עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19 אינצ' ומעלה (20 ו-22) גם רלוונטי. מטרות השימוש לפי סדר עדיפויות: 1. צפיה בתמונות, בנוסף עריכה (אני מצלם עם Canon 5D בחוג צילום. חובבן מתקדם..). 2. צפיה בסרטים (Divx/Xvid ושות'). 3. משחקים (מעט). כמובן שבין השאר חשוב לי להיות מסוגל לכתוב מסמכי וורד ולקרוא מידע באינטרנט בלי לפרק את הרשתית מתוך מאמץ. הייתי מעונין לקבל תשובה בשני חלקים: א. תמורה עבור כסף - המסך הטוב ביותר בקטגוריה. ב. תחום המחירים הבינוני-גבוהה. תודה מראש, חג שמח.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום כולם, דבר ראשון רציתי להגיד שהפורום נורא אינפורמטיבי, וכולכם עושים פה עבודה מצוינת! דבר שני, לנושא שלי, אני מחפש מסך עד 2000 ש"ח, הדבר הכי חשוב לי זה שטח עבודה, אני מתעסק במוזיקה, והתוכנות שאני עובד איתם צריכות המון מקום. אחרי השטח עבודה, אני מחפש מסך שיציג סרטים טוב, לא רק בצפייה ישירה. התחלתי לנטות לכיוון ה-22" הזולים, כמו http://zap.co.il/model.asp?model_id=469700 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=491104 בקיצור אתם מבינים את הכיוון... בכל מקרה, אחרי שקראתי כאן קצת, הבנתי שמבחינת זויות צפייה הם על הפנים. אז מה אתם אומרים? התכנון המקורי שלי היה בכלל לקנות שני מסכי 17", שייתנו לי שטח עבודה יותר גדול, אבל אני לא בטוח איך זה יעבוד בצפייה בסרטים... בקיצור, אני צר…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. Started by Idanbs,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255&Pname=DELL הם מוכרים את המסך יחסית בזול.. שלחתי להם אימייל אתמול לגבי המסך איזה גרסא הוא ואיזה פאנל.. עוד לא קיבלתי תשובה אולי הם לא עונים בשבת נראה אם מחר אני אקבל תשובה.. למישהו יש נסיון איתה?

• 80 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. אני מחפש טלויזיה לסלון בגודל בינוני, די מואר, בתקציב של 10,000 שקל בערך - גמיש אם זה שווה את זה. גודל - 32 אינץ' ומעלה. בעיקר לשידורי HOT, DVD וסרטים מהמחשב. תודה

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  5. אני מתכוון לעבוד עם שני מסכי 19" אחד ליד השני (לא אחד מעל השני ). האם עדיף ה EIZO 1931SH שהוא מאד איכותי אבל בעל פנל VA או NEC1970NX ,(אם אצליח להשיג אותו) שהוא בעל פנל S-IPS שהוא מתקדם יותר וכמו שהבנתי בעל זוית צפיה רחבה יותר? הסיבה שציינתי שזה לא אחד מעל השני היא כי אם זה היה המקרה הייתי הולך על האיזו בלי לחשוב פעמיים-קצת יותר יקר אבל לא נורא. תודה מראש לעונים אבל בבקשה אל תציעו לי מסכי 20" (רגילים או רחבים ) כי זה לא מתאים לי מכל מיני סיבות-אשמח לפרט אם מישהו ירצה לדעת....

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD וראיתי משהו די מוזר. מסכים של חברת AOC במחירים נמוכים מאוד! האם מסכים של AOC מומלצים? הם טובים? אני לא ממש יודע על כל היחס ניגודיות והבהירות והפיקסלים... תודה

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by 3rr0r,

שלום וצהריים טובים. כבר זמן מה אני מתכנן לקנות טלויזית LCD בגודל של כ20-21 אינץ לחדר השינה שלי. התקציב לא בשמיים אך אני מקווה שהוא יספיק לטלויזיה ממוצעת. התקציב עומד כעת על כ-2200 שח פחות או יותר. מיועד בעקרון לצפיה ממיר HOT במרחק של כ3 מטר ואולי בעתיד לחבר גם נגן DVD. אשמח לתגובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. שלום לכולם, היום רכשתי את המסך הנ"ל. ולאחר התקנה מהירה שמתי לב כי יש בו בעיה מסויימת עם השחור בסרטים, והמסך מתקשה לייצר שחור אמיתי, יש הילה מסויימת סביב כל דמות במסך, האם מישהו יודע איך ניתן לפתור בעיה זאת או שזאת בעיה של הפאנל שלא ניתן לפתור?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by ofer40,

היי בכל התמונות של שני המסכים הנ"ל אני רואה רק צבע שחור. שאלה ראשונה האם השחור הוא מה שנקרא פיאנו או רגיל? שאלה שניה האם אפשר להשיג כסוף בארץ? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כל אחד ממליץ על מסך אחר ויש מלא מחירים ומלא מסכים שכולם ע"פ נתונים שווים אני לא מצליח להינעל על מסך וזה מתסכל אותי חבל שאין פה המלצות כמו בפורום של הרמקולים בקצב הזה כדור בראש לעצמי חח..

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אם הDELL2007 הזה כלכך טוב, אז למה ברוב החנויות ורשתות המחשבים הגדולות בארץ לא מוכרים אותו? כבר שאלתי בדיון אחר ואף אחד לא ענה. אני גר בראשון לציון, אני לא רוצה לנסוע לאשדוד. האם רכישת מסך DELL2007 (הכוכב של הפורום) צריך להיות פריוילגיה רק לתושבי הצפון או אשדוד? מצאתי רק בראשון חנות שמוכרת את המסך גולדטופ מחשבים בכמעט 3000 שקל בניגוד לIQPC שמוכרים ב2300...

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. Started by בני סלע,

אחרי תקופה דיי ארוכה שמסך 17'' CRT הגדול שלי עמד על השולחן,הגיע הזמן להחליף למסך LCD. קניתי את 2007WFP ב-900 שקל(הוא חדש לגמרי) בצבע שחור. המסך הגיעה באריזה דיי מרשימה עם שתי ידות נוחות לסחיבה. אחרי התקנת המסך וחיבור לכרטיס מסך קצת היתבאסתי,צבעים לא אמיתיים,צריך לכוון את הבהירות של המסך אבל חוץ משתי החסרונות הללו המסך פשוט מהמם!(החיסורונות הם רק בהתחלה,אחרי כיוון הכל מסתדר) במשחקים לא הבחנתי במריחות והגודל של המסך ממש משפיע,וכך גם הרוחב שלו! עם המסך קיבלתי גם רמקולים של לוגיטק (Z5500) - קיבלתי אותם בחינם פיזרתי אותם בכל החדר עשיתי קצת חושך,נכנסתי ל - F.E.A.R ולא הרגשתי אך הזמן טס! המסך מהמם!החדר קופץ בגלל הרמוקולים! בקיצור...אם אתם חושבים ללכת על מסך 20'' לא משנה …

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by verynoti,

הייתי אתמול באופיס וסתם התעניינתי לגבי מסכים הם המליצו לי על שני מסכים של LG : L732TR FANTASY האם הם שווים משהו? אם לא יש המלצות לגבי מסכים עד22" לא 24" (דל אני יודע זה יהיה מוצא אחרון בשבילי) תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני קונה מחשב לחבר שלי, שלא כ"כ מעניין אותו "הכי טוב" ולא יראה הבדלים בין מסכים טובים ופחות טובים. אני עורך וידאו וגרפיקאי,ולי יש זוג מסכים שאז עלו לי 7000 שקל,(VIEWSONOC) והם באמת טובים. החבר לא צריך את זה. תקציב מחיר סביב 1200 שקל. שימושים- אינטרנט, קריאה, אופיס, קצת סרטים (ממש קצת,אולי), אולי משחק אחד או 2 בעתיד... הקנייה תיהיה מ"לוגיק". http://www.pclogic.co.il/ אני רואה שאתם ממליצים על "זירוקס 91D". לא מכיר לא ראיתי ולא שמעתי... מה רע במסכים של LG? סמסונג? (בטווח מחירים הזה) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by extreming,

טוב, אז אחרי שחרשתי את הפורום והסתכלתי גם במידע באתרים אחרים צימצמתי בשעה טובה את הרשימה ל-3 מסכים: לשימוש כללי ולמשחקים, פחות לסרטים, עם PIVOT (...כי זה מגניב) העדיפויות שלי מהראשונה לאחרונה- 1. LG L1932P , לפי מה שקראתי באתרים הכי טוב מבין השלושה למשחקים וצבעים טובים יחסית,אבל לא מי יודע בסרטים ובזוויות צפיה אנכיות, אין עליו יותר מידי חוות דעת בפורום כאן, אולי בכל זאת מישהו יכול לחוות את דעתו..? 2. SAMSUNG 971P , פאנל טוב וכל מה שמתלווה לזה, לא הכי טוב למשחקים 3. וכמובן, VIEWSONIC VP930B , כנראה המסך הכי מומלץ פה אבל גם לו יש את הבעיות שלו לפעמים בכל מקרה אם הסמסונג לא היה עושה בעיות במשחקים הייתי בוודאות הולך עליו, השאלה עד כמה זה קריטי? ואם איכות הצבע כזו הרבה יותר…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. וגם - במסכים רחבים אפשר לשנות את הרזולוציה לרזולוציה של מסך רגיל ככה שיהיו בצדדים פסים שחורים ותהיה תצוגה רגילה ולא רחבה? (למשחקים שלא תומכים במסך רחב)

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Snirs69,

אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך. השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים, קצת גרפיקה וקצת סרטים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. לפי המלצות שראיתי היה כתוב שה-Dell 2007wfp מומלץ אך יש לו זמן תגובה דיי איתי ונראה לי שזאת תיהיה דיי בעיה בגלל שהשימו העיקרי שלי במסך הוא למשחקים. מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש : שניר :-> נ.ב. בנוסף הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך SAMSUNG 206BW והאם הוא טוב למשחקים?!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. שלום לכולם, אני חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי. ברצוני לקנות מסך LCD 19. בעיקרון אני רוצה רק 2MS וניגודיות גבוהה יחסית. אני מתלבט בין כמה דגמים (אין הגבלה מבחינת תקציב)אשמח אם תוכלו להמליץ לי מבניהם או על כל מסך אחר שאתם מכירים וממליצים עליו: 1.LG L1970HR 2.LG L1900R 3.Samsung 931BF 4.Samsung 931C תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש למישהו מושג? דרך אגב האם למישהו יש את המסך הז והוא יכול לתת חוות דעת, כי יש לי הצעה לקנות אותו במחיר בסביבות 1500 ש"ח (את הדגם בלי ה-b) ואני לא יודע אם זוהי עסקה יותר טובה מאשר לקנות את ה-Dell 2007fp פשוט ההבדל במחיר כבר נעשה ממש משמעותי בסביבות 800ש"ח

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by asafnn,

שלום לכולם קראתי את המדריך, התרשמתי מאוד, אבל המבחר כל כך רחב שקשה להחליט )אפילו שבארץ הוא לא רבע ממה שזמין בחו"ל( למי יש מסך טוב, עד 2500 ש"ח, שלא יגרום לי להתגעגע ל CRT 21' של HP שתופס לי חצי מהשולחן כבר 5 שנים? אני משחק מעט מאוד אבל אני רואה הרבה וידאו, קורא המון ומתעסק בגרפיקה בצורה חצי מקצועית, כך שמה שאני צריך הוא מסך רחב באיזור ה20 אינץ' עם צבעים טובים ומהירות תגובה בינונית. אני לא יודע אם זה משנה אבל המחשב הוא 2.4 Ghz והכרטיס מסך הוא G force 5200. עתיק, אבל סוחב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. החנות שהזמנתי ממנה הודיע לי היום שה WFP שלי הגיע העניין שאחרי שראיתי את המימדים של הרחב הבנתי שהוא צר מידיי והוא לא יתאים לי לצרכים ועכשיו שוב לCMS אין במלאי את הFP ושוב יש לחכות אני מעריך שבועיים ואף יותר מבאס...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 1_Nike_1,

http://www.ksp.co.il/gourl.php?uin=3550

• 98 תגובות
    • 13.4k צפיות
  23. אלוהא. אני מחפש מסך 19" בסביבות ה-1300 ש"ח. יש מצב לחריגה של 100-200 ש"ח, אבל לא יותר מזה. השימוש העיקרי, אם אפשר לקרוא לזה כך, הוא שעות ארוכות מול המחשב, לרוב מול דברים סטטיים יחסית (גרפיקה וטקסטים, בקיצור) אך יש גם שימוש כלשהו בוידאו וקצת משחקים (אני לא גיימר). שני נתונים חשובים שאני מבקש לענות עליהם הם שהמסך לא צריך זויות צפיה מרשימות. אני יושב במקום שבו אין לי לאן לזוז במיוחד כך שאני לא מחפש זויות רחבות (גם לא למעלה-למטה). מה שכן, לצידי ישנו חלון גדול חצי-שקוף, כך שאני צריך מסך שאינו מחזיר השתקפויות רציניות. בהתחלה קראתי רבות על ה-Xerox XG91D אך אז גיליתי שהוא בעצם בעל כיסוי זכוכית ולכן הוא לא רלוונטי לי. אני יודע שהרמתי להנחתה ומישהו הולך להגיד "לא עדיף לקנות וילון…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  24. עשיתי טעות מרה וקניתי צג רחב 22 אינץ' של BENQ ב2000 ש"ח. לאחר האכזבה שנחלתי ממנו החלטתי להחזירו לחנות ולעשות קצת מחקר בנושא והחלטתי שאני רוצה להשקיע קצת אקסטרה ושאני מעדיף לא לגעת יותר בפאנלי TN. הבעיה הראשונה שנתקלתי היא המחירים, עד שאחרי נבירות רבות גיליתי את השלישייה שציינתי בכותרת. האם המסך של פיליפס מצדיק את מחירו המעט גבוה יותר לעומת הזוג של דל? במידה והוא אכן טוב יותר בצורה משמעותית אלך עליו ואם לא אז ההתלבטות היא בין הזוג החדש של דל. סך הכל ההתלבטות היא בין רזולוציה 1650x1050 או 1600x1200. האם המחסור ב100 הפיקסלים שאני מאבד לטובת מסך רחב מורגש? אני נוהג לצפות בסרטים על גבי המסך ומשתמש בו בעיקר לסרטים, משחקים ובהייה ארוכה בטקסט. בכל אופן מומלץ לכולם להתרחק מהמסך הז…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי אני מחפש מסך 20 אינץ' 4:3 או 22 אינ'ץ 16:9 בסכום של עד 2500 למטרת משחקים, סרטים ושאר הדברים. אני עדיין לא החלטתי מה יותר נוח לעיניים שלי, 16:9 (רחב) או 4:3 (רגיל)... ולכן אני מבקש המלצה לשני הגדלים הללו. אני צריך עוד השבוע לקנות כיוון שכרגע אני תקוע עם CRT מגעיל. אם אפשר גם שזה יהיה מסך מחנות שנמצאת באיזור ראשל"צ כי אני לא מתכוון לקנות מסך LCD מהאינטרנט (יכול להגיע עם פיקסל שרוף). תקציב: 2000-2500

• 4 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים