מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
הלך לי המסך הישן ולכן אני צריך מסך חדש מה שאני צריך זה מסך ברזולוציה של 1920*1080 בגודל של עד 22" התקציב הוא עד 750 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך שלי (chimei cmv t39d) כבר שלוש וחצי שנים ועכשיו הוא התחיל לקרטע. לכן אני צריך מסך חדש עם רזולוציה fullhd ועם חיבור dp (שמעתי שהוא יותר טוב מהdvi) עד 950 שח ועדיף כמה שיותר לחסוך
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD במחיר של עד 2000 ש"ח... יש לי כרטיס מסך AGP... RADEON9600XT... עדיף 19".... אבל אפשר להתפשר על 17"... תודה..
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך משהו ממש ממש טוב תקציב 3000 שח
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מסך לסרטים ומשחקים, שיהיה רחב, צריך שיתפוס פשוט ספייס על השולחן. אתם אומרים כדאי ללכת על מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' או שבכלל 19 אינצ'? מבחינת איכות גם כן. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):2000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):2100 2. מה השימושים של המסך:גיימיניג כבד מאוד סרטים וטלוויזיה(מחבר ממיר של YES עם חיבור HDMI) 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? מערך כרטיסים של GTX580 יענו X2 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'.מעדיף שיהיה טלוויזיה בימקום מסך משלוחים חינם/KSP/איזור המרכז 5. גודל מסך רצוי:מעל 23"~27"
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך LED 21-23 INC למשחקים כבדים ומשחקי רשת. הבנתי מחבר שלי שהוא משחק על 60 herz הוא מרגיש תקיעות כאלה כאלו שאין לו FPS למרות שיש לו FPS מקסימלי. הוא המליץ לי על מסך כמה שיותר HERZ שיהיה חלק לעומת זאת אני רואה שרוב המוחלט של המסכים הוא 60. רצוי מי שממליץ על מסך שהשתמש בו. הגבלה 1300 אפשר לחרוג.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לא משנה לי איזה אינץ' זה. אני רוצה מסך שיתמוך בהצגת תכני HD, אני צריך גם מסך שתהיה לו יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר את הPS3 שיש לי. ככה שאוכל להשתמש במסך אחד למחשב ולPS3. הנה המפרט : מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-UD3L ₪453 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪368 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL ₪901 צורב DVD: [..] PIONEER DVDRW DVR-216DBK X20 - SATA - BLACK ₪145 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ₪303 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER V8 - זמין במלאי ₪283 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUD…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
צריך מסך למשחקים בתקציב של 1200... 19\17 INCH
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
תקציב עד 1300 ש"ח.. תודה רבה שיהיה WIDE... שיהיה עם כניסת DVI כמוב.. יש לי כרטיס 8800 ואני רוצה לנצל אותו.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מסך רק למשחקים עדיף ללכת על מסך 22 TN שגם ככה יותר זול.... או על הדל 20" שעולה יותר אבל עם IPS מה מומלץ? קחו בחשבון שזה רק למשחקים.... האם האיכות בIPS תהיה יותר טובה במשחקים או שתהיה אותו הדבר ואז עדיף להנות מ22" ענק מול הפנים... תודההה ד"א אני קונה מ skypc מישהו מכיר?? זה חשוב לי לדעת איך הם כי אף פעם לא קניתי שם וזה באזור שלי...
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
תקציב אני מניח כ-1800 גג מיועד בעיקר למשחקים(גיימר כבד). לסרטים,וקצת דפדפן וכאלה.. 70% משחקים 25%סרטים 5%office.. תדה מראש
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שאלה באמת שמשנה בקטע הזה האם המסכים של Nu Tech גרועים כמו שמתארים אותם? או שיש מסכים טובים ביניהם? ושאלה נוספת, היא איך המסך של Viewsonic VA912?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הסבר לבקשה: אני צריך מסך עד 1500 ש"ח. (גודל 22 או 24 או כמה שהתקציב מאפשר). המסך ישמש 80% לאינטרנט וקריאת מסמכים. 10% משחקים קלים. 10% טלויזיה: אני רוצה לחבר למסך שידור טלויזיה של ממיר הוט (בלי כרטיס טלויזיה- ישירות מהממיר למסך ע"י כבל קומפוזיט אנאלוגי) חשוב מאוד שאוכל לראות טלויזיה עם מחשב מכובה- ישירות מהממיר כמו מסך טלויזיה רגיל. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מצאתי מסך של DELL 2009W הוא עם פאנל TN ו5MS איך הוא? (הוא גם נראה טוב!) אני הולך לקנות אותו מארה"ב (אם אתם ממליצים לי) ואחרי מיסים ומכס הוא יוצא לי 1184 שקל בערך. אם הוא לא טוב אתם מוזמנים להמליץ לי עם מסכים רחבים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב ומסך מחשב/טלויזיה. רצוי שהמסך מחשב יהיה בעל זמן תגובה 2MS ורזולוציה וניגודיות כמה שיותר גבוהים. מסך טלוזיה מחשב אין כל כך חשיבות אבל שיהיה כמה שיותר טוב. המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים בין היתר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב בגודל של לפחות 20 אינץ ושלא עובר את ה23 אינץ התקציב הוא עד איזה 680 שקל ככה כמובן שאם יש חריגה מאוד משתלמת של עוד כמה עשרות שקלים אז אין בעיה .. העדפה שלא לעבור את ה650-670 שקל.. בקיצור תביאו את המסך הכי טוב שיש בתקציב הזה..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב שמיעוד בעיקר לעבודה משרדית התקציב שלי הוא 500-550 ש"ח המליצו לי על המסך הזה : http://www.tms.co.il/product/10228 מה אתם אומרים עליו ? איזה מסך כדאי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כרגע עובד עם SAMSUNG 971P שהוא פשוט מסך מעולה עם איכות צבע ותמונה מושלמים מבחינתי ואחרי שקניתי את הראשון אבא שלי הלך וקנה עוד שלושה בדיוק מאותו דגם וכולם היו מושלמים מהרגע שהוצאת מהקוספא ללא צורך במשחקים וקליברציות עכשיו המחשב של אמא שלי מת לו המסך והפתרון הכי משתלם זה להעביר את הסמסונג שלי למחשב שלה ולשדרג את עצמי למסך 1920X1080 דבר שרציתי לעשות כמה זמן כבר בעבר חיפשתי מסכי 24 אינץ והמסך האחרון שרציתי לקנות היה DELL UltraSharp U2410 IPS אבל אחרי שחרשתי וחפרתי על הדגם עלו יותר ויותר מידי בעיות אז ירדתי מזה ומאז בכלל ירדתי מכל העניין של לקנות מסך כי הייתי פשוט מרוצה מהאיכות של הסמסונג שיש לי כרגע אבל עכשיו נראה כאילו אין לי ברירה וצריך לקנות מסך חדש אז הייתי רוצה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ידידים וידידות מעונין במסך 17'' ב-1000 עד 1250 שקל לעבודה משרדית יש הרבה מסכים בסכום הזה בזאפ חלקם גם זולים מאלף רק שאני לא יודע לעמוד מהו מסך איכותי אשמח להצעות בטווח הנמוך של התקציב שלי THX
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מסך עד 1500 ש"ח לא משנה אם 19 אינ'ץ או 17 מן הסתם 17 במחיר הזה יותר איכותי.. אגב אני משחק במשחקי רשת אז עדיף לי מסך רגיל או שזה סתם שטויות שיש דילאי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במסך שטוח דק... שיתאים הכי חשוב למשחקים שלא יהיו לי בעיות (לא יודע איזה בעיות צריכות להיות...חחח) שיהיה תומך HDTV מלא וגם לצורך חיבור ממיר של HOT הכוונה שישמש גם בתור טלויזיה.... התקציב עד 3500 מינימום 19' תודה. אלכס.
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני בחור שמעביר הרבה זמן ברשת, צופה בהמון סדרות וסרטים דרך המחשב ולפעמים משחק קצת במשחקים ישנים(heroes 4 וכו'). המערכת שיש לי היא ישנה, אבל אני רוצה לשדרג את ה-MAG CRT השמן והישן שלי כדי שאני אוכל להנות מהדברים בהם אני צופה. אני לא בטוח אם יש לי כניסת DVI, אז קחו זאת בחשבון.(ואם זה באמת חשוב, תציעו לי אלטרנטיבות בהנחה ויש לי DVI ובהנחה ואין לי DVI). עריכה: ושיהיה רחב תודה רבה לעוזרים, גיל.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש מסך "22 לא יקר מידי סביב ה-1000 ש"ח עם עדיפות לפחות מכך. הציעו לי מספר מסכים ואני לא יודע מה כדאי, BENQ LCD 22" T2200HD 5ms DVI WIDE Chimei 22 LCD 228D 5Ms MAG 22" AI2237W Samsung LCD 22 2253BW 2Ms 1:800 וגם הציעו לי בקצת יותר (ואמרו שמאוד כדאי) את המסך Philips 22 Wide 220CW9FB 2ms 1:12000 (ב- 1086ש"ח) האם זה באמת כדאי? והאם יש הצעה למסך אחר באותו תווך מחירים של הזולים יותר? וגם האם במחיר של ~1000ש"ח אפשר להשיג משהו טוב יותר מה-Philips אני לא יודע אם זה חשוב אבל יש לי כרטיס מסך HIS 4670 תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD L1932TQ שעבד מצוין מעל לשנה. פתאום הוא התחיל לעשות בעיות. לעיתים חלקים מסוימים במסך נראים מטושטשים (תלוי ברקע). לפעמים זה גם חוזר להיות בסדר. לא נראה לי שהבעיה היא כרטיס מסך משום שגם כאשר אני מנתק את כניסת ה DVI, ומפעיל את On screen dispaly (התפריט שבעזרתו מכונים את הצבעים של המסך) , גם המלבן הקטן הזה על רקע שחור נראה מטושטש ומלא בקווי אורך. מישהו יכול לתת כיוון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-