עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by amir.shani,

דרישות 1. עד 1300 ש"ח 2. אופיס/אינטרנט 3. חשיבות לצפייה בתמונות אבל לא צריך להסחף סה"כ צפייה בתמונות משפחתיות אני לא גרפיקאי .... תודה !

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by morangal555,

אני מוכר את המסך ורציתי לדעת אם זה סכום סביר למכירה או שאני יוצא פרייר (הערה המסך עם נקודה מתה אחת) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  3. סמסונג איננה לבד בעולם מסכי המחשב הקעורים והאולטרה רחבים - גם ליריבה העירונית LG יש כמה דגמים חדשים, אשר מבטיחים חוויית צפייה ומשחק ש\"תשאב\" אתכם פנימה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a0%d7%a9%d7%a7-%d7%92%d7%9d-%d7%9c-lg-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, התקציב שלי בהתחלה היה 1300 בשביל הCMV-228A של KSP אבל קראתי כאן המון ביקורות לא "נחמדות" בלשון המעטה עליהם (למרות שקניתי משם 3 מחשבים ועד עכשיו היה בסדר גמור) אז אני קצת חושש לקנות מהם שוב. אז למישהו יש המלצה למסך 22" עבור קריאה רוב הזמן (אני רוב הזמן מתכנת), אופיס סרטים אינטרנט ומשחקים לעתים רחוקות? אני מוכן להעלות את התקציב ל1500 (1600 במקרה וזה באמת שווה את זה). תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מחפש מסך לאמא שלי, בעיקר לעבודה משרדית. היא צריכה 17 עם רמקולים ואם יש אפשרות שלמסך יהיה PIVOT, מה טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Tantalus,

שלום, יש לי שני מסכי lcd: LG 1970HR ו Dell e228W ועלה לי רעיון לחבר את שני המסכים למחשב כך שלמשל במשחקים אני יוכל לפתוח אפשרות אחת במסך אחד ואחרת בשני. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 בעל חיבור pci ו vga ישנה דרך לחבר את המסכים איךשהוא? בנוסף לכך יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל אם זה משנה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lol_minbet,

אני מחפש מסך 22 בתקציב של 1100 ושניהם הכי מתאימים לי מה ההבדל ביניהם?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by Shtupel,

לא משנה המחיר...תודה!

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Black_wizard,

מה אתם חושבים עליו ? ניסיתי למצוא ביקורות באינטרנט אך לשווא. מבחינת מחיר הוא נותן פייט ל dell בכך שהוא מתומכר ב 1700 ש"ח בלבד ! האם זו אכן מציאה או משהו פה מסריח ?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  10. יש לי מסך מחשב lg w2486l ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר ממיר של הוט ישירות אליו בלי כרטיס טלוויזיה. במידה וכן, למסך אין רמקולים built in אז יש אפשרות להשתמש ברמקולים של המחשב שישמשו גם את הממיר?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שלום לכולם, בעקבות החיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית, אני הולך לקנות את המסך הנל T260, הגרסא ללא הטיונר וכל החיבורים לטלוויזיה, ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לממיר ללא תלות במחשב,\ ראיתי את הTV BOX אבל הוא עולה 300 שקל, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו, אם יש בממיר HDMI או VGA, האם אפשר לחבר באופן ישיר אותו למסך? או שצריך איזושהי המרה. תודה מראש לכולם!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מישהו שמע על המסכים האלו? http://www.swiftworld.net/2012/04/14/budget-korean-27-ips-monitor-information-and-comparison-of-the-different-brands-and-models/ יש מספר דגמים שמוכרים בקוריאה המבוססים על אותו פאנל של LG שעליו מבוססים מסכי ה IMAC. הקטע הוא שמוכרים באיביי, החל ב 285$ ומעלה. בזאפ מסכים בגודל הזה וברזולוציה הזאת מתחילים ב 3500 ש"ח... זה נשמע מאוד מפתה, האם מישהו ניסה אותם? האם מישהו הזמין מסכי מחשב מחו"ל ויודע מה העלויות הנוספות הכרוכות בזה? מכס? מע"מ? מס קניה? אגרות שחרור ממכס?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש עבור משחקים וצפיה בסרטים וביחד איתו מסך עבור המחשב, אני חייב לציין שאיני מעוניין במסך גדול מ22inch מכיוון שהחדר שלי לא גדול, ויהיה קצת צפוץ לדחוף בתוכו מסך 23inch. אשמח להמלצות על מסכים אחרים באותו סכום עבור מסך בגודל 19~22inch. התקציב למסך הוא די דל עד 650 שקלים. כרטיס המסך שיופעל עליו הוא SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI מפרט המחשב: TMS.co.il - תצוגה מקדימה - מפרט המסך היחידי שהוא בעל יכולת HD וחיבור DVI במחיר הזה שמצאתי בTMS.CO.IL הוא Mag 21.5" LED 5ms 1:10M DFC DVI. המפרט שלו: גודל מסך 21.5'' סוג פאנל LCD Backlight LED זמן תגובה5ms בהירות 250cd/m² ניגודיות 1:1,000 רזולוציה מקסימלית 1080x1920 כמות צבעים16…

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  14. האתר אמנם בדנית אך אפשר להבין מכניסים את שם היצרן והדגם והנתונים עולים www.flatpanels.DK[br]פורסם בתאריך: 8.04.2009 בשעה 16:14:33 לעבור באתר לשפה האנגלית ולהכנס ל panel search tool

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. לצערי הרב אין לי זמן לבדוק מסכים אבל אני סומך עליכם . אני חייב לרכוש את המסך עד מחר (רביעי על הבוקר). * התקציב עד 2000 ש"ח (אם יש משהו ממש ממש טוב שעולה קצת יותר אז תמליצו חופשי, יש סיכוי שאשקיע עוד). * הגודל 19 אינטש. * חברה מוכרת! (או חברה לא מוכרת שהתרשמתם ממנה לטובה). * אחריות נורמלית (פיקסל פגום 1 = החלפה) שנתיים שלוש. המסך ישמש בין השאר למשחקי מחשב ולכן חשוב לי שהמסך יתמודד הייטב עם FPS גבוה ועם כמה שפחות מריחות.. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. כותרת. אני חשבתי משהו בסגנון ה-T240 של Samsung. איזה פאנל יש לו, לא מופיע באתר שלהם (ואני יודע שיש אתר כלשהו שמראה איזה פאנל יש לכל מסך בעולם, לא מוצא אותו). והאם המסך הזה טוב בכלל?... אני גם יודע שלא כדאי לי לקנות מסך כזה גדול כי אני לא אוכל לממש את הפוטנציאל שלו בגלל כ.המסך שיש לי כרגע. ובכן, אחרי שאני אקנה מסך 24", אני מתכנן לקנות כ.מסך יותר חזק. תודה מראש!

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. איך אני בודק אם יש פיקסלים שרופים במסך LCD .?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by kobibo,

הצלחתי להוציא אותו במרכז ב 1460 ש"ח. מקווה שלא אתאכזב,אני העדכן אותכם לגביו.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Oshri17,

שלום! אני רוצה לקנות את המסך הזה אך לפני אני רוצה לברר עליו עוד טיפה. קודם כל השימוש במחשב הוא בעיקר עבודה שוטפת - אינטרנט, וורד בנוסף גם משחקים (לא מהכבדים ביותר) ולפעמים גם צפייה בסרטים. עכשיו שאלות: 1. עד 1400-1500 ש"ח זה המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא לשימושיי? 2. מה סוג הפאנל במסך הזה? 3. בכללי איך המוצרים של חברת XEROX? זה הכל... תודה.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by morx,

שלום D: יש לי חבר שקנה סמסונג T220 ולפני זה היה לו CRT, הרזולוציה תקועה על 1024x768 ולא משתנה שהוא משנה דרך ההגדרות או דרך הדרייבר של הכרטיס מסך, לפני שהיה לו את המסך הזה הוא שיחק בהגדרות של התוכנה REFORCE. נגיד שהוא נכנס למשחקים ומשנה רזולוציה אז זה משתנה, רק במערכת הפעלה זה לא משתנה. מה לעשות ? תודה מראש. אם זה לא פורום מתאים תעבירו בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום! אחי הגדול מחפש מסך די הרבה זמן המלצתי לו על המסך שלי Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel אך הוא היתעקש למסך גדול יותר מזה לפחות 22 אינץ מכיון שהוא רוצה לראות TV בחדר שינה שלו וכך לחסוך במקום ... הדרישות הם: מסך כמובן בגודל 22 אינץ כניסה למחשב (DVI או D SUB לא קריטי אחי לא מבין גדול) כניסה לכבלים כמו S-Video\Composite Video ואם יש רמקולים מובנים זה בונוס מעולה... חיפשתי ברשת משהו שעומד בדרישות ואני לא מוצא מסכים משולבים בכלל חוץ מהמסך הזה: Chimei 22 LCD 222H 5Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2643&products_id=20926 נראה לי מסך בסדר גמור אבל אני רוצה לראות אם יש עוד אופציות תקציב מקסימלי 2000 שקלים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  22. לאחרונה יש ריבוי פירסומים על מסכים חדשים בטכנולוגית LED. האם כבר יש בארץ מסכי LED שמשווקים?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by f_oren,

ברצוני לקנות את המסך הזה :http://www.ebay.com/itm/NEW-SEALED-Sony-PlayStation-3D-Display-24-inch-LED-Monitor-W-MotorStorm-Game-/370668464158?pt=Computer_Monitors&hash=item564d8fe81e השאלה היא איך הוא יתפקד בתור מסך מחשב? יש לי גם PS3 אני גם ישתמש בו . תודה לכולם. אורן.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by Super Sonic,

לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני עם המסך 19 הישן,לא משהו שמאפשר להפיק את המירב מהמפלצת החדשה. שמעתי שיש כיום מחירים זולים במיוחד על מסכים 24 שהם LED. אשמח לקבל הצעות מעניינות,המחיר המקסימאלי שאני מוכן להשקיע הוא 1500 ש'ח. תודה.

25. Started by ziv22,

היום הלכנו לברר על טלויזיות LCD באחת החניות כאן בצפון .. הסתכלנו על הLG RZ32LZ50 32 המוכר רצה עליה 6900 שח אחרי מבצע + והנחה הוא מרויח מהעיסקה הזאת 100 שקל . יש לו שלוש בחנות נראה לי הוא מנסה להיפטר מהם או משהו .. מישהו יכול לברר לי על הדגם הזה , אם רואים בו טוב , ואם הוא שווה את הסכום .. הרבה כסף לפחות יצא מזה משהו טוב עריכה : זה המפרט עכשיו מצאתי .. לא נשמע בשמיים http://www.unbeatable.co.uk/p_spc/LG-RZ32LZ50-32-in-LCD-Television/23569114.html

• 1 תגובה
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.