מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה והמלצות, קראתי קצת פה ובאינטרנט אבל זה מבלבל אותי, אשמח להמלצות תכלס אני רוצה מסך 27 אינץ', בשביל סרטים וגיימינג, כעיקרון אני הייתי רוצה מסך 2K אבל אין לי מושג איך לבדוק אם המחשב שלי יוכל להריץ שחקים ברזולוציה הזאת, אם לא 2K אז 1080P מה שאני רוצה מהמסך שיהיה הכי טוב שאפשר לסרטים ולמשחקים אשמח לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קודם כל LCD או פלזמה , מתכוון לחבר תמחשב + קונסולה.. ps3 או xbox עדיין לא החלטתי שנית כמה אינצ' אני אצטרך? המרחק מהספה לקיר הוא - 6 מטר. נראלי קצת רחוק אני עם טלווזיה 32 מרובעת כזו וזה נראלי קטן יחסית.. טווח מחירים עד 10אלף כמובן שמתיימר לכמה שיותר זול אבל לא מתפשר על איכות כך שאם ניתן להשתמש בכל הסכום אז בכל הסכום ואם יש חריגה קטנה ששווה את זה אז אין בעיה. כמו כן לחדר מסך 42 עד 6000אלף אם יש המלצות בכייף !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו בכוונה לא שמתי תקציב אני רוצה שתתאימו את המסך הטוב ביותר שירוץ עם המערכת שלי שכמובן מיועדת ל GAMING : התקציב שלי להכל הוא 8500: ( יש לי ציוד היקפי ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1050 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 730.00 ¤ כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2630 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤400 זיכרון: KingSton 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1224 מארז: Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case מחיר: ¤450 ספק כוח: ENER…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1200 שקל שיתמוך בDVI כדי שאני יוכל לראות בו גם טלויזיה וגם לראות במחשב מישהו יש המלצה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב שלי אבל לא כל כך הבנתי מה טוב או לא??.... נגיד איזה יחס קונטרסט טוב גבוה או נמוך או מהירות תגובה איזו רמת בהירות הכי כדאי איזה רוחב מסך עדיף וכדו'.....
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17 אינץ'. (כרטיסי הדור הבא לא ינוצלו עליו). עכישו השאלה שלי היא איזה מסך לקנות? CRT 19 או LCD 19/20? התקציב שלי זה 1400-1500 והשימוש יהיה למשחקים כבדים.ומישהו יכול להסביר על ההבדלים בין LCD רחב לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מסך בתקציב עד 1000 ₪. המסך מיועד למשחקי מחשב. אני מעוניין במסכי Dell. רציתי לדעת האם יש איזה שהוא הבדל בין הדגם p2314h לבין הדגם p2414h? אני יודע שההבדל בגודל, אבל אני לא יודע מה עוד. הכרטיס מסך שברשותי הוא - geforce GT630 האם המסך ישפיע איך שהוא על המשחקים? האם לדעתכם יש מסך יותר טוב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך samsung 940BX. אני זקוק למסך נוסף למחשב חדש בתקציב הנ"ל, אם אפשרות לחריגות קטנות בלבד. יהיו לי שני מחשבים בבית - אחד זקן (P4, G-Force 4) שישמש לעבודה משרדית בלבד, ובחדש מלבד עבודה משרדית ואינטרנט ירוצו מדי פעם גם משחקים בינוניים - לא ברמה/רזולוציות הכי גבוהות. כרטיס המסך במחשב החדש - Sapphire 2600XT DDR3. ראיתי בפורום שיש ביקורת טובה (במסכים "שווים לכל נפש") על samsung 932B - (עולה 1280 ש"ח) בתוספת של 60 ש"ח ניתן לקנות 932BF, שהוא גם יותר מתאים לי כי הוא לא רחב. חוצמזה יש לו זמן תגובה מהיר יותר (2 במקום 5ms). האם יש הבדל מהותי בין המסכים, ואם לא, האם מומלץ ללכת על ה-?BF (קישור לנתוני המסך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_regular/ls19ped…
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ראיתי כאן תגובות שונות , בדר"כ עם המצלצות על u2311h של דל, אבל מסיבות שונות יותר נוח לי לקנות סמסונג, ודווקא ראיתי שלא כדאי ללכת על ה-T2333 , יש משהו מקביל ל-u2311h אצל סמסונג? השימוש הוא למשחקים, אין בעייה לנצל את כול התקציב ואפילו לחרוג אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1107&CatCode=398 שווה לקנות? והאם החברה הזאת AOC טובה ?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך חדש שיתחבר ללפטופ שלי וישמש גם לעבודה משרדית וגם קצת למשחקי מחשב. אני מעוניין במסך עד גודל 19, עקב המרחק הקצר יחסית שאני יושב מן המסך, בערך 30 ס"מ. כמו כן אני מעוניין לשלם עד 800 שקלים עבור המסך החדש. אשמח לקבל המלצות! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות בקניית מסך מחשב ואשמח אם תוכלו לעזור לי קצת בעניין . אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19 או 20 אינץ בפורמט 4:3 (16:9 , לדוגמא הסאמסונג 226BW , ירד מהפרק כי הוא לא ייכנס לשידה שלי :\ ) אני עובד עם עריכות תמונה ועבודה בפוטושופ , אפשר לקרוא לזה שימוש "חובב" או - לא מקצועי לצורך העניין . אני משחק במשחקים , רואה סרטים וכותב יחסית הרבה באינטרנט וב word . אני לא מבין כל כך בעניין אבל עד עכשיו לא הפריע לי כל כך המסך הנוכחי שלי לכל השימושים (סאמסונג 721s) . אני יודע שזו בחירה קצת "לא לפה ולא לפה" אבל אשמח לשמוע הצעות שלכם למסך שהכי יתאים לי , התקציב הוא 1600 אבל עם אפשרות לחריגה . ראיתי את הסיקורים האלה - מסכי 19 - http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ …
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכלם לאחר שטיילתי בפורום וחקרתי את הנושה של מסכי הLCD במחיר של עד כ2000 ש"ח הגעתי לבחירה של 5 אפשרויות והם: כל המסכים הם 19 אינץ, רענון 2מ', 300 בבהירות 1. LG L1970HR-WF החדש עם יחס נגודיות 1:2000 2. SAMSUNG 931BF 3. SAMSUNG 960BF 4. VIWSONIC VX922 5. המולץ לי ע"י חבר על מסך של חברה בשם NU (לפי מה שהוא אומר זאת החברה השניה בארץ מבחינת מסכי LCD) א. אשמח אם משהו שקנה את אחד מהדגמים ועבד עימו יכול לספר לי עליו קצת פרטים (חסרונות יתרונות) ב. האם משהו יכול להגיד לי איזה מהדגמים יותר עדיף ? ג. לגבי 5 האם מישהו מכיר את החברה NU ויש לו מסך של החברה הזאת ויכול לספר לי האם הוא טוב תודה מראש לכל מי שמגיב
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ראיתי את זה מסך מחשבו943BMוSamsungו(סמסונג) מסך מחשבוL1953TRוLG מה מומלץ אלה או משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות מסך בתקציב של עד 1100 שח' .אני מעוניין במסך שלא תהיה איתו בעיה כשצופים בו בזויות שונות עד כמה שניתן. מעבר לכך שיהיה 19,20 אינץ . מבקש את עזרתכם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך בגודל 20-22 בעיקר לגלישה באינטרנט, קריאת מסמכים , סרטים ולפעמים איזה משחק או שניים (כלומר המשחקים לא קריטי) תקציב 2000+ ההעדפה היא למסכי 22 , אך לאחר שגיליתי שכל מסכי 22 בתקציב הזה באים עם פאנל TN העדפתי "לרדת" ל 20 אינץ' השאלה אם בשביל השימושים שלי, הפאנל כזה קריטי תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 20-22" למשחקים\סרטים תקציב 1200 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המסך ישמש למשחקים, סרטים, אינטרנט ועבודות יומיום רגילות. אני יושב לא יותר מ 70 ס"מ מהמסך ככה שהגודל הזה מספיק עבורי. חייב שיהיה למסך כיוון גובה. הטיה, pivot ושאר הירקות לא מעניינים אותי. חוץ מכיוון גובה הדבר הבא הכי חשוב הוא איכות תמונה. אשמח לשמוע המלצות למסכים טובים בתקציב. תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב 22-23 אינץ' בתקציב 600-800 ש"ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ומדי פעם משחקים כמו פיפא. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר למשחקים(למשל Battlefield 4 שיוצא עוד מעט) אני לא ממש יודע מה יותר טוב מבחינת חברות, רק שיהיה מסך LED 1920x1080 ובלי 3D. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המסך שלי התקלקל לאחרונה ועכשיו אני צריך לקנות אחד חדש. התקציב הוא בערך 800 שקל. אם יש משהו ששווה לקנות והוא עולה טיפה יותר אז תציעו. הגודל המבוקש הוא 22 אינץ' או 23 אינץ'. מה אתם אומרים על מסכי AOC ? ראיתי שהם במבצע בכמה חנויות. תודה, נועם
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום המחשב שלי היה מחובר למסך טלויזיה אינפיניטי 26 אינץ. אתמול המסך שבק חיים והוא נדלק פעם כן פעם לא. אני שוקל לקנות מסך חדש(או שאנסה לתקן את הקיים) קיבלתי הצעת מחיר לסמסונג LCD-TV 27"W SAMSUNG P2770HD 5MS ב1890 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת/הצעות אחרות סביב אותו מחיר בגדלים של 26/27 לכל היותר. השימוש העיקרי למסך הוא סרטים/משחקים. הנושא דיי דחוף כי אני בלי מסך משמע בלי מחשב אז תודה מראש לכל מי שנרתם לעזור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מסך 26W (שלא ישמש גם כטלוויזיה) ראיתי שניים של סמסונג http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3699 http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4255 לא הבנתי למה המסך שיחס הניגודיות שלו 1:50,000 יותר זול מהשני (שהיחס שלו נמוך)... אהבתי את העיצוב שלו, יש למישהו המלצות? :s05:
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגודל 27' שיעלה גג 2000 שקל, המסך ישמש לסרטים ומשחקים. חיבורים לא משנה אבל עדיפות לHDMI. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך הזה ניראה לי מצויין במחיר טוב, http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415614 מישהו יכול להגיד לי מה החסרונות של המסך הזה ומה היתרונות?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-