מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי, מה נשמע? אני נוסע ל5 ימים ואחרי זה אני אגיב פה שוב, אבל רציתי להשאיר פה שאלה. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש לשימושים של סרטים ומשחקים וקצת גרפיקה (ברמה חובבנית בנתיים) בתקציב של 1500 ש"ח. חשבתי על הT220 שהוא נשמע מעולה (לא הT220P אלא רק T220) אבל רציתי גם להתעניין בT240 כי הוא לא ממש יקר. וזה מה שמפריע לי. באיזה פאנלים מגיעים המסכים? אני אולי מעוניין במסך T240 בגלל הגודל ואני אוכל לראות סרטים מהמיטה שהיא במרחק של מטר מהמסך, ואני ממש לא מעוניין בפאנל TN. אני בנאדם די רגיש בעיניים, יש לי הבחנה יחסית גבוהה ולכן ברגע שאני רואה פיקסל אחד שנראה גרוע זה מפריע כל הזמן. (כמו המסך הנוכחי שלי שהגיע עם 2 פיקסלים שרופים ועד היום אני מרוכז בהם ומשתגע שיש לי נקודות שחורות על המסך!…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לפני ככמ הזמן מישהו כתב פה בפוסט לגבי תוכנה לניהול מוניטורים במחשב אחד (יותר מ2 מוניטורים) חיפשתי בפורום במשך שעות ולא מצאתי אם מישהו זוכר\יודע על מה אני מדבר אשמח אם יכתוב כאן תשובה..... :s05:
-
- 4 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין מסכים של החברות הללו, ורציתי לדעת על ניסיון של אנשים במימוש אחריות עם היבואנים שלהן. מה השם של כל יבואן והיכן המעבדה שלו נמצאת בארץ ? אשמח אם תוכלו לספר על מקרים טובים/רעים לגבי היבואנים האלו. כמו כן - אם חנות מסוימת מספקת את האחריות בעצמה - כדאי להסס לקנות, ולנסות לרכוש רק מחנות שהאחריות ממומשת דרך היבואן בלבד ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
חו"ד על L1953TR- LG 19",2ms- ש"ח1000 מה דעתכם? לרוב השימושים הסטנדרטיים (חוץ ממשחקים)
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אהלן לצערי הגדול, פרצו לנו לבית לא מזמן וגנבו לי את המסך LCD :-[ אז לאחר שהתגברתי על הטראומה, החלטתי שהגיע הזמן להוציא את הארנק ולקנות מסך חדש. אני עושה בעיקר עבודה משרדית, קורא הרבה חומר, מתעסק באינטרנט ובתוכנות פשוטות. אני יושב הרבה שעות מול המחשב, אז חשוב לי מסך בריא לעיניים. התקציב הוא בסביבות ה-1000 שקל, אפשר לחרוג אם צריך. ערכתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו עדכני מספיק כדי להסתמך עליו. אשמח לקבל עצות בתודה, עדן
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אני מתכונן לרכוש מסך כנראה בשבוע הקרוב! השימושים שלי הם בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט! וממש קצת סרטים שאני מוכן להתפשר על העניין! ואני מתלבט בין המסכים הבאים: ASUS 22 LCD VK222U 2Ms ASUS 22 LCD VW222S 2Ms ASUS 22 LCD VW222U 2Ms ASUS 22 LCD MW221C 2Ms מה עדיף מכל המסכים האלה? למה המחיר של הMW221C גבוה יחסית לשאר המסכים? מה מיוחד במסך של הסידרה VK של החברה(חוץ מהמצלמה 1.3 המובנית)? ולמה אי אפשר לקנות את ה VK222H בארץ שלנו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
עם מה כדאי לנקות צג LCD של מחשב נייד? אפשר פשוט להשתמש במטלית רטובה?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהי הרזולוצייה הגבוהה ביותר של מסכי LCD בגודל 22 אינץ' ו24 אינץ' במחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך 206BW. הרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. לי יש 7600GT. אני אוכל לשחק משחקים על רזולוציה כמו 1024X768? כי אמרו לברגע שאתה לא ברזולוציה הטבעית אז התמונה לא ברורה. השאלה אם זה גם במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז זהו זה! אחרי דיי הרבה זמן של חקירת השוק, קריאת מאמרים והשוואת מחירים, המסך האהוב נקנה! החנות: טרוניקס מחשבים, נמצאים במיקדו סנטר שזה דיי קרוב אלי. אמנם החנות עצמה נראית כמו בונקר צבאי מתחת לאדמה והמעלות שמה הן בטוח מתחת לאפס (נו טוב, זה סתם הגזמה, אבל באמת היה קר שם), המוכרים מביאים אחלה שירות, הלצות והסברים. המחיר: 1613 ש"ח. המסך: ViewSonic VP930. ממליץ! למישהו יש תגובות? מילים על המסך? :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
20 אינצ צורך: עבודה משרדית, אינטרנט הציעו לי מחיר 970 שח שווה לקחת? (אין לי מושג האם זה מסך רחב)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך במחיר 1800 שח טוב לגרפיקה ולשמוש רגיל של טקסט ותמונה. איזה מסך מומלץ ? dell 2208wfp או asus vw2224 איך אפשר לדעת אם המסך אינו tn ושיהיה כפי שאני רוצה-va או s-ips תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש בגודל 22-24" עדיפות לFHD. הכרטיס מסך HD4870 1GB ככה שהוא יסתדר עם המסך. אני מתלבט בין כמה דגמים: T220P T240 2433BW 2443BW מה ההבדל בין 2 הסדרות? (T וBW) אני יודע שבחנויות ה2443 יותר זול אבל אני אנסה לקחת את ה2433 במכירה פומבית או משהו בסגנון נראה לי אפשר להשיג אותו במחיר די זול מה2443 ואין לי צורך בPIVOT כי השטח שלי מוגבל וזה ההבדל היחידי בין המסכים לפי מה שהבנתי. אשמח לשמוע מה עדיף בין 2433BW וT240 (בינתיים לשים בצד את 2443BW)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מסך חדש, לשימושים של גראפיקה ומשחקים. אני מתלבט בין Samsung BX2450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 לבין Dell U2311H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 אשמח לדעת איזה מסך עדיף.
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מסך LCD NEC90GX2 ואני עובד ברזולוציה הטבעית של מסך 19 אינץ רגיל שזה 1280 על 800. עד עכשיו עבדתי עם הXP על מסך CRT ועבדתי ברזלוציה של 1024 על 768. הפונטים נראו גדולים וברורים ובמסך LCD הם נראים קטנים, יש דרך להגדיל בצורה שלא תיראה שונה בהרבה את גודל הפונטים בתוכנות השונות זאת אומרת גלישה ובWINDOWS.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב איכותי עד כמה שניתן בגודל "22, עד למחיר של 1K. אם אפשר פחות - אז בכיף, אבל בלי להתפשר על איכות. שיהיה איכותי, שזווית הצפייה תהיה טובה, ושאם אני אסתכל קצת מהצד אני לא אראה הכל לבן או סגול או משהו כזה, אתה מבינים אותי... אני מאיזור ירושלים, ככה שיהיה טוב לקנות ממשהו קרוב (KSP למשל). אם אפשר מחנות אמיתית ולא וירטואלית כמו וואלה שופס ודומיו, שאם יש פאק במוצר לך תדע לאן ללכת... ( - תקנו אותי אם אני טועה) תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB. כמו כן רציתי לשאול לשאול אם אפשר להשיג פאנל יותר טוב מTN ואם זה משנה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי להתחדש במסך, אני כרגע נוטה לכיוון ה- 27 אינץ' אבל 1440P הסתכלתי קצת ונראה לי כרגע ה- Dell 27" UP2716D, איך הוא? המסך הולך לשמש לעבודה כללית וגיימינג מה אתם חושבים על המסך הזה? יש אולי המלצות למשהו דומה או יותר טוב? מבחינת דרישות אני צריך כמה חיבורי usb במסך, עדיפות שיהיה אפשר לכוון זווית אנכית וגובה. פלוס גדול גם אם אפשר זוית אופקית למרות שזה לא קרני כי אפשר לסובב את כל המסך עצמו כולל הרגלית. כמובן שום דבר פה לא קריטי במיוחד אבל זה מה שהיית מעדיף שיהיה
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מסך ישמש בעיקר למישחקים http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22946138&af=2055&bid=true http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947768&af=2055&bid=true http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22948225&af=2055&bid=true איזה מסך אתם ממלצים לי בין שלושת אילה הוא כול מסך עד 1200 שקל
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת לגבי שני הדגמים האלו . אני יודע של t220p יש תמיכה ברזולוציה יותר גבוהה . אז השאלה שלי היא מה ההתרונות של ה t220 עליו , הרי אני תמיד יכול לבחור להשתמש ברזולוציה פחות גבוהה . תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מחפש מסך לגיימינג למחשב וXBOX 360 שמעתי ש IPS הוא פנל מעולה ואין לי מושג כמה LED שווה את התוספת מחיר הביקורות על הדל מעולות אבל הוא דגם קצת ישן יש לו את היתרון של USB עליו אבל זה לא כזה חשוב לי סתם נחמד יש למישהו ניסיון עם ה LG? המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אולי זה לא קשור לפה אבל אני צריך לדעת איך לנקות את המסך שלי.. עם מגבון זה בסדר? או שצריך לקנות חומר מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-