיקות כאלה? יש לי את nokia monitor test אבל למעט הבדיקות ל 1 ו 2 היא מיועדת לבדיקת מסכי CRT.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האופציות שלפניי הם Lg 19 הדגם של ה1800 ש"ח ( 1970HR נדמה לי ) מחנות אמינה לCmv 22 אינץ' ששמעתי עליו דברים ממש טובים ( אמנם הניגודיות 1:800 נמוכה משמעותית בהשוואה לLg אך הבנתי שסרטים נראים מעולה , אז לא אכפת לי מנתונים יבשים ) , אבל ניסיון מר של אבא עם החנות בה הוא נמכר , ואני סומך על אבא , אבל השלוש אינץ' הנוספים האלה ממש קורצים לי ... אז ככה , מהי מדיניות האחריות של Ksp בנוגע למסך הזה ( כמה פיקסלים שרופים מרגע מסירה וכמה לשלוש שנים ) , על אילו דברים הם יכולים לעשות לי צרות אם הם ישתבשו ( חוץ מנזק פיזי ) , והאם יש דרך לבדוק פיקסלים שרופים עוד לפני שאני רוכש אותו ( כלומר : האם Ksp יאפשרו לי להריץ את התוכנה שניתנה פה ) ? רקע : המסך ישומש בעיקר לגלישה באינטרנט וגם לסרטים\ס…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מסך חדש של LG מודל L1970HR לאחר ששמעתי עליו המלצות רבות וראיתי אותו בפעולה אצל חבר. חיברתי אותו בחנות ובדקתי שאין שום פיקסל שרוף עליו (עם תוכנה ייעודית שמילאה את המסך כל פעם בצבע אחר ועברתי על המסך לאט לאט בכל פעם). מהבחינה הזאת המסך הגיע ללא פיקסלים שרופים או מתים. באתי הביתה וחיברתי אותו למחשב שלי באמצעות כבל DVI שסופק עם המסך. מפרט המחשב: 6600GT של אסוס 4600+ X2 antec 420W 1GB DDR Kingston win XP (אני בכוונה לא מפרט ממש אבל תדעו שהמפרט טוב עם חלקים טובים שבחרתי בעצמי אחד אחד והם עברו בדיקות מקיפות למאמץ). דרייברים: NVIDIA ForceWare 93.71 LG 1970HR 1.0 (digital) חיברתי והתחלתי לכוון את המסך דרך כפתורי הבקרה שעליו. אני חי…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
benq fp92e הוא מתומחר ב-1350 ש"ח שזה די נמוך הייתי רוצה לדעת אם זאת מציאה או שזה מתבטא באיכות שלו.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חבר המליץ לי עליו ורציתי לדעת האם הוא באמת טוב. חבר שלי אמר לי שהוא עלה לו 1100 האם ככה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום, לקראת הקנייה הקרובה של מסך, התעניינתי בין היתר בדגם LG L1950B, שזכה בדירוג גבוה בpcworld. משום מה, בין עשרות המסכים ש LG מציגה באתר שלה, הוא לא מופיע . למישהו יש מושג למה? האם הוצא לו דגם חלופי? תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
על מה אתם הכי ממליצים בתור מסך ייעודי לגלישה ועבודה על המחשב וגם למשחקים?( 65% גלישה וכו'- 35% משחקים ) בין 3 המסכים: LG L1970HR SAMSUNG 941BW SAMSUNG 931BF אני אשמח לשמוע עוד הצעות כמובן. ואם אפשר אז אני גם אשמח לשמוע על כרטיס מסך מומלץ. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הזמנתי השבוע מחשב חדש אז אני צריך לקנות מסך כי המסך שיש לי נשאר אם המחשב הישן אז מה כדי לקנות LCD\CRT
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני משחק במסך lcd שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280*1024 ואני משחק ב1600*1200 איך המשחק יראה???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14783 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50&products_id=15217 או בכלל משהו אחר? אם משהו אחר אז שיהיה בטווח המחירים הזה ושיהיה כמובן 19 WIDE
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-