עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום יש לי סמסונג 971P שרכשתי לפני שנתיים כמעט. אני עובד הרבה על פוטושופ ואני רוצה להוסיף מסך שני בשביל שכלי העבודה יהיו בצד אחד ובצד השני רק התמונה. השאלה היא ? אם כיום במחיר של עד 1200 ש"ח אני יכול למצוא מסך יותר טוב מהסמסונג 971P ? ואם כן אז איזה מסך מומלץ בבקשה ? שוב פעם אני צלם ודיוק בכיול חשוב לי מאוד! תודה רבה לכל מי שעונה !

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  2. שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP השאלה שלי היא האם היום מסך שעולה בערך 700+- יותר טוב ממנו? ואם לא אז כמה יעלה מסך שכן יותר טוב ממנו? אני פשוט קניתי מחשב חדש ואת הישן ללימודים אז רציתי לדעת אם מסך חדש וזול היום יותר טוב מהמסך שלי ואם כן אפשר המלצה לדגמים? (לפחות 20" לא כזה משנה מה הגודל)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by deathrevenge,

היי המליצו לי בחומרה על המסך הזה LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 תהיתי האם זה מסך טוב מבחינת גודל הפונטים בו שזה משהו שהוא בעייתי בשבילי. בכל מקרה איזה מסכים מקבילים לו אתם יכולים להמליץ?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by elyaz,

אהלן דבר ראשון קיבלתי את המסך בשבוע שעבר והמסך פשוט מדהים!! 1. יש זליגת אור בצד ימין למטה של המסך. אפשר להבחין בה רק כשרואים תמונה שחורה ככה שזה לא ממש מטריד אותי, אבל האם זה נחשב תקלה, או שלכל מסך תהיה זליגת אור מסוימת? 2. סרטים שהם לא באיכות גבוהה נראים עכשיו יותר גרוע אפילו מבמסך הקודם שהיה לי (2243) - למשל יש סרטונים ב YOUTUBE שנראים ממש "מפוקסלים"- הכוונה שהתמונה ממש לא חדה (אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי) האם צריך להתרגל למצב הזה או שיש מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  5. שלום רב. צריך את העזרה של המומחים כאן לשאלה שאני מחפש עליה תשובה חד משמעית ולא כל כך הבנתי מ GOOGLE או YOUTUBE במדויק, לכן חשבתי כאן אולי תוכלו לעזור לי. כאמור המסך שאני רוצה אמור להריץ משחקים כבדים בפירוט של 1440P המסך כבר נבחר דגם עם טכנולגיית NVIDIA® G-SYNC ובקצב של 165Hz או 144 בהתאמה. כפי שאני יודע לא שווה להשקיע ברזולצייה של 4K ולכן לא לקחתי מסך כזה. רציתי לדעת האם יהיה לי הבדל עם מסך באותו גודל 1440P אבל רק עם 60MHZ ובלי הטכנולוגיה של G-SYNC מה ההבדלים האם אני ארגיש אותם משמעותית? הכרטיסי מסך שאני מתכנן להביא הם 980TI ואפילו אולי ב SLI הציעו לי כבר מסך מדגם U2715H של דל זה חוסך לי בערך 1500 ש"ח לעומת המסך שאני רוצה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by kobi3797,

מה אתם אומרים על המסך!? והמחיר? קניתי אחד כזה אני מעוניין לדעת אם לקנות עוד אחד במחיר הזה. ואם לא אז מה יש במחיר דומה מומלץ! תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  7. שלום, המסך הנוכחי שיש לי כרגע הוא Dell 2007WFP מסך של 20" 1680*1050, והוא כבר לא מספיק לצרכים שלי, מבחינת גודל ורזולוציה (אבל עדיין עובד מצויין). שקלתי קניה של מסך גדול שיחליף את הנוכחי אבל מכיוון שאני מוגבל בתקציב (מסך איכותי 27" עם 1440P עולה סביבות 2500) הגעתי למסקנה שעדיף לי להוסיף של 25" וכך אוכל לקבל מסך איכותי ושטח תצוגה גדול, התכנון הוא להשים את המסך הישן במצב אנכי כך שדף שלם יכנס בלי להיחתך. ראיתי את ה Dell U2515H שהוא 25" IPS ברזולוציה של 1440P. אשמח לשמוע חוות דעת על המסך הזה, האם יש אופציות אחרות או האם כדאי לי לחכות קצת קצת ולקבל מסך יותר טוב. השימושים שלי: סטודנט - ז"א המון מסמכים ואני צריך שיכנסו שתי דפי וורד במסך אח…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. טוב כיוון שהבנתי שמסכים מומלצים עם פנאלים איכותים אינם ניתנים להשגה אני יורד מזה ומבקש המלצה למסך עם פאנל TN. מסך לשימושים מגוונים קצת מכל דבר. (סרטים, משחקים, אינטרנט, אופיס וכו...) מחיר 1500-1800 ש"ח. אשמח עם יהיה לינקים לסקירה על המסך המומלץ.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by almog1620,

כידוע, חיבור מסך AVG יכול להגיע לרזולוציה של FHD. אז מה בעצם השיקול להשקעה בחיבור HDMI למסך??? האם יש יותר צבעים? האם למרות שמדובר באותה רזולוציה, החדות נראת שונה לעין? תודה לעונים.

10. שלום יש לי 2 מסכי מחשב של LG אני מעוניין לתלות אותם אין למבכים הברגה ולכן אין אפשרות לקנות זרוע יש למישהו פיתרון אולי מישהו מכיר זרוע ללא ברגים תודה לעוזרים :)

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  11. אני מתכנן לקנות מסך ולחבר שני מחשבים אחד באמצעות DVI והשני באמצעות ה VGA. ראיתי לדוגמא מסך 19 של LG שכולל כפתור שמאפשר קפיצה בין הכניסות. האם זה בדרך כלל סטנדרט במסכים, כי אני לא מוצא לזה התייחסות גם במסכים יקרים יותר לפעמים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חשבתי אומנם לרכוש מסך 1440p שהוא לכאורה בעל הרזולוצייה האופטימלית לגדלי מסך של 27 ,אולם המחיר שהוא בערך פי שניים וחצי הרתיע אותי , מה גם שהמחשב שלי לא חדש ואין לו display port, ועם חיבור hdmi הישן אצלי ,אני אהיה מוגבל כל הזמן ל- 30 fps בלבד בכל תוכנה שהיא . כמו כן הבנתי שאם ארכוש מסך כזה ,אני יכול לשכוח מגיימינג כי החומרה אצלי תקרטע וזה יראה כמו שקופיות מתחלפות . אפשר אומנם להגדיר מסך 1440p לעבודה ברזולוציה נמוכה יותר ,אולם הבנתי שכל עבודה ברזולוציה הלא טבעית ,נראית על הפנים . ממילא רוב התוכן אצלי הוא ברזולוציית FHD ומטה ,כך שאני לא אפיק יותר מדיי תועלת ממסך 1440p . בשורה התחתונה אני נוטה יותר לרכוש מסך FHD , אולם אני …

• 8 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by liron58,

בלי חריגה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  14. היצרנית הטאיוואנית מנסה לספק לצרכנים את הטוב ביותר מכל העולמות לכתבה

15. Started by UV1,

איך ה Fujitsu L20T-1 ? אני לא צריך FHD ועניינים מסך בעיקר לאינטרנט ואופיס מחירו זול מאוד 590 שח ב KSP וזה יתרון ...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Yap,

נתוני מתח\זרם : DC 14V 3A. מסך סמסונג "15, אם צריך אני יביא את שם הדגם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, האם תוכלו להמליץ לי על מסך שטוח טוב, 17 אינטש למטרות משחקים וגם גלישה באינטרנט? מה שמאוד חשוב לי זה שהמסך יראה צבעים טובים ואמיתיים ולא יהיה חשוך מדי (יש לי נסיון מר עם מסכים חשוכים) התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  18. הבנתי שלהרבה אנשים יש מסכים ישנים בגודל 19 ו-17 אינץ', שאין להם מה לעשות איתם, ואין מי שיקנה מהם, אם נכון הדבר, ויש ברשותכם מסך כזה, אשמח לקבל אותו. בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  19. Started by wta,

המסך הוא AH778 Mag השאלה היא האם מסכים זה דבר שקונים יד שניה... מציעים לי אותו ב130 ש"ח, והוא עולה ברגיל 520, האם יש סיבה לחשוד, או ששוק הCRT ירד ממש? מצטערת אם זה לא הפורום המתאים, לא ידעתי איפה לשאול.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חשבתי על המסך : L1752T LG מה דעתכם? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חבר'ה החלטתי להחליף את הCRT שלי בגלל חוסר מקום בשולחן וגם בגלל שהוא די ישן ושרוט.. ראיתי את המסך הזה בנעה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 וזה נראה מחיר מעולה יחסית למוצר!! מסך "19 עם זמן תגובה של 2MS.. במחיר כזה.. הבעיה שאני לא ממש מבין במחירים ובמוצרים מתחרים.. לכן אני פונה אליכם. האם זה כדאי? האם המחיר טוב? האם אפשר למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? אשמח לשמוע תגובות (ולינקים אם אפשר).. המסך ישמש בעיקר למשחקים ובנוסף לגלישה באינטרנט.. סרטים לא ממש כי אני רואה על הטלויזיה.. תודה

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ZeppeliN,

שלום לכולם =] אני כרגע בודק אפשרות להחליף את המסך שלי. חשבתי על ה2007WFP ועל הFP הרגיל. מלבד ההבדל של הרחב\לא רחב, יש עוד הבדלים? ומה יותר מומלץ למשחקים \ סרטים? וזה 16MS והמסך שיש לי כרגע הוא 16MS מלפני איזה שנתיים וחצי (BenQ fp737s-D), אני ארגיש בהבדל? האם ניתן לתלות את המסכים האלה על הקיר? ולמי שעשה את השינוי, לוקח הרבה זמן להתרגל לWS אחרי שאתה כל החיים שלך מורגל למסכים רגילים?

23. 200 דולר!!!! אתם מאמינים! שווה קנייה? אני יברר לגבי 20 או 22 אינץ אבל כגודל המסך גם גודל המשקל ואיך אני יביא אותו לארץ...חחחח http://www.machshev.co.il/Product.asp?Pid=21411&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  24. השימוש יהיה גיימינג, קריאה וכתיבה של טקסט ותכנות (נוח יותר בשני מסכים). סדר גודל תקציב 1.2K למסך עבור 2 מסכים או 1.4-1.6K עבור מסך אחד גדול יותר. אשמח לשמוע מה דעתכם? איזה אלטרנטיבה מומלצת ל-2 מסכים ואיזה ל-1? כמה אינץ' מומלץ כאשר יושבים די קרוב למסך כשהוא על השולחן?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.