מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב רציני ביותר בערך ב 6500 שקל, אבל מסך עדיין אין לי. מטרת המחשב היא בעיקר משחקים, אבל מדי פעם מסמכים וגלישה. תכלס אני לא סובל מבעיית מקום. אז בכלל חשבתי לקנות לי איזה CRT טוב, "19. הבעיה היא שהפסיקו לייצר את המסכים האלו... יש להשיג רק עודפים - והמסכים הטובים מזמן נמכרו. אז החלטתי על LCD כבר. אני מתלבט בין: LG L1970HR ViewSonic VX922 ViewSonic VP930 הכסף הוא לא פונקציה - אבל בבקשה, בלי הצעות של מסך גדול יותר. לא רלוונטי, לא יקרה. השאלה הבסיסית היא כזאת: האם במסך כמו ה VP930, שהוא מסדרת ה Professional של ViewSonic, האיכות מפצה על זמני התגובה הנמוכים יותר. איך יראו עליו משחקים? איך יראו סרטים? לעניין המשחקים - אני צריך דעה אמיתית, איפה בדיוק רואים הבדלים…
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום . יש לי מסך בגודל 23 אינץ , עם רזולוציה 1920X1080 . מה שקורה שאני חייב להגדיל את הפונטים , כי אם אני משאיר על דיפולט קשה לי לקרוא . האם לפי דעתכם זה אומר בוודאות שצריך משקפי קריאה ? או שבעצם זה קורה גם לאלו שהראיה שלהם בסדר , עם מסך בגודל כזה .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עידכנתי את הווינדוס ונכנסתי סתם לתמונה ואני רואה שהיא בגווני צהוב כזה. אבל כל הצבעים במחשב בסדר, זה רק כשאני נכנס לראות תמונה...(לוחץ דאבל קליק על תמונה והיא נפתחת דרך ווינדוס) בפוטושופ הכל רגיל גם כן.. הנה תמונה להמחשה (מקווה שגם אתם רואים את הצהוב וזה לא רק אצלי במסך) מה עושים ואיך זה בכלל קרה?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלמצוא מסך מחשב לגיימרים מ 24 אינטש ומעלה בנתונים הכי טובים .. כגון MS 2 וקונטראסט מהגבוהים שיש וכו׳ .. LED כמובן.. תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך שיוכל לעבוד טוב עם המסך רטינה של המאקבוק. מהבנה שלי מסך 4k אמור להיות הכי מתאים, אבל מי מהם? אני מחפש משהו בתקציב של ~1500 אבל גמיש, אם יש משהו מדהים בסביבה. אשמח לקבל המלצות תודה, רון.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם מישהו עשה משהו דומה או יכול לייעץ איך אני יכול לעשות דבר כזה: 1.לחבר את מסך המחשב_22" לזרוע על קיר בצמוד למיטה. 2. המסך יעמוד במצב "סטנדביי" בזווית הקיר כמו שתלויים מסכי טלוויזיה על קירות. 3. במצב אקטיבי הזרוע תצא מהקיר לכיוון המיטה והמסך ישנה זווית אל כיוון הישיבה על המיטה. 4. יהיה אפשר לנעול את המסך במצב הזה כדי שלא יזוז ויהיה אפשר להשתמש בו לצרכי המחשב, בעת סיום נחזיר אותו בקיפול של הזרוע אל הקיר למצב סטנדביי. נשמע תמוהה או אפשרי? לגבי חיווט והכל עם נועלנים לקיר. משהו אולי בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/TV-Computer-Flat-Screen-LCD-Plasma-Display-Articulate-Swivel-Tilt-Arm-Wall-Mount- /400449827665 מדובר במסך Philips 226V3L , ללא תקן תליה(אין …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנא עזרו לי לדרג את הממסכים הנ"ל מבחינת סדר עדיפויות לרכישה, מה טוב יותר? 1. LG 1718S LCD 17 2. SAMSUNG 740N LCD 17 3. AOC LM728 LCD 17 תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
-
מחפש מסך בגודל של 23 אינצ' המיועד לקריאה מרובה, פחות סרטים ומשחקים.(אבל לא אומר שבכלל לא!) הציעו לי לקחת את המסך של DELL http://www.tms.co.il/product/10845/ מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של עד 1000 ש"ח. משיטוט בפורום הבנתי כי המסך המומלץ הוא 943BM של סמסונג. העניין הוא שאינני זקוק ואף אינני רוצה מסך עם רמקולים מובנים. ראיתי כי יש את הדגמים שכתבתי בכותרת, ותהיתי האם אחד מהם הוא בעצם אותו הדבר (מבחינת איכות תצוגה ומבחינת ארגונומיה) רק ללא הרמקולים? ומה ההבדל בין כל הדגמים שציינתי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
אני על סף קניית מסך, אני אמור מחר לגשת לחנות. האם במחיר של 1560 שקלים שווה לרכוש את המסך? האם יהיה לי בעיות לכוון אותו עם כרטיס מסך 9600GSO של נוידיה, שמעתי שיש להם בעיות איתם. מה שאני צריך זה עבודה משרדית, עבודה עם המון טקסטים, סרטים ואולי משחקים אבל לא מהירים משהו כמו HEROES ומהסוג הזה... חשוב לי איכות תמונה, וזוויות, ואיכות טקסט שלא יהיה מפוקסל (בגלל זה אני לא לוקח 20 אינצ' שאני יצטרך לעשות לו הגדלה מלאכותית לטקסט). ומחיר עדיף עד 1700 שקלים..... תודה מראש יבגני
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כיצד ניתן למדוד מסך (גובה, רוחב וכו') על פי האינצ'ים של המסך? האם לדוגמא לכלל מסכי ה-27 אינצ' יש את אותם מידות או שזה משתנה? אני למשל עומד לקנות מסך של 21.5 אינץ' ורציתי לדעת מהן המידות כדי לבצע התאמה עם השולחן הקיים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
היי, פירסמתי בפורום ציוד היקפי אבל אולי יותר מתאים כאן. אני צריך להקרין תמונה לשלושה מסכים חיצוניים האחד בVGA (זה מוניטור אלי) והשניים האחרים צריכים לקבל DVI. כרגע רק אחד עובד בכל פעם, ובזמן שהוא עובד השני מכובה. מה שעשיתי עד כה היה לקנות כרטיס שמתאים לשתי יציאות ובכל פעם להחליף את יציאת ה DVI במסך הרצוי. בנוסף הכרטיס עובד במוד עבודה של מסך עבודה מוארך. אני מחפש פתרון אחר, ובלינק קודם ראיתי כבל מפצל DVI כזה: http://www.amazon.co.uk/DVI-D-Dual-Link-Splitter-Cable/dp/B000X7TNK8 שאלה - עד כמה שימוש בכבל כזה יפגע בתמונה היוצאת למסכים? האם יש דרגות איכות למפצלים? אם כן מה הדרגה הטובה ביותר ומה הכי מומלץ? האם יש פתרון זול נוסף?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, כמו שחלקכם יודעים רכשתי Viewsonic VP930 שעל אף מחירו הגבוה סבל מבעיית קורונה בצער רב וביגון החזרתי אותו והחלטתי שאני לא רוכש מסך עד שאני רואה פיזית בעיניים. יצא לי לאחרונה להיות ב-Sale של LG בו רכשתי לאחר לבטים רבים ועקב המלצות בפורום ששמו כאן קישור אליו, את ה-L204WT. אכן מסך טוב, השחור יפה, סרטים סבבה, משחקים על הכיפק אבל הצבעים לא מגיעים לדרגת ה-Viewsonic (צפוי לא? מדובר בפאנל TN שהוא נחות יותר). המסך עלה לי 1690 ש"ח ולדאבוני גיליתי שיש לו Pixel תקוע (צבע כחול)... ניסיונות רבים לשחרר אותו בעזרת לחיצות ותוכנות עלו בתוהו וכך חזרתי אל אותו Sale למצוא מסך חליפי. עוד לפני שקניתי את ה-L204WT שקלתי את ה-L2000C שראיתי שם אבל כל הדיבורים על ה-L204WT כאן גרמו לי לקנות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים. זקוק לעזרה מקצועית בבחירת מסך מחשב חדש. 🖥 אחרי 13 שנים של שירות נאמן, מסך ה-DELL 2407WFP כבר גמור, כפי שרואים בתמונה. אני מחפש מסך חדש לצרכים הבאים: בעיקר גלישה, מדי פעם צפיה בסדרות, ומדי פעם גיימינג מסוגים שונים. יש המון דברים שהשתנו מאז, ואני מעוניין לדעת איזה מסך טוב שבקונצנזוס יתאים לי. אני משחק בעיקר ב-VR, אבל עדיין מדי פעם משחק ב-FPS או במשחקי אינדי למיניהם. לא משחק משחקים תחרותיים מרובי משתתפים. הכרטיס הגרפי של הוא GTX1070. תקציב: בסביבות 2000+ ש"ח, אבל גמיש. דגשים: גודל: מעוניין להתקדם לגודל מסך של 27", ואולי אפילו יותר. רזולוציה: סה"כ מרוצה מהחדות של 1980x1200 שאני איתה כיום. אבל מעוניין להתקדם ל-1440*2560. לא בטוח שכדאי 4K בגלל העומס על ה…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דרוש מסך 19" עבור מתכנת ב 1500 ש"ח בערך דרישות: 1. תצוגת טקס מעולה 2. אמין 3. נוח לעבודה ממושכת. 4. אין צורך במשחקים או סרטים מועמדים: 1. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK 2. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK אשמח לשמוע חוות דעת בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
DELL או NEC? פשוט אבא טוען שNEC כי זה 200 שקל יותר,ואני טוען DELL כי חברה יותר מוכרת ואיכותית,ממה שאני יודע. פשוו לדעת,תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
עוד משהו, יש לי כרטיס מסך ATI X800GTO, יכולה להיות בעיה בגלל שהכרטיס מסך ישן?
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
איך הוא מסך טוב? רואים בו טוב? לא בהיר? למשחקים הוא טוב? וקריאת טקסטים? חחח... כמה שאלות! תודה לעונים !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! היום אני עם 34" UW 2K של סמסונג ומאוד מרוצה מהפורמט אך לא מדיוק הצבע ולכן מחפש חלופה ראויה. מעוניין במסך שישמש אותי לעבודה שוטפת, עריכת תמונות וגיימינג. להלן הקריטריונים לפי סדר חשיבות: 1. 34" UW או יותר 2. QHD (3440 X 1440) או יותר 3. IPS ודיוק צבע גבוה (כיסוי 99% sRGB או יותר) 4. 120Hz ומעלה 5. HDR (זו לא דרישה מהותית פשוט אם כבר משקיעים במסך שיהיה קצת future proof) 6. G-Sync 7. קעור אני עם RTX3080, מעדיף להתכנס במחיר עד 5000 שח אבל פתוח לשמוע מעבר. נניח, אם המסך הזה היה זמין בארץ כנראה שהייתי קונה אותו: https://www.amazon.com/gp/product/B086XLLG28/ref=ox_sc_saved_title_3?smid=AT…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן, בלינק הבא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=2&t=19&c=220 יש מסך התומך בפורמט. עד כמה אמיתי הדבר ? לא מדובר בעיקר בגימיק שיווקי ומסך בעל תמיכה כזו אמור לעלות קצת יותר ? תודה מראש, רוסטר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות מסך חדש בגודל שבין 24-26 אינצ' לא פחות מסך איכותי שיתאים לי לסרטים \גיימינג\עבודה משרדית תקציב שלי הוא 2000 ש"ח יש אפשרות לחרוג בכמה שקלים קטנים במקרה וצריך , האמ , זהו בערך תמליצו לי בבקשה על מסך כלשהו טוב ואיכותי (: תודה מראש על כל עזרה שתתקבל !! (:
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-