מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון בקרוב מאוד לשדרג את כ. המסך לספינת הדגל של סידרה 9xxx שתצא בפברואר. יחד עם הכרטיס, חשבתי אולי גם להחליף מסך, שכן כרטיס כזה "יתבזבז" ברזולוציה של 1280x1024. המסך הנוכחי שלי, ViewSonic VP930, עד כמה שזה ישמע מפתיע אולי לחלקכם הוא ממש לא המסך האידאלי למשחקים. קראתי את הביקורת על ה-DELL כאן באתר אבל לפני שאני מוציא 3500 ש"ח הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים נוספים שיש להם ניסיון עם המסך הספציפי הזה או בכלל כל מי שיצא לו לראות את המסך בפעולה. המטרה הראשית של המסך היא כמו שכבר הבנתם: משחקים, אבל גם סרטים. ועוד שאלה, לא פחות חשובה, האם יש פיצ'רים מסויימים (HD וכל ה"שטויות" האלה...) שהם בגדר MUST למסך LCD 24" שלא כלולים במסך הזה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים היום קניתי מסך חדש 1960TR של LG. אז מספר המלצות - המסך בגימור מעולה!יפיפה והכי חשוב נותן ביצועים מדהימים!!! תצוגה לדעתי מוצלחת מאוד! נוח ויפיפה.. פיטצר חמוד שלא נתקלתי בו עדיין הוא כפתור הפעלת המסך אשר עובד על מגע עדין- העברת אצבע ממש ללא לחיצה! אני הופתעתי לטובה! ממליץ בחום למי שמחפש מסך 19 אינץ, ביצועים מעולים לדעתי. כל מה שנשאר עכשיו זה לחכות למחשב החדש.. וללכת לקנות עכבר ומקלדת :jump: :jump: המשך יום טוב, איתי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה למסך (19 או גדול יותר) למשחקים וגלישה באינטרנט עד 2000 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בסביבות 700 שקל, מסך 19-20 אינצ' לעבודה בפוטשופ, אינטרנט סרטים ומשחקים גם כן, אבל פחות. אשמח להמלצות וחוות דעת. תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אוקיי בוא נתחיל מזה שהתקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח עדיף שיהיה מחברת KSP או חנות זולה אחרת בסביבת ראשל"צ אני מעוניין במסך "19 (עדיף שיהיה לבן) שיספק לי סך הכל גלישה באינטרנט (מקסימום משחק GTA) אין צורך ברמקולים אני צריך לפרט עוד משהו? יש מסך איכותי בגודל 22-20 אינץ' באיזור התקציב שלי? תודה לממליצים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך Samsung ישן אבל איכותי, והפוקוס יצא מכיוון - לא רואים כלום הכל מטושטש ואי אפשר לכוון את זה... האם יש אפשרות לתקן כזה דבר ?! אם כן על איזה סכום אתם מעריכים ואיפה ? תודה מראש ויום נעים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משחק COD ומקבל 120 FPS על רזולוציה מקסימלית, הבעיה שרואים "חתכים" בזמן המשחק, אז החלטתי לנסות להפעיל את האופציה שאמורה לתקן את העניין, ומה הפלא, היא לא עובדת : השגיעה מופיעה כשאני מסמן את הV. כל החלונות סגורים ובtray חוץ מNOD32 שום תוכנה לא פועלת. האם יש אפשרות להפעיל את האופציה דרך הפאנל של המסך? כי לא מצאתי. הדרייבר הוא 9.1 דרך אגב. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את מסך המחשב (17 אינץ' CRT) למשהו חדש יותר. לפי הרבה כתבות שקראתי בנושא - הבנתי שהמסך המשתלם ביותר כיום לרכישה, הוא בגודל של 22 אינץ'. התקציב: עד 1100 ש"ח - כאשר אני גמיש ומוכן למתוח את התקציב עוד קצת במידה ותהיה לכך הצדקה. השימושים: 1. עבודה יומיומית - הרבה גלישה באינטרנט, OFFICE וכ'ו.... 2. סרטים - בשני מרחקי צפייה : 1. חצי מטר משולחן הכתיבה, 2. מרחק של 3 מטר - מהמיטה. *ייעשה גם שימוש קטן יחסית למשחקים אך זהו גורם בעל חשיבות נמוכה יותר. הדגמים: לאחר קריאה של הרבה כתבות בנושא יצאתי מאד מבולבל, לכן ישנה התלבטות בין מספר דגמים: 1. Samsung 2333SW - בגודל 23 אינץ' (אופציה מעניינת) - הבנתי שהוא דיי חדש ולכן אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. Chiemi 228D …
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי וטוב, לשימוש ביתי, מסמכים, פוטושופ קצת, אני טכנאי סלולר ועובד הרבה על המחשב לכן חשוב לי שהמסך יהיה עם אפשרות תלייה בכדי לחסוך במקום על השולחן.. משתמש גם במשחקים וסרטי HD. צריך את העזרה שלכם לבחירת המסך הטוב ביותר שאני יהיה בראש שקט, אם יש אפשרות למסך בפחות מהתקציב הזה אז ברור שאני ישמח. אבל לא מעבר! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב כמה שאלות ספציפיות אני קונה מחשב חדש שיהיה בו 8800 gtx והמליצו לי לקנות מסך גדול מאוד על מנת לנצל את הכרטיס יותר אז ככה קודם כל השאלה הנשאלת היא:מה עדיף למשחקים?WS או מסך רגיל?ובהתאם לזה אני אשמח לקבל המלצות למסכים גדולים טובים עד תקציב של 2500+- תודה. אה כן המליצו לי לקנות את ה dell 20 אינצ' שיש ב IQPC ושמתי לב שיש גם דל 22 אינצ' שעולה 400 שח פחות האם באמת יש הבדל משמעותי באיכויות כי פשוט נראה לי שאם אני אקנה WS כבר עדיף משהו גדול
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המסך נועד לילד כאשר המשחק הכי "כבד" הינו SIMS2.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני או-טו-טו-טו קונה EIZO S1931, אבל איזה? מה מסמלות שתי האותיות בסוף הדגם, H לעומת A? חפרתי באתר של היצרן ולא מצאתי. ה-A יקר בכ-130 ש"ח מה-H? למה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למסך בגודל 21-24", לשימוש בתוכנות גרפיקה ועריכת וידאו, בתקציב של עד 2500 שקל. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן עם מסך LGW2286L וצריך קצת להשתדרג. משתמש בעיקר לגיימינג. ברשותי כ.מסך 960GTX ואני מרגיש שהמסך שיש לי כרגע לא עונה על הציפיות שלי. לא התעסקתי עם מסכים הרבה זמן שכן הייתי משתמש לרוב בטלוויזיה/לפטופ אבל כרגע כשאני משחק אני מרגיש תקיעות לפעמים ויש סיכוי סביר שזה בגלל המסך לדעתי. אין לי חברה ספציפית מועדפת אז ככה שאשמח אם תאירו את עיניי ותמליצו לי על מה ללכת.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי קניתי מסך חדש DELL 2209WA חיברתי, השארתי חלון עובד על המסך. אחרי כרבע שעה מיזערתי את החלון - הופה! החלון צרוב על הרקע הכחול של שולחן העבודה. החזרתי לחנות, בדקנו בחנות, מיד ראו את הבעיה חוזרת, הזמינו לי מסך חדש. הגיע המסך החדש - שוב! אותה הבעיה - בכלל לא אצלי על המחשב אלא אצלם עדיין. החזירו לי כסף , הלכתי לחנות שניה . סיפרתי על הבעיה, אמרו בוא נחבר לך אותו לפני שתיקח - שוב! אותה הבעיה! לשחזור הבעיה - בוחרים רקע צבע כחול (SOLID COLOR) לשולחן העבודה. גוררים חלון כלשהוא למרכז המסך, נניח שיתפוס שישית מהמסך. מזיזים את העכבר מחוץ לשולחן העבודה. מחכים 10-15 דקות, ממזערים את החלון - וראים את המסך צרוב על הרקע. הצריבה עוברת אחרי 2-3 דקות. כעקרון זה פחות מורגש ומפריע למי שעובד עם…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המסכים האלו ? אני יודע שה 2312HM מאוד מומלץ אבל עכשיו ראיתי שיש גם את הדגם השני, מה ההבדל ביניהם ? מה עדיף למשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שענו לי על כמה שאלות, ערכתי את הדיון לעיקר שלו. אני צריך המלצה למסך 20 אינצ' (לא צריך 22, אפילו שזה אותו המחיר) רחב של IPS או VA בכ-1000-1500, (המחיר גמיש במידה ואין מסכים מהפאנלים האלו בתקציב הנוכחי) בעיקרון, אני מעוניין במסך מומלץ ומוכר אך שיהיה זול יחסית (אם יש משהו מתחת ל2000). תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני כל היום במחשב אני צריך מסך נוח מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך של חברת cmv945A קניתי אותו לפני 3.5 שינם ככה שאין עליו אחריות לפני שבוע שהיה מזג אויר סוער ניכבה לי המחשב כמה פעמים ונירא לי כתוצאה מכך המסך שלי נהרס הוא מראה נורה ירוקה אבל אין תמונה מהמחשב אני מחבר מסך אחר הוא פועל אני מחבר לטלויזיה הוא פועל הוא מראה לפעמים תמונה לשניה ועוד פעם לא מראה כלום ואז הוא מרא תצוגה באור מאוד חלש שמי שיש לו משקפים לא ירא אתת התמונה פשוט ירא שחור השאלה שלי איך אפשר לתקן (עצמאי או לחברה מחשבים שמתעסקת בתיקונים)? או שהמסך הלך ולקנות חדש תודה...רן
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה- 32LC41 של LG: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2273&products_id=17879 המסך יחובר למחשב לצורך משחקים ואינטרנט. יש למישהו רעיונות טובים יותר?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נדפק לי המסך Samsung 203B שהיה מסך מעולה לפי דעתי (אמנם לא גדול כמו המסכים שיש היום אבל איכותו הייתה טובה) כיום הוא לא מצליח להידלק, ולתקן אותו יעלה יותר ממסך חדש. בנוסף אני כבר יומיים תקוע בלי מחשב ואין לי מסך חלופי עד שאקנה מסך חדש וזה מאוד מקשה עליי, מכיוון שיש לי דברים שאני צריך לעשות במחשב ובנוסף המחשב הוא האמצעים להפגת שיעמום היחידים שיש לי בבית. המסך הזה (Samsung 203B) לא ריצד, וכשהלכתי לבדוק מסך של Dell פופולארי ראיתי שהוא מרצד כאשר הבהירות נמוכה. אני מעוניין לקנות מסך ואני כבר מיואש, אתמול חיפשתי קרוב ל10 שעות באינטרנט ואני פשוט לא מצליח למצוא!!! מכיוון שאף מסך שיש היום בחנויות לא עונה לי על הדרישות. הדרישות שלי הם : * מסך שלא מרצד כאשר מנמיכים את הב…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נגיד 32".. כמה מטרים מרחק מומלץ לצפיה.. וכנ"ל ל-42.. יש אתר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש וגם מסך המחשב יהיה למשחקים על ההגדרות הגבוהות וגם לעריכת תמונות (ובעתיד גם לווידאו) לפי מה שבדקתי המסך הטוב ביותר הוא ה2209 IPS של DELL יש מסך טוב ממנו? והאם הוא טוב בכלל למשחקים? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מסך samsung 206bw.. אני מאד מרוצה מהמסך אבל אני משחק לפעמים משחקים ישנים שלא תומכים ברזולוציות של מסך רחב כגון starcraft. בגלל שהמשחק לא תומך התמונה יוצאת מרוחה וזה די מפריע לי.. למרות שעדיין אפשר לשחק.. הבנתי שלרוב המסכים יש פונקציה שמאפשר לי להציג רזולוציה של מסך 3:4 ע"י שימוש בחלק מהמסך (עם פסים שחורים בצדדים) השאלה שלי זה איך אני עושה את זה? צריך תוכנה מיוחדת כלשהי? (אם כן, מישהו יכול להמליץ על אחת) או שיש אופציה בהגדרות של הכרטיס מסך. יש לי BFG gforce 8800GTS 640 mb אהה ועוד דבר קטן.. הכרטיס מסך נותן לי להשתמש ברזולוציה של 1680 על 1050 אבל לא 1400 על 900. יש דרך להוסיף אותה? תודה מראש ושנה טובה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-