מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעונין להחליף את המסך שלי אני רוצה מסך 24" ואני מעדיף שהוא יהיה 16X10 ולא 16X9 אבל אם אין ברירה אז בסדר המסך מיועד למשחקים סרטים ועריכה גרפית התקציב שעומד הוא 1000-1200 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה קלה קלה אבל אני צריך שהמסך יהיה באמת שווה את זה תודה רבה רבה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בס"ד שלום לכולם אני מחפש מסך 20 אינץ , עם פאנל IPS .... יש לי אפשרות להביא מחו"ל את ה - DELL 2007WFP ורציתי לשאול איך הוא בראית סרטים וטקסט ? האם אתם ממליצים עליו ? יש לכם הצעה טובה יותר למסך IPS בגדלים 20 מקסימום 22 אינץ , כאשר עיקר השימוש לטקסט ואינטרנט , וגם לסרטים ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן לכל הוותיקים שנים שלא הייתי כאן ממש התגעגעתי אני מחפש מסך גיימינג עם התכונות הבאות עד 1,700: 1440p 165hz IPS 10bit (8bit+frc) PIVOT \ SWIVEL רכישה מאילת גם אפשרית לא מעוניין לרכוש בחו"ל המפרט הנוכחי (לקראת שדרוג מעבד): 3600x@4200 ASUS X570-E ROG STRIX PATRIOT 32GB@3200 RTX2080Ti 2TB NVME Coolermaster 850W Gold PSU מעבד ישודרג בקרוב ל-5600x או 3900x.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ריצודים במסך DELL 20007FP שכנראה מקורם בכך שהכבל VGA עובר ליד חוטי חשמל ושנאים שונים - של הנייד, מדפסת וכו'. זאת לא תופעה חדשה, אבל היום זה קורה בתדירות גבוהה יותר, וצריך לשחק יותר זמן עם החוטים וזה שוב חוזר. שאלות - יש רעיונות יותר טובים לפתור את הבעיה?? הכבל VGA - באחד הקצוות יש לו מגנט שמורכב עליו, עדיף שהצד הזה יהיה מחובר למחשב או למסך?? כרגע הוא מחובר למסך. אולי שווה להשחיל את הכבל VGA בתוך איזה כבל חוטי פלדה גמישים כדי לסכך אותו??
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך Dell 200WFP ואני מעוניין לצפות עליו טלויזיה עם קול. כשאני מחבר את הממיר בחיבור Composite רגיל יש רק תמונה ואין קול (וצריך לציין שהאיכות תמונה מדהימה )... מה אפשר לעשות בשביל לחבר את הרמקולים של המחשב לקול בלי ה Dell Soundbar שעולה עוד כסף (לא יודע כמה עולה אבל לא מוכן לשלם עוד כסף על זה, המסך מספיק יקר) ? אחרי הכל חייבת להיות אפשרות כי לא שמו יציאות Svideo/Composite מאחורה רק בשביל תמונה ולא קול. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור במסך הנכון לצרכיי רוב העבודה במחשב תהיה גרפיקה דו ממדית (עבודה על תמונות בפוטושופ) גודל המסך מינימום 19 אינץ התקציב פלוס מינוס עומד על 2,500 ש"ח תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כיום מסך של EIZO בגודל 19 אינץ ואני די מרוצה ממנו, אך ברצוני מסך אף גדול יותר (21 אינץ או 22), אני רוצה מסך סופר מקצועי, עם איכות צבעים ללא פשרות וטקסט חד וברור (פחות איכפת לי זמני תגובה, אם כי מעדיף משהו לא איטי מידי כדי שעדיין אוכל פה ושם לשחק או לראות סרטים) מה ההצעות שלכם בבקשה?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לעזרה. אני מחפשת מסך מחשב ייעודי לעיצוב גרפי. (לא EIZO. יקר) כיום אני עם LG (כבר מספר שנים)- מרוצה מאוד ממנו. מחליפה כיוון שהוא כבר ק-ט-ן (בגודל וברזולוציה). בקריאה בפורום ראיתי שיש המלצה גורפת על DELL עם הדגם U2413 אכן המפרט נראה על פניו סבבה. אבל קריאת ביקורות (מחו"ל) של אנשים שרכשו היה ממש מייאש. עם backlight, פיקסלים רבים שרופים, ghosting, הצבעים לא הסתנכרנו כמו שהובטחם וכו'... המסך לא זול.. אז די חוששת.. שאלותי: האם מישהו מכם רכש מסך זה והוא מרוצה? האם קיימת חנות או מקום שניתן לראות אותו? מה לגבי שאר החברות האם רק DELL נחשבת טובה? האם יש מסך אחר שמומלץ ויכול לבוא בחשבון (גודל מסך 24)? בכרטיס המסך יש לי חיבור DVI-I האם תהיה בעיה לחבר ל-DV…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שבחרתם בין: Dell 1907FP מול Samsung 931 גם תנמקו בבקשה ואל תבחרו בדל רק כי זה דל וכולם ממליצים כאן. מי שממליץ שיתן לי טיעון אמיתי בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקה של עלויות אני מתעניין לדעת אם יש טלויזיות LCD שיכולות לתת רזולוציה של מסך מחשב.כלומר HD יכולה לתת מה שמסך מחשב נותן? ראיתי מסכי 27" בסכומים יחסית גבוהים ואילו טלויזיות LCD גודל זהה עם HDMI עולה כמעט חצי מחיר.מה ההבדלים הטכנולוגים?? למה כאלה פערים רק בגלל רזולוציה?.האם יש מסך LCD שיכול להראות מסמכים ושירטוטים באיכות גבוהה או רק מסכים מחשב.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המסך מטים מחשבים, פאנל S-IPS. יש לי כמה שאלות שקשורות אליו. 1. יש לי סרטים על המחשב שהם בפורמט רחב, עכשיו כשאני מריץ אותם ב-BSPLAYER או ב-WMP הוא לא על כל המסך (יש מן ריבוע מסביב לסרט - תמונה להמחשה - השחור מסביב לכחול זה השוליים) 2. דבר שני אני לא יודע למה האפשרות של fill/1:1/aspect היא על disabled, זתומרת שאני לא יכול לשנות אותן, זה קופץ לי מעליהן. 3. כשאני מסובב את המסך ל-PIVOT (פורטרייט) למה הכרטיס מסך לא הופך לי אותו אוטו' ואני צריך להכנס להגדרות ושלות את זה לפורטרייט? תודה, דור לוי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל המסכים שעכשיו בחנויות הם עודפים? כדאי לקנות את המסך הזה למרות שהופסק לו הייצור? מה יקרה אם המסך יתגלה כתקול ולא יהיה במלאי של החנות?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לקרוא את חלק א' של המדריך למסכי LCD (ואני עדיין מחכה לחלק ב'). שם התוודעתי לראשונה לעובדה שיש סוגי פאנלים שונים (לא שיש לי מושג על ההבדל ביניהם, אבל בשביל זה יהיה את החלק השני של המדריך). עכשיו, גם במדריך וגם בפורומים לא יכולתי שלא לשים לב לדעות שליליות רבות על מסכים מפאנל TN. עד כדי הודעות מסוג "אל תקנה את זה, זה פאנל TN". השאלה היא - זה עד כדי כך נורא? הרי רוב מסכי ה-LCD למחשב שנמכרים כיום הם בגדלים של 17" או 19" וככאלה רובם מפאנל TN, לא? אז איך זה שהדעות עליו כל כך שליליות והוא בכל זאת "ברירת המחדל"? *אם אני אומר כאן שטויות, תסלחו לי. אני די חדש בנושא הזה [לאו דווקא מסכים - מחשבים (מעבר למשחקים) באופן כללי], אבל זה הרושם שקיבלתי ואני אשמח לקבל גם הסבר.
-
- 53 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מי מבין אלה עדיף, לאינטרנט אופיס סרטים : Lenovo 192p xerox xg91d Ag neovo f419 איפה ניתן לראות בקורות מקצועיות על אלה ? האם 25ms לא איטי מדי לסרטים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא אכפת לי פאנל TN או VA או מה שזה לא יהיה אבל אני לא מתפשר על איכות.. שיהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. שיהיה גדול משהו כמו 20-22 אינצ'
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע דעתכם ולקבל מספר המלצות לקניית מסך, כפי שאמרתי 22-24 אינצ׳, תקציב עד 1000 ש״ח (יכול להתגמש במאה מאתיים ש״ח) צרכים עיקריים: הרבה שעות של לימודים ותכנות (רוב הזמן יחובר למק-בוק פרו ואעבוד בעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים) נראה לי שזה כבר סטנדרט אבל חשוב שיהיה ברזולוציה שלא נופלת מ1080 תודה על העזרה דני
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך 42 אינץ תקציב 2500 .ללא חריגה אזור בארץ לא משנה .העיקר שיהיה משלוח. אין חנות ספציפית. העיקר שיהיה תשלומים מחשב נייח עם כרטיס מסך g210 nv שהמסך יהיה תומך ב full hd לא סמרט לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה הכי איכותי ביחס למחיר. חיבור hdmi תודה רבה חברה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Samsung T220P. עכשיו יש לי (אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה), אבל המסך שלי לפחות פעמיים עד 3 פעמים ביום חייב להכבות לבד אוטומטית מבלי שאני יחכה באותו באמצע, משחק או לא חשוב איפה, בלי שום הודעה מוקדמת, ואני לא יכול להדליק אותו למשך כ10 שניות לפחות, רק אחרי 10 שניות שעוברות אני צריך להדליק אותו לבד. מישה יודע משהו על זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הייתי אתמול באופיס וסתם התעניינתי לגבי מסכים הם המליצו לי על שני מסכים של LG : L732TR FANTASY האם הם שווים משהו? אם לא יש המלצות לגבי מסכים עד22" לא 24" (דל אני יודע זה יהיה מוצא אחרון בשבילי) תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום הבחנתי בכמה נקודות מהבהבות במסך, תחילה חשבתי "פיקסלים מתים" אבל איך מתים אם מאירים לכך החלפתי לרקע אחר ואז והבחנתי כמה גדולה התופעה ניראה בכול אזור יש כמה מנצנצים, אני לא מבין מה קורה למסך קניתי אותו לפני כמה חודשים' זה ניראה כאילו הדף לא תקין או אולי דריבייר של הכרטיס מסך אולי עבודה מאומצת של המסך. .. . אני שובר את הראש.... אשמח להבהרה אחת או שניים מה קורה למסך שהפך למנצנץ, כמו כן מיקום הניצנוץ לא עיקבי כך שאני לא מבין כלל תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לפוסט הקודם שכתבתי פה (בדיוק מלפני 10 דקות ) חשבתי על משהו, החלטתי לפרסם את זה באשכול נפרד היות והנושא לגמרי לא קשור. אני מחזיק בידי מסך ASUS MW221C אני מאוד מרוצה ממנו חוץ מהבעיה הבסיסית והידועה של הברק (אם אור\חלון דלוק בחדר, כמעט בלתי אפשרי לשחק). בקיצור, עיקר השימוש שלי במחשב: *משחקים (בעיקר SHOOTERS - אני מת על COD4. קצת אסטרטגיה וקצת מירוצים.) *עבודה משרדית - PHOTOSHOP,WORD,MESSENGER ולא צריך לפרט יותר. ***אין שימוש כלל לסרטים. אני רואה סרטים על מסך 32 אינץ' המחובר למחשב ישירות בנוסף. על כן, חשבתי, אולי אני יגנוב לאח שלי את המסך T220P וייתן לו את הASUS... אז, איזה מסך אתם אומרים יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני עובד לקנות בימים הקרובים טלויזיית 32" LCD ואני מתלבט בין מס' דגמים אותם ראיתי בחנויות השונות... מה עדיף מביניהם? תתייחסו בבקשה רק לטלויזיה ולא למחיר. 32PF5331 Philips LC32SA1 Sharp 32LB1R LG אשמח לשמוע מי עדיף ולמה ואם יש עוד איזה טלויזיה ששווה להתחשב בה? חוצמזה, מישהו שמע עד דגם 7331 של פיליפס? ראיתי כזה בחנות ואמא שלי רוצה לקנות כזה לסלון אבל לא מצאתי עליו מידע כ"כ.... תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם עד היום השתמשתי במסך lcd של סמסונג 17 אינץ תמיד היה לי מין דבר כזה למעלה כמו קטע קטן שחותך תתמונהשורה מאונכת של כמו פיקסלים שרופים למעלה בצד שמאל תמיד חשבתי שזה פאק במסך אבל מה שהיה מוזר זה היה בא על כל רקע שההיתי שם בשולחן עבודה אבל שההיתי מצביע על הדבר הזה עם העכבר העכבר זה היה מסתיר אותו או שההיתי פותח תיקיה התקיה היתה מסתירה את זה זה כמו חתך קטן במסך היום קיבלתי מסך חדש של סמסונג 22 אינץ לא קיבלתי איתו תאמת כבל dvi חיברתי אותו עם הכבל שההיתי מחבר תמסך הקודם ופתאום אני רואה שיש את אותו חתך גם במסך הזה רק על הרקע של שולחן העבודה משהו מכיר תבעיה הזאות ויכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ב 4 שנים האחרונות היה לי DELL 2709W שהיה בסדר גמור מבחינת תצוגה אבל דפוק מבחינת עיצוב וממשק משתמש (כתבתי על זה פעם), בשנה האחרונה החלו בו בעיות שונות כגון איבוד סיגנל כניסה (המוניטור נכנס למצב שינה) והיתקעות בזמן הדלקה שיצאתי מהן באמצעות הכנסה והוצאה של כבל המתח מספר פעמים. בגלל שזה היה קורה פעם במספר חודשים התעלמתי מהבעייה והמשכתי להשתמש בו. בסופ"ש הזה הבעיות החלו חוזרות על עצמן בתדירות הרבה יותר גבוהה ואני חושש להתקע ללא מוניטור כך שאני חייב להחליף אותו ובהקדם. אני מחפש מוניטור טוב בגודל 27" (האם 29 נוח לעבודה בישיבה מול המחשב?) שיתן לי את אותה איכות צפייה כמו ב DELL 2709W הנוכחי או יותר, אני משתמש במסך בעיקר לקריאה וצפייה בסרטים. כרטיס המסך שלי הוא AMD Radeon R7 250 שי…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-