מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
בא לי להחליף את המסך 19" שלי ביותר גדול. השימושים שלי הם בעיקר מחשב,סרטים וטלויזיה. אני צריך מסך שיתאים לי גם לצפיה בטלויזיה(הממיר מחובר למחשב)- מה שאומר בעתיד אצתרך HD. אני משחק די הרבה(אם תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות בדרך כלל יש להם). ואני מקווה שאני יחבר אליו איזה 360 שתומך ב1080P (מה שאומר HD בעתיד היותר קרוב אם אני אקנה). זהו בעיקרון, כמה מסך איכותי לכל הדברים האלה אמור לעלות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צרך עזרה בבחירת מסך LCD, הבעיה היא שאני לא מבין כלום במסכים וכל הדברים כמו יחס ניגודיות, זמן תגובה וכו' רק מבלבלים אותי :s05: כעיקרון אני צריך מסך 19'' טוב למשחקים (יש לי מחשב די בסדר - C2D E6300 @ 3.2GHZ + 8800GTS +2GB RAM) ולקריאת טקסת, לא כתבתי תקציב כי האמת שאין לי מושג כמה מסך טוב עולה אבל תבינו שאני סטודנט והעניין של המחיר הוא די משמעותי
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה הכי טוב למקם את המסך. המיקום הכי טוב אצלי מבחינת המיקום בחדר זה בצד שמאל של החלון, נטוי לכיוון הראש, שלי, ככה שאני לא יושב ישר, הכיסא וכל הגוף מסובב כלפי צד שמאל.. שמתי אותו עכשיו מולי, ויוצא שהחלון נמצא המאחוריו. רציתי לדעת, האם זה מזיק בצורה כלשהי למסך או לעיניים? [אור מאחורי המסך שאני בוהה בו..]
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קיבלתי אותו, אני מרוצה רצח, כמובן עם פנאל S-IPS ודגם A04 רק יש לי שאלה, יש דרך קלה יותר לעשות את ה90 מעלות ע"י תוכנה או קליק ? כי אין לי כוח כל הזמן להיכנס להגדרות ולשנות...
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בוקר טוב אחי זקוק להמלצות על מסך חדש, כאשר העדפה היא למסך 22-20 אינץ'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, הפעם דווקא אני הולך לקנות את המסך, זה הולך לקרות כשאני מקבל את המשכורת (עוד 10 ימים.....WOWOW) וזה הולך להיות מסך גדול (לפחות 20'') ואיכותי כמה שניתן. התקציב הוא עד 2500 ש"ח והכוונה כרגע זה ה2007FP של DELL, אבל אני יכול לקנות מסכים של LENOVO במחיר "קצת" פחות ממחיר לצרכן אז אני רוצה לדעת אם יש מסך 20'' ברמה גבוהה (כמו ה2007FP) לLENOVO תודה מראש לעונים ולעוזרים
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך המסך VIEWSONIC VA1912W לעריכת ווידיאו? ומחיר מומלץ תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בשבוע הבא את המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 השימושים העיקריים שלי במחשב הם אינטרנט , אופיס , ותוכנות עריכת מוזיקה. לגבי התוכנות עריכה אני מתאר לעצמי שלא תהיה לי בעיה לעבוד עם מסך רחב, השאלה שלי היא איך נראה דף אינטרט למשל על מסך רחב? רואים אותו על כל המסך והוא פשוט רחב יותר או שהוא נראה כמו במסך רגיל ובצדדים פשוט אין כלום? אני רוצה מסך כמה שיותר גדול אבל התקציב שלי מוגבל כרגע וזה מה שמצאתי, כל המסכים הגדולים עם pivot הם ממש יקרים! נ.ב מישהו מכיר את המסך הזה ויכול לפרט עליו קצת? כי אין יותר מידי ביקורות עליו... תודה...
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לאחר התקנת תוכנת ה Adjustments וה Calibration של המסך, אשר מאפשרת לשלוט על ההגדרות שלו באמצעות המחשב, המסך הגיע למצב שכשמנסים ללחוץ על הכפתורים הנמצאים עליו, במגמה לטעון את התפריטים ולשלוט על הגדרות המסך, אין תגובה כלל. הסרת התוכנה והתקנתה מחדש - לא נפתרת הבעיה. ביצוע ה RESET ל Adjustments - לא נפתרת הבעיה. ביטול/איפשור פונקציית ה A-Set - לא נפתרת הבעיה. בקרי המסך פשוט אינם מגיבים. הם תפקדו לפני שהותקנה התוכנה, הם לא מתפקדים כעת. האם ישנה גירסה עדכנית לתוכנה שפותרת את הבעיה? באתר של Viewsonic לא נתקלתי בגירסה שכזו, או בתוכנה כלל.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים או דברים דומים, ועדיף כמובן שלא יהיה פאנל TN. ניתן לחרוג ב-200 ש"ח במידה וזה יעזור. כרגע בעבודה אני משתמש במסך מעאפן מאוד של LG L1752TQ
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך בזול, שיהיה גדול והכי פחות MS. המסך שהתעניינתי בו לאחרונה הוא מסך מדגם Proview FP226AFW, אשר מחירו הוא 1485 ש"ח, גודלו הוא 22 אינצ' וזמן תגובתו הוא 5MS. המסך כולל רמקולים מובנים, ונראה רק טוב. רציתי לדעת אם המסך טוב כמו שהוא נראה, והאם אני יוכל לנצל אותו בעזרת 8800GTS 640MB, וכללי, אם הוא שווה את הכסף. בתודה, אור כהן.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שיחקתי אתמול ברידיק ושיצאתי מהמשחק הוא היה נורא בהיר ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום חיביתי את המסך לכמה זמן וכלום חיביתי את המחשב לגמרי ואז הדלקתי אז זה היסתדר, מוזר למה זה קורה? הבהירות הזאתי? ורק במסך רידיק זה קורה... שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן. סוף סוף קיבלתי אותו, ממש לפני חצי שעה, מנחם מIQPC הביא לי אותו, בנאדם מאוד נחמד. המסך - מעולה!!!!!!! תמונה: http://www.2send.us/uploads/1137799f99.jpg http://www.2send.us/uploads/51d3919064.jpg זה פיווט יואואו איזה כיייייייייף
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המינימום לשליחה הוא 50 מסכים ומעלה , ככול שיש יותר המחיר ירד אנשים שמעוניין ליצור קשר ולהשאיר פרטים אני אצור איזה אקסל וארכז הכול שם , אם יהיו מספיק אנשים אז יהיה קנייה , המחיר שאפשר כרגע לקנות הוא בערך 2000 ש"ח עם אחריות שנתיים בינלאומית . אשמח אם יהיה שיתוף פעולה פורה שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתעניין בשביל ההורים שלי,יש להם כרטיס מסך 9600 (לא PRO) ורציתי לדעת איך הוא יעבוד עם רזולוציה של 1440X990 ? ראיתי את 931BW והוא רחב ואני חושש שהכרטיס מסך שלהם לא יעבוד טוב איתו. שימושים:אינטרנט,סרטים וקצת משחקים-לא משהו כבד. נ.ב. לכרטיס מסך יש 256MB זיכרון והוא עובד עם 128BIT...של חברת CLUB3D אם זה משנה. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יצא דגם חדש של SAMSUNG-226BW והוא נראה ממש טוב! במיוחד ה-2MS שקורצים לעין... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17228 http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS22MEWSFVXAA.asp איזה סוג פאנל הוא... והאם הוא יותר טוב משאר מסכי ה-22 אינץ'? (בפורום יש הסכמה כוללת שכל מסכי ה-22 אינץ' בעלי פאנל ה-TN הם זבל...) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל חובבי הדל (כמוני, בזכותכם)! בשעה טובה הזמנתי את המסך (למעשה שלושה, אבל לא משנה) במחיר מעולה של 2170 ש"ח בערך. (המחיר המדוייק בדולרים)... אני לא יודע אם מותר לי לציין את שם הספק או לא, אז בינתיים אשאיר זאת כך.. שאלתי היא: כיצד ניתן לחבר את המסך לרמקולים חיצוניים?? אני אחבר את המסך ישירות לנגן DVD ללא שימוש במחשב.. לבינתיים ואחר כך אהנה... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד לקנות בימים הקרובים טלויזיית 32" LCD ואני מתלבט בין מס' דגמים אותם ראיתי בחנויות השונות... מה עדיף מביניהם? תתייחסו בבקשה רק לטלויזיה ולא למחיר. 32PF5331 Philips LC32SA1 Sharp 32LB1R LG אשמח לשמוע מי עדיף ולמה ואם יש עוד איזה טלויזיה ששווה להתחשב בה? חוצמזה, מישהו שמע עד דגם 7331 של פיליפס? ראיתי כזה בחנות ואמא שלי רוצה לקנות כזה לסלון אבל לא מצאתי עליו מידע כ"כ.... תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רואה שבמסכים בעלי ה-HD המלא ברזולוציה של 1920X1080 גודל 24 אינץ' גודל הפיקסל שלו ל קטן יותר ממסגים בגודל של 20 אינץ' שהרזולוציה שלהם היא 1680X1050, ואותו דבר גם לגבי חלק ממסכי 30 אינץ' עם 2560X1600 ( אני מדבר על פיקסל בגודל 0.25 ומ"מ בערך... ) אז האם העובדה הזאת אומרת שמסכי 20אינץ' עם 1680X1050 משתווים באיכות צפייה שלהם למסכי full HD???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך חדש, ואני ממש מתלבט איזה מבין השניים לקנות... אני מקווה שתוכלו לעזור לי. הבנתי ששני המסכים מצויינים, ולמרות שהם עולים 1000 ש"ח יותר ממה שתכננתי, השאר כבר לא בתמונה - החלטתי להשקיע... בד"כ אני משחק והרבה, לפעמים גם במשחקים ישנים. אני לא מאלה שיוציאו 1500 שקל כל שנה על כרטיס מסך - אין סיכוי. יוצא לי גם לגלוש לא מעט - בהתחלה חשבתי על הרחב גם בגלל ה-PIVOT ששימושי לזה, אבל גם ב-FP אפשר לעשות את זה וזה עדיין שימושי מאוד ... סרטים עד עכשיו לא יצא לי לראות הרבה אבל יש לי ספרייה לא קטנה במחשב ומסך רחב יכול להיות סיבה טובה להתחיל לראות אותם. תכנות ועריכת תמונות - לא בשבילי... בינתיים לפחות. מה שהכי מטריד אותי זה משחקים שלא תומ…
-
- 67 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לא כל כך קשור לפורום אבל לא מצאתי פורום אחר וכאן ראיתי שאנשים מדברים על זה שהם הריצו סרטי HD על המסך שלהם חיפשתי סרטים כאלה בנרות לא מצאתי מישהו יכול להגיד לי איזה סרטים יצא לHD?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהמלצה למסך LCD בין 19" ל 17" תקציב - 1000 עד 1500 ש"ח לצורך משחקים, אינטרנט תודה
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם מספיק רק להריץ את צבעי היסוד בכדי לגלות פיקסלים שרופים או שיש עוד דרכים בהם יש לי פיקסלים שרופים אך בבדיקה זאת אני לא אגלה אותם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי חנות שמוכרת את המסך DELL 2007FP (לא רחב) אבל נאמר לי כי הגרסה היא A04 אבל אי אפשר לדעת איזה פאנל יהיה במסך PVA או SIPS האם יש למישהו מושג כמה זה עקרוני? ואם זה לא סיכון לקנות מסך שאני לא יודע איזה פאנל יש לו (כמו חתול בשק)? אשמח לקבל את עצתכם, אמיר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-