מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אתמול רכשתי מחשב חדש מ KSP בעיקר למטרת גיימינג. המסך הנוכחי שלי הוא 22 אינץ עם רזולוציה נמוכה, לכן החלטתי לקנות גם מסך זהו מפרט עם כרטיס מסך חזק radeon 7850 ראיתי את המסך הזה: https://www.ynetshops.co.il/Product/7433/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_23_%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5%60_SAMSUNG_FULL_HD_LED_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 מה דעתכם ? אשמח לקבל דעות/המלצות על מסכים אחרים אם יש בסביבות ה 750~850 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, קונה מחשב בקרוב מאוד. נשאר להחליט על מסך היות וה CRT 19 הנאמן והזקן גוסס. המפרט יהיה ככל הנראה כזה AMD 435 2גיגה DDR3 ו 4770 או 5670 (לא החלטתי..) איזה מסך מתאים עד 800 ש"ח? תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הגיעה השעה להחליף את מפלצת ה CRT שיושבת לי על השולחן. השימוש הכמעט יחיד שלי הוא טקסטים, טקסטים וטקסטים. בין אם זה גלישה, תכנות, קריאת מסמכים או כתיבת עבודות. סרטים - מעט מאוד. בדרך כלל סרטונים קצרים יוטיוב וכיו"ב. משחקים בכלל לא. איכות בניה חשובה לי וכמו כן שמהסך יהיה שקט - ללא רעשי זמזום, high pitch וכו'. צריכת חשמל נמוכה היא פלוס. מהתעניינות עבר כאן בפורום הייתי כבר מוכן ללכת על 2209WA (או ה- u2311h) אבל משיטוטים בפורומים אחרים עושה רושם שהרבה אנשים לא מרוצים מה- IPS של דל\LG בהצגת טקסטים עקב ציפוי המאט ה"אגרסיבי" שלו שגורם לטשטוש טקסט, בעיקר שחור על לבן (חפשו "u2311h coating" ב- hardforum לדוגמא, u2411 סובל מביקורות יותר קשות) ודווקא ה TNים הירודים מציגים טקסט …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפס לקנות מסך LG או SAMSUNG תקציב של בערך 1300 ש"ח מה עדיף ? האם יש פיתרון לאיוות התמונות ( נעשים שמנים ) במסכים רחבים ?? מה דעתכם .. יעוד ---- > לעבודה ממושכת וסרטים ולפמעים משחקים ... אני יודע יש את SAMSUNG T200 מה דעתכם על זה ?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני חודש בערך מסך LCD של SAMSUNG - מסך 17" דגם 730B. חיברתי אותו תחילה עם החיבור האנאלוגי והכל עובד אחלה. הציעו לי לחבר אותו דרך החיבור הדיגיטלי. חיברתי, והתצוגה מבחינתי לא ממש השתנתה. אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים בשביל שהדיגיטלי באמת יעשה את ההבדל - ופה נתקעתי. משום מה אני לא מוצא את הדיסק התקנה, למרות שזה לא צריך להוות בעיה. באתר היצרן מצאתי דרייבר אחד - http://www.samsung.com/support/productsupport/download/FileView.aspx?cttfileid=252910&type=&typecode=300100&subtype=&subtypecode=300101&cmssubtypecode=&model=730B&filetype=DR&language= אני בספק אם זה הדרייבר שאני אמור להוריד. בכל מקרה אני צריך הדרכה איך להתקין ומה לה…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון, מתנצל מראש אם לא. יש לי מחשב עם כרטיס 8800 GTS 2 כניסות DVI. בנוסף יש לי 2 מסכים, מסך של המחשב 22" רחב של אסוס, ועוד מסך הטלוויזיה שלי LCD 32" HD READY. אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה כך שאוכל לצפות בסרטים, אז קניתי כבל DVI TO HDMI איכותי, חיברתי את הכל, אך התמונה שאני מקבל בטלוויזיה לא ברורה, וקופצת ומרצדת לסירוגין. אשמח לקבל עצות או טיפים איך אפשר לסדר זאת. תודה שי
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב חברה קניתי מסך LG W1952TQ קודם כל האם המסך טוב? ולגבי מה שאני צריך עזרה זה הולך ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT איפה אני צריך לחבר את המסך? בחיבור הכחול או בלבן? כי אני מחבר אותו בלבן המסך לא מראה Check Signal Cable אבל גם לא מראה לי כלום על המסך. והמסך כן עובד שאני מחבר אותו לכרטיס המובנה בלוח בחיבור הכחול. חשבתי שהכרטיס נשרף אבל לא נראה לי כי הוא עבד לפני וגם המאוורר עוד שהמחשב דולק. והתקנתי את הדריורים של המסך שבאו איתו בקופסא אבל לא עזר. ואם זה חשוב אז שאני מדליק את המסך הוא רושם שזה מחובר ב Analog בבקשה תעזרו לי כי זה ממש תלוי באם הלך לי הכרטיס מסך ואני לא רוצה לקנות סתם :] תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי את הטלויזיה הבאה בחדר: http://toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=1470&CategoryID=109&Page=1 מכיוון שאני קונה מחשב חדש ללא מסך (והמסך הנוכחי די הרוס) חשבתי לחבר את הטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמסך מחשב. השאלה שלי היא כזאת, למחשב הנוכחי (שהוא ממש ממש ישן) חיברתי את הטלויזיה למחשב, אבל מה שראו זה קווים בצבעים שונים. (השתמשתי בכבל שהוא זהה משני צידיו, שנראה כמו החיבור למחשב של המסכי CRT - 15 פינים כאלה) האם למחשב החדש זה יעבוד? יש כבל או יציאה שלא השתמשתי שהייתי אמור? עד כמה שאני יודע לכרטיס מסך שיהיה לי תהיה כניסת HDMI, אבל לא רשום על הטלויזיה שיש לה יציאה כזאתי.. מה עושים כדי להשתמש בטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמו שצריך? תודה לעוזרים (:
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה קטנה שאני מקווה שכאן זה המקום בשבילה. אם יש לי ממיר רגיל של הוט ואני קונה כבל מ RGB ל VGA ואני מחבר באמצעותו את הממיר למסך מחשב ישן האם אוכל לראות ערוצים כמו בטלויזיה? אם כן מה לגבי הקול? תודה שגב.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
קניתי השבוע את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב, אבל אני לא מוצאת שקע לכבל DVI במסך. חיפשתי קצת מידע על המסך באינטרנט והבנתי שהשקע נמצא בתחתית הבסיס. איך אני אמורה לחבר את הכבל לשם? המסך בעצם עומד על השקע הזה ולא ברור לי איך מחברים לשם כבל. אני גם לא רואה כבל מתאים באריזה של המסך, האם צריך לקנות כבל מיוחד? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ברשותי מסך מחשב ואני רוצה לחבר לאינטרקום בבית הבעיה היא שהחיבור ודיאו של האינטרקום הוא RCA ולמסך יש יציאה רגילה VGA. האם קיימת דרך להמיר את האות כך שהמסך מחשב יוכל להציג את התמונה של האינטרקום ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, השבוע התחדשתי במס LED 24' של סמסונג מדגם BX2450. המסך בעיצוב דק ונפלא, בעל שתי כניסות HDMI וכניסת VGA. באחת הכניסות מחובר בכבל HD לממיר HD של חברת הוט, ובכניסה שניה מחובר למסך בHD ובצד שני למחשב בחיבור DVI. בשביל להעביר מצבים (ממיר למחשב) אני משתמש כל פעם מחדש בכפתור הSOURCE שנמצא בתחתית המסך מימין. במסך עצמו יש 3 כניסות- אחת VGA ושתי HDMI. לכן בכל פעם הלחיצה כפולה במעבר בין שלושת הכניסות. השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בקיצור דרך (מקלדת למשל) על מנת לעבור בין שתי כניסות הHD בלבד? תדה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לשאול באיזה חנות כדאי לקנות את המסך Dell 2007 FP. מכל החנויות שבדקתי בzap המחירים לרוב היו מעל 2500. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות שניתן להשיג את המסך במחיר יותר זול ? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי חברים, מחפש המלצה לזוג מסכים לפיתוח התקווה היא לא לעבור את ה1000 ש"ח לשניהם במידה ואפשרי במידה ולא ניתן לחרוג מעט. יש אפשרות לרכוש באילת אז זה יכול להוזיל במעט. חשוב שיהיה חיבור hdmi ו dvi בכלל שלמחשב יהיה רק את שני החיבורים האלה. אשמח להמלצות והצעות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב ''גיימינג'', מצאתי כמה מסכים טובים במחיר טוב אבל יש דבר אחד שאני לא מבין מה ההבדל בין QHD ו WQHD, האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי באינטרנט וכתוב שם משהוא על אקסטרה פיקסלים ושלWQHD אין פסים שחורים ולא יהיו תמונות מתוחות ב''widescreen videos'' (אני לא יודע מה זה גם) אשמח להסבר קישור לדף זאפ של המסכים המדוברים אם צרי ך תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה שהמסך לא יהיה של LENOVO, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD (פירתתי על זה בדיון הקודם שפרסמתי, מוזמנים להסתכל) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה השימושים המרכזיים שלי הם משחקים וצפייה בסדרות וסרטים שהמסך לא יהיה של Lenovo, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי ב…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צריך שתמליצו לי על מסך LCD המתאים ביותר ע"פ השימושים: משחקים,קריאת טקסט,סרטים.. המסך יכול להיות 17 אינצ' או 19. דרך אגב אם למשל יש מסך 17 אינצ' איכותי יותר מ19 בכמעט אותו מחיר אז עדיף את 17. שמתי לב בחיפוש בפורום שבתקציף הזה עדיף את ה- XEROX XG-91D. תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מצאתי את אלה בפנדה ורציתי לדעת איזה יותר טוב או שיש שם אחד יותר במחיר הזה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14622 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14129 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, יש לי בחדר טלויזיה LCD 32" של גרונדיג.. החלטתי לחבר אליה את המחשב עד שאני אקנה מסך נורמלי למחשב. הבעיה היא שרואים קטן נורא נורא, והתמונה לא חדה והצבעים גם לא.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות וזה רק נראה יותר מכוער, אז בנתיים אני על 1280X960 צריך להתקין דרייבר או משהו כזה? איך אפשר לראות פה טוב? אגב, המסך תומך ברזולוציית HD 1080
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני יומים את ה 971P על פי ההמלצות בפורם בעיקר כדי להסתכל סרטים אבל מאז אני רואה תמונה מפוקסלת ואדומה. בבקשה תנו עצה איך לכוון את המסך. אני משתמש ב radeon X800. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום בEIZO S1931H כל נסיונות כיוונון המסך לראות נסבלת עלו בתוהו = לאחר כשעה התחושה כי הראייה ממש נפגעת בשל הבוהק,הסינוור האם יש למישהו נסיון דומה(במעבר מCRT),או עצה לכיוון?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך מ ksp ב 1700 בהתחלה היה לו פיקסל אחד שרוף בדקנו בחנות אז לקחנו לבנתיים והיום קיבלתי אחד חדש. האריזה מגיעה אם כבל dvi-dvi חיבור dvi-אנלוגי כבל usb כבל חשמל ומין ספק ואפילו מטלית לניקוי וכמובן חוברת להתקנה ודיסק התקנה אם הדריבר והתוכנות magic tune ,natural color שאיתם מכוונים את הצבעים כי אי אפשר דרך המסך עצמו. למסך עיצוב יפה מאוד וכפתור מגע להדלקה וכיבוי ויש לו 2 יציאות usb בצד חבל רק שהם הפוכות. בעבודה באינטרנט וסתם במחשב פשוט נוח לעבוד איתו הצבעים חיים ומלאים וזווית הצפיה גובהה מאוד אפשר להסתכל מהצד כאילו אתה עומד מולו בסרטים רואים מצוין כמובן לא ראיתי מריחות. במשחקים מה שבדקתי זה פיפא 2007 ולא ראיתי מריחות ושיחקתי cs .16 בהתחלה ראיתי מין הילה אדומה כזא…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי הבוקר את המסך איך אני מכוון אותו בדיוק למצב srgb שאני נכנס להגדרות הוא כל הזמן מדלג עליו ,האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך חדש של LG ועכשיו שמתי על רזו' טבעית ורואים סבבה אבל רק יותר מדי בהיר אני לא מבין כ"כ איך לכוןן את הניגודיות והבהירות וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-