מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי, קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות באינטרנט שהתבלבלתי לחלוטין והחלטתי להעזר באנשים שמבינים יותר ממני. קודם כל, אני משתמש כרגע במסך 17' CRT. הוא ברשותי כבר 5 שנים ומתחילים להראות סימנים שהוא הולך למות, אז רציתי כבר לקנות מסך חדש ורחב (22' נראה לי הגודל המקסימלי שאפשרי בשולחן שלי, ואהבתי את המראה שלו אצל חברים, אז אני כבר אלך עליו) אני גיימר מזדמן, לא משחק הרבה, רק מדי פעם שיש איזה משחק שמעניין אותי, חשוב לי שסרטים יראו טוב במסך בגלל שאני אוהב מדי פעם לראות סרטי דיוידי במחשב, אבל השימוש העיקרי שלו הוא השימוש היומיומי של גלישה באינטרנט, קריאה וכד'. מסך שמצא חן בעיני בגלל שקיבל ביקורות גבוהות בCNET ובPC MAGAZINE(לא בטוח אם זה היה השם, אני כבר מבולבל!) הוא הDell SP2208WFP. …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך "19 לשימוש ביתי בתקציב עד 1500 ש"ח (אפשר גם פחות... ). חוץ מזה, לפני חצי שנה חיפשתי מסך דומה והומלץ לי כאן על Sony SDM-X95F. אכן קניתי אותו ואני מרוצה, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא אותו. האם הוא עדיין מומלץ בתקציב הנ"ל או שיש טובים ממנו ו... לאן הוא נעלם? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת מסך LCD בגודל שציינתי. השימוש שלו הולך להיות לעבודות גרפיקה (אבל לא כל היום מול המסך...), סרטים, סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 800 ש"ח. שמתי לב שרוב המסכים האיכותיים עולים יותר. השאלה היא האם ניתן להשיג משהו איכותי בסכום הזה? אשמח להמלצות. המשך יום נעים לכולם! מיכל אה ועוד דבר, אם יש לי מחשב נייד (סטודיו של דל) יש מעין ציור של מחשב באחד החיבורים, אני מניחה שזה החיבור שצריך. השאלה היא איזה כבל אני צריכה והאם זה בד"כ מגיע עם המסך מחשב?? והאם זה בכלל כדאי לחבר מסך רחב למחשב נייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
בעיקר עבודה משרדית, לעיתים רחוקות סרטים רצוי 19" חשוב לי שיחזיק מעמד להרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי נתקלתי היום במסך DELL E248WFP המחיר שלו ממש מגוחך,מה ההבדלים בין המסכים? והאם ההפרש הכספי שווה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אל תדאגו, כל אלה שקופצים שטחנו את הנושא... עברתי על הפורום וראיתי את כל הדיונים בנושא מסכי 19 עד 1500 שקל. הבעיה היא שנראה שההמלצות מאוד מגמתיות- אותם 2-3 אנשים ממליצים תמיד על אותם מסכים, כך שנראה שזה לא ממש מדיון אובייקטיבי. יש סיכוי לקבל המלצה על מסך מסוים ממספר אנשים? או לפחות דיון על היתרונות של כל מסך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני עומד לקנות דל 2407 בימים הקרובים, שישמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך טלוויזיה בו זמנית ... רק רציתי להיות בטוח בכמה דברים: 1) האם המסך יכול לשמש כטלוויזיה, כלומר האם אפשר לחבר לו ממיר של HOT ישירות בלי כרטיס טלוויזיה ובלי קשר למחשב.. לפי מה שהבנתי היציאה אחת של הממיר מתחברת למסך והיציאה של האודיו מתחברת למחשב, זה אכן כך? 2) איזה גירסה צריך לקנות האם - REV: A03 זאת הגירסה האחרונה לא? 3) חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר.. רציתי לדעת: אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב... או מה?? איך שלטים כאלו עובדים?? ואם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (לא HTPC..)...?? 4) יש עוד משהו חשוב …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב עבור מחשב שבעיקר משומש לעבודות וסרטים. איך המסך Samsung S24A350H ב-1100 ש"ח? הוא יכול להיות טוב לשימושים אלו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, מעוניין לשלב גם מסך מחשב וגם מסך טלוייזיה ביחד... האם זה מומלץ? האם יש מסך מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי! לצערי הרב, אחד ממסכי ה Samsung 2243BW שלי שבק חיים היום. אני משתמש ב- 2 מוניטורים לעריכת וידאו ותמונות ב Lightroom. אני משחק גם במשחקים כמו Battlefield 4 וכו'. הרבה זמן עבר מאז שרכשתי את אותם מוניטורים, ולכן אני מעודכן פחות בטכנולוגיה הנוכחית שלהם. כל מה שאני יכול לומר זה: 1. אני מעדיף את ה 16x10 Aspect Ratio. זה בטח יותר טוב לגלישה באתרים ולעבודה בכלל, כשיש לך יותר מקום Vertically. 2. אני מעדיף את העמימות של מסכי ה LCD ואת רנדור הצבעים שלהם, מאשר הבהירות המטורפת , והסאטורציה הלא טבעית של צבעים, שמסכי ה LED מייצרים. [מסכי LED גם מייצרים תמונה 'קרה'\כחולה יותר- כך שזה יכול להטעות אותי בתיקוני הצבעים שאני עושה לתמונות... 3. מבחינת תקציב- אני אמור לרכוש שני מסכ…
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מסך LCD בגודל "19. המחיר שאני רוצה לשלם הוא בערך 1500-1600 ש"ח, אבל ניתן לחרוג באיזה 100 שקלים בשביל משהו איכותי יותר. השימושים שלי הם משחקים (כרגע לא הכי חדישים, כי הכרטיס מסך לא חזק - אבל מיועד להחלפה), צפיית סרטים ועבודה משרדית (WORD וכו') יש לכם המלצות? מחשבות? הכוונות? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראיתי שמוכרים את הLG W2220P, וטוענים שהוא IPS, אבל לפי ביקורות בחו"ל כתוב שהוא IPS וגם TN ומבחינת רזולוציות כתוב בחלקן שהוא FHD, ואחרות 1680X1050 יש למישהו שמץ מה נסגר איתו? הוא יותר יקר מה2209WA, אז מעניין אם יש לו יתרונות בכלל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים. החלטתי ללכת על מסך 27 אינץ' למטרות תכנות סרטים משחקים גלישה אין לי עניין מיוחד בלהריץ משחקים בהגדרות גבוהות. ראיתי היום את ה סמסונג p2770HD ראיתי היום ולא אהבתי ה THUNDERBLOT של APPLE גם ראיתי ונורא נורא התלהבתי. אבל הוא יקר. אני מחפש כרגע היכן אפשר לראות את U2711 של DELL בתצוגה. הביקורות ממש משבחות וככל הנראה ארכוש אותו בכל מקרה אבל אני ממש רוצה לראות לפני שאני מזמין
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך 940BF של סמסונג ויש גם את ה 941B מה ההבדל ביניהם? האם אני ארגיש הבדל כל כך גדול?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני הדלקתי תמסך וזה פתאום ניהיה כבר איזה שבוע זה ככה.מה זה מיהו יודע..? וזה מסך crt
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, מישהו יכול לעזור לי לבחור מסך? אני לא יודע עד כמה חשוב לי אם הזמן תגובה יהיה 2ms או 5ms, ויש לי תקציב של 1300 שקל. אני רואה די הרבה סרטים על המחשב, אז הייתי רוצה שיהיה לו מסך רחב. בינתיים שמתי עין על הDell E198WFP. למישהו יש משהו אחר להציע? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
AMD Ryzen 7 2700X 16GB GTX1080TI בעתיד אשדרג שהמחירים יהיו טיפה יותר נורמלים המסך הנוכחי DELL 24 IPS 60HZ 1080P קצת רקע: משחקים שאני ששיחקתי בהם HITMAN 1/2/3 assassin's creed האחרון סיימתי אותו לפני חצי שנה the evil village BF 2042 עדיין משחק משחקים בתכנון: Dying Light 2 far cry 6 ועוד מלא תודה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
ראיתי כאן ביקורות טובות רק על מסכים שנמצאים קצת מעבר לתקציב שלי.. בכל אופן, במסגרת התקציב הזה יש ממש מספר דגמים רב, ואני לא מבין מה הכי טוב מביניהם.. האם ההבדל בין מסכי ה- TN למסכים היותר מתקדמים הוא כל כך גדול - ואם כן, למה כמעט כל המסכים שנמצאים בשוק הם מסכי TN? תודה מראש, ואני אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה כבר לקבל החלטה ולצאת לקנות..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Samsung EX2220X LED 21.5" 5ms 1920x1080 DVI 1080P מישהו יודע מה הסוג פאנל של המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב בגודל 24' לחדר במעונות שיתחבר ללאפטופ שלי. שימושים עיקריים זה סרטי HD, והרבה סיכומים לקרוא על המסך, אז חשוב שלא יעייף את העיניים אחרי הרבה שעות. מעדיף חברות כמו סמסונג או דל וכו'. תודה והכל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואולי בכלל אפשרות שלישית באותה מסגרת תקציב (1,500-1,800 ש"ח)? אודה על שתובה שלא רק תאמר מהו הדגם העדיף, אלא תסביר גם מדוע.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני ניסיתי למצוא ברשת קצת יותר פירוט עליו, אבל לא הצלחתי. ועוד שאלה, אם הוא כל כך טוב למה הוא זול יחסית? האם הבעיה שמי שנותן שירות זה היבואנים המשניים כמו לייף מחשבים ויבואנים פרטיים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המטרות הם לא למשחקים ולסרטים, אלא לכמה שפחות קרינה ולקריאה מדוייקת של טקסטים ושיחזיק לאורך זמן. והבנתי שמומלץ מאוד לא לקחת את ה 740N כי הוא לא משדר DVI טהור אלא רק עם מתאם שזה לא מומלץ, וה LG עושים כאבי ראש במסכים, אז חשבתי על ה AOC שעליהם בכלל שמעתי שהם לא מוכרים ולא מומלץ וזה בכלל לא בסקאלה. הכי חשוב לי שיהיה כמה שפחות מאמץ לעיניים ולא יזיק לבריאות ויעמוד בכמה שיותר תקנים בריאותיים שאני יוכל לעבוד למשל עם המסך בלילה בלי להתאמץ יותר מידי, שהוא יהיה ממש ממש בריא לעיניים ונוח לעבודה להרבה שעות יומיות. ההתלבטויות הן בין (מה שאני מצאתי) : LG L1752T / TX לא הבנתי את ההבדל בניהם Samsung 740N (הבנתי שבכלל כדאי לוותר כי הוא לא משדר DVI טהור) BENQ FP71G MAG B716 (הבנתי שבכלל כדאי…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למסך איכותי שיהיה טוב למשחקים וסרטים בHIGH DEFINITION מלא, ושאפשר יהיה לראות בו טוב גם ממרחק של 1-2 מטר בערך... אני כבר יותר מחצי שנה מחכה שהרוויזיה החדשה של ה2408WFP תגיע, ואני לא יכול לחכות יותר... אני יודע שזה הגיע לחנות אחת, אבל 3350 שקל זאת לא אופצייה בשבילי.. רצוי שהמסך יהיה לפחות 24 אינץ', אבל אם אפשר משהו איכותי במחיר טוב- אז אפילו יותר... וחשוב לי שיהיה לו HDMI אני לא ממש מבין במסכים, אז אני לא יודע כל מיני מונחים כמו GLOSS ואיך הם משפיעים על הצפייה... התקציב הוא בסביבות ה2500 שקל אגב, עם אופצייה לשים יותר אם יש משהו ממש טוב במחיר קצת יותר גבוה... תודה מראש! עריכה: אה, ויש העדפה למסכים רחבים, לא מרובעים...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-