עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הי. אני סטודנט בדרך לקנות לפטופ שגם מצלם הרבה ועובד עם תוכנת לייטרום לצלמים. ניסיתי קצת לחפש מדריכים שמוכוונים לסוגי מסכים במחשבים ניידים ולא בדיוק מצאתי מה שאני צריך. אשמח אם מישהו כאן יוכל להסביר לי למה לנסות לכוון ע"מ שאני יקבל את האיכות הגבוהה ביותר למסך(חדות, דיוק, עושר צבעים וכו') הבנתי שאני צריך להתעניין במושגים כמו רזולוציה (אם זה רלוונטי אני הולך על מסך 15.6) סוג מסך, מבריק או מט וכו'. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shdor,

צריך עזרה בבחירת מסך למחשב שישמש גם לטלויזיה.... תקציב 4K. והאם המסך שהבאתם לי מתאים למפרט שלי? והאם הרזולוציות של המשחקים תומכות באותו מסך?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by MightYaad,

אני רוצה לקנות מסך "19 לא רחב עדיף ושיתאים למשחקים עד 1000-+

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. Started by votex,

שלום לכולם וצהריים טובים! אני רוצה לקנות מחשב כבר הרבה זמן..(כמו שחלכחם כבר יודעים..) עכשיו יש לי מציאה למסך! חבר קרוב של אבא שלי קנה מסך אך לא היה צריך אותו בסוף כי הוא קיבל עוד אחד מהעבודה.. עכשיו הוא לא פתח אותו לא השתמש בו לא כלום!! חדש בקרטון. חברת ACER דגם X193W הוא מוכר אותו סהכ ב-400 ש''ח..ועוד זה אפשר להוריד! זיכרו זה חבר קרוב של אבא שלי כך שלא ייצא לי שעבדו עליי או משו.. עכשיו השאלה שלי האם שווה לי לקנות אותו במחיר הזה? האם הוא מומלץ? האם רזולוציה טובה? האם לא יהיה לי בעיות איתו? האם הוא יעבוד עם מחשב מורכב שהרכבתי?(עם צריך חלקים אני יביא..) בקיצור המלצות\תגובות או כל דבר אחר על המסך אני אשמח לשמוע!! תודה מראש!! יונתן

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. Started by VoliSuS,

אממ טוב יש לי מסך גדול של 22 אינץ' עכשיו הבעיה בו היא הרזולוציה אני שם את הרזולוציה על 1600X1200 כמו שכולם אומרים אבל זה יותר מידי ארוך לי.. כאילו יעני אני לא רואה את הסרגל כלים שלמטה כמו גלגלת אני יעני צריך לרדת כדי לראות וזה לא טוב ככה איך אני משנה את זה?? יעני את האורך (ובדקתי בכפתורים שיש על המסך יש לשנות רק את הרוחב לא את האורך..)

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  6. קניתי מסך חדש מדגם LG FLATRON W2234S המסך הוא 22 אינץ'. אני מחפש הורדה לדרייברים של המסך כי אין לי את הדיסק, חיפשתי המון ולא מצאתי אז אם מישהו יוכל לעזור ולתת לי הורדה.. ועוד שאלה בהגדרות של המסך הוא מוגדר ככה: BRIGHYNESS: 100 CONTRAST: 70 GAMMA: 50 1. זה בסדר או שצריך לשנות משהו? שיניתי רק את הGAMMA שהיה על 0 ל 50(מקסימום) כי ככה רואים צבע לבן יותר ברור. 2. כשאני נוגע במסך עצמו מקדימה למעלה (לא בפאנל של המסך, במסך עצמו) הוא טיפה חם..וגם למטה..זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofekd23,

שולם אני צריך המלצה ?למסך טוב לגימיניג עד 1000 עם 22 אינץ כזה עם MS טוב וכו...? תודה מראוש

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  8. היי יש ברשותי כעת מסך של סמסונג דגם P2370 ואני מרוצה ממנו בכללי אבל אני רוצה להשתדרג למסך עם תאורת LED צבעים יותר מגוונים וניגודיות יותר גבוהות , חשוב לי גם שזמן התגובה של המסך לא יעלה על 2ms(רוצה להיות מדויק כמה שיותר במשחקים FPS) , שרזולוציית המסך תהיה 1920 על 1080 ובגודל 24-23' . אני רוצה ללכת לכיוון של Samsung , LG ו Dell . אני אשמח שתמליצו לי מהידע ומהניסיון שלכם על המסך שמבחינת ביצועים בכל האספקטים שרשמתי שלמעלה יהיה הטוב ביותר . תודה רבה אנשים יקרים .

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  9. Started by IDan2013,

שלום! בקרוב אני קונה מחשב חדש ואיתו אני צריך גם מסך חדש. השימושים שלי זה יהיה בעיקר גיימינג, אינטרנט ועבודה משרדית. דוגרי התקציב שלי הוא גג 1000 שקל ושמתי עין על Dell u2312hm. דוד שלי עובד עם איזה ספק שיכול להשיג לי מסך של Samsung, Mag, Lg. אשמח אם תביאו לי המלצה אולי למסך של אחת מהחברות הנ"ל בתקציב של עד 1300 בגג שיעקוף את הביצועים של מסך הדל שציינתי בהתחלה, אם קיים דבר כזה. הגודל, כמה שיותר גדול יהיה יותר מבורך אבל שוב לא להתפשר על איכות בשביל הגודל, אבל המינימום זה 23 אינצ'. הכרטיס מסך יהיה GTX760 ואולי 770. סתם שאלה: יש למישהו מושג מתי יתחילו המבצעים של black friday בישראל? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by itzhak16,

גודל מסך : 21.5" (טעיתי בכותרת) כרטיס מסך שברשותי : HD7850 1GB שימוש : גיימינג בעיקר , סרטים/סדרות תקציב : 400-700 ש"ח נתקלתי במסך הזה : http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=19908 איך הוא ? אשמח להמלצות נוספות . תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lesForce,

טוב קודם כל אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני חושב שזה המקום הכי קרוב להתאים... פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני גולל את העמוד כלפי מטה ומעלה אז זה לא גולל חלק כמו שהיה פעם אלא בקפיצות שנורא מציקות... זה קורה גם בתיקיות ובאינטרנט . איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש והמשך ערב נעים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איזה מבין שני המסכים האלו עדיף לשימוש משרדי וסרטים? *אפשרות א: LG W2262TQ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=737203 *אפשרות ב: Samsung 2333SW http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720100

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by GalBJ,

שלום, לאחרונה קניתי כבל HDMI-DVI וחיברתי את הממיר שלי למסך המחשב. כשאני משנה במסך שיציג לי את הDVI (הממיר), עולה הודעה: DVI-d out of range 15.6khz / 25hz עזרה מישהו? אני כבר משתגע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מסך מחשב lg w2486l ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר ממיר של הוט ישירות אליו בלי כרטיס טלוויזיה. במידה וכן, למסך אין רמקולים built in אז יש אפשרות להשתמש ברמקולים של המחשב שישמשו גם את הממיר?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך 9400GT עם כניסת HDMI וגם יש לי במסך של הטלוויזיה כניסה כזאת, קניתי כבל, חיברתי את המסך שמתי את הרז' המקסימלית (1366X768) ואני לא רואה חד ויפה עם רזולוציה טובה כמו שחיברתי את המסך עם VGA (זה גם מסך טלוויזיה וגם מסך מחשב). מישהו יכול לעזור לי?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by nir567,

שלום.. שמעתי שיש אפשרות לחלק את המסך ל-2 חלקים וכך ליעל את העבודה כשעובדים על מסמכים וכדומה.. יש לי מסך 22" של proview fp2226w. לא מצאתי את האפשרות במסך או בכרטיס מסך (geforce 9500gt). למישהו יש רעיון? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Eden 6600,

בקבצי וידיו המסך שלי כהה כהה ואני לא מצליח ליראות כלום !!! תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by HttpShare,

התחדשתי במסך חדש 22'' של DELL.. והרבה אמרו שהחסרון היחידי של המסך הזה הוא הכיול (אם אני אומר את זה נכון) של המסך.. איך אני עושה את זה בדיוק? ומה ההגדרות??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום! אני הולך לרכוש מסך UE55H6400 ככל הנראה מחר. דיברתי עם החנות, אמרתי לבן-אדם על עניין הפאנל המקורי של סמסונג, הוא לא כל-כך הבין, דרש שאביא לו קישור שיסביר על מה אני מדבר. בקיצור, אינני מבין בנושא, בכלל לא האמנתי שהוא ייתן לי את האפשרות לפתוח את האריזה, אבל לא הייתי אפילו צריך להתווכח איתו, בסוף השיחה שלנו הוא הציע שזה מה שייעשה, רק שאמר שהוא לא כל-כך מבין מה הוא אמור לחפש שיעיד על כך שמדובר בפאנל מקורי של סמסונג. הוא אמר שמחר יהיה לו את ה-55 אינץ' במלאי והוא יפתח את האריזה וינסה לבדוק לי אם מדובר בפאנל מקורי של סמסונג ורק אז ישלח לי את הטלוויזיה (כמובן שלא שילמתי שקל, עדיין). אנא עזרו לי, מה הוא צריך לחפש?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by haimm,

שלום חברים! אחרי הרבה(מאוד!) חיפוש מצאתי לפטופ שמתאים למחיר ולצרכים שלי. רק בעיה אחת.. אמרו לי שאני צריך מסך מסוג IPS לצרכים שלי(גרפיקה ועריכת תמונות) ולמחשב הנ"ל לא רשום IPS. אבל באתר של ASUS ראיתי שהדגם הזה בא עם מסכי IPS. בכל מקרה המוכר אמר לי שזה פאנל מסוג NTSC. ורציתי לדעת מה זה ואם זה מתאים לצרכים שלי. מצורפים קישורים של המחשבים הרלוונטיים. http://www.newpc.co.il/items/1016114-מחשב-נייד-Asus-ZenBook-Pro-UX501VW-FJ114T-אסוס http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&pid=UX501VW-FJ114T בכל מקרה תודה רבה!

21. Started by Ronenosh8,

1) במידה ונריץ סרט FHD על שני המסכים, נראה במסך כלשהו שוליים? האיכות תהיה שווה ב2 המסכים? 2)האם איכות הצבעים היא בדיוק אותו דבר או שה2209 טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מחפש מסך מחשב לא wide משהו איכותי 19-20 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח ושתהיה כמובן אפשרות למשלוחים מהחנות... חח שימושים: יומיומיים (אינטרנט וכו'), משחקים וסרטים

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  23. חשוב שאם מציעים מסך 19 אז שהפנאל לא יהיה tn ואם 22 אז שהפאנל יהיה איכותי עד כמה שאפשר!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by shabi36,

האם כדאי לקנות את המסך הזה ב1400? המסך הולך ליהות לסרטים וכו' ויש כאן ויכוח על מסכי לד, האם הם טובים במחירים האלה? והאם מסכי LED יותר טובים מLCD? אני זוכר שדיברנו כאן על פאנלים וכו' אז תביאו הצעה טובה ,תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ofekd23,

כותרת איזה מסך עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.