עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by R0tem1,

בסביבות ה2K פאנל איכותי למשחקים 19 אינטצ' + לא משנה לי רחב\רגיל ללא רמקולים צבע שחור קיימת חיה כזו? תודה

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by LiL Gangster,

שלום אני קונה 3 מסכים 20" אחד למשחקים, ושני האחרים יותר למסמכים וקצת סרטים אם אפשר המלצה על מסכים שיעשו את העבודה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by kobbyc,

היי, קניתי מחשב חדש וחשבתי לקנות מסך 22" אבל אחרי התייעצויות בפורומים ירדתי מזה ועכשיו אני מחפש מסך טוב ואיכותי 20". יש המלצות? תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. Started by Dubliner,

חברה שלי רוצה לקנות מסך חדש. בתור הבעלים של DELL 2209WA המלצתי לה בחום על המסך אבל היא לא מוכנה לשמוע. כרגע יש לה 17" (שסיים את חייו) והיא טוענת ש-22 זה גדול מדי ומוכנה מקסימום 20. השימוש העיקרי יהיה ללימודים, כלומר הרבה קריאת טקסט וכתיבת מסמכים, כך שלדעתי פאנל IPS יהיה עדיף. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק 4 מסכים בגדלים האלה עם פאנל IPS שהמחיר שלהם היה כ-3000 ש"ח, אז הבנתי שאי אפשר להסתמך על האתר הזה. השאלה שלי היא האם יש מסכים משתלמים של 20 אינטש (תקציב עד 1000 ש"ח) עם הפאנל הזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך המלצות למסך LCD 19' שיחובר למחשב שמיועד למשחקים (FPS בין היתר) וגם מן הסתם לקריאה נוחה באינטרנט ושימוש יומיומי. עד כמה שאני מבין ה Viewsonic VP930 הוא הבחירה הכי טובה ב 1800 ש"ח בערך, אבל אני אזדקק גם להמלצה על מסך שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח (וגם לאישור לגבי ה ViewSonic VP930b) . אני עכשיו משתמש במסך של view sonic מדגם VG712b 17' (פאנל TN?) ( http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712b.htm ) שמהירות התגובה שלו (לפחות לפי מה שהם רשמו) היא 12ms, ועד שקראתי פה על מריחות לא שמתי לב לתופעה הזאת במסך (ואני עדיין לא יודע איך היא אמורה להראות) כך שאם מהירות התגובה לא פחות טובה ממה שיש לי עכשיו זה אמור להספיק. כמו כן, הגדרות אחרות במסך כמו ניגודיות של 1:50…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ballerum,

השימושים שלי למסך הם בעיקר סרטים ואינטרנט ומדי פעם משחקים התקציב 2400 שקל תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. בהתחלה חשבתי ללכת על הDELL E228WFP אבל ראיתי שבעוד כמה מאות שקלים אפשר לקנות את ה Dell Ultrasharp 2208WFP. מה היתרון של ה 2208wfp ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. מטרות : גלישה באינטרנט - אופיס - סרטים - משחקים (פחות ) עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים ובסדרות באיכות של ( divx (300 - 1500 mb ולכן חשוב לי שיהיה ניתן לראות בצורה נורמאלית כבר ממרחק של שישים ס"מ ועד ל מטר וחצי לפחות. מפרט מחשב: יש לי כרטיס מסך Gforce 8600GTS מעבד Intel עם ליבה כפולה של2.66Ghz ו - 2gb של ram קראתי פה הרבה שמציעים את ה dell 2209wa אבל הבנתי שזה המסך האחרון לבחור אם אתה רוצה לראות סרטים http://www.tomsguide.com/us/Monitors-Samsung-LG-ViewSonic,review-1345-3.html אז אולי זה לא המסך בשבילי.. ותקנו אותי אם אני טועה אבל אין הבדל משמעותי בין 1080P לבין 720P בגודל הזה של המסכים אז לא הכרחי שהמסך יהיה FHD תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. Started by Syrex,

כולל שלט, עבודה משרדית + אינטרנט וסרטים. מלבד זאת צריך שיהיה פשוט לחבר לממירים של יס והוט ושלט גם כן. ואוגנומיה טובה... תקציב גמיש אך לא מופרז. תודה רבה ושבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by חיים_23,

שלום אני צריך המלצה למסך 22 אינצ' עד סכום של 800 ש"ח השימוש - אינטרנט סרטים וכו' מה שחשוב שיהיו לו כניסות usb ועדיפות (אם עדיין יש היום בשוק) למסך עם מצלימה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by baruch28,

אני צריך המלצה בשביל חבר שהוא צלם ומחפש מסך טוב שהצבעים בתמונות יהיו אמיתיים הוא מעדיף קריסטלי (יש על זה אשכול בנפרד) אבל אמרתי לו שההמלצות הם בעיקר על מסך של דל איך המסך הבא של דל? Dell S2330MX וראיתי שיש חדשים כמו - , Dell IPS U2212HM איך הם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Hender75,

צריך המלצות למסך 22-24 עד 1100 ש"ח מטרת המסך הוא סרטים בעיקר (hd וגם רגיל) וגם למשחקים כמובן.. את הסרטים אני רואה במרחק של 1.5 מ' בערך אז לשיקולכם.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  14. Started by kozimus,

שלום אני צריך המלצה למסך לפי הכתוב למעלה ,כמו כן חשוב מאוד שיהיו רמקולים מובנים.מהסיבה הזאת הDELL 23 המומלץ אינו מתאים לי. תודה מראש על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ראיתי פה כל מיני התלבטויות על מסכים בעיקר של דל למיניהם ולל אחד יש את היתרונות הקטנים שלו.. אני פשוט מחפש מסך שיראו בו טוב סרטים סדרות ואינטרנט בגדול..בעיקר בעומק השחור ופחות מעניין אותי כיוונונים של המסך חיבורים וכו.. אשמח לקבל המלצות..התקציב הוא 1500-2000 (תלוי בגודל המסך) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by tal_p,

שימושים עיקריים יהיו משחקים,סרטים (HD), ואינטרנט....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oranm23,

למשחקים תודה לעונים (תקציב עד 2000)

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  18. שלום אנשים... בשבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, ועל הדרך אני רוצה לקנות גם מסך חדש. אני יודע שכולם בזמן האחרון מתלהבים מה-Dell 22 LCD E2209WA וראיתי אותו בפנדה ב-1625 ש"ח. אבל האם שווה למתוח את התקציב בשביל המסך הזה? יש מסכים אחרים שמספקים את הסחורה בסביבות ה-1000 ש"ח? תודה אנשים...

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by hananmori12,

שלום, לאחר שאתמול המסך CRT הישן שלי נשרף לא נשאר לי ברירה, התקציב בסביבות ה1000 שקל בלי להשתגע יותר מדי, שמעתי על הDELL 2209WA שהוא מצויין ושמעתי שלLG יש גם מסך עם פאנל E-IPS שאני לא יודע כמה הוא עולה, בכל מקרה מה ההמלצות שלכם למסכי 22" בסדר גודל כזה? נ.ב בזמנו ראיתי את הCHIMI 222H בACE ב600 ומשהו שקל, אני נוסע לשם תכף לבדוק, במידה וכן אני יקנה, שווה?

20. Started by avner_100,

-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות מסך חשבתי בכיוון של 22" ..כי אני קונה מחשב חדש .. אני נוטה לכיוון של סמסונג 226BW (אני קונה 8800gt 512 ) ורציתי לדעת אם הוא טוב או לא ואם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה.. בנוסף קראתי שיכול להיות שמשחקים עם הכרטיס מסך הזה יכול להיות שלא יעבדו כמו שצריך ברזולוציה של המסך ורציתי חוות דעת נוספת בנושא.. תודה!..

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות מסך שהשימוש העיקרי שלו מעבר לעבודה רגילה על המחשב (אקספלורר ואופיס וכו') הוא לסרטים... חשבתי על 22"אבל אני פוחד שהוא גדול מידי ולא יהיה נוח לעבוד איתו קראתי קצת ביקורות והבנתי שה-22" הכי טוב זה ה- MW221C של Asus אבל איפשהו היה כתוב שהוא טוב בעיקר למשחקים ואני בכלל לא מתכוון להשתמש בו בשביל זה... על מה אתם ממליצים?.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by ItachiSan,

שלום, אני צריך מסך 22" למחשב שישמש בעיקר למשחקים וסרטים. התקציב הוא בסביבות ה 1,300-1,400 . המליצו לי לקחת את המסך- Asus VW222U. חוץ מזה גם ביקשתי מסך של LG שהוא שווה בביצועים למסך של אסוס והמליצו לי על המסך הזה- W2284F. השאלה היא איזה מסך עדיף מבין השניים? ואם יש מסך שלוקח את שניהם ובמסגרת התקציב? תודה רבה. עריכה: הכ.מסך שלי יהיה- Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gggil,

אני צריך מסך מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים, למשחקים וגם כטלויזיה. ושיהיה HDCP מרחק צפיה נע בין מטר וקצת עד ל2.5 מטר. גג 1500 שקל! תודה רבה, יום טוב

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. Started by clown,

המסך ישמש בעיקר עבור משחקים כבדים, אנימציה, גרפיקה וסרטים. עדיפות למסכים של LG ו-SAMSUNG.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.