עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofir_mim,

כיצד ניתן להכנס לתפריט ה"טכנאים" של מסך זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מסך DELL2007FP עדיין אפשר להשיג אותו רק בIQPC באיזור המרכז? אני כבר שבוע מחכה.. אפילו אין להם את המסך במלאי.. עדיין אין אף חנות אחרת באיזור המרכז שמוכרת בזול את המסך? ושוב אני מציע שתשימו סקירה מקיפה אך מתומצתת על המסך הזה בסטיקי נעוץ כי כל פעם מישהו אחר נכנס ושואל איזה מסך הוא יכול לקנות ואז אומרים לו DELL2007FP הבחור רוצה לדעת למה דווקא זה ולא משהו אחר ושואל שאלות אז שכל התשובות יהיו בנעוץ שיפנו אותו לשם וזהו. שאני בזמנו שאלתי איזה מסך כדאי לרכוש ואמרו לי ללכת על הDELL אז היו לי כל הזמן שאלות, הייתי צריך לקרוא 4 עמודים בפורום כדי לדעת כל מה שרציתי על המסך. גם בדיון סקירה שיש כאן לא נתנו מספיק פרטים שסיפקו אותי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Antigo,

אני צרך עזרה בבחירת מסך LCD, הבעיה היא שאני לא מבין כלום במסכים וכל הדברים כמו יחס ניגודיות, זמן תגובה וכו' רק מבלבלים אותי :s05: כעיקרון אני צריך מסך 19'' טוב למשחקים (יש לי מחשב די בסדר - C2D E6300 @ 3.2GHZ + 8800GTS +2GB RAM) ולקריאת טקסת, לא כתבתי תקציב כי האמת שאין לי מושג כמה מסך טוב עולה אבל תבינו שאני סטודנט והעניין של המחיר הוא די משמעותי

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by RadeonXt,

בוקר טוב אחי זקוק להמלצות על מסך חדש, כאשר העדפה היא למסך 22-20 אינץ'. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by Elad91,

אני צריך המלצה למסך 19' LCD רגיל ב1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקי FPS ומעט סרטים (לא צריך מסך רחב). 931C ישמש אותי טוב? במשחקים, המריחות / קורונה / גוסטינג אצלו הן ברמה שתפריע או שלא שמים לב אליהן במיוחד?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אתם מוזמנים לתת ביקורת(בונה), לשאול שאלות ולדון בהשוואה שהתפרסמה. נא לשמור על תרבות דיון ובלי ספאם מיותר, תודה. בונוס קטן: תמונה מאחורי הקלעים

• 58 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. איך המסך VIEWSONIC VA1912W לעריכת ווידיאו? ומחיר מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין בקניית מסך מחשב חדש (יותר נכון יש לי חבר שמעוניין). עברתי על המון הודעות בפורום וקראתי את המאמר ב-2 החלקים על נושא ה-LCD. הדרישות מהמסך - קצת משחקים (לא הכי חדשים, אך אם אפשרות כזו בעתיד), עבודה משרדית, אינטרנט וכו'. אני מבין כי עדיף לקנות מסך עם פאנל VA ולא TN (לפי מידע שקראתי, אני אישית לא ראיתי עדיין מסך בעל פאנל שונה מ-TN), ולפי ההמלצות בפורום המסכים הקיימים בתקציב הזה הם: SONY X95F LENOVO L192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP ויש לי עליהם כמה שאלות: 1) ה-LENOVO L192P - מה זמן התגובה שלו? לפי מה שמצאתי יש לו זמן תגובה של 20MS - זה די איטי, לא? שאר המסכים ברשימה הם עם 8MS בלבד (לא?), אז הם לא עדיפים עליו? פשוט לחבר שלי יש מכר ב-LENOVO ועליו ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כלומר לקרוא ברור וכל זה.. האם המסך הזה יותר טוב מ- Samsung 930B?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by taimor,

קיבלתי אותו, אני מרוצה רצח, כמובן עם פנאל S-IPS ודגם A04 רק יש לי שאלה, יש דרך קלה יותר לעשות את ה90 מעלות ע"י תוכנה או קליק ? כי אין לי כוח כל הזמן להיכנס להגדרות ולשנות...

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  11. אני חושב לקנות את ה2007FP אבל התקציב שלי לכרטיס מסך בערך 1000 שקל, אני יוכל לשחק ברזלוציה הגבוה של המסך עם כרטיס כזה ועם לא אז על איזה מסך אתם ממליצים. השימוש העיקרי של המחשב זה לא משחקים אבל מתי שאני אירצה לשחק אז שהמשחקים ירוצו בסדר אפילו בהגדרות בינוניות

12. לכל האנשים ה"רגילים" פה שמחפשים מסך נחמד (מאוד) בתקציב לא קטלני אני מקווה שאצליח לכתוב את זה כמו שצריך .. הנה תמונה או שתיים: הנה קישור לסיקור שכתבתי בפורמט PDF : http://rapidshare.com/files/27727965/Samsung_226BW_review.pdf.html תגובות יתקבלו בברכה! [attachment deleted by admin]

• 60 תגובות
    • 11.4k צפיות
  13. Started by evy_s,

שלום לכולם אני רוצה לקנות בשבוע הבא את המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 השימושים העיקריים שלי במחשב הם אינטרנט , אופיס , ותוכנות עריכת מוזיקה. לגבי התוכנות עריכה אני מתאר לעצמי שלא תהיה לי בעיה לעבוד עם מסך רחב, השאלה שלי היא איך נראה דף אינטרט למשל על מסך רחב? רואים אותו על כל המסך והוא פשוט רחב יותר או שהוא נראה כמו במסך רגיל ובצדדים פשוט אין כלום? אני רוצה מסך כמה שיותר גדול אבל התקציב שלי מוגבל כרגע וזה מה שמצאתי, כל המסכים הגדולים עם pivot הם ממש יקרים! נ.ב מישהו מכיר את המסך הזה ויכול לפרט עליו קצת? כי אין יותר מידי ביקורות עליו... תודה...

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  14. המחשב לא מיועד למשחקים או דברים דומים, ועדיף כמובן שלא יהיה פאנל TN. ניתן לחרוג ב-200 ש"ח במידה וזה יעזור. כרגע בעבודה אני משתמש במסך מעאפן מאוד של LG L1752TQ

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. שיחקתי אתמול ברידיק ושיצאתי מהמשחק הוא היה נורא בהיר ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום חיביתי את המסך לכמה זמן וכלום חיביתי את המחשב לגמרי ואז הדלקתי אז זה היסתדר, מוזר למה זה קורה? הבהירות הזאתי? ורק במסך רידיק זה קורה... שבת שלום

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by uncommon,

האם ה-XG-91D הוא 8 ביט?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by maormark,

תודה שני שאלות, התקציב הוא עד 1600-1700 לשימוש אינטרנט ועבודה כללית על המחשב סרטים קצת(לא משחקים וכל זה) 1. מה עדיף בין זה http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 מסך מחשבו931BFוSamsung או זה מסך מחשבו931CוSamsungו http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=490357 2. ואיזה מסך כל סוג של מסך עדיף בתקציב הזה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש מסך בזול, שיהיה גדול והכי פחות MS. המסך שהתעניינתי בו לאחרונה הוא מסך מדגם Proview FP226AFW, אשר מחירו הוא 1485 ש"ח, גודלו הוא 22 אינצ' וזמן תגובתו הוא 5MS. המסך כולל רמקולים מובנים, ונראה רק טוב. רציתי לדעת אם המסך טוב כמו שהוא נראה, והאם אני יוכל לנצל אותו בעזרת 8800GTS 640MB, וכללי, אם הוא שווה את הכסף. בתודה, אור כהן.

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

בא לי להחליף את המסך 19" שלי ביותר גדול. השימושים שלי הם בעיקר מחשב,סרטים וטלויזיה. אני צריך מסך שיתאים לי גם לצפיה בטלויזיה(הממיר מחובר למחשב)- מה שאומר בעתיד אצתרך HD. אני משחק די הרבה(אם תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות בדרך כלל יש להם). ואני מקווה שאני יחבר אליו איזה 360 שתומך ב1080P (מה שאומר HD בעתיד היותר קרוב אם אני אקנה). זהו בעיקרון, כמה מסך איכותי לכל הדברים האלה אמור לעלות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המינימום לשליחה הוא 50 מסכים ומעלה , ככול שיש יותר המחיר ירד אנשים שמעוניין ליצור קשר ולהשאיר פרטים אני אצור איזה אקסל וארכז הכול שם , אם יהיו מספיק אנשים אז יהיה קנייה , המחיר שאפשר כרגע לקנות הוא בערך 2000 ש"ח עם אחריות שנתיים בינלאומית . אשמח אם יהיה שיתוף פעולה פורה שבת שלום

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dmanbuhnik,

ערב טוב אנשים, הפעם דווקא אני הולך לקנות את המסך, זה הולך לקרות כשאני מקבל את המשכורת (עוד 10 ימים.....WOWOW) וזה הולך להיות מסך גדול (לפחות 20'') ואיכותי כמה שניתן. התקציב הוא עד 2500 ש"ח והכוונה כרגע זה ה2007FP של DELL, אבל אני יכול לקנות מסכים של LENOVO במחיר "קצת" פחות ממחיר לצרכן אז אני רוצה לדעת אם יש מסך 20'' ברמה גבוהה (כמו ה2007FP) לLENOVO תודה מראש לעונים ולעוזרים

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by udiudi,

אהלן. סוף סוף קיבלתי אותו, ממש לפני חצי שעה, מנחם מIQPC הביא לי אותו, בנאדם מאוד נחמד. המסך - מעולה!!!!!!! תמונה: http://www.2send.us/uploads/1137799f99.jpg http://www.2send.us/uploads/51d3919064.jpg זה פיווט יואואו איזה כיייייייייף

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יצא דגם חדש של SAMSUNG-226BW והוא נראה ממש טוב! במיוחד ה-2MS שקורצים לעין... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17228 http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS22MEWSFVXAA.asp איזה סוג פאנל הוא... והאם הוא יותר טוב משאר מסכי ה-22 אינץ'? (בפורום יש הסכמה כוללת שכל מסכי ה-22 אינץ' בעלי פאנל ה-TN הם זבל...) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. לאחר התקנת תוכנת ה Adjustments וה Calibration של המסך, אשר מאפשרת לשלוט על ההגדרות שלו באמצעות המחשב, המסך הגיע למצב שכשמנסים ללחוץ על הכפתורים הנמצאים עליו, במגמה לטעון את התפריטים ולשלוט על הגדרות המסך, אין תגובה כלל. הסרת התוכנה והתקנתה מחדש - לא נפתרת הבעיה. ביצוע ה RESET ל Adjustments - לא נפתרת הבעיה. ביטול/איפשור פונקציית ה A-Set - לא נפתרת הבעיה. בקרי המסך פשוט אינם מגיבים. הם תפקדו לפני שהותקנה התוכנה, הם לא מתפקדים כעת. האם ישנה גירסה עדכנית לתוכנה שפותרת את הבעיה? באתר של Viewsonic לא נתקלתי בגירסה שכזו, או בתוכנה כלל.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by kOblenZ,

החברה DELL שיווקה לפני כמה זמן מסך LCD בגודל 27" אשר מיועד למחשב.. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd27_53000?c=il&l=he&s=bsd אני כבר כמה שבועות מתכנן לקנות מחשב חדש, אך יש לי בעיות עם המסך מבחינת התקציב. אז חשבתי שאולי במקום לקנות טלוויזיה חדשה (אנחנו עוברים דירה אז אני מחליף טלוויזיה) אני יקנה את המסך הנ"ל של DELL וישתמש בו גם לצורכי טלוויזיה. ברצוני לשאול אם האפשרות של שימוש במחשב גם כטלוויזיה אפשרי והאם זה נשמע לכם רעיון טוב? האם אני יראה שידורים של הממיר טוב? או שהאיכות תרד משמעותית? (אני משתמש של HOT אז מן הסתם שיש לי גם ממיר שלהם..) תודה רבה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.