עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני חשבתי על זאתי איך היא ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 ואני מספיק לי 26,27 אינץ לא צריך יותר ... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. המטרה לחבר את המחשב הנייד שלי בן ה 4 שנים שכולל כרטיס Geforce 1050 שעל הנייר אמור לתמוך ברזולוציות 4K. רק מוודא עם מי שיודע- אפשר לסמוך על זה? לעבודה (משרדית ברובה שלא דורשת גרפיקה גבוהה) וכן קצת משחקים (פיפה, 3d shooters - לא אונליין) ראיתי את המסך הזה שמתאים לי לצרכים ויחסית במחיר נח: https://www.amazon.com/LG-27UL500-W-27-Inch-Freesync-Technology/dp/B07PGL2WVS#customerReviews https://ksp.co.il/web/item/75878 אין לי כרטיס מסך AMD אז לא אהנה מה Freesync אבל אני מניח שנזק לא יהיה מזה. אשמח לדעה, ביחוד ממי שקנה את המסך הזה.

3. Started by nadster,

שלום לכולם מחפש לקנות מסך FULLHD 24 חדש התקציב הוא עד 1400 . כרטיס מסך נוכחי HD7850 מתלבט בין מסכי DELL U2414H ו U2412m ו P2414Hאם מישהו יכול להסביר את ההבדלים בינהם למשחקים וצרכים בסיסיים נטו. אין צורך בגרפיקה או משהו כזה ודבר נוסף אם במקרה יש אפשרות לתלייה על הקיר רק בדגמים החדשים יותר[14] ? לא מצאתי מידע מדוייק . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מחפש מסך למשחקים ולסרטים זה הכל... בעיקרון לא משנה לי רחב או לא... בהתחלה רציתי מסך רחב.. אבל במחירים האלה אין משהו ממש טוב שאפשר להשיג אז נראה לי אני יתפשר על מסך 19 אינץ' רגיל... אלה אם כן למישו כאן יש מסך רחב והוא ממליץ בחום על מסך רחב לסרטים ולמשחקים אז סבבה... בכל מקרה... אני מחפש מסך טוב שלא יהיה לי מריחות וכאלה המחיר הוא בין 1300-1500 תודה רבה לעוזרים...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yaronkle,

סוף סוף אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על ה- vp930. חיפשתי מסך שיתאים להכל: סרטים, טלוויזיה, עריכת תמונות, חובה זוויות צפיה רחבות והכי חשוב משחקים! המסך אצלי כבר שבוע. המתנתי עם הביקורת, אולי ההתלהבות תרד (שלא) ואולי אצליח למצוא את ה- driver הקודם של ATI (אחרי שעדכון דפק את ה- VIVO). המסך מגיע עם הרגלית מורכבת, נחמד, עכשיו יש לי עוד קופסה גדולה לעליית גג. מסגרת דקה, צבע כסף. רגלית גדולה לטעמי אך לעומת זאת, זה המסך הכי יציב שראיתי. קיפלתי את הרגליות של המקלדת עצמה והנחתי על הרגלית. יושב טוב. יש לו כניסת DVI ו- 2 כניסות VGA. הגיע עם כבל DVI ו- VGA. בהדלקה הראשונית המסך בהיר מדי. חובה להנמיך אחרת תזדקקו לביקור אצל רופא עיניים. fonts: ב- 1280x1024 ברור חד ולא מעייף . מעולה. …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני מבקש את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל...השימושים שלי הם : עבודה עם פוטושופ, משחקים וקצת סרטים. תודה לכל מי שעוזר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by o1981,

שלום לכולם. אני רופאה במקצועי, משתמשת במחשב לצורך הכנת מצגות, וורד וקריאת מאמרים וספרים. מחפשת מסך אשר יענה על צרכים אלו. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני צריך המצלה למסך LCD 19" בטווח מחירים של 1700-1800 ש"ח. מסך רגיל ולא Wide. המסך ישמש לסרטים משחקים אינטרנט אופיס ... בקיצור הכל. לפי מה שהבנתי מחיפושים פה בפורום יש כמה סוגים של פאנלים למסכים: TN-film - הפנל הכי נפוץ במסכי ה-LCD. - אל גם לא כ"כ איכותי IPS - הפנל היקר ביותר מבין השלושה והכי פחות נפוץ בגדלי ה- 17-19 אינץ'. - לא מיועד למשחקים וסרטים. VA - שילוב של ה - TN וה - IPS. שמתחלק ל-MVA ו-ל PVA. - זה האופטימלי במבחינתי ,לא ? השאלה אם קיים מסך בטווח מחירים האלה עם פאנל כזה או שכבר עדיף לקנות איזה SAMSUNG עם פאנל TN , כמו ה- 931C שהוא 2ms או 960BF שהוא 4ms. או שעדיף בכלל LG או חברה אחרת ? תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  9. כפי שהכותרת אומרת, בכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI-I אבל במסך SAMSUNG 2243WM יש כניסת DVI-D (אפשר לראות את ההבדלים בתמונה) מה אני יכול לעשות? יש מתאם שיעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by israel1970,

אני מחפש מסך 4K עד 3000 (יש חיה כזו?) קראתי את הביקורות על הדל והסמסונג( P2815Q , U28D590D) ואני מחפש המלצה קצת יותר טובה לא אכפת לי גם אם המסך מחו"ל (אעשה ייבוא כנדרש אם צריך) השימושים העיקריים הם גרפיקה, אינטרנט, סרטי וידאו ומוזיקה) כ המסך שיש לי כרגע: 560TI תודה רבה על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה המסך הישן שברשותי (Dell 2209WA) עושה בעיות, מציג פסים שחורים עיוותים ומה לא.. לפעמים כמעט כל המסך מושחר עד שפתאום לפתע הוא חוזר לעבוד, בקיצור אני צריך מסך חדש. דרישות: גודל - עדיפות ל-22", אם כיום כבר לא כל כך מייצרים 22" ניתן להקטין או להגדיל בחצי אינץ (21.5-22.5") תקציב - עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג ב-50 ש"ח. שימוש - בעיקר שימוש משרדי, גלישה באתרי אינטרנט וצפייה בתכני וידיאו (Youtube, סרטים וסדרות), משחקים אני ממעט לשחק כך שמבחינה זו פחות חשוב לי שיהיה מסך לגיימרים אך שעדיין אוכל לשחק אם ארצה מדי פעם במשחקי FPS ולא יהיו מריחות או לאגים חריפים. בתודה מראש על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני מוצא רק בצבע לבן שנהב שהוא גם נורא יפה בפני עצמו פשוט ממש בא לי שחור, אולי נשמע קטנוני, אבל כמו שחשוב לאנשים הצבע של המכונית אז גם אני הייתי מעדיף שחור במסך :-X. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by kurt80,

היי, מצטער שההודעה קצת ארוכה אבל כרגע אני קלולס לגמרי וצריך שיעשו לי קצת סדר בראש. אני צריך לקנות מסך חדש, עדיין מנסה להבין איזה מהם יענה על הצרכים שלי בצורה הכי טובה, כרגע אני לא סגור אפילו על הגודל. התקציב שלי הוא די גמיש כאשר הגבול העליון הוא 3000 ש"ח לערך (חריגה של כמה מאות אפשרית). המסך צריך קודם כל לשרת אותי כצלם חובב. הוא צריך להציג טקסט בצורה טובה, זה קטע חשוב כי אני קורא די הרבה.כשאני אומר טקסט אני מתכוון לדפי אינטרנט. אני קצת רגיש לטקסט קטן ולא בא לי להפעיל אחרי הקנייה כל מיני מניפולציות בנסיון לשפר את המצב . כרגע אני על מסך 17 אינץ ברזולוציה של 768*1024 איך טקסט (דפי אינטרנט) ואייקונים בשולחן העבודה יראו בהשוואה על מסך 22 אינץ ברזולוציה של 1050*1680 ומסך 24 א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Fexor,

שלום לחברי הפורום, לפני כשבוע רכשתי מסך LG W2486L (כפי שנאמר כבר בכותרת) ולאחר שהתחלתי לראות סרטים ולשחק משחקים על המסך שמתי לב לתופעה מוזרה מאוד: המסך מרצד בעת תנועות מהירות. מוזר, כי חשבתי שמסכי LCD מציגים תמונה בצורה שונה מ-CRT (כלומר, לא מציגים תמונה על גבי תמונה) אבל אני לא יכול להתכחש למה שאני רואה. המסך מוגדר על 60Hertz ב-Windows 7 x64 (יש גם אופציה ל-59Hertz, שנראה לי היא בשביל תאימות ל-NTSC או משו), מחובר ל-Sapphire Radeon HD5850. עדכנתי דרייבר כרטיס מסך, התקנתי דרייבר למסך עצמו (בתצורת W2486 digital), החלפתי חיבור מ-DVI ל-HDMI... כלום לא עוזר! בשימוש שוטף הכל נראה בסדר, אבל ברגע שיש תזוזה מהירה על המסך אני מתחיל לראות ריצוד ושבירת תמונה בתנועה, כאילו המסך על 10H…

15. Started by KingYog,

שלום, שמתי לב לתופעה מוזרה במסך שלי (philips 200p7es), כאשר אני מדליק את המסך לאחר זמן רב שהוא היה כבוי( בלילה או אחרי עבודה), המסך נדלק במין תנועה של ריצוד - כאילו המסך מעלה לאט את הבהירות עד לרמה הרצויה (המסך מכוון על 60 בבהירות). הריצוד לוקח משהו כמו שניה עד שהריצוד מתייצב. - כאילו שלוקח למסך זמן להתחמם... אני לא בטוח שהתופעה הייתה קיימת מהיום הראשון של המסך, יכול להיות שרק עכשיו שמתי לב לתופעה. האם זו תופעה טבעית למסכי LCD או למסכים בעלי פאנל IPS? האם תופעה זו מצביעה על בעיה במסך? -- המסך נקנה לפני חודשיים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אנשים. יש לי את המסך שנכתב לעיל. ואני כבר ממש אובד עצות. המסך מחובר בכבל DVI אל כרטיס המסך שלי HD3850 והצבע במסך נראה קצת דהוי. הכוונה השחור נראה קצת כמו אפור. והאפור נראה כצבע הדומימננטי גם כשאני גולש באנטרנט. וגם כשאני נמצא בDESKTOP או קורא מPDF/WORD. האם ישנן בעיות שידועות על המסך הזה בהקשר שציינתי כאן? או בעיות אחרות? כל מי שיודע או יש לו את המסך הזה ויוכל לשפוך קצת אור. אשמח מאוד

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by trovlet,

היי יש לי תקציב של בערך 1100 ש"ח, אפשר לחרוג אם יש צורך אני רוצה מסך FULLHD שיהיה בערך 22-24 אינץ' ודיי חשוב לי שיהיה מעמד ( זה שהמסך עומד עליו ) ייראה איכותי אשמח להמלצות עריכה: יש לי שאלה, פאנל TN ו IPS, נכון ש TN יותר טוב לגיימינג? אם כן אז למה כולם אומרים ללכת על IPS? וזה מסכים טובים מה שנקרא או לא? http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1358..132.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22772&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14552 ומה הבדל בינו לבין המסך הראשון ? http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1358..132.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22773&txt_search=&buy=&minpr…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by p1mp,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=87&l3=363&l4=0&model=1370&modelmenu=1 זה לינק למסך, מה אתם חושבים ? אני שוקל לקנות ברצינות....

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by boim,

אהלן אני מחפש מסך 19' רחב עם רזולוציה של 1440-900 - או נמוכה יותר - כדי שהטקסט לא יהיה קטן מדי.. יש היום בשוק מספר אופציות ורציתי לדעת אם יש דגם עם פנאל איכותי יותר מה TN? 10x!

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  20. שלום. אני מעוניין לשאול אתכם כמה שאלות, אז ככה היום בערב אני הולך לקנות מסך ולא משנה מה יהיה אני הולך לקנות כנראה או בצי'פ מחשבים או באופיס דיפו. עכשיו אני רוצה לקנות מסך 19 אינ'ץ LCD כמובן ואני רוצה לדעת יותר על עיניין של פיסקסלים שרופים כמה פיקסלים שרופים צריכים להיות? ואם יש יותר אז מחליפים את המסך ? הבנתי שיש תוכנה שבודקת את זה אשמח לקבל לינק לאחת כזו האמינה והפשוטה מבין כול אלו שיש ואם אפשר גם הסברים על איך מתפעלים אותה כי אני לא מבין בדברים האלה. תודה התוכנה דחופה והמדריך שלה גם אז אפ אפשר תגובות מהירות תודה!

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by ViralDude,

מה אתם אומרים עדיף שני מסכי 20 רגילים או 24 רחב? שימושים הכל גרפיקה אופיס (עבודה במקביל על מספר קבצים) אינטרנט סרטים ומשחקים

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  22. חג שמח ושנה טובה לכולם. הרבה זמן אני מחפש מסך למשחקים, ומאוד המליצו לי על המסך הזה. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11705&catid=926 אמרו לי עליו המון דברי טובים ושהוא מצויין לגיימרים. מה אתם אומרים עליו והאם במחיר הזה יש מסכים יותר טובים ? תודה רבה!!

23. אני רוצה לקנות מסך בגודל של סביבות 22", תקציב סביבות 600 ש"ח בלי רמקולים ועדיף עם חיבור HDMI בעיקר לשימוש משרדי וקצת גיימינג וסרטים ראיתי את hp pavilion 22cw שנראה טוב ויש עליו ביקורות מצויינות באמזון - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=904966 מישהו מכיר? ואשמח לשמוע על חלופות או המלצות אפילו אם יעלו קצת את המחיר כדי לקבל תמורה יותר טובה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by soundf,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD מינימום 19 אינץ (עדיף יותר אם אפשרי) ולא איכפט לי הMS חשוב שיהיה DVI , ויידסקריין וזהו כמובן חברה טובה אני צריך מסך ידידותי לעניים שאפשר לשבת שעות ושהעיניים כמה שפחות היתאמצו אני עוסק במוזיקה והמרחב של הווידסקריין חשוב לי וכמובן שהעניים שלי לא יתאמצו מידי כי אני צריך לשבת שעות על גבי שעות ככה שהפיצרים של המסך לא מעניינים אותי ממש אשמח להמלצה בתקציב שלי תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by dante123,

שלום חברי הפורום פיקסלים שרופים במסך יכולים להגיע מכל חברה,בכל דגם.אולי היה מסך אחד שנדפק ביצור. כך חשבתי עד היום.אני צודק?יש דגם שאין לו בכלל פיקסלים שרופים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.