עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אוקי, מIQPC אני לא הולך להזמין את המסך כי אחרי שדיברתי איתם, הם ענו לי שאם אני מזמין מהם אני אקבל את המסך בעוד שבועים לפחות ויש מצב יותר.... אז פנית פה לחנות שאני מכיר באזור, שכעיקרון כבר קניתם מהם בעבר מוצרים ויש להם אחלה שירות, ובקיצור זה נסגר בזה שהוא נכנס לאתר של CMS (חלקת משווקים - אם אתם שואלים למשווקים המסך עולה 441 דולר ) והראה לי שבאתר שלהם לא רשום אם זה דגם A04 ובעל פנאל S-IPS (הם לא רושמים בכלל דגם ופנאל =\ ) והוא מציע לי מחיר דיי טוב למסך.... אני יודע שלמסך הזה יש 2 דגמים, אחד Flat Panel Display והשני Active Matrix TFT. השאלה שלי, האם אני מזמין את הFlat Panel Display זה אומר שזה המסך עם הפנאל S-IPS ודגם A04 או שזה לא מחייב ?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by Tomersoni,

שלום לכולם, אני בונה כבר הרבה זמן על הDell 2007WFP (כמו כולנו פה ) השאלה שלי היא האם במצב פיבוט המסך מציג רוחב מלא של דף אינטרנט? ודפי טקסט? (word וכדומה) (השאלה נובעת בעיקר מכך שtmpusr פעם אמר שהפייבוט במסך הזה (לעומת אחיו הלא רחב) צר מדי...בתרד שהוא פתח על המסך שלו (fp) ראיתי בתמונות שבפייבוט המסך שלו מציג טיפה יותר מכל רוחב הדף ויש טיפה שטח מת...אני מעוניין לדעת עם ברחב אין שטח מת ורוחב דף מתאים בול..אגב תתחדש tmpusr )

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by alonlior,

שלום לכולם. אני צריך מסך שיתאים בעיקר לתיכנות, לכתיבת עבודות ב-word, גלישה באינטרנט אבל גם למשחקים. התקציב הוא עד 2000 שקלים. זמן תגובה: כמה שיותר נמוך. רזולוציה: לפחות 1280X1024 (לא widescreen) ניגודיות: כמה שיותר גבוהה. תודה!

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by starnet,

עם חנות מחייבת לכך שהיבואן שלה הוא CMS האם זה אומר שהגרסה תהיה A04, והפאנל S-IPS ??

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. יש כאן מלא המלצות עליו אבל לא ייתכן שאין לו חסרונות (פרט אולי לגודל פונטים שצויינו), מישהו יכול לציין ממה הוא לא מרוצה במסך זה או פחות מרוצה? כמובן גם האם אתם יודעים איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  6. מסך שהוא לפחות 20 אינץ' והוא לא רחב יש אופציה להשגה? אם זה בכלל קיים..

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by oudyeh,

אז קניתי את המסך המדהים הזה אבל אני לא מצליח לבצע PIVOT. המסך מחובר ללפטופ מהסדרה DV2000 של HP. הכרטיס מסך הוא 945GM והמערכת הפעלה היא ויסטה אולטימייט. המסך מחובר דרך VGA ועובד ברזולוציה מירבית. התקנתי תוכנה בשם iRotate אבל גם היא לא מצליחה לסובב את המסך... עושה צליל של שגיאה אבל לא מציגה לי שום שגיאה.. ניסיתי לסובב אותו גם במצב של תצוגה דואלית וגם במצב של תצוגה ע"י מסך אחיד. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן וכמו כן גם של המסך עצמו. אשמח אם למישהו יש איזשהי דרך לעזור לי לפתור את הבעיה כי הפייבוט היא אחת הסיבות המרכזיות שקניתי את המסך הזה. אני צלם במקצועי והרבה יותר נוח לערוך תמונות אורך ככה.. אגב מישהו ביצע כיול ע"י ספיידר ללא משחק בפרמטרים בOSD ויכול לשלוח לי את הפרופיל שהספ…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by coorva,

האם ישנו איזה דרייבר או קובץ שיכול לסדר את העיוות הויזואלי שנוצר במסכים רחבים של LCD כאשר התמונה נמתחת לצדדים וגורמת ל"השמנה" של פרטים על המסך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני רוצה לקנות את המסך אבל כל חנות שניסיתי לקנות אצלה טענה כי אין לה כרגע את הדגם עם S-IPS A04, יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה? חשוב אני לא רוצה את המסך הרחב אלא את הרגיל.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  10. מישהו הולך לקנות את ה- 2007WFP מפנדה במזומן ביום ראשון או שני ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by roco,

שלום לכולם , הציאות לי מסך"19 ינצ' LG 1900R ב 1300 ש"ח השאלה שלי אם כדי לי מסך רחב כי אני מעוניין לראות סרטים דרך המחשב ולהקליט ולראות טלוויזיה במחשב? ואם מסך רחב יפגע בעבודה ב WORD וגלישה באינטרנט? ואיזה מסכים 19" יש להם אופציה של תלייה על הקיר? תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by Game5,

שלום , אני מחפש עבור מסך דק LCD עם 17 אינץ'. בשלב זה אין הגבלת תקציב , הייתי רוצה שתציעו מסכים טובים ככל שצריך. אני לא מעודכן במסכים הדקים כיום , אבל לפני שנה viewsonic ו dell לא יצרו מסכים ברמה גבוהה אך לפי מה שנראה כיום , הם הכי מומלצות בפורום... בבית יש לי Samsung 710T ואני מאוד מרוצה ממנו , למרות שהוא בעל 12ms - הביצועים שלו חדים וגם במשחקים (אם סמסונג עדיין שולטים בתחום , לא יזיק מסך מהחברה הזאת). המסך שאני רוצה לא נועד למשחקים , ויש צורך למסך נוח שכיף לעבוד איתו ... מכיוון שהולכים לעבוד איתו שעות רצופות (ורצוי שלא יעייף את העיניים כמו הרבה מסכים אחרים). תודה אבי

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  13. מחפש מסך LCD עם tuner איכותי בסביבות ה2000 ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. היי קונה מחשב צריך המלצה לגבי המסך הכי טוב למשחקים שקיים בגדלים עד 21

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. איזה מבין שתי הסוגים שציינתי עדיף לשימוש במשחקים וסרטים? אני מתלבט בין ה Samsung 971P ל Dell 2007WPF . הסמסונג בעל פאנל PVA וה-Dell בעל פאנל IPS. לפי מה שהבנתי פאנל ה IPS הוא הטוב ביותר אבל החסרון שלו הוא הזמן התגובה הגובה ובגלל זה למשחקים וסרטים עדיף את את פאנל ה PVA .

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. ^^ בכמה גבוה המסך 24 אינצ' של דל מה2007WFP . במצב רגיל(לא בPIVOT ) מישהו יכול לימדוד את זה עם מטר כדי ליבדוק במדויק .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. חשבתי על LG L1970HR אבל אמרו לי שהוא לא טוב. זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1229 אחרי ה-22 לחודש. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר:¤2594 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר:391¤ צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 מארז: THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW w/o PSU מחיר: 447 ש"ח ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 אני לא ס…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by asafasaf29,

הרבה אנשים המליצו פה על המסך הזה שהוא טוב למשחקים ,אבל עכשיו ראיתי את זה: מסך מקצועי המומלץ לגרפיקה , מולטימדיה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קרוב משפחה נוסע לחו"ל ואולי הוא יקנה לי בדיוטי פרי איך אפשר לדעת מחירים של מסכים בדיוטי ? מי יודע ??

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מסך LCD יש לי כ 1500 שקלים לא משנה לי 17-19 שיהיה מסך איכותי וכל מה שצריך במחיר הזה..... אני משחק לא הרבה..גולש באיטנרנט ורואה סרטים...

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  21. אהלן אנשים! קניתי מחשב שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים אבל כמובן גם לשימושים משרדיים... כרטיס מסך X1950 PRO איזה מסך 19 הייתם ממליצים לקנות? האם כדאי WIDE ? או לא? אני לא רוצה להתפרע יותר מדי עם המסך...משהו בסביבות 1300 שח. תודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אין לי פשוט תקציב עכשיו ל-LCD טוב ולפי מה שהבנתי ב-700 ש"ח עדיף לי כבר לקנות מסך CRT.. הגודל לא כ"כ מפריע לי.. מה שחשוב לי שהוא יהיה מסך טוב ואמין עם אחריות 3 שנים ושיהיה מחנות מאיזור המרכז (ראשון לציון אשדוד וכו'..) גם לא חשוב לי שהוא יהיה 19 אינ'ץ מספק גם 17.. מה אתם אומרים? אני פשוט ממש לא מוצא המסכים האלה ממש נעלמים מהשוק ואני לא כ"כ מבין בעסק.. יש לי עכשיו את ה-LG FLATRON F700P ואני מאוד נהנה מימנו, אני רוצה מסך בסגנון, אפשר להשיג דבר כזה היום? חשוב לי גם מאוד קצב הרענון שלו שכרע אצלי אני על 1024X768 ועל 100 הרץ.. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 3700 - 4300 שקל. אני קונה כנראה במחסני חשמל... במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. מה אתם אומרים על הדגם של סמסונג: 27S71 ממש אהבתי איך שהוא נראה.. ראיתי עוד דגמים בחנות תגידו לי מה דעתכם: טושיבה 26WL66 , Haier 32v6 , Haier 32a9a עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מרא…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב, אך המסך שתכננתי לקנות לא ממש נכנס בתקציב שלי :-\ אז חשבתי למה לא לחבר את המחשב לטלוויזה LCD שאני הולך לקנות ולחכות עד שיהיה לי קצת יותר כסף לקנות את המסך שרציתי.. בקיצור, השאלה שלי היא: 1. האם זה בכלל אפשרי? 2. האם אני יכול לעשות זאת רק ע"י כבל חיבור או שאני צריך גם לקנות כרטיס טלוויזיה? 3. נראה לכם שזה בכלל רעיון טוב? הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 8800 GTS 640MB וזאת הטלוויזיה שאני קונה Samsung LA27S71B אינטש 27 המפרט שלה הולך ככה.. יחס ניגודיות: 1:3000 בהירות: 500 cd/m2 זמן תגובה: 8ms רזולוציה: 1366X768 כניסות: Dsub - vga - 15pin ,AV ,2X Component ,HDMI ,RCA ,S-video תודה לכל העוזרים!!

דיונים חדשים בפורומים