עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by חיים_23,

שלום אני צריך המלצה למסך 22 אינצ' עד סכום של 800 ש"ח השימוש - אינטרנט סרטים וכו' מה שחשוב שיהיו לו כניסות usb ועדיפות (אם עדיין יש היום בשוק) למסך עם מצלימה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by baruch28,

אני צריך המלצה בשביל חבר שהוא צלם ומחפש מסך טוב שהצבעים בתמונות יהיו אמיתיים הוא מעדיף קריסטלי (יש על זה אשכול בנפרד) אבל אמרתי לו שההמלצות הם בעיקר על מסך של דל איך המסך הבא של דל? Dell S2330MX וראיתי שיש חדשים כמו - , Dell IPS U2212HM איך הם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Hender75,

צריך המלצות למסך 22-24 עד 1100 ש"ח מטרת המסך הוא סרטים בעיקר (hd וגם רגיל) וגם למשחקים כמובן.. את הסרטים אני רואה במרחק של 1.5 מ' בערך אז לשיקולכם.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. Started by kozimus,

שלום אני צריך המלצה למסך לפי הכתוב למעלה ,כמו כן חשוב מאוד שיהיו רמקולים מובנים.מהסיבה הזאת הDELL 23 המומלץ אינו מתאים לי. תודה מראש על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ראיתי פה כל מיני התלבטויות על מסכים בעיקר של דל למיניהם ולל אחד יש את היתרונות הקטנים שלו.. אני פשוט מחפש מסך שיראו בו טוב סרטים סדרות ואינטרנט בגדול..בעיקר בעומק השחור ופחות מעניין אותי כיוונונים של המסך חיבורים וכו.. אשמח לקבל המלצות..התקציב הוא 1500-2000 (תלוי בגודל המסך) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by tal_p,

שימושים עיקריים יהיו משחקים,סרטים (HD), ואינטרנט....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by oranm23,

למשחקים תודה לעונים (תקציב עד 2000)

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  8. שלום אנשים... בשבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, ועל הדרך אני רוצה לקנות גם מסך חדש. אני יודע שכולם בזמן האחרון מתלהבים מה-Dell 22 LCD E2209WA וראיתי אותו בפנדה ב-1625 ש"ח. אבל האם שווה למתוח את התקציב בשביל המסך הזה? יש מסכים אחרים שמספקים את הסחורה בסביבות ה-1000 ש"ח? תודה אנשים...

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by hananmori12,

שלום, לאחר שאתמול המסך CRT הישן שלי נשרף לא נשאר לי ברירה, התקציב בסביבות ה1000 שקל בלי להשתגע יותר מדי, שמעתי על הDELL 2209WA שהוא מצויין ושמעתי שלLG יש גם מסך עם פאנל E-IPS שאני לא יודע כמה הוא עולה, בכל מקרה מה ההמלצות שלכם למסכי 22" בסדר גודל כזה? נ.ב בזמנו ראיתי את הCHIMI 222H בACE ב600 ומשהו שקל, אני נוסע לשם תכף לבדוק, במידה וכן אני יקנה, שווה?

10. Started by avner_100,

-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות מסך חשבתי בכיוון של 22" ..כי אני קונה מחשב חדש .. אני נוטה לכיוון של סמסונג 226BW (אני קונה 8800gt 512 ) ורציתי לדעת אם הוא טוב או לא ואם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה.. בנוסף קראתי שיכול להיות שמשחקים עם הכרטיס מסך הזה יכול להיות שלא יעבדו כמו שצריך ברזולוציה של המסך ורציתי חוות דעת נוספת בנושא.. תודה!..

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות מסך שהשימוש העיקרי שלו מעבר לעבודה רגילה על המחשב (אקספלורר ואופיס וכו') הוא לסרטים... חשבתי על 22"אבל אני פוחד שהוא גדול מידי ולא יהיה נוח לעבוד איתו קראתי קצת ביקורות והבנתי שה-22" הכי טוב זה ה- MW221C של Asus אבל איפשהו היה כתוב שהוא טוב בעיקר למשחקים ואני בכלל לא מתכוון להשתמש בו בשביל זה... על מה אתם ממליצים?.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by ItachiSan,

שלום, אני צריך מסך 22" למחשב שישמש בעיקר למשחקים וסרטים. התקציב הוא בסביבות ה 1,300-1,400 . המליצו לי לקחת את המסך- Asus VW222U. חוץ מזה גם ביקשתי מסך של LG שהוא שווה בביצועים למסך של אסוס והמליצו לי על המסך הזה- W2284F. השאלה היא איזה מסך עדיף מבין השניים? ואם יש מסך שלוקח את שניהם ובמסגרת התקציב? תודה רבה. עריכה: הכ.מסך שלי יהיה- Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gggil,

אני צריך מסך מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים, למשחקים וגם כטלויזיה. ושיהיה HDCP מרחק צפיה נע בין מטר וקצת עד ל2.5 מטר. גג 1500 שקל! תודה רבה, יום טוב

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. Started by clown,

המסך ישמש בעיקר עבור משחקים כבדים, אנימציה, גרפיקה וסרטים. עדיפות למסכים של LG ו-SAMSUNG.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Trapt,

אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אני קונה מסך רק כי הקודם נהרס, וזה בא לי בהפתעה ולכן אין לי כל כך הרבה כסף כרגע להשקיע בזה. איזה מסך הכי מומלץ במחיר כזה? אני צריך את המסך בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים אבל לא כאלה עם גרפיקה מטורפת אלא משחקים בסגנון פרו אבולשן 09 למשל. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by tal1993,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" רחב, התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. שמעתי שה-MW221C של אסוס מעולה, אבל שמעתי גם על ה-226BW (אם אני לא טועה...) של סמסונג שהוא גם לא רע. השימושים שלי במחשב הם בערך להכל, אני מתכנת בשפות שונות, אז אני צריך להשתמש בטקסטים, אני גולש הרבה, רואה סרטים ומשחק משחקים, בד"כ כבדים... אם זה חשוב, יש לי כ. מסך- GeForce 8800GT. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי לאחר קריאת כל ההמלצות באתר וכל הביקורות עדיין לא ברור לי איזה מסך כדאי לקנות. הבנתי שכדאי להתרחק מ- T220 של סמסונג אבל איזה כן כדאי לקנות? ה-DELL 2209wa מעט יקר לטעמי ולפי מה שקראתי לא חף מחסרונות ולא בטוח שאין מסך זול יותר שיכול להניח את הדעת. התקציב שלי יכול להגיע למחיר שלו, אבל השאלה האם אין מסך זול יותר שיכול לעשות את העבודה בצורה טובה? אני צריך מסך למטרת קריאה רבה, אינטרנט ומשחקים. על אילו מסכים הייתם ממליצים עד למחיר ה- 2209wa ?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  18. *כותרת* חשבתי על הLG 226WTQ אבל ראיתי שכתבתם שהוא לא טוב ביחס למחיר שלו, תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  19. שלום לכם חברס...! =] חג שמח! אני צריך ממכם בבקשה המלצה למסך בתקציב של בסביבות עד 900 ש"ח.. הגיע הזמן לעבור למסך נורמלי מהמסך CRT 17 של SAMPO שיושב לי כאן... חחח ;D אז ככה.. יש כמה דברים שצריך להתחשב בהם: 1. יש לי חלון בידיוק מאחורי איפה שהמחשב... ככה שאני צריך מסך LCD שלא תיהיה בו השתקפות (אני יודע שבLED יש השתקפות, תקנו אותי אם אני טועה..) 2. אני צריך שהוא יהיה רחב.. אני עובד בתוכנה CUBASE של הפקת מוזיקה -> תוכנה שצריכה רוחב.. 3. מסך בגודל 22" או 23" , תלוי ביחס של מחיר - תמורה.. 4. אני לא כלכך רואה סרטים או משחק במחשב (וכנראה שגם לא אשחק..) אבל אם.. במקרה.. ומתישהו ארצה לשחק במשחק או לראות סרט, שלא ימרחו לי הצבעים והתמונה.. 5. אני חייל ואם מישהו יכול לתרום …

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by ShaharSi,

יש עכשיו הרבה חנויות עם מבצעים משתלמים למסכים. שימוש עיקרי גיימינג גודל 23-24 אינץ 1920x1080 או 2560x1440 (בגדול עדיף לחסוך אז אם המחיר מקפיץ אפשר לוותר) חיבורים dvi hdmi displayport חייב את שלושתם. תקציב סביבות ה700-800(מחיר שאחרי הנחה) מעדיף שלא לעבור.. מתכנן לקנות כבר מחר..

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. שלום אני צריך המלצה למסך בגודל 23/24 מיועד לגרפיקה הסכום הוא עד 1400 ש"ח ואפשר לחרוג עד 1500 ש"ח בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אני לא הכי מבין במסכים אבל ראיתי כמה דגמים בזאפ AOC E2343F בבאג אמרו לי שזה מסך לד בזאפ לא רשום AOC E2350SDA Philips 232EL2SB LG W2346T LG E2341T בעיקרון העתקתי מכאן http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=2957751&db4147=4152&orderby=price&db187910=187951&db187910=187935&db187910=187947&db187910=187949 איזה מהם הכי טוב מה אני צריך לחפש כי לכולם כמעט אותו מפרט בעיקר לגלישה וסרטים לא יותר מזה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by coldfire92,

שלום, היה לי מזה שנים רבות מסך סמסונג T240 ששירת אותי נאמנות ,והיום הוא הלך לעולמו... אני מחפש מסך מומלץ עם תכונות דומות:hdmi +dvi . למסך אני גם מחבר ממיר טלוויזיה כך שהhdmi די קריטי,אפשרי גם מסך בלי DVI ועם שתי כניסות HDMI. טווח המחירים שלי הוא סביב ה1000 אבל בשביל משהו איכותי אני מוכן לעלות קצת יותר תודה על ההמלצות!!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by קלוקיי,

שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך טוב למשחקים,צפייה בסרטים וכו'.. התקציב עד 1800 שקל.. בינתיים חשבתי על המסך הזה "ASUS MW221C" ורציתי לדעת איך הוא.. ואם יש יותר טובים ממנו במחיר.. תודה..

דיונים חדשים בפורומים