מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
עם כל כך הרבה טכנולוגיות ומיגוון אני כבר איבדתי מזמן את הצפון בהתחלה דיברו על TN ועל I-IPS והיום הכל כמעט TN ומחירים של ה TN ברצפה וה IPS יקר מאד. אני צריך מסך שני.אז מה עושים.ראיתי את חסרונות ה TN בצפיה אבל התרגלתי - רכישה זו היתה פשרה כי ה 2007FP היה יקר יותר. כרגע יש לי את ה 228 של דל.נכון להיום אפשר לרכוש CRT איכותי ב200 300 שקל אבל השאלה האם זה כדאי? כי מסך TN שני אני לא רוצה. ראיתי במיקרה את הנק 221W אבל עוד לא ראיתי אותו בארץ ועוד לא שמעתי חוויות שימוש מאף אחד עליו. http://www.technolog.co.il/2008/10/26/1279 הנה הקישור. אשמח לדעות וליעוץ כי אני ממש מבולבל.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מסך דק ומכיוון שהוא אמור לשמש רק לאינטרנט/וורד וכד', אני צריך הכי זול שיש, בעדיפות למסך 19 רגיל (4:3) אשמח לתגובות נ.ב האם לדעתכם עדיין קונים מסכי CRT, האם אוכל למכור למישהו ובכמה לדעתם אפשר למכור כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברצוני לעבור מ CRT למסך דק. רציתי המלצות לגבי מסך דק. השימוש במחשב לצורך" סרטים, אינטרנט, ואופיס, יש שימוש רב במחשב, והוא דלוק כמעט כל היום. חשוב לי שלא יהיו נקודות מתות ומריחת צבע. ההתלבטות בין 19-21 אינטש. אודה לכם באם תעזרו לי בבחירת מסך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקבל עזרה ויעוץ בקניית מסך מחשב חדש מכיוון שאני לא מבין כבר בתחום המסכים היום. בגדול מה ששאני מחפש זה מסך 27 אינץ . אני לא רוצה את ההכי יקר ראיתי למשל את Dell Ultra Sharp במחיר של 2700 אבל המחיר כבד לי. ראיתי עוד כמה מסכים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22491 וגם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25343 וגם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25491 פתוח לעוד הצעות כמובן. תודה לעוזרים !~
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך מסך חדש עד 1000 שקל וכמה שיותר גדול יותר טוב D: המפרט של המחשב ATI HD5670 512MB 3G RAM Pentium D 3.00HGZ ועכשיו יש לי מסך 17 אינצ' של ACER תודה D:
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, הזמנתי בימים אלו מחשב חדש והגיע הזמן לשדרג גם את המסך. אני מחפש מסך 22 אינץ' (+\- חצי אינץ' לפה או לפה), שישמש אותי בעיקר לגיימינג(Starcraft2) וגלישה, ובנוסף גם לכתיבת קוד וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 900 ש"ח (+\- 100 ש"ח). המפרט של המחשב החדש הוא: כרטיס מסך Nvidia GTX460, מעבד AMD II X3 440. אשמח לשמוע המלצות ונימוקים לדגמים המומלצים לרכישה, תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב חדש בתקציב מופרז קצת יש לי מסך CRT 17" של LG ואני מחפש מסך אבל ראיתי פה בפורום שמדברים על מושגים שאני לא מבין השימושים שלי במחשב :משחקים + גלישה + עבודה עם תוכנות כגון אוטוקאד יש כמה מסכים "19 שראיתי היום אבל לא יודע עד כמה הם טובים כולם של סמסונג 931C 931BF 971P ואיך המסכים של ASUS תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז הBENQ הישן שווק חיים, והגיע זמן לקנות מסך חדש (כבר חודש עם CRT מעפן : ) השימושים הם בעיקר גלישה וצפיה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה, לא צריך איזה מסך עם תגובה של 1ms למשחקים. מבחינת גודל, אני מניח ש19"-22" זה בסדר. התקציב הוא בעקרון עד 700 ש"ח. משיטוט קצר בזאפ ראיתי את המסך הזה של פיליפס שנראה לי עונה בול על הדרישות, השאלה אם יש יתרון כלשהו למסך LED על LCD כשמדובר על מסכי מחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי התלבטות בנוגע למסך מחשב חדש, ועוד מספר שאלות, תודה מראש. אז קודם כל , מדובר על מחשב באולפן אודיו הביתי שלי, אופן העבודה שלי דורך ריבוי מסכים. כרגע קיים מסך אחד של Fujicom די ישן 19 אינצ', ועוד טלוויזיה 32 אינצ' של Thomson. כרטיס המסך הוא מסוג פשוט של gigabyte מבוסס nvidia עם 3 יציאות DVI, VGA, HDMI 1. האם זה בסדר להשתמש גם ביציאת הVGA של כרטיס המסך המובנה בנוסף? כרגע המסך הקטן מחובר אליה. 2. שהטלויזיה מחוברת בכבל HDMI רואים ממש חד מידי, אז אני משתמש בחיבור הזה לסרטים, ובחיבור הVGA של הטלויזיה לשימוש במחשב, האם אני עושה משהו לא בסדר או שיש דרך להגדיר שימוש נוח במחשב עם HDMI? 3. הטלויזיה בנוסף מחוברת לממיר של יס (סה…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התחלתי עם הדיון הזה. יש לי כרגע את Samsung SyncMaster T220P אני בסך הכל מרוצה ממנו. לאחר חמש שנות תצוגה, הוא עדיין כמו חדש. אבל לסרטים... חשבתי בהתחלה לרכוש 27" של סמסונג. Samsung T27B300MA 27'' LED TV אז עברתי ל-24" של LG. LG - 24EB23PM - 24 INCH 1920x1200 (16:10) IPS - 5ms - VESA - VGA, DVI - PIVOT LG.com אני תוהה האם שווה להשקיע 1150 ש"ח בערך בעוד שני אינצ'. אולי אוכל למכור את המסך הנוכחי בכ-500 ש"ח, בערך. אולי כדאי להשקיע את הכסף במקרן ואז השאלה צריכה להשאל בפורום השכן. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנושא הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב כשלים מצערים, לאחר 4 שנים, של מסך 19 האינץ' היקר שלי, החלטתי לפתור את כאב הראש הזה ולהשתדרג השימוש של המסך החדש יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ועבודות משרדיות, מעט משחקים אני חשבתי על המסך הזה Samsung P2770HD http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5383 ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולזרוק את הטלוויזיה הישנה שיושבת אצלי בחדר אם למישהו יש תובנות או הערות או הצעות שיכולות להעיר את עיניי אני אשמח לקבל אותן אם זה משנה, כרטיס המסך שלי radeaonHD4850 תודה לכולם ואחלה שבת
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ביומיים הקרובים אני קונה Xbox 360 Elite אז אני רוצה לדעת האם לקנות מסך מחשב או טלוויזיה בעצם גודל מסך כ26 ותקציב עד 600 יורו ושיהיה FULL HD תודה! פרנסיסקה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מסך ישן SAMSUNG SYNCMASTER B2230 ואני לא ממש מרוצה ממנואני רוצה לקנות מסך מחשב 24 אינץ'תקציב : 1200 ש"חכרטיס מסך : Radeon R9 280Xשימושים : גיימינג קל ( LOL בעיקר וכמעט היחיד , אולי אולי בעתיד CSGO אבל לא לקחת החלטה לפי CSGO ) , יוטיוב וממש מעט סרטים.מתלבט בין AOC - http://ksp.co.il/?uin=30078 DELL - http://ksp.co.il/?uin=22773AOC פאנל פחות איכותי אבל 144HZ עם FREESYNF ו1MSDELL פאנל IPS איכותי אך ללא 144HZ/1MS/FREESYNCמה עדיך ? או שיש אופציות אחרות טובות יותר
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נעים מאוד, אני קצת חדש פה ואני מתלבט איזה מסך לקנות. הכרטיס מסך שלי הוא geforce 7600gt ויש לו יציאת DVI ואני לא חושב להחחליף אותו בחצי שנה הקרובה. אני מחפש מסך למשחקים לא הכי כבדים(אי לא גיימר מושבע...) ובעיקר לסרטים. התעניינתי בt220 של samsung והבנתי שהוא יתאים יותר מה- 220p(רזולוציה גבוהה מדי שאין לי צורך בה ולא יכולה להועיל לי עם כרטיס המסך הנוכחי) אבל אני עדיין מתלבט בין שניהם. בקיצור אשמח לשמוע על מסכים רלבנטיים באיזור המחיר של ה-T220... תודה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש לגיימים, אינטרנט סרטים וכו'. התקציב שלי 7000 שח קבלתי מפרט טוב כאשר לא התפשרתי על המעבד (QUAD 6600) . כרטיס מסך הוא Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail . או :GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL הסכום שנשאר לי למסך הוא כ-1300 1400 שח. קבלתי המלצה להתייעץ אתכם בנוגע למסכים. הייתי רוצה המלצה טובה למסך שיאפשר לי גרפיקה טובה ומשחקים ברמה טובה. מסך רחב 19 אינץ' או יותר. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה GIGA זיכרון מעבד 64BOT 3000 NFORCE4 הכל סבבה ויפה אבל יש לי GEFORCE4 TI4200 ואני לא משדרג מהסיבה שאני לא משחק בכלל במחשב... אני עכשיו עם מסך CRT 17 אינץ של LG בן 4-5 ואני רוצה לעבור למסך LCD גדול ויפה.. מה שחשוב לי במסך זה: שיהיה לפחות 19 אינץ אם לא יותר אני לא משחק כמעט במשחקים אז תתחשבו בזה אבל משחקים פה ושם אני כן מריץ... לא כבדים כמו FIFA ומשחקי רשת... תקציב עד 1500 שקל רואה סרטים במחשב והאיכות של הסרטים לא הכי חשובה לי אבל שיראו טוב DVD מספיק לי [\li] בסופו של דבר אני רוצה מסך שיראו בו יפה ושאני יהנה ממנו ראיתי פה מספר אנשים שממליצים על 22" של CMV אבל הבנתי שהוא TN או NT לא בדיוק הבנתי מה זה אומר 22 אינץ זה מסך גדול ונ…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך למשחקים, בין "20 ל "22, וכרגע ננעלתי על 206BW של סמסונג. אופיס דיפו עושים עכשיו מבצע של בלי מע"מ, ועכשיו אני יכול לבחור בין הסמסונג ל Dell 207WFP, או לבחור איזשהו LG. מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בחירת מסך 22 או 24 ראיתי שהנושא דיי נטחן פה בפורום אבל בגלל הכרטיס מסך שיש לי אולי יש מקום לדיון.... יש לי את הכרטיס מסך הבא XFX GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready ראיתי שהSUMSUNG סדרת הT מעולים אבל לא יודע אם כדאי לי 22 או ללכת על 24 השימוש הוא משחקים ועבודות תכנות המרחק מהמסך הוא 50- 60 סמ.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז כמו שמצויין בכותרת אני צריך את עזרתכם לבחור מסך המיועד בעיקר למשחקים ולצפייה בטלוויזיה (אני רוכש גם כרטיס טלוויזיה)... אין צורך ביותר מ-22 אינץ'. על מה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם עובד כתכנת CNC וכל היום מול המחשב נימאס מהמסך הקיים של אסוס אם חיבור אנלוגי מחפש לשדרג את המסך מפרט המחשב דיי גבוה או שהוא היה גבוה כרטיס מסך הוא 256mb qudro fx 1500 משום מה תמיד חסר לי מקום במסך לתפריטים כרגע המסך הוא 22 רחב יש משהו מומלץ ואם צריך להחליף כרטיס ומסך אז על מה ללכת עדיפות אחד משינהם ולא שניהם ביחד המשך יום נעים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, חברים. עברתי על המון ט'רדים שלכם בנושא, אך מסתבר שלכל אחד יש העדפות קצת שונות אני רגיל למסך שיש לי כרגע 2408WFP DELL שאיכות התמונה בו מצויינת ולא מעוניין "לרדת ברמה". אציין שאיכות התמונה במסך מצויינת, ההפרדה בין צבעים גבוהה והצבעים ריאלסטיים. אני עובד עם המחשב לצרכים שאינם צילום/גרפיקה לרוב, אם כי מדובר בתחביב שאני משקיע בו לא מעט שעות ולכן חשובה לי בכל זאת איכות התמונה. לאחרונה ראיתי מס' מסכי LG LED שמאוד איכזבו באיכות התמונה (מאוד!). לצערי האם טכנולוגיית LED בשלה ומספקת כיום מסכים איכותיים? איזה מסך הייתם ממליצים? אני מחפש מסך 24", כי אני מעוניין לעבוד עם שני המסכים במקביל, אם כי אני שוקל גם לרכוש מסך 27" אם תגידו שיש מסך משתלם יותר ביחס מחיר/גודל שעדיין שומר…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למסך כזה עד מחיר 1.5K כמו כן אשמח לקבל חוות דעתכם על המסך הבא: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=852140&rmf=1 המסך מיועד למפרט המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/d32rckvm תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שתי מסכים של דל מה עדיף U2412M או P2319H היה לי עד היום U2312H ונהניתי ממנו. שמתי לב שהבהירות בu2412 היא 300 כמו בu2312 ואילו בp2319 היא רק 250. האם זה משמעותי? והאם מסך u2412 הוא מידי ישן מבחינת חומרים או שממשיכים לייצר אותו כל הזמן? ועוד דבר: אם התרגלתי לרזולוציה של 16:9 יש בעיה עם המסך u2412 שהוא רזולוציה 16:10? יש לציין שאני יושב שעות רבות מול המחשב לשימוש של טקסטים ותמונות בעיקר. ואם יש לכם להציע מסך אחר של דל מהסדרות האלו, ובמסגרת תקציב של עד 850 ש"ח, אודה לכם תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות למסך מחשב בגודל של 24 +- , לא כלכך יודע מה חשוב שיהיה במסך אבל אשמח לעצות.השימושים העיקריים הם עבור: עבודה מרובה על המחשב ( שעות פעילות רבות ) - חשוב שהעיניים לא יתעייפו. צפייה בסרטים וסדרות. משחקי מחשב מידי פעם. בעקרון מעדיף לקנות מסך בארץ כדי לא להסתבך עם אחריות וזמינות מהירה. תקציב : מעדיף לא להוציא יותר מ1500, אבל יכול להתגמש במקרה ויש משהו טוב במיוחד. אשמח להמלצות על דגמים ספציפים ואיפה כדאי לקנות אותם. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות בהקדם האפשרי(מחר או במוצ"ש) מסך מחשב lcd 22 אינצ'... לכן אני ישמח לכמה שיותר חוות דעת והיענות ככל האפשר בהקדם האפשרי! מנסיון העבר שלי יש לי חוסר מזל במסכים כי נפלתי בפעם האחרונה שקניתי מסך lcd למחשב לכן אני מבקש את העצה שלכם.. חשוב לי שהעצה תיהיה מבוססת ועם ידע ועוד יותר עדיף עם ניסיון.... (אני מתכוון שלא כל מי שקרא את הרשימת המלצות ימליץ לי על אחד מהמסכים ברשימה אלא אני ירצה לשמוע דווקא חוות דעת מדוע לקחת את המסך האחד ולא את האחר וכו'...) התקציב שעומד לרשותי הוא 1200 ש"ח מטרות מהמסך: 1) משחקים 2)שירים 3)אינטרנט *** אולי בעתיד אני גם יחבר אותו לyes אבל לא בטוח 4)כולל dvi ומכיוון שאני לא חכם גדול במסכים אז בעיקרון אני יבקש מסך שעונה…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-