מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מממ השימוש העיקרי אצלי משחקים - לא גיימר רציני ..שעתיים-שלוש ביום במשחקים כבדים ורציניים. סרטים פעם ב... מסמכים ואינטרנט - רק גלישה בלי עבוד עם טקסטים, בלי עבודות גרפיות. התקציב 1700 גג, אל תמליצו על מסכים בסכום גדול יותר בבקשה. כמובן מסך 19'' חשבתי על ה-VS VX922 עולה בסה"כ 1540 ש"ח ב-KSP. או על DELL 1907FP מה יותר יתאים לי, ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך חדש. כרגע אני עם MAG 996PF אז ככה, עושה רושם שבפורום הכי מתלהבים מה del 2007. האם במשחקים אפשר לשחק גם במסך רחב? ו... האם אפשר לחבר למסך טלוויזיה (ממיר יס נגיד) ולראות באיכות טובה? מצד שני, המסכים האלה קצת מעבר לתקציב שלי (2000), אז אם יש משהו יותר זול ומומלץ.. כ. מסך: 8800GTS 320 MB
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לIQPC למסכי LCS ולDELL והנא מה שראיתי: מסך 20 אינצ' DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 ב2350 ואז ראיתי מסך LCD 22 אינצ' של DELL DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2093 ב2059 רציתי לדעת למה המסך 20' אינצ' שהוא פחות 2 אינצ' מהשני עולה 300 ש"ח יותר ומה אתם ממליצים? המסך ישמש למשחקים של גרפיקה כבדה עם הכרטיס של הג'יפורס החדש הדיירקאיקס 10... ד.א מה יותר מומלץ לדרישות שלי 19 20 או 22 אינצ'? תודה רבה נבוזר
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD ביחס 3:4 ובגודל 19" בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני מחפש מסך של חברת LG או BenQ מכיוון שאני עובד עם יבואן של שתי החברות האלה ויכול לקבל, מחירים נוחים במיוחד למסכים שלהם. אשמח לכל הצעה וכמו כן אפשרית חריגה קטנה מהתקציבאך לא לרמות של 2000 ש"ח. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בגלל שאני לא מבין כל כך בLCDים ובגדלים של מסכים אני צריך עזרה, אני כנראה יקנה מסך שישלב את שתי הדברים מחשב וטלוויזיה ואני מתלבט בין מסך 20' לבין 26' כי שמעתי שמסך 26' למחשב זה לא טוב לעיניים כי אני יהיה מרחק חצי מטר ממנו וזה יותר מדי גדול אז אם תוכלו להגיד לי את דעתכם אם 26' זה גדול מדי, כי יכול להיות שאני פשוט ייקח 20' טלווזיה ויקנה 17' נוסף למחשב לבד וגם אשמח להמלצות על דגמים
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
תקציב של כ-1500 ש"ח. עד היום הייתי סרבן LCD מובהק אבל לאחרונה נראה כי קצב העדכון יכול להיות נוח. אם יש מסך שחורג מעט מהתקציב אבל הוא טוב יותר משמעותית, אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הגיע לפני כ40 דקות אבל המסך לא מכוון בגרוש הכל צהוב מידי ירוק מידי בקיצור מושרה לחלוטין. הtask bar של חלונות הוא אפרפר ירקרקף הלבן פשוט שורף את הפנים, הסיימלים פה בפורום נראים כאילו אחרי מסיבת פורים. עם המסך הקודם שלי 1980Q באה תוכנת כיוונון Fortemanager בא יצרת presetים והיא העבירה אותם למסך ושמרה אותם שמה. פה הבנתי שאין דבר דומה אז אני צריך אתר או תוכנה שתעזור לי לכוון את המסך, או לייתר דיוק תעזור לי לוודא שכשאני מכוון את המסך אני לא הורס יותר מידי את הניגודיות ואת איזון הצבעים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מסך 19" אינץ' איכותי ועדיף זול, בהתחלה חשבתי לקנות 2007WFP אבל זה יקר מדי ואני לא צריך 20". השימוש הוא לגיימינג, אבל שיהיה אפשרי לקרוא איתו טקסטים.
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך 17 אינץ' ואני חושב אולי לקנות מסך חדש עם המחשב ההחדש שלי... אמרו שלי שרק ככה אני יוכל לשחק ברוזולציות גבוהות במשחקים ושאחרת עדיף לי במקום 8800 לקנות 8600... איזה גודל כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? (תקציב למסך של עד 2500 ש"ח).. אולי כדאי לי לקנות בחו"ל? קצת מידע בבקשה - עריכה: כמו שאמרתי יש לי כרגע 17 אינץ' ואם אני לא קונה מסך חדש אני קונה 8600 ואם אני כן קונה זה 20 אינץ' וזה 8800... ההבדל במחיר יהיה של בערך 3000 שקל.. שווה לי בכלל? תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מחפש דעות לגביי המסך הזה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=15634 האם שווה את הכסף ?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני צריך מסך למשחקים אבל התקציב שלי לא מאפשר לעבור את ה-1200 ומצאתי את שתי אלו: LG L1770HQ : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=415614 Samsung 731BF : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=425549 את ה-LG אפשר לקנות ב-1000 לכן אני לא יודע מה יותר טוב..... אשמח גם אם תסבירו את המלצותיכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה יש לי תקציב של 4.5K לקנות מסך LCD (טלוויזיה שתחובר למחשב) בגודל של 27\32 אינץ' עם העדפה ברורה ל32 אינץ שגם הוא לא הכי מספיק לי. רציתי לבקש ממכם הצעות למסכים אם אפשר מסכים בFULL HD כלומר 1080i, אני אישית לא מצאתי מסך כזה. האם שווה לי לקנות מסך 32\27 במחיר שכזה בHD מינימלי של כ 720i או שכדאי לקנות יותר זול? האם חברות מותגים ידועות כדאיות מבחינת מחיר\תמורה בארץ? כי אני רואה הרבה דגמים ישנים מאוד... האם לדעתכם כדאי להגדיל את התקציב ע"מ לרכוש דגם מסויים שבאמת שווה את זה? כי אני יכול להגדיל אולי בעוד אלפייה... לסיכום אולי בכלל כדאי לי ללכת על מקרן זול וזהו... אם כן כמה עולה מנורה למקרן נורמלית מה הטווח מחירים הבנתי שזה עסק יקר מאוד...!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות 2 מסכי LCD והמחיר הוא 2500 ש"ח השימוש של הראשון הוא למשחקים והשני הוא לשימוד משרדי(מסנג'ר איסיקיו עבודות וכו') בשביל המסך של המשחקים המליצו לי על LG L1970HR ובשביל המסך "הפשוט" המליצו לי על מסך של חברת CMV מה אתם אומרים עליהם? יש המלצה לדגם של CMV ? עדפים מסכים אחרים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכים: SAMSUNG 940w (שזכה לתשבוחות בtomshardware) LG l194wt שנראה לי טוב אבל לפי מה שהבנתי יצא יותר יקר כי צריך לחפש חנות של משווק מורשה. BENQ FP92W שגם נראה לי טוב 20" dell e207wfp lg l204wt עדכמה שווה להוסיף עוד בערך 400 שח למסכים של 20 וגם האם בטוח לקנות באייבורי את מסכי הLG כי הם עובדים עם המשווק לפי מה שאני יודע כולם TN אך זה בערך התקציב שלי ואני צריך את המסך לסרטים ועבודות ולא משחקים במסך 203B אמרו לי שיש מצב שהיה לי GHOSTING בסרטים (סתם מידע) וזה בעיה כי רוב האפליקציות מחוץ לסביבת windows זה סרטים. תודה ואם יש המלצות למסך אחר דומה גם טוב
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום כולםת היום קבלתי בדואר דף בוא מצוין האחריות על המסך שרכשתי דרכם. בדף מצוין כי לאור העובדה ש DELL שינו את מדיוניות ה פיקסלים השרופים גם NEXTOP שינו את זה ל 6 פיקסלים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם יש חנות כלשהיא או מקום שבו אני יכול לפחות לראות את המסך שאני מתכוון לקנות? ביקרתי במקומות כמו אופיס דיפו אבל אין להם מסכים מעל 20 אינץ. אני מחפש את ה2407WFP או יותר גדול. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשאות אתכם מה ההבדלים בין 2 המסכים הנ"ל של VIEWSONIC? אני יודע שאחד שחור ואחד אפור, אבל מבחינת נתונים טכניים? לפי מה שמצאתי, יש קצת הבדל טכני ביניהם, אבל האם ה-VP930 עדיין מומלץ כמו ה-VP930B? האם הוא באותו "קנה מידה" מבחינת איכות? אשמח לשמוע דעות מבוססות, ולא השערות (אם אפשר....) תודה מראש לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם סוגי הפאנלים בטלווזיות LCD זהים לאלו שבמסכי המחשב (TN, VA, IPS וכו')...? אם כן, מהו הפאנל הכי מתאים לצפייה בעיקר בתכני טלוויזיה? אשמח למענה מהיר מכיוון שהורי, בבורותם, כבר הזמינו טלוויזיה בלי התרשמות מעמיקה למדי מעבר למצגת שהוצגה בחנות והיום בערב אני צריך להגיע להתרשמות נוספת... תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה אני מחפש מסך למשחקים עדיף שיהיה בסביבות האלף אלף מאה לא יותר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
סמסונג 931C LG 1970 HR LG 1960TR LG 1900R LG L1900J חשוב לי חדות של השחור. חשוב לי צבעים אמיתים משתמש לאינטרנט ומסמכים . קצת סרטים ובקושי משחקים מעוניין בטכנולוגיה הכי חדישה וגם אמינה שהוכיחה את עצמה אפשרות לכוון את הממך בזוית . כדי שיתאים. לא יודע אם צריך להשתמש בגובה מקסימום הוצאה 1800 שקלים פלוס מינוס אם יש משהו מעניין לעדכן אותי?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכל המשתמשים במסך הנ"ל רציתי לדעת איפה קניתם את ה LG L1970HR שלכם, באיזה מחיר, והאם הייתם ממליצים לקנות שם? כל הערות נוספות על הדגם או על מסך אחר (יותר טוב באותו טווח מחיר ו 19") יתקבלו בברכה D: תקציב 2000~ שח (נוטה למטה) שימוש: אינטרנט סרטים וקצת משחקים (מה שרץ על המחשב, ראו מפרט) תודה מראש!@
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לינק לתוכנה שמכיילת את המסך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך חדש הפעולות העיקריות שלי הם צפיית סרטים ופעם ב-20 שנה משחקים הראשון הוא: Chi Mei, CMV 221D והשני: LG L204WT תעזרו לי בבקשה ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח ולא יותר... תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-