עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה בגודל 22-24 אינץ שמשמשת גם כמסך מחשב. רציתי לדעת האם צריך רכיב מסויים למחשב או רכיב כלשהו נוסף שאני צריך לקנות ולהתקין/לחבר על מנת שהמסך יעבוד בשני המצבים או פשוט מחברים, רואים, ומעבירים ממחשב לטלוויזיה וההיפך בלחיצת כפתור? סה"כ מדובר במחשב דיי ישן שאותו אני רוצה לחבר למסך ואני מעוניין לדעת אם יש צורך במשהו נוסף כי כבר שמעתי על איזה כרטיס טלוויזיה או משהו בסגנון שאולי אני צריך לחבר כדי שזה יעבוד. בנוסף, אם יש המלצה של מישהו על מסך כזה מניסיון אני אשמח מאוד- אם לא תודה בכל זאת (התקציב נע בסביבות ה1500 ש"ח) תודה,

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by yigael_o,

היי, מחפש מסך למתכנת. טוב לעבודה רצופה של מספר שעות בלי כאבי ראש. גם פאנל TN טוב אם המסך סביר.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by sdahan12,

אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD ללא הקצוות השחורים שמסביב למסך מקריאה מעמיקה בנושאי ה LCD נראה לי שהקצוות מסביב למסך כדיי לתת את המתח החשמלי אשר מזיז את הקריסטלים לקיטוב האור הנכון. האם יש דרך להפטר מהקצוות האלה? או האם אתם מכירים LCD עם קצוות ממש קטנים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  4. אני יודע שיש לו פאנל TN לא אכפת לי אבל איך הוא , יש מסך 22 יותר טוב ממנו בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. מסך 1 קניתי את הסמסונג 2243 EWX. שבעיקרון אין לי בעיה איתו אלא יש לי שאלה, יש לי כרטיס GF 7900GS, האם הוא תומך בWIDE של המסך? במסך השני הבעיה גדולה יותר מכיוון שסך הכול אני רואה טוב בEWX. קניתי את המסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 כרטיס המסך שאמור לעבוד עם המסך הנ"ל הוא GF 6600. רואים את הטקסט על המסך בצורה ברורה רק כאשר רזולציית המסך היא על מקסימום 1920X1080, בכול רזולוציה אחרת לא רואים טוב. אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה המקסימלית כי זה ממש לא נוח. אני די עובד עצות, כי לפי מיטב הבנתי כנראה הכרטיס מסך שלי לא מספיק למסך הזה. העצוב שלא רציתי לקנות בכלל את המסך הזה אלא מסך אחר, ולאחר התעקשות מצד המוכר שהמסך iiYAMA דגם 2407HDSB2, יהיה לי הרבה יותר טוב ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lordaq,

עזרו בבקשה עם ההחלטה: רוצים לרכוש מסך. חברה שלי אנימטורית, על כן חשוב לה נושא של עיוות צבעים וזוויות ראייה, לי חשוב רק לצפייה בסרטים. אופציה 1: לקנות Samsung SyncMaster T260 שהוא ענק (26') אבל עם חיסרון ענק - NT אופציה 2: לקנות מסך S-IPS באותו במחיר +-, אבל רגיל (20'). [אכי זול כנראה בין אלה הוא HP LP2065]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omrik10,

המסך ישמש לעבודה רגילה + משחקים (לא סרטים)

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  8. Started by חננב,

אני מחפש מסך 19 אינץ' לשימושים שהם ברובם עבודה משרדית ועיבוד תמונות. חשוב שהמסך יהיה חד, שיהיו צבעים חיים, ניגודיות גבוהה לא TN וחשוב אמינות טובה. זמן התגובה לא מהווה פאקטור ושלא יהיה רחב. התקציב הוא 1500 - 1600, אם יכולת התגמשות ניתנת להזנחה תודה!

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by Morfium,

שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך , ויש לי כמה שאלות . 1. איזה סוגים של פאנלים יש ? 2. מה ההבדלים בינתים ( איכותית וכספית )

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. משום מה נכנסתי לקייאספי כדי לתת לכם את המפרט המדוייק של המסך שקניתי מהם+לינק על מנת שתתנו לי מענה ועצה בנושא אבל אני רואה שכבר לא ניתן לקנות אצלם מסך 27inch בכלל והוא כבר לא מופיע כמוצר ואפילו כ-לא נמצא במלאי אצלם!!...קצת מוזר הזוי ומצחיק. בכל אופן עפ"י הקבלה זה המסך שקניתי מהם שד"א אני מאוד מרוצה ממנו: samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue קבלתי בצירוף דיסק התקנה..שאלתי אותם מה הצורך בדיסק? הרי הכרטיס מסך לבד עושה התאמה לרזולוציית המסך..אל תתפסו אותי במילה הטכנית של התשובה אני לא הכי בקיא במסכים ספציפית פשוט ראיתי עסקה שנראית לי עניינית ביחס לאינצ' ולגודל מול הסכום כסף אז הלכתי עליה. הנקוד…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

ידוע בעיות כלשהם איתו עם משחקי רשת מהירים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by crssa,

אהלן. קראתי שבמסך ה20'' דגם 2007FP (פאנל S-IPS) יש רזולוציה אחת שניתן להגדיר, ושהוא גורם לפונטים להיות קטנים ומקובעים. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בעיקר קריאת טקסטים (במשך שעות...), התעסקות במיילים, מסמכים וכו... סרטים ומשחקים בכלל לא. עם זאת אני מעוניין במסך איכותי שישרת אותי לאורך שנים. אם טקסטים לא יהיו חדים וקלים לקריאה לא עשיתי פה כלום... (כרגע של לי CRT 19'') האם המסך מתאים לצרכים שלי? עד כמה הניגודיות חשובה לטקסטים?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by baruch28,

אם אני רוצה מסך lcd לסרטים, אופיס וגרפיקה, איזה עדיף לקחת רחב או רגיל?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Unavoidable Encounter,

1. הפונטים ב2007WFP קטנים יותר מב2007FP? 2. מה הגובה של המסך הרחב? זה גובה של מסך 17 או 19 אינץ'?

15. שלום. ברשותי מסך Samsung SyncMaster XL2370HD. כרגע אני משתמש ברזולציית 1680*1050. כשאני רוצה לעבור לרזולציית 1920*1080, אני נתקל ב2 בעיות. 1. גודל המסך אינו מתאים לגודל שולחן העבודה - שולחן העבודה חורג מגודל המסך. את הבעיה הזו הצלחתי לפתור בעזרת ההגדרות של המסך עצמו (ולא דרך ההגדרות במחשב). 2. בעיה בהצגת הצבעים. כאשר אני עובר למצב של 1920*1080 הצבעים משתנים והמסך נראה הרבה יותר מגורען. צילום מסך לא עזר - כשהדבקתי את זה בצייר אחרי שחזרתי לרזולוציה נוכחית - זה היה נראה בסדר גמור, אז צילמתי עם האייפוד ושמתי להשוואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות (של המחשב ושל המסך עצמו) ולא מצאתי פתרון. אני משתמש בלפטופ DELL XPS 15, מעבד core i5, כרטיס מסך GeForce GT540M. המחשב מחובר למסך עם כבל H…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by OferS18,

שלום אנשים , אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למסך מחשב לקנייה בארץ. אני מעוניין במסך קעור בין הגדלים 27 - 34 אינצ שתומך בFREE SYNC וברזולוציה גבוהה מFHD, התקציב הוא 2600-3000 בתקווה להוציא כמה שפחות. תודה מראש, עופר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מסך רחב ולא יקר שישמש לצפיה בסרטים בלבד בחדר אורחים קטן יחסית (3X2 מ'). תכנים: סרטים וסדרות באיכות משתנה - מ-XVID סטנדרטי ועד X264 ב-720P לכל היותר. מקור: מחשב מדיה עם כרטיס ASUS HD3450 ללא HDMI שימושים: צפיה בסרטים ממרחק של כ-2 מ' (מהספה שממול). תקציב: נמוך ככל האפשר אך לא במידה ומדובר בפשרה משמעותית באיכות התמונה. שאר הפיצ'רים חשובים פחות. אם יש מסך מתאים בסביבות 1100-1200 ש"ח (או פחות) יהיה מצויין. אם יש הצדקה משמעותית אפשר לחרוג במעט. העדפות: חיבור DVI/HDMI, עדיפות לרמקולים מובנים סבירים - לא הכרחי. כרגע הכיוון הוא מסך 22' רחב בשל יחס העלות/תמורה הגבוהה שהוא מציע. למרות שמדובר במסך TN, בטווח המחירים הזה אין ממש אלטרנטיבה וגודלו מפצה על חסרונות ה…

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. הי יש לי שתי שאלות יש לי כרטיס מסך די עתיק משנת 2002 מסוג NVIDIA 440 mx 64 מגה בייט. 1. מן הסתם יש לו רק יציאה אנלוגית האם שימוש במסך LCD עם היציאה הזאת תוביל לירידה בחדות או בביצועים אחרים כלשהם? עבור טקסטים ועבור סרטים ומשחקים - בבקשה אם אפשר התייחסות לכל אחד בנפרד. 2. ראיתי שלמסכי 19" יש גודל נקודה 0.29 ,לעומת 17" עם גודל נקודה של 0.26. האם זה אומר שה- 17" יותר חדים? (גודל נקודה יותר קטן) אודה למענה לשתי שאלותיי תודה רבה!!! :-) תודה רבה !!!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. Started by BH20062,

לאחר שהHanns G 2801 נדפק לי והחברה שקניתי ממנה את המסך פשטה תרגל... רציתי לדעת האם המסך הנ"ל = http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22900 מומלץ למשחקי מחשב\ סרטים וכו'... האם כדאי להתחיל לחסוך? כי ממה שהבנתי ה2401 הייתה לא בעיה בInput lag אני מקווה שגם במסך הזה אין את אותה בעיה.. תודה לעוזרים:]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מתלבט לגבי כמה מסכים, כמעט סגרתי על הLG, עכשיו פתאום צצ הפיליפס, מה אתה חושבים? להישאר עם הLG? (L1960TR)

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  21. Started by haimiko84,

שלום, לפני מס' ימים קניתי את המסך המהולל של דל- הדגם נמצא בכותרת. בימים הראשונים בדקתי את המסך עם תוכנת DPB על רקע שחור בעיקר ולא מצאתי ממצאים מיוחדים. היום התחשק לי לבצע עוד בדיקה ולהפתעתי גליתי מספר לא מבוטל של פקסלים מוזרים. ברקע השחור הם פשוט בצבעים ירוק וכחול, לפי מה ששמתי לב. אין הדבר מפריע ובכלל במצב שהמסך עובד על משחקים אינטרנט וכו', לא הבחנתי בשינויים אלו ואחרים. השאלה שלי, האם אלו פקסלים תקועים? ואם כן, יש מה לעשות בנידון? ושאלה אחרונה אם אני אשאיר את זה ככה(אחרי הכל זה לא כזה קריטי) יכול להיות החמרה בנידון? יש לציין שלא קניתי מ-NEXTOP כמו שקראתי בהודעות האחרונות. תודה רבה, חיים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Roeebenj,

אני צריך המלצה למסך המיועד בעיקר למשחקים אבל גם לצפיה בסרטים(לא קריטי אבל שיראו נורמלי) תקציב 1500 גמיש עד 1600 לא רחב העדפה 22 אינצ' תודה. עריכה : 22 אינצ' זה העדפה אם אין רחבים אפשר גם 21 או 24..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כאשר אני מסיימת לעבוד עם המחשב אני מקישה על הכיבוי ועוברת למצב שינה ,אך כאשר אני חוזרת למחשב המסך לא נדלק עם לחיצה על העכבר, אני נאלצת לכבות את המחשב עם הכפתור ולהדליקו מחדש כדי שהמסך יתחיל לפעול כיצד אפשר לפתור בעיה זו

24. אני צריך מסך בעיקר לצורכי אינטרנט וסרטים: כנראה אני קונה מ IQPC האפשרויות שלי הם : SAMSUNG LCD 19" 931BF LG LCD 19" L1953TR VIEWSONIC 19" VX1945WM רחב VIEWSONIC 19" VX922 מה אתם אומרים? על מה ללכת? וגם אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע! תודה!

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by הילה2000,

קניתי מסך DELL2208WFP התעקשתי על פאנל IPS מישהו יכול להגיד לי איך מזהים את סוג הפאנל במסך

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.