מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
בלילה כשאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק, ואני צריך לכבות את המסך מהכפתור כיבוי שלו כדי שלא יפריע לי לישון. רציתי לדעת אם זה מזיק לכרטיס מסך. אם משנה, יש לי מסך NU L922A 19". וגם, רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהמסך לא יתכבה אלא יכנס כזה למצב המתנה, רק המסך לא המחשב, אבל אני לא רוצה לשנות את הגדרות צריכת החשמל שלי שקובעות שרק לאחר 3 שעות שללא תזוזה במחשב המסך יעבור למצב הזה... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראשון:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2380 עולה 1716 שקל השני:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2378 עולה 1768 שקל הם נראים כמעט אותו הדבר, אפשר לדעת מה ההבדלים ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, עיינתי בקטלוג של באג ופתאום ראיתי את המסכים החדשים של HP Pavilion וראיתי את הדגם הנ"ל רציתי לשמוע פידבקים ממכם, פשוט אני לא מוצאת באינטרנט שום מידע על המסך הנ"ל איזה פאנל וכד' רשום בקטלוג פרטים הרגילים אבל הפאנל ופרטים נוספים לא רשום ובאתר של HP לא מצאתי כלום. אז מה דעתם הכנה על המסך? שווה קנייה? עולה 1692 בבאג... תמוהה בעיניי המחיר כי באג ידועה כמפציצה במחירים, לא לטובה תודה על כל עזרה נוספת, דפנה.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
עובד מ IQPC המליץ לי עליו... מה אתם חושבים עליו? תודה
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר למשחקים וסרטים ככה שאני צריך מסך שלא ימרח לי את התמונה השוק מוצף במלא מסכים ואין לי מושג מה לקנות ואני צריך אותו דחוף ככה שאני ממש צריך שתתנו לי עצה למסך טוב ועוד משהו אני ממש לא אוהב מסך רחב אז זאת לא אופציה... תודה
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
ראיתי את המסך 22" הזה Xerox XM7 22WF אצל חבר ובדקתי עליו קצת וראיתי שעל הנייר יש לו נתונים יפים מאוד ביחס למחיר (1799) http://www.general.org.il/default.asp?id=359&CatId=88 חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי איזה פאנל יש לו... מישהו יודע במקרה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי בחדר טלויזה ישנה (שפורפרת) של 21 אינ' ואני מעונין להחליף אותה. הבעיה היא שאני לא יודע למה. מצד אחד אני מעונין בטלויזיה של 32-29 שתומכת ב-hd כי זה בעצם העתיד וכל המדיות מתקדמות לקראת זה , עוד לא רחוק היום שהשידורים בישראל יהיו כאלה וכל הסרטים בבלוק בסטר יהיו או בלו ראי או hd וכמובן זה שאני רוצה ps3 ומצד שני אני צלם חובב שמתעסק הרבה בפוטושוט והמסך בלפטופ לא מספק אותי אז חשבתי יותר בכיון של מסך 24 איכותי הבעיה שאין תמיכה ב-hd. יש אולי איזה מסך שמשלב או שיש פתרון נוסף לבעיה שלי. (החיבור יעשה ע"י הלפטופ או הhtpc העתידי שלי)
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי... קראתי בשקיקה את המדריך אודות מסכי LCD שבאתר. בהחלט שופך אור על כל הנושא, אגב במרבית החנויות שביקרתי לא מכירים בכלל את המושג "סוג פאנל" שמודגש כ"כ במאמר... רק מה... מרוב פרמטרים ומעצם העובדה שמצויין כי פעמים רבות נתוני היצרן אינם אמיני קשה לי עוד יותר לבחור... אז אשמח לקבל המלצות למסכים טובים עפ"י הדרישות הבאות: ''17, מיועד לגלישה ברשת, תכונות אופיס וצפייה (רבה) בסרטים. מהמדריך הבנתי שמסכי ''19 טובים יותר (מאפשרים פאנלים מתקדמים יותר מ- TN) אז מסך ''19 גם הולך. הנתון החשוב ביותר, תקציב: עד 1200ש"ח (+/-). תודה מראש, דורי
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בעוד שבועיים ואני צריך גם מסך. אני רוצה לקנות מסך 19 לא רחב בתקציב של עד 1840 שקל, אין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל. כמובן שאפשר פחות, רצוי 1600 עד 1750 שקל. המסך ממש לא מיועד למשחקים ואני ממש לא הולך לשחק משחקים במחשב החדש ככה שתיקחו את זה בחשבון. הכי חשוב שלמסך יהיה איכות טקסט מצויינת, ושתהיה לו איכות תמונה חדה וברורה. אין שום צורך בPivot, וגם לא צריך usb במסך וכל מיני שטויות כאלה. חשוב שיהיה איכות טובה של סרטים על המסך כי הולך להיות במחשב מדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. חובה שיהיה למסך יחס ניגודיות אמיתי של לפחות 1:1000, ואפילו רצוי יחס ניגודיות יותר גבוה. חובה שיהיה למסך פאנל VA.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לקחת את המסך במחיר הנל .. מה אתם אומרים עליו ? המחיר מאוד מפתה ...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד איזה גודל של כבר האיכות לא נפגעת? האם כבל של 5 מטר יציג בדיוק אותה איכות כמו כבל של 2 מטר??
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
חשבתי על המסך הבא: LG L1953TR מה אתם אומרים עליו?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך 931BF של סמסונג?והאם כדאי להוסיף כ200 ש"ח בשביל LG L1900R? מה מהם עדיף (בהתחשב בהפרש במחיר)... ומישהו יודע אולי אם המסכים הנ"ל מגיעים עם כבל DVI?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אתמול רכשתי את המסך, המשלוח היה מהיר מאוד והמסך הגיע היום. לצערי כבר במהלך ההפעלה של ה XP הבחנתי בנקודות חשודות ... הורדתי DPB ומצאתי 4 נקודות שחורות (2 נקודות במסך הכחול ו 2 במסך האדום. זה אומר שאלו פיקסלים שרופים או שאלו פיקסלים תקועים ?). בכל מקרה, במסגרת האחריות נאמר לי (עוד לפני הקניה) שמעל 3 פיקסלים מחליפים. מעבדת השירות דרך אגב מחליפה בתנאים מקלים יותר (לפחות זה מה שענו לי במייל ...). אני מניח שאני הולך לבדוק את ה"אחריות בבית הלקוח" שלהם. בקיצור - מבאס ! הסיבה שאני מעלה את ההודעה הזאת היא כיוון שמרבים להמליץ על המסך הזה, אבל צריך לקחת בחשבון שלמרות שהוא האיכותי ביותר במחיר הזה (פאנל VA ב 1400 ש"ח) הרי שאני מניח שלהתקע עם 3 פיקסלים שרופים לא שווה את החיסכון של 600 ש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר בדיקה וחיפוש בפורום ה'מלומדים' הזה, נראה לי שבתקציב שלי ולצרכים שלי, מסך זה יתאים לי, אלא שמחלק מן התגובות אני למד שהמסך כפי שהוא מגיע מהקופסה אינו מוגדר טוב וצריך כיוונים וכייול. העניין הוא שאני חושש מזה שלא אסתדר עם הגדרותיו ואינני מקצועי! האם יש לי ממה לחשוש או שזה חשש מוגזם? יש דרך להתגבר על זה? לחילופין אשמח לשמוע על המלצות אחרות סביב סכום זה, שימושי העיקריים הם: סרטים וטקסט, ואני רוצה מסך שיתן לי בשני שימושים אלו את החדות והצבעים הטובים ביותר [הDELL 2007 גם יקר יותר בכ500 ש"ח וגם מלחיץ בגלל מדיניות הפיקסלים] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
עברתי קצת על ההודעות ולפי מה שראיתי המסך (19) המומלץ ביותר לעבודה ממושכת עם טקסט ומשחקים הוא: Viewsonic VP930 בסביבות ה- 1850 ש"ח יש לי תקציב של כ- 2300 ש"ח יש מסך יותר טוב ממנו בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 19" לא רחב ורציתי המלצות! אני לא ממש מבין בכל עניין הפאנלים וכאלה, אז רציתי מכם עזרה.. השימוש של המסך הוא הרבה וידאו וסרטים, פה ושם משחקים.. והרבה אינטרנט... חשוב לי שהוא יהיה 19 אינצ', אבל אם יש מסך 17 שבאמת איכותי ושווה את המחיר אז זה גם סבבה... תודה מראש על העזרה :]
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המסך הכי טוב עד 1700 בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וגם שיכלול כבל DVI וזהו... תודה ..
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם המסך הזה יכול להיות טלוויזיה ?http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255 זאת אומרת לחבר אליו ממיר יס כמו לכל טלוויזיה רגילה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אופציות- 1) lg L194WT 19'' LCD 5ms DVI http://www.lge.com/products/model/detail/l194wt.jhtml 2) samsung 940NW 19'' LCD 5ms http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573746 עכשיו תראו, שניהם חברות ידועות- שניהם עם בערך אותם נתונים - לlg יש חיבור dvi ולsamsung אין שזה גם משהו שצריך להתחשב בו- כי עם dvi אני יכול לראות באיכות גבוהה יותר אם יש לי בכ.מסך את האפשרות.. בכל מקרה אני מחפש מסך 19" רחב בתקציב עד 1400 בערך -אני יודע שבתקציב הזה אין משהו איכותי בגלל זה אני מסתפק עם פאנל tn ואין לי בעיה עם זה ,בבקשה אל תמליצו לי על דל כי הוא יקר מדי, אם אתם מכירים אופציה אחרת של מסך אז בקשה תגידו ואני אשקול ברצינות.. מבין שני אלה מה נראה לכם יותר טוב ועדיף?!
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם.... כרגע אני אם מסך crt mag786pf אני מחפש מסך עד 1000ש''ח עדיף 19....אם יש כמובן... המסך לצורך כללי...משחקים אינטרנט וכו....
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
ראיתי מסך 19" של dell דגם E197fp אצל חבר שלי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479038 קודם כל הסתכלתי עליו כי הוא יפה מבחינה אסתטית , הרצתי קצת משחקים , סרטים , אינטרנט... וראו בו ממש סבבה... לא משהו מטורף אבל לא ראיתי לא מריחות לא בעיה בצבעים... השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה. ויש אותו עכשיו במבצע במגה ב1199 ומקבלים 100 שקל חזרה בתווי קניה למגה = 1099... מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המסך? יש למישהו המצלמה למסך אחר בסביבות ה1000-1200 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אבקש המלצה למסך לגיימר אשמח להמלצות למסך האולטמטבי...... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-