עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by godis,

היום הלכתי לKSP בשביל לראות מסכים.. באתי בכוונה לקנות את ה chimi 221d 22 שעולה 1340 במזומן. אבל אז ראיתי שם מסך של סמסונג בגודל 22 אינטש גם והוא נראה מסך ממש טוב.. הדגם שלו הוא : samsung 226bw 22 והמחיר 1790 במזומן. יש עוד מסך שחשבתי לקנות אולי.. samsung 971p 19 והמחיר שלו הוא 1740. איזה מסך הכי מומלץ מהמסכים פה? והאם כדאי לקנות את אלה? או משהו אחר בכלל? ועוד דבר זה לא ממש טוב לקנות מחברה לא מוכרת כמו chimi.. נכון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. חשוב שהרוזולוציה שלו תיהיה גבוה ככל האפשר, דיוק צבעים גבוה הגודל הדרוש הוא באזור 20 - 22 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. Started by MBN,

קיבלתי את המסך לפני שבוע ועוד לא ראיתי ביקורת על המסך אז החלטתי לכתוב אחת קצרה. בגלל שאני עצלן לא יהיו תמונות בביקורת מה בקופסא + קצת על ההרכבה אז ככה, קיבלתי אותו עם כבל VGA, כבל DVI, דיסק התקנה לדריוורים ודיסק ל-pivot. היה רק צריך לחבר את התחתית של הרגל למסך. הרגל מתחברת למסך עם בורג (שאפשר לחבר גם בלי מברג), יש לרגל מין תופסן ככה שצריך לחבר את התחתית באלכסון ואז ליישר אותה, לא מסובך. באופן כללי התחתית יחסית כבדה אבל זה מצויין כי ברגע שהמסך על שולחן ממש נוח לשנות את הגובה שלו או להטות אותו בשביל ה-pivot. הרגל של המסך נעולה עם פין מתכת שצריך להוציא רק אחרי שהמסך כבר עומד על השולחן. טיפה קשה להוציא אותה. ואין פיקסלים שרופים בכלל! ;D איכות תמונה טוב אני לא בדיוק …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Rhx,

ובכן, אתמול הלכתי לחנות וקניתי את הLG - לאחר התלבטות לא קצרה בינו לבין ה931BF, היה נראה שהLG אכן עדיף עליו. המסך בנוי טוב, אני מרוצה מאוד - הכל פיקס, רואים בו ממש אבל ממש טוב, הוא מאוד נוח וכמעט ולא תופס מקום..(כמו כל מסך LCD אחר ) זה פשוט עולם אחר, הייתי לפני זה עם מסך CRT 17 - והמעבר ממש מדהים. עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. כשאני מנסה לשנות את קצב רענון המסך אני לא יכול, מופיע לי רק 60Hertz, אני לא מבין למה.. 2. איך אפשר לבדוק בוודאות פיקסלים שרופים? הורדתי את התוכנה DBG וביצעתי בדיקה על מסך לבן, בקושי רואים משהו - המסך יותר מדי גדול וקשה לתפוס את הנקודות, שמתי לב רק לאחד למעלה ואחד למטה בצד - האמת שאני מסוגל לעבוד כמו שצריך, זה קריטי כל העניין? יש אולי עוד תוכנות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by redead,

ממה שאני ראיתי המחיר פחות או יותר זהה והזמן תגובה של ה53 יותר טוב..

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by dani0147,

מסך LG IPS IPS237L מומלץ? האם הוא טוב לגיימינג ולצפייה בסרטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Flea,

הייה קניתי את המסך הזה אתמול, מסך מדהים ;D עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזאת לעשות DUAL INTERFACE או משו כזה.. שאני יכול להציג 2 מסמכים של וורד על המסך, או דף 1 של אינטרנט ולידו דף אחר של וורד ודברים כאלה.. קיצר מן אפשרות כזאת שמאפשרת עבודה במסך על שתי תוכנות שמוצגות ביחד אחד ליד השני.. אם מישהו יודע איך להפעיל את זה אני ממש אודה לו נ.ב: יש לי ווינדוס VISTA אם זה בלעדי לוויסטה.. (ועוד שאלה קטנה - המסך שלי מחובר DVI, אני לוחץ על לחצן הAUTO במקשים של המסך, וזה רושם Auto Adjustment Not Available.. למה זה?)

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  8. קניתי. קיבלתי. פתחתי. הפעלתי. נראה אחלה. אמה-מה, אני לא מאושר. אני עובד היום עם שני מסכים 20" של סמסונג (פורמט ישן - 4:3 או מה שזה לא יהיה) באוריינטצית Portrait - עומדים. המסכים עומדים בזווית וקצת מסובבים, ליצירת תחושה "פנורמית" כך שכל מסך יהיה "מאונך" לקו העין שלי לאמצע המסך. המסכים ברזולוציה טבעית של 1050 רוחב על 1400 גובה, כך שאפקטיבית אני עובד על 2100 על 1400. אני עובד עם DPI של 120, ועם פונטים Extra Large. זה אומר שעכשיו אני יורד בגודל האפקטיבי של המסך בכ-20%! פתרון של לשים שני מסכים כאלו שוכבים לא יעבוד כי הם רחבים מדי. לשים שני מסכים כאלו עומדים גם כן לא נראה לי טוב. בדקתי את זה, וכשהמסך עומד הוא מרגיש כמו "נקניק" - צר וארוך. אני קצת מצטער שלא חיכיתי למסכים של ה-27…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shachar138,

ככה אני בתהליכי בניית מפרט למחשב לשימוש בתוכנות כמו PS AI ובכללי תוכנות אדובי לעיצוב דפוס ומולטימדיה . התקציב הכללי שלי הוא 7000 ש"ח שבתוכם אני רוצה לכלול מסך חדש בגודל 21"-24" ואמרו לי שיש מסכים מיוחדים עם דיוק צבע גבוה לדפוס (אני לא באמת מבין בפן הטכני של זה ) רציתי לדעת על איזה מסכים אתם ממליצים לשימוש בתחום הזה ומה בערך הסכום שאאלץ להפרד ממנו . תודה מראש [=

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Exzate,

מה ההבדל במסכי DELL בגרסאות 2X0XWFP הרגילות לבין הULTRASHARP?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Jesper,

ההתלבטות היא אם לקחת מסך 19" בינוני או 17" המליצו לי על E196FP Dell או E197FP Dell (שאגב מה ההבדל ביניהם בכלל?), בתור מסכי 19" זולים ולא רעים. מה דעתכם עליהם? ואיפה אני ארגיש הבדל בינם לבין מסך 17" טוב, נגיד 731BF Samsung? במשחקים? כשאני אראה סרטים? הסיכוי שיווצרו בהם פיקסלים שרופים גבוהה יותר?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by noamborisov,

מסך הCRT 17" שליווה אותי כמה שנים החליט שלא בא לו להדלק (במקום להדלק הוא מעביר גלים לבנים כל כמה שניות על הצג, מלווים בצלילים חזקים של חשמל) בקיצור ההתלבטות שלי היא בין 2209WA של DELL לבין W2486L ל LG - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מצד אחד 22" עם פאנל איכותי ומצד שני 24" עם פאנל TN אבל הוא גם עם תאורה אחורית LED.. והבנתי שהצבעים במסכי LED נראים טוב.. ההעדפה שלי היא ל 24" כי אני משתמש במסך לצפייה בסרטים וסדרות בסופ"שים, לשחק כבר אין לי ממש זמן אבל בכל זאת אני משחק קצת.. תעזרו לי להחליט או שתעלו הצעות נוספות בתחומי התקציב שלי, עם העדפה ל 24", ואיכות הצפייה חשובה לא פחות..

13. Started by ozba77,

אני רוצה לקנות מסך 19" אני עובד הרבה מאוד על המחשב, ואני מחפש משהו איכותי עד 1700 שקל הדגם הזה של סוני הומלץ לי ע"י המוכר בחנות המוכר טוען שהדגם הזה עדיף מ- LG L1970HR וגם עדיף מסמסונג 931BF מה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by IMAGUY1X,

שמעו אני מחפש מסך גיימינג טוב עכשיו התקציב שלי בערך 1200-1500 אין לי בעיה להשקיע במסך אבל אני צריך איכות !! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 עכשיו השאלה המסך הזה הוא טוב לגיימינג ? כאילו זמן תגובה וכל זה .. ממש חשוב לי.. אם לא אפשר המלצות למסך גיימינג ברזולוציה מקסימלית ..

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. Started by uv84,

שלום לכולם הבעיה היא כזאת, בזמן צפייה בסדרות/סרטים שמתי לב שדברים שמופיעים בצבע אדום מופיעים ממש לא חד ממש ריבועים מה הסיבה? האם יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by ATGatdner,

אני הזמנתי את ה L194WT וקיבלתי במקומו את ה L192WS. בחנות איש המכירות מתעקש שזה אותו המסך, רק דגם אירופאי מול דגם לא-יודע-מה. באתר של LG כתוב שה 192 הוא discontinued, וה 194 זה הדגם הנוכחי. מישהו כאן מבין בנושא? כדאי לי להתעקש?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by assafkm,

דבר ראשון תודה למי שיעזור! לי כרגע יש מסך 17 אינץ של סמסונג 731BF שקניתי לפני 4 חודשים ואני מעביר אותו למחשב אחר ששם נדפק המסך והחלטתי לקנות מסך חדש אבל 19 אינץ אני חיפשתי קצת בעצמי אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי כי יש לי קצת בעיה עם הגובה ולכן לא כל מסך 19 אינץ יכנס לי אני צריך מסך עם ציר שינוי גובה כך שאני יוכל להוריד לו בגובה אני צריך את המסך לשימוש במשחקים אבל כמה שהרבה של המסך תיהיה יותר גבוה כך יותר טוב ואני מעדיף לא חברה סינית אלה משהו כמו LG או SAMSUNG והתקציב הוא עד 1300 אני גם מעדיף שהוא יהיה מסך רגיל (4X3) ולא רחב תודה לכל מי שיעזור!! אסף

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  18. שלום לכולם, חזרתי לאחרונה מחו"ל עם המסך שבכותרת (המסך נרכש בחו"ל). מאחר ואין לי שימוש במסך בארץ אני מעוניין למכור אותו. המסך במצב מצוין (אין פיקסלים שרופים/תקועים), ונמצא ברשותי כ-4 חודשים. https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-series/predatorx34 אשמח להערכת שווי המסך לצורך פרסום מודעה מסודרת למכירה שלו. תודה מראש!

19. כפי שהכותרת אומרת, אני קונה מחשב חדש למשחקים ואני מחפש מסך LCD איכותי שיתן תצוגה יפה במשחקים. תקציב של 1500 עם חריגה עד 1600. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  20. שלום לכולם... לפני חודשיים וחצי קניתי מסך 22 אינץ' של סמסונג מדגם T220. לאחר כשבוע וחצי הופיעו כ-5,6 פיקסלים מתים, ואחרי כמה שיחות והגעה ליבואן עם המסך, המסך הפגום הוחלף במסך חדש. בשבוע שעבר שוב גיליתי פיקסל שרוף, ולאט לאט מתחילים לצאת עוד פיקסלים שרופים, כרגע 4 פיקסלים שרופים ועוד לא בדקתי בקפידה את כל המסך. מה אתם ממליצים לי לעשות? האם אני אוכל לממש שוב את האחריות ולקבל שוב מסך אחר חדש?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Shoshan,

האם שווה לקנות מסך רחב? אני יכול לקנות 20 לא רחב ו20 רחב מה עדיף? מבחינת הרחב האם הוא טוב? משחקים יפעלו טוב עם הרוזולוציות שלו? סרטים רגילים ירצו עליו טוב? *ואני רואה מלא סרטים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by elis02,

שלום, יש לי לפטופ 15 אינץ' חדש יחסית שאני מחפש מסך חיצוני לחבר אליו עם חיבור HDMI. מחפש מסך 24 אינץ' לצפייה בסרטים ועבודה בשני מסכים (הלפטופ של ה15 וה-24) התקציב שלי הוא כ1000 ש"ח (עדיף פחות) לא חושב שמסך צריך להעלות הרבה. אבקש המלצה. בתודה, אלי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ראיתי שיש מסך רגיל ומסך רחב, מהו ההבדל ביניהם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כלומר איזה מסך אני צריך לחפש בשביל עבודה משרדית (לא גרפיקה, אלה כתיבת מסמכים/תכנות וכו'). איזה רזולוציה מועדפת? אני צריך מסך שיראו בו את הפונטים בצורה טובה (כמו שרואים במסכים המרובעים 1024X768) ושיהיה ניתן לשבת לעבוד איתו הרבה זמן בלי שיכאבו העיניים (בקיצור שיהיה נוח כמו מסך CRT). זה ממש חשובה...

25. אני אומנם טכנאי מחשבים מתקדם אבל לא הכל יודע ורוצה לדעת עם כמות גדולה של ניגדויות וכמות קטנה של ms ב-LCD זה דבר טוב כלומר אני רוצה לדעת עם כמה שפחות נגדויות זה טוב או להפך ואותו דבר ב-ms . אני פחות או יותר יודע אבל רוצה תשובה מי מומחים שפה בעיניין הזה רוצה להעשיר את הידע שלי

• 1 תגובה
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.