עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by leyaniv,

תמיד חשבתי שמדובר במכשיר יקר. ראיתי שחדשים נמכרים ב eBay עד 100 דולר. זה מחיר שהייתי מוכן להוציא כדי לשפר למקסימום את הצבעים במסך. במיוחד אם מתחלקים עם חברים בעלות... הרי לא צריך להשתמש במכשיר כל יום. שמתי לב בעיקר לשני דגמים: Pantone Huey Colorvision Spyder2Express כשאני מוריד את הבהירות לרמה שנוחה לי, אני מאבד הרבה גוונים של שחור וזה מפריע לי. המכשיר עשוי לשפר את זה? אני לא מתעסק בשום עריכה גרפית. שווה לדעתכם? (האם ראווווווווווווי?)

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  2. היי שאלה ראשונה: האם ה-730B הוא הבחירה הטובה ביותר בתקציב(ה-740B אני מעדיף שלא לקחת אותו מטעמי נוחות של קרבה לבית) למטרות גיימינג סדרות סרטים ואינטרנט שאלה שנייה- עמוד שני תודה מראש לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Make_Party,

קיבלתי דיל טוב למסך LCD דגם FUJICOM LC3201 זה LCD 32 במחיר של 3000 כולל הובלה מה אתם אומרים מישתלם???? ועם זה מסך טוב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by maor0079,

אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 2000 ש"ח המליצו לי על VP930B למשחקים וסרטים איך המסך לקחת אותו ?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  5. שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  6. היי, אני קונה בקרוב מאוד את המסך, כתוב באתר של החנות שמסך הוא revision 4 , איך בודקים איזה פנאל זה? האם זה שונה מ 3 ו 2? הרי הם בטח בינו שוב את השמות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. אני עומד לבצע בקרוב מעבר מ-CRT ל-LCD רציתי לקבל המלצות למסך איכותי בטווח המחיר שהבאתי. אני משתמש בו בעיקר למשחקים, סרטים מדי פעם. ראיתי שכולם ממליצים על ה-SONY X95 ועוד שהוא זול ב-300 ש"ח והפאנל שלו הטוב ביותר בתחום המחירים הנ"ל. האם זה המסך שהכי מתאים לי בתקציב הזה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  8. היום בדרך לעבודה אני קופץ לKSP נשר לקנות מסך אני מחפש מסך שיתן לי תמורה הכי טובה למחיר - ויהיה בשימוש בעיקר בגיימינג, צפייה בסרטים\סדרות וגם מידי פעם פוטושופ וגם חשוב מאוד שיהיה מסך שלא יעייף את העיניים.. אני עובד ביס ואני כל היום מול מסך - עכשיו המסכים בעבודה מעולים (גם של DELL) רק שיהיה גם בבית משהו איכותי עכשיו יש מסך שהמליצו לי פה בפורום שזהו ה DELL P2414H ויש את הגדם U2414H (ושני המסכים זמינים במלאי נכון להרגע) עכשיו לפי השם של הדגם, Ultrasharp אז אני מבין שהמסך השני יותר איכותי השאלה אם זה שווה את ה200 שקלים הפרש בינהם ראיתי גם שלשני יש חיבורי USB 3 שזה פיצ'ר נחמד אבל לא קריטי, גם הבדל החיבורים בינהם לא קריטי לי, שוב - אני קמצן ותפרן וא…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by Eli100,

הרבה המליצו עליו המחיר שלו 1200 ש"ח 22" 1:20,000 2MS עיצוב יפה יש מישהו שיודע משהו על המסך ולא ממליץ עליו?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by SensatioN,

אני רוצה לקנות את המסך הזה כבר מחר, מאז שהוא יצא כבר חלמתי עליו ועכשיו החלום מתגשם, קראתי מלא באתר הזה ובאתרים אחרים על המסך אבל אני עדיין מיתלבט בין ה-HC לרגיל... אני נוטה לכיוון הHC כי הוא גם יותר חדש וגם אומרים שהוא יותר טוב אבל יש בוא כמה בעיות אז מה כדי ?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  12. שלום לכולם, המסך הקודם שלי נשרף אחרי 8 שנים של עבודה, החלטתי לקנות מסך חדש, וראיתי בחנות מסך של mag מדגם: Mag XP2011A 20 אינץ', צבעים מאוד "עמוקים" וחיים, אהבתי את האיכות שלו, בהשוואה לעוד מסכי 20 אינץ' שהיו בחנות. אני קונה את המסך ב1350, שזה מחיר סביר לדגם הזה, ואני סומך על המוכר ועל השירות שלו מנסיון ארוך מאוד. למישהו יש נסיון עם המסך? ביקורות? עריכה: אין בשום מקום בגוגל נתונים רשמיים על המסך חוץ מאלו: מפרט: נתונים פיסיים: גודל מסך: 20 אינץ' סוג מסך: LCD נתוני המסך: זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1050 X 01400 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 700 צבעים: 16.7 מיליון רמקולים: 2 רמקולים: כלול סטריאופוני: כלול כניסות יציאות: VGA: כניסה DVI: כנ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. שלום חברים החלטתי להתהדר במסך גדול חדש ומודרני (במקום ה-benq הישן שלי) עומדים לרשותי 1000 ש"ח בדיוק-שימושים צפייה בסרטי hd ובלוריי וכן streaming באיכות hd כך שחייב כמובן רזולוציה 1920/1080 ושיתמחה בהצגת תמונה עשירה וחדה ככל האפשר הלבטים שלי בתקציב הם: dell 23u12- ראיתי שזו ההמלצה החמה בפורום-אבל אני מתלבט בגלל זמן תגובה (8) לעומת 5 שראיתי בשאר המסכים-עד כמה זה יהיה משמעותי בשידורי ספורט בהם יש תנועה מהירה-זה לא יורגש? lge2360 -http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9807&perur=1&t=19 samsung sa350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10574&perur=2&t=19&c=407 סה"כ 3 דגמים אגב,אני לא יודע מה קצב רענון המסך של dell -אם תוכלו לרשום בבקשה ומה המשמעות שתהיה לי בא…

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  14. אז ככה אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני קונה איתו מסך 22" עכשיו יש שני מסכי ASUS שאני מתלבט ביניהם: 1. מסך מחשב Asus 22" MW221C 2ms LCD ¤1393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51434 2. מסך מחשב Asus 22" VK222U 2ms LCD ¤1171 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51435 השאלה שלי היא האם יש הבדל מהותי בין השניים שאני ירגיש ששווה את ה-200 שקל האלה? וגם ליותר זול יש מצלמת אינטרנט מובנית שזה די מתאים לי כי אני לא רוצה להשקיע עוד במצלמה. אז מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  15. שלום לכולם! השבוע אני קונה מחשב חדש, שמיועד בעיקר לגיימינג. הכרטיס מסך הוא GTX970. בדקתי קצת באינטרנט וגם פה באתר וראיתי שהרבה ממליצים על P2314H או P2414H. יש לי כמה שאלות, האם המסכים האלה טובים גם כאשר אני יחבר כמה מהם? אני רוצה להתחיל עם 2 מסכים ואולי בהמשך אני יגדיל ל3, לא יותר מ3. ואם כן, מה הדרך הכי טובה לחבר בניהם? דרך איזה כבל. תודה רבה על העזרה !

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ndv,

אז ככה, המחשב מיועד לאחותי שכרגע לומדת פסיכומטרי (השימושים היחידים זה אינטרנט ולפעמים אופיס) אני רוצה שהיא תעוף לי כבר מהמחשב שלי אז אני מוכן לקנות לה מסך מתנה (מחשב כבר קימבנתי לה).... יש איזושהי המלצה?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  17. השימוש העיקרי באמת יהיה משחקים, אבל אני גם מתכנן לא מעט צפייה בסרטים וסדרות. אמנם רוב התוכן לא יהיה HD אבל אני כן צריך תמיכה מלאה ב-HD - בלי מתיחות, מריחות וכו - 1:1. הבנתי שה-samsung 245T מעולה למשחקים אבל הוא TN אז יש בעיה עם האיכות הכללית, וכמו כן הבנתי שהוא מעוות 1080 (מותח אותו כדאי להתאים ל16:10) מה שמהווה בעיה - יש למישהו מושג אם זה נכון? קיבלתי המלצות גם על ה-2408WFP של דל. הוא מקבל ביקורות די טובות למרות שהפאנל (S-VPA?) לא באמת כזה מרשים מבחינת אחידות של צבעים וכו' לעומת הIPS הטובים, מה שיהווה בעיה בסרטים בעיקר אם יותר ממישהו אחד צופה... בנוסף ראיתי הדגמות ונראה שה-Lag שלו עשוי להוות בעיה לא קטנה במשחקים - יש פה איזה גיימר כבד שהתנסה עם המסך הזה ויכול לתת דעה? ב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני החלטתי לקנות את המסך Dell 22 2208WFP ואני צריך המלצה מאיזה חנות מהחנויות בזאפ להזמין. הנה הרשימה של החניות כמו שמופיעות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 חשוב לי שתיהיה חנות שתעמוד באחריות במידה ויש פיקסלים שרופים במסך!! וחשוב לי לדעת מי מספק את האחריות, חברת גל ישראל או החנות עצמה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by MichaelK,

התקציב הוא עד 1600 (אם יש בפחות אז יותר טוב) צריך מסך שיתאים לרזולוציות הגבוהות של הכרטיס מסך 8800GTS 320MB

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז ככה, אתמול היה לי יומולדת 15 וביקשתי מהוריי כמתנה מסך LCD חדש לחדר (אני כרגע עובד עם CRT). אז ככה התקציב הוא עד 1500 ש"ח (חריגה של עד 70-100 ש"ח, אבל עדיף מאוד שלא, אם זה ממש שווה את זה אז כן). אני רוצה את המסך לשימוש של לשחק במחשב, עריכת וידאו וצפייה בסדרות וסתם גלישה באינטרנט. הכי חשוב אצלי זה העריכה והלשחק במחשב, אחר כך הצפייה בסדרות. בנתיים המליצו לי על המסכים הבאים: Sony X95F (יכול להיות שכבר אין אותו, כי כבר לא מייצרים אותו) 931C (למי שיש את המסך הזה אמר שיש לו מריחות) 931BF L1970HR אז אני אשמח לשמוע את עצותיכם ודעותיכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by primo,

שלום, המסך הנוכחי שלי נדפק לגמרי (אני כותב מחבר) ולכן אני מעוניין בקניית מסך LCD איכותי חדש. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, עדיף טיפה פחות. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד חודשיים לכן צריך שהמסך גם יהיה טוב ואיכותי למחשב הבא (המפרט של המחשב הנוכחי שלי בן 3 השנים גרוע). המטרה של המסך היא משחקים כבדים, גלישה באנטרנט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by maor0079,

טוב השבוע לקראת פסח אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 1900 ש"ח ואני ממש לא יודע איפה להתחיל ומה לקנות, המסך מיועד למשחקים סרטים מחכה להצעות שלכם ותודה רבה !

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  23. המסך מטרתו לסרטים וקצת משחקים, לכן החלטתי לקנות מסך רחב (WS) ולא 4:3 חשבתי על המסך הזה- http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 מה אתם אומרים עליו ? שווה? אפשר בתקציב שלי להשיג מסך יותר טוב ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by GMTK,

שלום לכולם אני צריך מסך לגימינג רציף וצפייה בסרטים גודל מקסימום 23 אינץ כמובן שפנאל ips fhd חשוב לי היום אני נוסע לקנות חנות מממ לא משנה לי tms ivore ksp ועוד פשוט לא משנה לי חייב להיום אני אחרי שיפוץ החדר הבאתי שולחן ואני הולך לחרוש תחיים שלי אז מי שיכול לעזור תעיפו עליי מסכים תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום ! אני מזמין מחשב עכשיו בתוך ההצעה למפרט הציעו לי גם מסך והמסך הוא Dell 23" Ultrasharp U2312HM השימוש העיקרי זה למשחקים ולסרטים . הכרטיס מסך הוא GTX 660 TI אני צריך חוות דעת על המסך והאם רואים בו טוב ? תודה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים