מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצות למסך חדש 19 אינץ'.ממש חשוב שלא יהיה יוצר מידי יקר אבל עדיין סביר שלא יהרס לי אחרי שלוש שנים כמו המסך שלי עכשיו(למעוניינים זה LG FLATRON).התקציב שלי הוא מקסימום 1000 שקל אבל ממש ממש מומלץ שיהיה פחות.השימוש של המסך הוא בעיקר למשחקים עם זה חשוב. כמו כן אולי גם מישהו יודע מה בידיוק קרה למסך שלי?אתמול כשהדלקתי אותו הוא לא נדלק ישר.אחרי כמה דקות הלד של המסך היבהב כמה פעמים ואז המסך נדלק(לא בצורה רגילה,כאילו הוא נדלק לגמרה מחדש והראה את השם של המסך).והיום הוא פשוט לא נדלק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב,עדיפות לLCD כמובן,עדיפות ל19 אינץ',והכי חשוב שלא יהיה חשוך אני צריך אותו בעיקר למשחקים ועירכות 3D ווידאו המליצו לי על מסך של NU ב1200 שקל..הבעיה שאני לא בידיוק יודע את הדגם שלו..אם אני לא טועה זה זה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418972 על מה אתם ממליצים לי? וגם סתם שאלה..ככל שזמן התגובה גבוהה יותר(במילי..) זה יותר טוב? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LCD 21 אינץ' של פיליפס בערך שנתיים, אתמול משהו כמו 10 שניות אחרי שהדלקתי את המחשב , המסך נכנס למצב שינה.(דלקה עליו עדיין הנורה הירוקה, פשוט סימן שאין סיגנל). חשבתי שזה משהו מהכרטיס מסך / מגעים או משהו. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר , עם כבל חדש, אבל עדיין קיימת אותה הבעיה. הוא דולק כמה שניות, ובערך שהווינדוס מתחיל להיטען, המסך נכנס למצב שינה. ניסיתי גם להחליף את הכבל של החשמל. אתם חושבים שהמסך פשוט הלך? והאם יש טעם לתקן את זה או שזה לא כלכלי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה משמש המתאם הזה: DVI ל HDMI (תמונה בקישור) http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AD3020&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506&aff=Zap〈=he אני משער שהוא משמש לחיבור בין מסך לכרטיס מסך אך מה היתרון ב HDMI על DVI? והאם קיימים כרטיסי מסך / מסכים עם חיבורי HDMI, כך שלא יהיה צורן להשתמש במתאם? אם כן, האם היתרון של HDMI יהיה זהה בין אם משתמשים במתאם ובין אם הכרטיס מסך / מסך תומך ב HDMI ללא צורך במתאם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המסך לשימוש ביתי + צפייה בתכני HDR יחובר למחשב נייד intel UHD620 שתומך HDMI 2.0 אין צורך ב Gsync או free synch עדיפות למסך בגודל של 27אינצ+רמקולים מובנים אם קיים במחיר כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי המלצה חד משמעית האם יש מסך מומלץ - אולי של Viewsonic >ודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למסך מחשב של גיימינג לאחי הקטן. מסכים זה פחות התחום שלי אז רציתי לקבל המלצות ממי שכן מכיר. התקציב כרגע הוא 2,500 גמיש לכל כיוון. יש לו מחשב נייד: LENOVO ideapad y700 כרטיס מסך: nvidia gtx 980/60 intel core i7 6700hq cpu 2.6ghz 16 ram אין לי העדפה מיוחדת לכמה אינצ', אני מעדיף כמה שיותר למוצר טוב יחסית למחיר כשאני יודע שהוא מתכוון לחבר אליו אולי גם את ה PS4 (בטענה שאין משחקים לPC שיש ב PS4) קיבלתי המלצה מעמית לעבודה על Samsung C27H711QEM 27'' LED VA רציתי לשמוע עוד חוות דעת. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מסך לעריכת וידאו - עד 1200 ש"ח, מה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורום, וגם בגוגל ולא מצאתי ביקורות מקצועיות על מסכי דייהו. אני מניח שזה סימן לא טוב אבל האם יש אפשרות שזהו מסך סביר? אני עובד הרבה עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים אבל הרבה שעות מול המחשב, מה אתם חושבים? הערה, אני לא בטוח שזה בדיוק הדגם, ראיתי שיש גם דגם L2200md תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני כרגע עובד עם מסך של סמסונג מדגם 206bw יש לי אותו בסביבות ה4 שנים וסה"כ אני מרוצה. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק שבא לי מסך גדול יותר ומעבר לזה בא לי לעבוד עם שני מסכים. בעבר הייתי מתעסק בתלת מימד ואני רוצה מאד לחזור לזה בחודשים הקרובים. אני מתעסק כרגע בעיקר עם תכנות ומשחק משחקים, ראיתי מסך של סמסונג 27 אינץ' ומאד התלהבתי מהגודל אבל אחרי קצת בדיקה הבנתי שאולי הוא לא הכי אידיאלי למשחקים (אני לא זוכר את הדגם אבל זה היה אחד הזולים שעולה בסביבות ה1800 ש"ח) אז חשבתי לצמצם ל24 אינץ'. אחרי שקצת חפרתי בפוסטים של אנשים פה בפורום אני רואה שכמעט כל ההמלצות פה הן לU2311H של dell. השאלה שלי היא כזאתי, האם יש מסכים בגדלים 24-27 שיהיו מספיק טובים בשבילי או שבאמת כדאי לי לרדת קצת בגוד…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה השימוש, אולפן ביתי בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי לאחרונה מסך (תקציב של עד 1300 עם חריגה קטנה קטנה) שיהיה 22 אינץ' ועדיפות גדולה למסך רחב. 2 מסכים שבלטו לי הם LG 2253TQ ו SUMSUNG 2253BW. רציתי לדעת מה מבין 2 המסכים האלה עדיף, ואם לא אחד מאלה תמליצו לי בבקשה על מסך שיענה על הדרישות שלי. תודה ד"א, הכרטיס מסך שלי זה 8600GT 512MB זה יהיה בסדר עם מסך של 22 ורזלוציות גבוהות?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אשמח להצעות כמו כן, ניתן להתפשר כך שגם פאנל TN הוא בגדר פשרה עדיפה על מחיר יקר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 27' שיהיה חד וברור כשאני עובד עליו. מטרה שנייה היא שיהיה יותר נדל"ן על המסך. התקציב הוא 1000-1200 ש"ח כרגע יש לי מסך LG 1080P וכדי לראות ברור אני צריך להגדיל את הפונטים ל-125% אחרת כל הטקסט מטושטש. המליצו בפורום על המסך הזה: מסך 2K לנובו האם הוא יכול להתאים? האם יש מסכים אחרים מומלצים בטווח הזה? כיול ודיוק הצבעים מן הסתם פחות חשובים... השאלה שלי היא האם אוכל לקבל יותר נדלן ולראות ברור בגלל הרזולוציה? או שעדיין יהיו בעיות סקיילינג כמו עם ה -1080P שיש לי עכשיו. היות ואני מסתכל על המסך כל היום, חשוב לי מאוד שיהיה חד וברור, בלי פליקרים כדי שלא יהיה כאב ראש או טשטוש בעיניים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיף אפילו ב-1200-1300 אם יש משהו משתלם ביותר, ואפשר חריגה קטנה אם יש משהו מעולה בממש קצת יותר. המסך לא מיועד למשחקים חדשים מאחר שאני משתמש במחשב רק לאינטרנט, סרטים, מוזיקה ואופיס. תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות Dell 2007wfp, א. האם יעבור עם כרטיס מסך Geforce FX 5200 128mb. ב. האם יש לו בכלל כניסת VGA? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. הופיע לי כמו גביש כזה על המסך ואני לא יודע איך מעיפים אותו, פעם היה לי מסך שהוא כרגע אצל אחותי וקרה אותו הדבר, אבל יום אחד זה נעלם. בינתיים מה שיש כרגע עדיין לא נעלם, מה לעזאזל אני עושה עם זה? אי אפשר אפילו לגרד את זה. מה עושים? בבקשה עזרו לי, תודה.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, והכרטיס מסך שלו Twintech nVidia GeForce 9800GT הוא בעל חיבורי DVI בלבד. המסך שברשותי הוא מסך עם חיבור VGA. האם יש מתאם מ-VGA ל-DVI? אם כן, מה הסבירות שאני אקבל אותו עם כרטיס המסך (המחשב עוד לא הגיע)?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ישמש קריאת טקסטים (אינטרנט, מאמרים). קצת תכנות. ישמש בנוסף למשחקים וסרטים בחלק מהזמן. רכזת USB תהיה נחמדה, אך אינה חובה. כנ"ל גם כניסת HDMI בנוסף ל DVI. לא נעול על שום חברה, פתוח להכל, העיקר שיחס עלות - תועלת ימוצה עד הסוף. כרגע עובד עם TN 1080P 24'' של סמסונג. אני מניח שיהיה שיפור, לא?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך RADEON HD 2900 PRO ומסך DELL 2007 WFP לשניהם התקנתי דרייברים עדכניים והמערכת מזהה אותם באופן מעולה. בוינדוס אני מצליח להגדיר את הרזולוציה על 1680X1050 כמו שצריך (זו הרזולוציה שך המסך). ב PES 2008 זה מגיע לי הכי הרבה ל 1280X1024 וב NBA 2008 זה מגיע לי ל 1440X900 לאחי יש את אותו כרטיס מסך אבל יש לו מסך 19' של MAG ואצלו זה נותן רזולוציה גבוהה יותר. מה הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה? תודה רבה לכם נ.ב שמתי את ההודעה הזו גם בתצוגה וגרפיקה וגם במסכי LCD כי נראה לי שזה מתאים לשניהם.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
עדיפות לדק אני יודע שהתקציב דל אבל אי אפשר יותר :[ יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום קודם כל. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT 17 אינץ הישן שלי שלא רוצה להתקלקל עדיין (ואני מנסה) אני כיום בעיקר משחק במשחק (World of warcraft) רציתי לדעת איזה המלצות אתם יכולים לתת לי? כמה נתונים : כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9600 XT 256M - כן קצת ישן אבל בזמנו הוא היה אחלה :-) מחשב AMD 3000 משהו לא זוכר בדיוק,עם ציפ סט 939 . (אני זוכר שהמליצו לי בזמנו משהו כזה ) תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המסך שלהם, וביחס למחיר האם הוא שווה? הכי חשוב לי שלא יהיו לי בעיות בצבעים כמו ב-ASUS (עיוות קיצוני של צבע) ושיהיה בלי GHOSTING שנראה לעין או אפקטים מעצבנים אחרים. את האמת שעד היום חשבתי בכיוון של הדל, אבל בגלל המחיר המפתה אני שוקל לקנות את המסך הזה, השאלה שלי האם זה משתלם, כי זה כבר לא הבדל קטן במחיר. המסך הוא מסך ה-22" שלהם -W2221A- שאני יכול להשיג אותו במחיר שהיבואן קונה אותו, פחות או יותר... http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=51&subcatid=177&prodid=1000&keySearch= תודה, דור לוי
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש היום במסך DELL U2414H שמחובר לכרטיס מסך Radeon rx vega 64. בעיקר גיימינג וקצת עריכה וסטרים. אני מעוניין לקנות מסך נוסף שישמש כמסך הראשי או המשני אבל לא בטוח מה עדיף. האם יש מסך במחיר של 600-800שח שעדיפים על הDELL שכבר אצלי או שעדיף פשוט לקנות מסך ב400-500שח כמסך שני? יש שני מסכים במבצע פה: https://www.yoursg.co.il/benefits/047F7089-BB84-41A0-8F40-8B5777E19EF7 https://www.yoursg.co.il/benefits/9ED50CC1-ABBA-48CB-A9D8-2E1203FCAFB1 בנוסף יש לי 20% הנחה על המוצרים באתר הזה https://www.shekem-electric.co.il/mhwbim-vcivd-hiqpi/civd-hqpi/mski-mhwb.html?dir=asc&order=price תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המסך הזה. אני מחפש מסך בסביבות 2000 ש"ח. חשבתי על הדגם הזה אבל חושש ממריחות עקב זמן תגובה של 16MS
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-