עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by llime,

היי. במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי בשלוש הערות/ביקורות על ה U2410 שגרמו לי להרים גבה. אשמח אם בעלי המסך יתייחסו אליהן. 1.בביקורת ב flatpanelshd על ה Eizo FS2331 השתמשו ב U2410 כמסך ביקורת. מן הביקורת משתמע שה U2410 הוא בעל מסך קריסטלי!...האם DELL הדרדרו עד כדי כך? הנה הציטוט: 2.ביקורת משתמש מאתר DELL טוענת שאם מכבים את המסך כשוינדוס 7 עובד, הוינדוס מתחיל לעשות "התאמה מחדש" למסך והפיתרון היחידי הוא ריסטרט או להעביר למצב שינה...לי לא מתאים דבר כזה..כשאני יוצא מהחדר אני מכבה את המסכים....אני מקווה שלא הבנתי נכון את הביקורת... 3.ביקורת משתמש מאתר זאפ טוענת ש"המסך לא זוכר הגדרות": מה זה אומר...? האם אחרי שבעל המסך עמל ומכוון את המסך עד שישביע את רצונו, הוא מאפס את כל השינויי…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by יניב432,

טוב קודם כל קיבלתי היום את המסך שלי 2253BW פשוט לא מעולם הזה מסך מדהים עכשיו קיבלתי איתו ממיר לממיר קוראים ממיר מקצועי Items דגם ITV901-TV BOX HD טוב עכשיו בחוברת הפעלה רשום לחבר את החיבור VGA האפור למחשב והכחול למסך חיברתי הממיר עצמו עובד והכל אבל שלוחצים על SETUP לא מופיע כלום מה עשיתי לא נכון? אגב חבר'ה צריך מקודד מיוחד לראות סרטי HDCP ומישהו יכול להביא לי דוגמא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by KoDkOd,

היי אני שוקל לקנות בקרוב מסך מחשב חדש,שמעתי המלצות על המסך הנל במחיר 1500 ש"ח,אני לא כלכך מעודכן בנושא המסכים לכן רציתי לדעת אם בתקציב הזה יש מסך אחר שעדיף עליו ? השימוש העיקרי זה עבודה עם טקסט\אינטרנט ואופיס,הרבה שעות מסך. תודה מראש לעונים ;D

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by bronco,

קיבלתי מסך 24" של LG אבל מוזר לי שכל הזמן אני צריך להתעסק עם גודל הכתוביות באתרים האם המצב הוא כזה בכל מסכי 24 " הצורך של הכיוון המתמיד של גודל הדף של אתרי האנטרנט מה גם כל פעם שאני עובר מדף לדף לפתע הכתוביות בדף הקודם משנות את גודלן מוזר לי שאין שמירה על אחידות גודל אני עובד על רזולוציה 1920by1080 139 dpi

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 22" למשחקים. הסתכלתי וראיתי שיש המלצה רווחת ל-SAMSUNG 2243. הסתכלתי על המפרט שלו, ואני לא מצליח להבין הבדלים קטנים בין דגמים שונים. למשל, ראיתי שבין ה-2243 לבין ה-2253 יש הבדל בזמן התגובה (2 מאיות מול 5 מאיות). אבל מה למשל ההבדל בין ה-2253 לבין הSYNCMASTER T220? למה יש כל כך הרבה דגמים שונים עם הבדלים מינוריים (שאני בכלל לא יודע מה הם)? אה וכן, איזה מסך לקנות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  6. שלום, אני עומד לפני רכישת מסך חדש, ודי ננעלתי על ה-lg w2343t, שיש לו נתונים מעולים במחיר סביר ביותר (970 ש"ח), ולא איכפת לי שהוא 5ms... אבל מה, פתאום העלו לי לראש את העניין של פאנל ה TN לעומת פאנל ה IPS, ומקריאה בפורום הבנתי שאיכות הצבע של ה IPS יותר טובה. השאלה שלי היא איפה ניתן להתרשם מהאיכות של מסכים כאלה, כמו ה-dell המדובר לדוגמא? את ה-lg לדוגמא ראיתי במחסני חשמל ואופיס דיפו ומאוד התלהבתי... ולגבי ה-lg שהזכרתי - יש למישהו חוות דעת עליו מנסיון? תודה, רועי.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by ido135,

בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי פה עדיין לא קניתי זוג מסכים מאחר וקניתי מחשב חדש לפני שלושה חודשי אז חיכיתי קצת עם המסכי מחשב בעיקרון אני לא נעול על חברת דל וחשבתי על המסך הבא של סמסונג מוכן לעלות בתקציב ל1300 ש"ח למסך בודד האם עדיף את המסך DELL U2417H או את הסמסונג בקישור? המסך הבא לעומת הדל יכול להגיע עד 144HZ בקצב רענון לעומת 60HZ בדל הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1070 TI https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22797 שימושים לא בהכרח רק לגיימינג גם לצפייה בסרטים וסדרות גלישה ועבודה משרדית יש לי בעמדת מחשב זרוע זוגית לשני מסכי מחשב והתקן VESA חשוב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש מחיר מבצע עכשיו על המסך הזה ויוצא מחיר סופי כ 2150 ורציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה? ישמש אותי בתור טלויזיה לחדר נטו לסרטים/סדרות, לדעתכם שווה לקחת אותו? או לחכות ל Black Friday?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

יש לי התלבטות בין שלושת אלה - http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1469&category_id=cfc0c3954c65485748478e28deb1db33& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1434&category_id=76cc4303509288b0e1e64cdf445233d0& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1418&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& הנטייה היא ללכת על הסמסונג, השמועות אומרות שהוא אדיר למסך TN מצד שני, אפשר לקנות את הDELL 20" הפופולארי 2007WFP, שעולה 200 שקל יותר, אבל עם פאנל S-IPS. עד כמה גדולים ההבדלים והאם כמשתמש משחקים וסרטים, עדיף לי ללכת על הTN ? גודל חשוב מאוד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. נא להצביע באיזה מרחק אתם יושבים בזמן צפיה בסרטםי ובאיזה מרחק אםת יושבים כשאתם גולשים באינטרנט, קוראים טקסט, וכו'

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  11. מחפש מסך בגודל 20-22 בעיקר לגלישה באינטרנט, קריאת מסמכים , סרטים ולפעמים איזה משחק או שניים (כלומר המשחקים לא קריטי) תקציב 2000+ ההעדפה היא למסכי 22 , אך לאחר שגיליתי שכל מסכי 22 בתקציב הזה באים עם פאנל TN העדפתי "לרדת" ל 20 אינץ' השאלה אם בשביל השימושים שלי, הפאנל כזה קריטי תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. שלום, התחדשתי לי במקבוק פרו 2018, אני מעוניין להקים עמדת עבודה בבית, עיקר העיסוק שלי הוא פיתוח ׁכלומר קוד חשבתי על 2 מסכי 27 אינץ', עדיפות עם חיבור ל usb-c (במקבוק יש רק usb-c) למרות שאפשר גם להסתדר עם חיבורים אחרים בעזרת מתאמים. התקציב הוא עד 2500 ש"ח לשני המסכים, אשמח להמלצות על מסכים טובים למטרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yuval48,

23 אני חושב.. למטרת לימודים וגם סרטים וסדרות מחיר: 800 הנייד: asus zenbook ux31a אם זה רלוונטי תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום פורום מסכי מחשב החלטתי לקנות מסך מחשב 24" אינץ' (לא טלוויזיה, כי מסכי מחשב פשוט יותר איכותיים) ולתלות אותו על הקיר מול המיטה שלי... המרחק בין המיטה לקיר הנגדי הוא 2 מטר בערך הייתי אומר... במסך אני אשתמש למשחקי XBOX360 וכדומה, וגם אצפה בו בסרטים בעזרת המחשב\XBOX360... התקציב שלי, עם כל הפלוסים (ז"א מקסימום), הוא 3000 שקלים... יש המלצות למסך איכותי? שמעתי על ה2408WFP, אבל הוא עולה 3100 שקל לקושחה הישנה, כשפעם הקושחה הישנה עלתה אפילו 2800 שקל... הקושחה החדשה בטח תקפיץ את המחיר אפילו עוד יותר... תודה מראש! :-*

15. Started by omri09,

היי חברים, אני משתחרר מצה"ל בימים הקרובים והגיע הזמן להשקיע קצת בעצמי ולהחליף את המסך 19'' העתיק שלי. אני מחפש מסך עד 1000 ש"ח למטרת משחקים/ סרטים/ עבודה משרדית וגלישה באינטרנט ללכת על u2312hm או שיש סדרת מסכים חדשה בקרוב ושווה לחכות?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  16. שלום אח שלי קנה מסך חדש אז לקחתי לו את המסך הישן שלו סמסונג 940bw חיברתי אותו למחשב וזה לא נותן לי להגדיל אצלו רזולוציה מעבר ל720X480 והכל ניראה די זוועה יכול להיות זה קשור לבעיה שהיתה לו לפעמים כשהוא היה נכבה הוא לא היה נדלק די הרבה זמן יכול להיות דקות יכול להיות שעות או ימים ואיך שהוא היא נפתרה מעצמה המסך השני שלי גם של סמסונג s24b300 ויש לי כרטיס מסך HD7950 המסך החדש יותר מחובר לכרטיס מסך דרך מתאם DVI-HDMI כי אין 2 חיבורי DVI בכרטיס מסך והמסך הישן מחובר לDVI מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מסך 32 אינץ, 4k שישמש לעבודה משרדית (תכנות, ושימוש כללי). לעיתים גם יכול לשמש למשחקים. מחפש 16:9, ולא ultra wide. תקציב של 2500. אשמח להמלצות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by snapdragon,

שלום. נשרף לי ה CRT ואני צריך מסך בדחיפות עליונה. אני הולך על LCD, לא סגור אם 17 או 19. ראיתי בזאפ שרזולוציות של מסכי 17 זהות לאלו של 19, מה זה אומר ? מה יהיה ההבדל בתצוגה ? יש לי גם שאלה על פיבוט, האם זה לא גימיק שמתקלקל מהר ? נותנים על זה אחריות מלאה ? אולי כדאי לוותר על פיבוט ולקנות מתקן לקיר שיכול להסתובב ב90 מעלות ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by tomeryh,

מבסוט אשששש רואים ממש יפה שני כניסות HDMI כניסת VGA ןDMI יש יציאה לסאונד מהמסך מה זה אומר? שאם מחברים משהו לכניסת HDMI ניתן לחבר רמקולים למסך ולשמוע דרכם למה לא ממליצים על המסך הזה פה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1900x1200. הולך להיות לי כרטיס מסך ATI 5850. במפרטים המומלצים הציעו לי ללכת עם ה Samsung 24" T240 5ms LCD האם יש המלצות אחרות לגבי מסכים בתקציב הנ"ל שמתאימים למשחקים?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  21. אני מחליף את המחשב השולחני בנייד ורוצה שיהיה לי מסך גדול לעבוד עליו בבית. חשבתי על המסך של דל Dell U2311H. הנייד שאני קונה: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-2410m.htm יש לו כניסת VGA לחיבור מסך חיצוני. נראה לכם יהיה הבדל באיכות לבין הDVI? או האם כרטיס המסך מסוגל לתמוך ברזולוציה המקסימלית של המסך (בעקרון כתוב באתר של אינטל שזה תומך עד 2048x1536)? http://www.intel.com/products/chipsets/gma950/index.htm

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני צריך למטרות לימודים מסך מגע שאוכל לכתוב עליו באמצעות עט דיגיטלי. ראיתי שהחברה המובילה לגרפיקאים היא wacom, שמציעה או טאבלטים שכותבים עליהם אבל לא רואים על גבי אזור הכתיבה את המסך או מסך שכותבים עליו אבל שמחירו הוא באזור ה10000 ש"ח שזה מופרז לחלוטין בשבילי. מצד שני, ראיתי שיש בשוק מסכי מגע, חלקם באים כמסכי מגע מוכנים וחלקם זה ערכות בשיטת DIY שמאפשרים לקחת כל מסך מחשב בגודל הרלוונטי ולהפוך אותו למסך מגע. העניין הוא שאני לא בטוח שמסכי המגע האלה מתאימים לכתיבה וקישקוש באמצעות עט גרפי. אני מחפש את המסך הזה למטרות לימודים כמו שכתבתי, יצירת סכמות של שרטוטים וכדומה. לא נוח לי לעבוד על אזור כתיבה ולהסתכל על המסך בשביל לראות את התוצאה ולכן אני מחפש מסך שאפשר לכתוב עליו…

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by gluz,

שלום, רציתי לקבל המלצה למסך מחשב LCD בין 800 ל 1200 ש"ח טוב. אבא שלי מבוגר כך שהוא הולך להשתמש ברזולוציה נמוכה. השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית (בעיקר אינטרנט). למרות שהנכדים משחקים כל הזמן במשחקי און ליין במחשב. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  24. יש לי היום מסך "LG 22 , אחרי קריאה מרובה העניים מתעייפות מאוד , חשבתי לעזור לעצמי ולקנות מסך גדול יותר ואיכותי , כזה שאיכות התמונה שלו גבוה ופחות מאמצת את העניים . כמו שרשמתי אני קורא הרבה, אבל גם משחק גם מידי פעם (BTF4) התקציב שלי לא כל כך מוגדר, אין לי בעיה להוציא גם +-2500 שקל , אבל אני לא רוצה שיהיה מצב שאני מוציא סכום כזה "סתם" , כי זה התקציב שרשמתי, אלה כי ההבדלים שווים את הפרשי המחיר . אני אשמח גם לשמוע את דעתכם ,האם באמת מסך גדול ואיכותי יעזור לעניים?. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, יש לי SAMSUNG 971P כבר כחצי שנה... ניסיתי להדליק את המחשב אתמול יש תמונה לשניה אחת מהמסך ואז הוא מפסיק לעבוד.. השנאי כוח 12 AC\DC משמיע זימזום עצבני ואני בטוח שהוא לא מצליח להפעיל את המסך.. כי שהמסך עבד תקין לא היה זימזום... שאלתי במספר חנויות חשמל ואף אחת לא יודעת מה זה שנאי למסך LCD או שאין אצלם. בבאג איפה שקניתי את המסך אמרו לי לפנות למפיצה חיון לבקש אחריות על החלק, אבל היא נמצאת בצפון בחצי השני של הארץ מאיפה שאני גר .. מה גם הם רוצים שאני אשלח להם גם את המסך וגם את השנאי ( איפה ההגיון שלהם המסך בסדר גמור בישביל מה לסכן מסך של 2000 שקל במישלוח ). מה את מציאים לעשות? לנסות לתקן אצל חנות אלקטרוניקה מקומית ( רק שזה לא יפגע לי במסך בסוף והאם זה אפשרי לתקן כזה חלק בחנו…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.