מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שמעו חברשלי קונה מחשבחדש ועכשיו צריך מסך חדש מה אתם ממליצים שיהיה טוט למשחקים וצפיה בסרטים תודההה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הרוב, בעקרון אני חושב על קניית LCD, יש לי כרגע CRT 17 של MAG, ולא ממש יודע מה לחפש ומה חשוב בשביל שיריץ משחקים בצורה טובה: קצב רענון או ניגודיות וכו. אז בעיקרון אני צריך המלצה למסכים שידועים כאלו שפועלים יפה עם משחקים, יש לי כרטיס גרפי סביר +(7900GT) ואני לא רוצה שהמסך יוריד מהביצועים.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום מעוניין לקבל המלצה למסך LCD לא יודע כמה אינץ' , האם יש הבדל בין 17 ל 19 אינץ , איזה חברה מומלצת, תקציב של בערך 1500+ תודה
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכלם, אני צריך המלצה למסך 17" (אין אפשרות למסך רחב). המחיר הוא עד 1150 שקל. ראיתי כמה מסכים שניראו לי ואשמח לקבל מידע נוסף איזה מהם יותר טוב או שיש מסך אחר שטוב מהם. המסכים שראיתי הם: 1. LG L1752T 2. LG L1752TQ 3. SAMSUNG 740BF תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רגע לפני קניית המחשב ברצוני להתייעץ בקשר למסך התקציב הוא 1200 ש"ח בערך. תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בסכום הנ"ל. חשבתי בכוון של: L1752T 17'' LCD 8ms DVI או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2179 Sony 17 8ms SDM-HS75DS תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום... אני צריך את המסך לתוכנות AUTOCAD איימיל אינטרנט וזהו ... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל 19" בלבד מ-IQPC אבל כל התקציב שיש לי להשקיע במסך זה עד 1150 ש"ח ללא אפשרות של חריגה אפילו א 20 ש"ח... \= בקיצור אני חשבתי ללכת על ה-NU LCD 19" L922A 8ms DVI במחיר 1129 ש"ח... או ש-8ms זה כבר יותר מידי היום למחשב משחקים? מקווה שיש ב-IQPC משהו בתקציב שלי.. תודה מראש =] קישור למסכי LCD ב-IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=165
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מסך חדש (כ.מסך: 1950...) ואני רוצה גם מסך דק LCD 19, שלא יהיה רחב כי זה לא טוב למשחקים.... ומחיר בסביבות 1500 משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
טוב המסך הקודם שלי (CRT 17' מעפאן לחלוטין) סוף סוף התקלקל אחרי 7 שנים... (יש!) ולכן אני צריך תחליף.. עכשיו ההורים לא מאמינים במסכי LCD שעולים יותר מ1500 שקל(שיט!) ולכן זה התקציב שלי אולי עם חריגה קטנה(+דמעות) אני בכוונה לא מחפש 22' כי כנראה המסך לא יהיה איכותי במיוחד במחירים האלה ו19' בהחלט מספיק לי (אני כרגע עובד עם אחד אבל הוא זמני) שימושים- משחקים בעיקר סרטים וסדרות וכנראה שהשנה ושנה הבאה אני אעשה פרוייקט גמר לבצפר לכן אני לא מחפש מסך 19' רחב... מה שכן חשוב לי זה אפשרות לשנות את הזווית של המסך חברה לא ממש משנה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כדאי לי ללכת על ה BENQ או על ה SONY הזה שכולם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
השימושים: גרפיקה ממוחשבת ומשחקים. האם זה הגיוני מבחינת התקציב?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מישהו יודע איך המסך samsung 206BW? והמלצה אחרת לגבי מסך LCD 20?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אממ אני הייתי רוצה 19'' טוב אם אפשר בתקציב הזה השימושים העיקריים הם :גלישה , משחקים וסרטים.חווית המשחק והצפייה חשובים לי. אם אפשר תתנו הסבר קצר על הסיבה שבגללה אתם מציעים את המסך. המסך החדש אמור להחליף את הLG L1730B . תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
דודה שלי ביקשה ממני למצוא לה מסך LCD טוב השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (חשוב לציין כי הצפיה כוללת צפיה בטלויזיה דרך המחשב) והוא לא מיועד למשחקים כלל אשמח לקבל המלצות..
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מכוון שהמסך הקודם שליSyncMaster 710V של סמסונג נהרס לאחר שנתיים של שימוש כרגע אני דיי בהיתלבטות איזה מסך לרכוש. לא יודע אם התקלה נפוצה רק בדגם הזה הופיעה הודעה מטרידה: נאלצתי להישתמש במסך הישן שלי אשמח לקבל חוות דעת על דגם כלשהו שתליצו לי בעל: 17 בתקציב 1000-1200 למשחקים... אני משער לעצמי שבמחיר כזה ניתן אפילו להשיג 19 אם יש אשמח אם תמצילו לי..
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לפני קצת פחות מחצי שנה קניתי בהמלצתכם Dell 2007WFP למשחקים, ואני ממש מרוצה.. עונה על כל הדרישות ומעבר.. עכשיו אני צריך לקנות עוד מסך, מסך למשחקים, קצת סרטים וגם לקריאת טקסטים בתקציב של עד 1400 ש"ח.. מה המסך המומלץ ברמת המחיר הזו? יש מסכים דומים לDell שיש לי כבר במחירים האלה? ד"א הכרטיס מסך יהיה כנראה GeForce 6100 (אין לו DVI לא?) אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
למחשב חדש המיועד לעבודה משרדית בעיקר, בעל כ.מסך Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe האם ניתן למצוא מסך 21 או 22 אינטש טוב בתקציב זה? מה מומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך עבור פוטושופ ועבודות גרפיקה עד 1000 ש"ח, המסך הנוכחי שלי בעבודה הוא LCD של סמסונג (נראה לי דגם BF960). לא משנה לי 19' או 22' מסך רחב או מרובע (האמת היא ש-22 רחב עשוי דווקא להועיל לי בעבודה) הבעייה היחידה שלי איתו זה אי אחידות בצבעים, הכוונה היא שאם אני אשים תמונה בתחתית המסך ואז לאט לאט אני אעלה אותה למעלה אז ניתן יהיה לראות שהצבעים טיפה משתנים, האדום הופך להיות במקצת אדום יותר וכהה יותר והמסך נמצא בגובה העיניים.. ברור לי שזה בגלל שהמסך רגיש לזווייות הצפייה ושיש הבדל בזוית בין החצי העליון של המסך לבין החצי התחתון. אני בהחלט מודע לזה שמסך CRT יתאים לי ביותר אבל הצלחתי להסתדר עם ה-LCD הנוכחי עד כה ואני מעדיף את שאר היתרונות שלו על פני ה-CRT, כעת אנ…
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא עד 2500 ש"ח, המסך במיוחד מיועד למשחקים וסרטים.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך כמה שיותר טוב לא משנה הגודל למשחקים 2000 שקל גג. בין 19 ל-22 אינץ' בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
קורה לכם לפעמים שאתם שורפים את כל הפואנטה בכותרת ההודעה ואז פתאום אין לכם מושג מה לעשות עם כל הספייס הנפלא והלא ממומש הזה של תוכן המודעה עצמו?... בכל אופן - מסכים חבר'ה, מסכים! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-