מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי T220P שהתמונה בו דווקא נחמדה (לא ברמה של פאנל MVA או E-IPS אבל עדיין..) אבל שיגע אותי שלא ניתן להגביה את המסך על ציר. החנות היו בסדר ואיפשרו לי להחזיר אותו. האם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על מסך ברמה דומה עם ארגונומיה משופרת? לתגובתכם אודה!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב ללכת על ה21 אינץ הכי זול שאפשר למצוא על מה אתם ממליצים לי ללכת? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בערך עוד חודש ואיתו אני קונה גם מסך חדש, עכשיו החלטתי שהטלוויזיה תופסת יותר מידיי מקום בחדר והייתי רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם למחשב וגם לצפייה בטלווזיה... אוליי 20 INCH או 22, בקיצור אני צריך משהו גדול ואיכותי וגם חשוב שיתכוונן כי יש מסכים גדולים שלא יכולים לזוז. התקציב שלי בין 1.5 ל-2 אלף...
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אוקיי צריך מסך שטוח 17 אינצ'. אני צריך אותו למשחקים לא כבדים סתם כאלה סטייל פיפא. אולי גם CS , קצת סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אבל אני צריך שהמחיר שלו יהיה 950 ש''ח +- אפשר להגיע ל1000 רק עם זה שווה אבל מעל 1000 אני לא עולה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי. אני קונה את המחשב הזה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 ואני קונה גם מסך, כמו שרשמתי בכותרת ואני מוגבל בתקציב מסכים כאלה ממש יקרים ואני לא צריך משהו איכותי בטירוף, למשל יש לי מסך ממש לא מוכר של WATCH 19 אינטש, ניגודיות 1:500 וזמן תגובה 8MS והוא ממש טוב לי הוא סבבה.. אז אני לא צריך יותר איכותי ממנו אבל גם לא פחות איכותי ממנו, והכי זול שאתם יכולים למצוא (אבל שלא תרד האיכות! לפחות לא מהרמה של הWATCH שלי..) זה חייב ליהיות מסך רגיל אני שונא רחב זה מעוות את התמונה.. תודה. הדגם של המסך WATCH שדיברתי עליו הוא- MV932.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המון זמן לא התעסקתי במסכים ואני מעוניין בהמלצה למסך חדש התקציב הוא 2000 ש''ח אני רוצה מסך בראש ובראשונה לסרטים בHD וחשוב לי שיתמוך 1080 בקיצור מסך הכי טוב לסרטים וHD עד 2000 ש''ח תודה
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני אקנה בקרוב מחשב חדש לגיימינג פתחתי דיון וביקשתי מפרט (יכול להיות שאני אשנה את זה בהמשך) בקיצור, אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים על דרישות גבוהות (ככה שהגרפיקה צריכה להיות ממש ממש טובה) השאלה שלי היא: הבנתי שהגרפיקה תלוי בכרטיס מסך אבל האם אני צריך להחליף את המסכים שיש לי כרגע? (אחד רגיל של 22 אינץ - רזולוצית 1024 על 768 והשני הוא גדול של טלוויזיה של 42 אינץ ולא יודע מה הרזולוציה שלו) ועוד שאלה: איך אני בודק מה הרזלוציה של המסך טלוויזיה?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד היום ישבו על שולחני הDELL 2007FP האהוב שלי ששימש אותי למעט צפיה בטלויזיה ובעיקר לשימוש במחשב הפרטי שלי, ובנוסף עליו מסך CRT של LG שמחובר לKVM ופועל לצורכי עבודה בלבד (טכנאי מחשבים). בעקבות רצון לחסוך במקום על השולחן הוצאתי את הCRT ובמקומו אני רוצה LCD חדש. הדרישה היחידה שלי מהמסך היא שיהיו לו 2 כניסות וידאו (DVI+VGA). מסכים מרובעים (לא רחבים) מקבלים אצלי עדיפות גבוהה + עדיפות למסך כמה שיותר גדול. אם אפשר למצוא מסך שקיים באתר של KSP זה יהיה מצויין. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך חדש.השימוש העיקרי שלי יהיה משחקים אבל מן הסתם חשוב לי שייראו בו גם סרטים טוב וגלישה והכל.. אני שמעתי הרבה דברים טובים על Dell 2007WFP והבנתי שהוא כרטיס מאוד משתלם לצרכים שלי. מישהו יכול לאשר אותו?הוא יכול להריץ את המשחקים החדשים כמו crysis , creed וכאלו ללא שום האטות או ירידות ב FPS שיכולות לחול בעקבות המסך? יש אולי דגם יותר מתקדם ששווה לקנות עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הלך לי המסך הישן ולכן אני צריך מסך חדש מה שאני צריך זה מסך ברזולוציה של 1920*1080 בגודל של עד 22" התקציב הוא עד 750 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך שלי (chimei cmv t39d) כבר שלוש וחצי שנים ועכשיו הוא התחיל לקרטע. לכן אני צריך מסך חדש עם רזולוציה fullhd ועם חיבור dp (שמעתי שהוא יותר טוב מהdvi) עד 950 שח ועדיף כמה שיותר לחסוך
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD במחיר של עד 2000 ש"ח... יש לי כרטיס מסך AGP... RADEON9600XT... עדיף 19".... אבל אפשר להתפשר על 17"... תודה..
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך משהו ממש ממש טוב תקציב 3000 שח
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מסך לסרטים ומשחקים, שיהיה רחב, צריך שיתפוס פשוט ספייס על השולחן. אתם אומרים כדאי ללכת על מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' או שבכלל 19 אינצ'? מבחינת איכות גם כן. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):2000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):2100 2. מה השימושים של המסך:גיימיניג כבד מאוד סרטים וטלוויזיה(מחבר ממיר של YES עם חיבור HDMI) 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? מערך כרטיסים של GTX580 יענו X2 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'.מעדיף שיהיה טלוויזיה בימקום מסך משלוחים חינם/KSP/איזור המרכז 5. גודל מסך רצוי:מעל 23"~27"
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך LED 21-23 INC למשחקים כבדים ומשחקי רשת. הבנתי מחבר שלי שהוא משחק על 60 herz הוא מרגיש תקיעות כאלה כאלו שאין לו FPS למרות שיש לו FPS מקסימלי. הוא המליץ לי על מסך כמה שיותר HERZ שיהיה חלק לעומת זאת אני רואה שרוב המוחלט של המסכים הוא 60. רצוי מי שממליץ על מסך שהשתמש בו. הגבלה 1300 אפשר לחרוג.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא משנה לי איזה אינץ' זה. אני רוצה מסך שיתמוך בהצגת תכני HD, אני צריך גם מסך שתהיה לו יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר את הPS3 שיש לי. ככה שאוכל להשתמש במסך אחד למחשב ולPS3. הנה המפרט : מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-UD3L ₪453 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪368 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL ₪901 צורב DVD: [..] PIONEER DVDRW DVR-216DBK X20 - SATA - BLACK ₪145 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ₪303 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER V8 - זמין במלאי ₪283 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUD…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צריך מסך למשחקים בתקציב של 1200... 19\17 INCH
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
תקציב עד 1300 ש"ח.. תודה רבה שיהיה WIDE... שיהיה עם כניסת DVI כמוב.. יש לי כרטיס 8800 ואני רוצה לנצל אותו.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מסך רק למשחקים עדיף ללכת על מסך 22 TN שגם ככה יותר זול.... או על הדל 20" שעולה יותר אבל עם IPS מה מומלץ? קחו בחשבון שזה רק למשחקים.... האם האיכות בIPS תהיה יותר טובה במשחקים או שתהיה אותו הדבר ואז עדיף להנות מ22" ענק מול הפנים... תודההה ד"א אני קונה מ skypc מישהו מכיר?? זה חשוב לי לדעת איך הם כי אף פעם לא קניתי שם וזה באזור שלי...
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
תקציב אני מניח כ-1800 גג מיועד בעיקר למשחקים(גיימר כבד). לסרטים,וקצת דפדפן וכאלה.. 70% משחקים 25%סרטים 5%office.. תדה מראש
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שאלה באמת שמשנה בקטע הזה האם המסכים של Nu Tech גרועים כמו שמתארים אותם? או שיש מסכים טובים ביניהם? ושאלה נוספת, היא איך המסך של Viewsonic VA912?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הסבר לבקשה: אני צריך מסך עד 1500 ש"ח. (גודל 22 או 24 או כמה שהתקציב מאפשר). המסך ישמש 80% לאינטרנט וקריאת מסמכים. 10% משחקים קלים. 10% טלויזיה: אני רוצה לחבר למסך שידור טלויזיה של ממיר הוט (בלי כרטיס טלויזיה- ישירות מהממיר למסך ע"י כבל קומפוזיט אנאלוגי) חשוב מאוד שאוכל לראות טלויזיה עם מחשב מכובה- ישירות מהממיר כמו מסך טלויזיה רגיל. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מצאתי מסך של DELL 2009W הוא עם פאנל TN ו5MS איך הוא? (הוא גם נראה טוב!) אני הולך לקנות אותו מארה"ב (אם אתם ממליצים לי) ואחרי מיסים ומכס הוא יוצא לי 1184 שקל בערך. אם הוא לא טוב אתם מוזמנים להמליץ לי עם מסכים רחבים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-