מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, ברשותי מסך של דל דגם 2007FP אשר יש בו תופעות של צריבת תמונה (התחילו לפני כמה חודשים אך לא היה לי זמן לטפל בעניין) שאלתי היא האם עד כמה ואיך ניתן לטפל בדבר הזה? האם זה משהו שאי יכול לעשות איכשהו או שצריך לשלוח את זה לדל? האם התיקון פשוט או שפשוט מחליפים? תודה רבה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי צריך מסך שטוח 17 אינצ'. אני צריך אותו למשחקים לא כבדים סתם כאלה סטייל פיפא. אולי גם CS , קצת סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אבל אני צריך שהמחיר שלו יהיה 950 ש''ח +- אפשר להגיע ל1000 רק עם זה שווה אבל מעל 1000 אני לא עולה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב זה לא מסך אבל בכל זאת לדעתי זה מתאים לפורום הזה כי המוצר קשור בעיקר למסכי LCD למחשב המוצר זה חיבור שנותן לחבר מכשירים כמו PS3\360 \בלו רי וכו שתומכים בHDMI (ה360 בעלית) כדי להציג ב1080p ישירות למסך מחשב בלי לאבד מהאיכות של התמונה - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18166 לי כרגע אין צורך בזה אבל זה מאוד מעניין ואני מקווה שזה יהיה זול וזמין במיקרה שיום אחד אני יצתרך חיבור כזה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את שני המסכים בתקציב של 1350 ש"ח פשוט לא יודע באיזה מהם לבחור אני אשמח לחוו"ד אם למישהו יש את אחד מהם, או המלצות מאנשים שמבינים בשניהם קראתי ביקורות, ל Xerox יש את המסך זכוכית שמצד אחד מגן ומאפשר צבעים מלאים יותר, ומצד שני יכול לסנוור (ובימי שמש יכול להיות מסנוור אצלי בחדר) מצד שני יש את הסמסונג... שיש לו אופציית Pivot, חסרת שימוש ככל שתהיה... וניתן להגביה ולהזיז אותו- שזה גם יכול להיות חשוב אבל יותר חשוב... איכות הצבע, היכולת של שניהם בכל מה שקשור למשחקים/סרטים... גם נוחות לעבודה משרדית, אבל זה פחות קריטי כמו כן, האם יש הבדל הבדל בזוויות תצוגה שלהם אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
*כותרת* כמו כן,העדיף מבין השניים נגד הL1750T של LG מביקור בחנות ראיתי את המסכים ודווקא ה740B היה באיכות יותר טובה,למרות שהמפרט הטכני של הLG טיפה יותר טוב (בדקתי את גרסת ה19 אינץ' אבל המפרט אותו דבר).אבל מצד שני בדקתי רק בדסקטופ,לא הרצתי סרט או משהו. המלצות שלכם?המסך יגיע בעשירי בחודש הבא,כשירדו המחירים בתחילת הלימודים. עריכה:גם אחריות לגבי הפקסלים השרופים תעזור,הבנתי שזה תלוי ביבואן ולא בחנות. אגב,עדיין רואים חלק אם זה לא מורץ ברזולוציה הטבעית שלו?והרזולוציה הטבעית מתייחסת לדסקטופ או גם למשחקים?כי אני לא אוכל לסחוב עוד הרבה זמן רזולוציה כזאת :-\
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי תמסך אם אפשר לדעתי אם הוא ניתן לתליה? ואיך אני עושה את זה? וגם אם מישהו אצליך לכוון את העמידה שלו? הוא מקובע לפי מה שהבנתי האם אני צודק?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OK כנראה כבר חלק מכם יודעים שאני מחפש מסך 24 ועכשיו זה עבר להילוך גבוהה ( ז"א ברגע שאני אמצא את המתאים לי אני קונה ) אז ההתלבטות היא כזאת : 1. Philips 240BW8EB 2. NEC 2470WVX 3. DELL 24O7WFP 4. DELL 24O8WFP אם אתם ממליצים על מסך רצוי מאד שתגידו גם איפה אוכל לראות אותו ( כי הייתי ברוב החנויות המובחרות ואין כלום ) הייתי ב אופיס דיפו באג וביג בוקס
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להעריך כמה שווה בימינו dell 2007fp יד שניה? תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני חושב שאולי הדרייבר לא מאפשר לי הרבה אופציות עוד...אבל בכל זאת אני כרגע בסביבת DESKTOP על 1680 ..22 אינ'צ (LG2252TWQ) .הבעיה שזה נורא קטן לי הכתיב (לא רואה 6\6 מה לעשות ...) איזה רזולוציה בעצם יכולה להתאים לי במסך 22 WIDE בלי לעוות את התמונה ? משמע רזולוציה טבעית (כגון 1680...) במסך הקודם 19 שלי 3\4 זה היה 800X600 ....1024.....שיחקתי עם זה כשרציתי שטקסט יהיה לי יותר קריא אבל מה הרזולוציות בWIDE חוץ מ 1680 ? שאלה נוספת ...האם ניתן להגדיר בדפדפן שימתח את כל התמונה לכל המסך ? (כמו בדסקטופ בעצם) במקום להשאיר לי שוליים לבנים לא מנוצלים ? 10X
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לבעלי המסך : האם הצבע השחור משנה גוונים (נראה כאילו הוא מבריק) כאשר משנים מבט במסך ? או שזה רק אצלי וזה תקלה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק להמלצתכם לקניית מסך LCD לא לגיימר..... "17 או "19 .... איכות סבירה במחיר סביר תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרכתם אני מחפש מסך 22" 16x9 במחיר של עד 1400 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיה אפשרות לסובב את המסך (pivot) ,שהוא יהיה אמין , יחס ניגודיות ובהירות סבירים, שאיכות הצבעים תהיה טובה ואם יש כפתור מעבר למצב 3:4 זה בונוס. לגבי קצב רענון - אני לא יודע מה המשמעות של של זה. אם זה באמת משמעותי אז שיהיה קצת רענון גבוה. תודה רבה! עידן
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שבוע אחרי שקיבלתי את המסך כבר נתקעי עם פיקסל תקוע. עברתי על הסטיקי והרצתי בלופ את הסרטון במשך יותר משעה ולא עזר. אם האחריות שלי מכסה פיקסלים שרופים זה לא כ"כ עוזר לי עם פיקסלים תקועים?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
התקציב הוא כ- 2000 ש"ח פלוס-מינוס. מראה אסטטי יתקבל בברכה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בקניית מסך למחשב שעתיד להגיע בשבוע הבא. כרטיס המסך שיהיה על המחשב הוא SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5. המסכים שאני מתלבט ביניהם הם: AOC 2434Pw 24´´ - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9002&perur=2&t=19&c=408 Samsung BX2335 LED 23´´ - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9173&perur=2&t=19&c=407 מה דעתכם? מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נשרף המסך במחשב שהשימוש בו הוא בעיקר אינטרנט. התקציב הוא 700 שקל, וראיתי ב 650 את המסך הזה Samsung EX2020X LED 20 Inch 5ms DVI WideScreen Black איך הוא ביחס לתקציב? האיכות באמת לא חשובה, שלא יהיה טישטוש באותיות זה די חשוב. אני יודע שסאמסונג לא עושים זבל בתחום המסכים גם לא בדגמים הזולים... אשמח לעצות. המחשב ישמש אותי בעיקר עבור עבודות עיצוב אירועים ועיצוב בכללי, מה שאני עוסק בו בתור תחביב יומי ובצורה מקצועית עם הרבה מעצבי אירועים פופולריים תודה.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם. אז אני רוצה כבר לקנות את המסך והגעתי להתלבטות אחרונה. מה כדאי לקחת מביניהם? (המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. גם עבודות רבות מלל). צריך להתחשב באיכות ובאחריות! (מבחינת פיקסלים שרופים). אם יש עוד המלצות או מסכים אחרים שיותר טובים מאלו (ובמגבלות המחיר), אז תציעו =). תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בטח ישגעו אותי על השאלה אבל לאור ההתלהבות אני חייב לשאול מה כל כך טוב במסך הזה הוא בסה"כ 1680*1050 ועולה אלף חמש מאת שקל אני מחשיב את עצמי לבעל עין יחסית חדה ויש לי מסך סמסונג 220P כמה חודשים (עכשיו עולה פחות מ900) והוא מעולה ובעל רזולוציה מצויינת.(1920*1200) אם אני אשים אותם אחד ליד השני מה ההבדלים? - במשחק מחשב כמובן [אני מבין שהסמסונג TN אבל אם רואים מעולה מה הבעיה]
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שהVP930 שימש אותי נאמנה 5 שנים אני מתקדם הלאה ומחפש המלצה למסך 24" לשימוש כולל - סרטים, משחקים אבל בעיקר קריאת טקסט (דפי אינטרנט וכו..) התקציב הוא כ2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח.. מחיפוש בפורום אני רואה שהרוב ממליצים על הDell U2410. הדבר היחידי שמטריד אותי במסך הזה הוא שהוא כבר בן למעלה משנה ובעולם הטכנלוגי של היום זה אמור להיחשב כמוצר די ישן.. ולא בא לי להוציא 2300 על מסך "ישן".. ראיתי בזאפ שיש גם כמה "חידושים" למסך.. REV A05 וREV A01.. האם יש עוד? חדשים יותר שעלי להתעקש בעת הקנייה? אז האם יש עוד מסכים מומלצים לשימוש ובתקציב הזה? או שהדל עדיין שולט? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מסך בגודל 17" לעבודה משרדית בלבד , כרטיס המסך הוא ישן ולכן החלטתי על הגודל הזה , טווח המחיר הוא עד 800 ש"ח , תודה .
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רשת גדולה למצרכי משרד מציע קנייה מספר ימים ללא מע"מ. יש מציאות שם בתחום המסכים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך טוב למשחקים ועריכת וידאו ולכן אני מעדיף מסך רחב כדי שיהיה לי יותר שטח עבודה האם מסך רחב טוב למשחקים באותה המידה כמו מסך רגיל? או שיש באגים, מתיחות וכאלה? יש לי תקציב עד 3300 שקל. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS. אם אני קונה מסך גדול האם אפשר לשחק עליו ברזולוציות יותר נמוכות ולראות עדיין טוב כי הכרטיס מסך לא סוחב מעל 1200X1600 בצורה חלקה. תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במסך lg דגם 43ud79 הבעיה משגעת אותי לפני יומיים שמתי לב שיש לי בעיה במסך והיא שחצי ממנו או חלקים ממנו או לפעמים כולו נהיה שחור אני איצרף תמונה של הבעיה היחלפתי כבל displayport איפסתי הגדרות מסך אך זה לא עזר הבעיה נמשכה יומיים אחרי זה היחלפתי מסך שמתי את המסך הבעייתי בצד ובמקרה היה לי מסך חדש של פליפס כשמתי אותו במקומו אין כבר שום בעיה דיברתי איתמול עם שירות הלקוחות של lg ואמרו לי שבעוד שבועיים בא טכנאי לתקן את המסך אז בשביל להיתכונן להגעת הטכנאי היחזרתי את המסך של lg ומה שמוזר כבר שלושה ימים נכון למועד כתיבת הודעה זו אין שום בעיה והמסך עובד תקין חשוב לי לציין שיש לי שני כרטיסי מסך של asus 1080ti לפני שקרתה הבעיה קיבלת…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע להצביע לי / להסביר לי מה ההבדל ומה כל דבר אומר / לשלוח לי קישור עדיף בעברית שאני יבין מה זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-