עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח וראיתי המלצות מאוד חמות כאן באתר גם לSamsung 23 LCD 2333T 8ms (המהירות תגובה טיפה איטית אולי?). ומה לגבי ה לSamsung bx2235 LED גם הוא בתקציב... או שפשוט ללא ספק ללכת על הDELL וזהו, אם זה בגודל 22 U2211H או ב23 אינצ'ים? שכחתי לציין שאני מעוניין במסך לגיימרים לסרטים ועבודה ממושכת עם טקסטים. תודה.

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by sagim194,

אוקי אז ככה אני רוצה מסך מחשב בעיקר למשחקים ואחר כך לסרטים... יש לי עכשיו את המסך lg flatron l137os שבעבר היה נחשב למסך דיי טוב (4 שנים ככה) אז רציתי לדעת, האם ההבדל באיכות תהיה ממש מורגשת או שאני יראה בעיקר הבדל בגודל המסך? ואני כנראה ילך על 22 אינץ בגלל התקציב אבל האם עדיך לקנות את Samsung 2433BW שהוא 24. חשבתי כבר על כמה מסכים... t220 LG W2353V- שהוא 23 LG W2261V Chimei CMV-222H יש לי כרטיס מסך hd 4870 512 mb תודה ומקווה לעזרה

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by ofeky1,

שלום אני מעוניין להחליף את המסך שלי 17" רגיל אני רוצה מסך רחב בגודל של 23" או 24" שיהיה בעל פנל איכותי IPS ותאורת LED וגם שתהיה האפשרות לעבור מחיבור DVI לVGA (כי לפעמים אני יחבר אליו מחשב נוסף שאני יתקן\יפרמט) התקציב בעיקרון הוא 1000 שקל אבל אפשר לחרוג ממנו תודה לעוזרים!!

• 37 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. שלום, המפרט שלי בצד, יש לי כרגע מסך ישן IBM P260 שהוא 21" הוא התחיל לעשות כל מיניי דאווינים, אז אני חושב שהגיע הזמן לשדרג... התקציב הוא סביבות 1500 שקל, לגודל 22" ( אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ) ומה עדיף ולמה, WIDE או רגיל...? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם אני מנסה למצוא פיתרון לבעית "מקום על המסך"...כמו רוב האנשים, אני עובד על המחשב עם 162 חלונות פתוחים, וכל פעם שאני רוצה לעבור בניהם אני צריך להזיז או למזער את את השאר. הפתרון הכי נחמד הוא לקנות מסך יותר גדול ("19 עד "32...) וככה יהיה אפשר לראות יותר חלונות בלי בעיה. עם מסך גדול אתה לא רק יכול לשבת יותר רחוק (ונוח...), אלא אתה יכול לעבוד על כמה חלונות בו זמנית (אני מתכנת, וזה אופצייה מאוד חשובה) אז האופציה הראשונה כמו שאמרנו היא מסך גדול, והאופציה השניה היא לקנות עוד מסך (או שניים...) וולהצמיד אותם, כך ש"כאילו" הם יראו ביחד. השאלה שלי היא איזה פתרון נראה יותר טוב\מציאותי והאם למישהו יש רעיון טוב יותר? אחרי שאקבל שאלות על אלה, אני ארשה לעצמי לשאול עןד כמה שאלות .…

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  6. תקיצב:800 גודל:22/23 יש לי הצעה למסך הזה צרייך חוות דעת:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6021&CatCode=398

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dor Adiv,

אהלן אני נמצא בדילמה בנוגע למסכים האלו : Samsung C24FG73FQM וViewSonic XG2402 שני המסכים האלה מיועדים למשחקים עם 144hz והם דיי דומים ... לסמסונג יש מסך VA ולSONIC יש מסך TN השאלה שלי היא כזאת , מדוע לא ללכת על הsamsung למרות שהוא עקור ( אני מודע לזה שזה גימיק וזה כמעט חסר משמעות באינצ'ים הללו אך דווקא בגלל שהוא VA ובגלל שזה חסר משמעות אני שוקל יותר לכיוונו ) בגדול אשמח לשמוע מה דעתכם זה מאד יעזור לי . בגדול פתוח להצעות במידה ואתם מכירים משהו בסגנון , תודה רבה לעוזרים נ.ב : אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia gtx 1070 ואני מודע לזה שקיים דבר הנקרא g-sync וfreesync אומנם רוב המסכים הם של freesync ממה שראיתי . אשמח לדעת אם זה הכרחי באמת …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. טוב ראיתי כאן כבר כמה דיונים על הנושא אבל לא מצאתי שם עזרה מספקת כדי להחליט. אז ככה כרגע אני עם 980TI שנמצא בלופ קירור מים עם OC והכל. מסך 24 FHD פשוט של אסוס. גם אני כמו עוד הרבה אחרים ציפה כבר שעולם ה 4K יתחיל לתפוס תאוצה ולהגיע למחירים שפויים יותר אבל זה לא ממש קורה. אז ככה נתחיל במה אני מעוניין: אני רוצה מסך מחשב למשחקים עם G-SYNC. מעדיף אם זה אכן יתרום לי ברמה ששווה להשקיע יותר כסף כמובן עם כרטיס נווידיה. פאנל איכותי ips או משהו ברמה כזאת רזולוציה מועדפת היא 4K מפני שאני לא רוצה בעוד שנה שנתיים לרצות להחליף. גודל המסך 27 ומעלה. חשוב לציין אני לא משחק משחקים תחרותיים יותר מידי מקסימום BF ברשת. …

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by guya2007,

שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  10. Started by Radeon38,

עם כל כך הרבה טכנולוגיות ומיגוון אני כבר איבדתי מזמן את הצפון בהתחלה דיברו על TN ועל I-IPS והיום הכל כמעט TN ומחירים של ה TN ברצפה וה IPS יקר מאד. אני צריך מסך שני.אז מה עושים.ראיתי את חסרונות ה TN בצפיה אבל התרגלתי - רכישה זו היתה פשרה כי ה 2007FP היה יקר יותר. כרגע יש לי את ה 228 של דל.נכון להיום אפשר לרכוש CRT איכותי ב200 300 שקל אבל השאלה האם זה כדאי? כי מסך TN שני אני לא רוצה. ראיתי במיקרה את הנק 221W אבל עוד לא ראיתי אותו בארץ ועוד לא שמעתי חוויות שימוש מאף אחד עליו. http://www.technolog.co.il/2008/10/26/1279 הנה הקישור. אשמח לדעות וליעוץ כי אני ממש מבולבל.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. שלום אני צריך לקנות מסך דק ומכיוון שהוא אמור לשמש רק לאינטרנט/וורד וכד', אני צריך הכי זול שיש, בעדיפות למסך 19 רגיל (4:3) אשמח לתגובות נ.ב האם לדעתכם עדיין קונים מסכי CRT, האם אוכל למכור למישהו ובכמה לדעתם אפשר למכור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 1900P,

היי, ברצוני לעבור מ CRT למסך דק. רציתי המלצות לגבי מסך דק. השימוש במחשב לצורך" סרטים, אינטרנט, ואופיס, יש שימוש רב במחשב, והוא דלוק כמעט כל היום. חשוב לי שלא יהיו נקודות מתות ומריחת צבע. ההתלבטות בין 19-21 אינטש. אודה לכם באם תעזרו לי בבחירת מסך. תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. Started by xlSnaK,

אני צריך מסך חדש עד 1000 שקל וכמה שיותר גדול יותר טוב D: המפרט של המחשב ATI HD5670 512MB 3G RAM Pentium D 3.00HGZ ועכשיו יש לי מסך 17 אינצ' של ACER תודה D:

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by Atexlor,

היי חברים, אשמח לקבל עזרה ויעוץ בקניית מסך מחשב חדש מכיוון שאני לא מבין כבר בתחום המסכים היום. בגדול מה ששאני מחפש זה מסך 27 אינץ . אני לא רוצה את ההכי יקר ראיתי למשל את Dell Ultra Sharp במחיר של 2700 אבל המחיר כבד לי. ראיתי עוד כמה מסכים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22491 וגם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25343 וגם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25491 פתוח לעוד הצעות כמובן. תודה לעוזרים !~

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  15. היי, הזמנתי בימים אלו מחשב חדש והגיע הזמן לשדרג גם את המסך. אני מחפש מסך 22 אינץ' (+\- חצי אינץ' לפה או לפה), שישמש אותי בעיקר לגיימינג(Starcraft2) וגלישה, ובנוסף גם לכתיבת קוד וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 900 ש"ח (+\- 100 ש"ח). המפרט של המחשב החדש הוא: כרטיס מסך Nvidia GTX460, מעבד AMD II X3 440. אשמח לשמוע המלצות ונימוקים לדגמים המומלצים לרכישה, תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני אוטוטו קונה מחשב חדש בתקציב מופרז קצת יש לי מסך CRT 17" של LG ואני מחפש מסך אבל ראיתי פה בפורום שמדברים על מושגים שאני לא מבין השימושים שלי במחשב :משחקים + גלישה + עבודה עם תוכנות כגון אוטוקאד יש כמה מסכים "19 שראיתי היום אבל לא יודע עד כמה הם טובים כולם של סמסונג 931C 931BF 971P ואיך המסכים של ASUS תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. טוב, אז הBENQ הישן שווק חיים, והגיע זמן לקנות מסך חדש (כבר חודש עם CRT מעפן : ) השימושים הם בעיקר גלישה וצפיה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה, לא צריך איזה מסך עם תגובה של 1ms למשחקים. מבחינת גודל, אני מניח ש19"-22" זה בסדר. התקציב הוא בעקרון עד 700 ש"ח. משיטוט קצר בזאפ ראיתי את המסך הזה של פיליפס שנראה לי עונה בול על הדרישות, השאלה אם יש יתרון כלשהו למסך LED על LCD כשמדובר על מסכי מחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  18. בוקר טוב לכולם, יש לי התלבטות בנוגע למסך מחשב חדש, ועוד מספר שאלות, תודה מראש. אז קודם כל , מדובר על מחשב באולפן אודיו הביתי שלי, אופן העבודה שלי דורך ריבוי מסכים. כרגע קיים מסך אחד של Fujicom די ישן 19 אינצ', ועוד טלוויזיה 32 אינצ' של Thomson. כרטיס המסך הוא מסוג פשוט של gigabyte מבוסס nvidia עם 3 יציאות DVI, VGA, HDMI 1. האם זה בסדר להשתמש גם ביציאת הVGA של כרטיס המסך המובנה בנוסף? כרגע המסך הקטן מחובר אליה. 2. שהטלויזיה מחוברת בכבל HDMI רואים ממש חד מידי, אז אני משתמש בחיבור הזה לסרטים, ובחיבור הVGA של הטלויזיה לשימוש במחשב, האם אני עושה משהו לא בסדר או שיש דרך להגדיר שימוש נוח במחשב עם HDMI? 3. הטלויזיה בנוסף מחוברת לממיר של יס (סה…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Richardsmith,

התחלתי עם הדיון הזה. יש לי כרגע את Samsung SyncMaster T220P אני בסך הכל מרוצה ממנו. לאחר חמש שנות תצוגה, הוא עדיין כמו חדש. אבל לסרטים... חשבתי בהתחלה לרכוש 27" של סמסונג. Samsung T27B300MA 27'' LED TV אז עברתי ל-24" של LG. LG - 24EB23PM - 24 INCH 1920x1200 (16:10) IPS - 5ms - VESA - VGA, DVI - PIVOT LG.com אני תוהה האם שווה להשקיע 1150 ש"ח בערך בעוד שני אינצ'. אולי אוכל למכור את המסך הנוכחי בכ-500 ש"ח, בערך. אולי כדאי להשקיע את הכסף במקרן ואז השאלה צריכה להשאל בפורום השכן. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנושא הזה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by rankazan,

עקב כשלים מצערים, לאחר 4 שנים, של מסך 19 האינץ' היקר שלי, החלטתי לפתור את כאב הראש הזה ולהשתדרג השימוש של המסך החדש יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ועבודות משרדיות, מעט משחקים אני חשבתי על המסך הזה Samsung P2770HD http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5383 ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולזרוק את הטלוויזיה הישנה שיושבת אצלי בחדר אם למישהו יש תובנות או הערות או הצעות שיכולות להעיר את עיניי אני אשמח לקבל אותן אם זה משנה, כרטיס המסך שלי radeaonHD4850 תודה לכולם ואחלה שבת

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, ביומיים הקרובים אני קונה Xbox 360 Elite אז אני רוצה לדעת האם לקנות מסך מחשב או טלוויזיה בעצם גודל מסך כ26 ותקציב עד 600 יורו ושיהיה FULL HD תודה! פרנסיסקה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by ranrubin1,

יש לי מסך ישן SAMSUNG SYNCMASTER B2230 ואני לא ממש מרוצה ממנואני רוצה לקנות מסך מחשב 24 אינץ'תקציב : 1200 ש"חכרטיס מסך : Radeon R9 280Xשימושים : גיימינג קל ( LOL בעיקר וכמעט היחיד , אולי אולי בעתיד CSGO אבל לא לקחת החלטה לפי CSGO ) , יוטיוב וממש מעט סרטים.מתלבט בין AOC - http://ksp.co.il/?uin=30078 DELL - http://ksp.co.il/?uin=22773AOC פאנל פחות איכותי אבל 144HZ עם FREESYNF ו1MSDELL פאנל IPS איכותי אך ללא 144HZ/1MS/FREESYNCמה עדיך ? או שיש אופציות אחרות טובות יותר

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. נעים מאוד, אני קצת חדש פה ואני מתלבט איזה מסך לקנות. הכרטיס מסך שלי הוא geforce 7600gt ויש לו יציאת DVI ואני לא חושב להחחליף אותו בחצי שנה הקרובה. אני מחפש מסך למשחקים לא הכי כבדים(אי לא גיימר מושבע...) ובעיקר לסרטים. התעניינתי בt220 של samsung והבנתי שהוא יתאים יותר מה- 220p(רזולוציה גבוהה מדי שאין לי צורך בה ולא יכולה להועיל לי עם כרטיס המסך הנוכחי) אבל אני עדיין מתלבט בין שניהם. בקיצור אשמח לשמוע על מסכים רלבנטיים באיזור המחיר של ה-T220... תודה.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  24. אני רוכש מחשב חדש לגיימים, אינטרנט סרטים וכו'. התקציב שלי 7000 שח קבלתי מפרט טוב כאשר לא התפשרתי על המעבד (QUAD 6600) . כרטיס מסך הוא Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail . או :GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL הסכום שנשאר לי למסך הוא כ-1300 1400 שח. קבלתי המלצה להתייעץ אתכם בנוגע למסכים. הייתי רוצה המלצה טובה למסך שיאפשר לי גרפיקה טובה ומשחקים ברמה טובה. מסך רחב 19 אינץ' או יותר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  25. יש לי מחשב בן שנה GIGA זיכרון מעבד 64BOT 3000 NFORCE4 הכל סבבה ויפה אבל יש לי GEFORCE4 TI4200 ואני לא משדרג מהסיבה שאני לא משחק בכלל במחשב... אני עכשיו עם מסך CRT 17 אינץ של LG בן 4-5 ואני רוצה לעבור למסך LCD גדול ויפה.. מה שחשוב לי במסך זה: שיהיה לפחות 19 אינץ אם לא יותר אני לא משחק כמעט במשחקים אז תתחשבו בזה אבל משחקים פה ושם אני כן מריץ... לא כבדים כמו FIFA ומשחקי רשת... תקציב עד 1500 שקל רואה סרטים במחשב והאיכות של הסרטים לא הכי חשובה לי אבל שיראו טוב DVD מספיק לי [\li] בסופו של דבר אני רוצה מסך שיראו בו יפה ושאני יהנה ממנו ראיתי פה מספר אנשים שממליצים על 22" של CMV אבל הבנתי שהוא TN או NT לא בדיוק הבנתי מה זה אומר 22 אינץ זה מסך גדול ונ…

• 4 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.