מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי מסך DELL 2007WFP, כפי שכתבתי בנושא קודם, הוא מהבהב לי מאד בחיבור VGA ואני הולך להחזיר אותו בקרוב. נראה שאני אקנה את ה- 226BW והייתי שמח לדעת האם מישהו חיבר אותו ל-VGA ואם כן האם ישנו הבהוב כלשהו במסך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי.. הציעו לי את המסך הזה ואין לי בעיה כספית עבורו. אני שוקל להעדיף אותו על פני מסך DELL 2407W כיוון שלדל יציאות הקומפוננט באיכות ירודה. הבעיה היחידה שלי היא שוב שאני חושש שהגודל יגרום לי אי נוחות בעבודה איתו. המרחק המקסימלי ביני לבין המסך הוא בערך חצי מטר. אבל גם בלי קשר מה דעתכם על המסך 26LD9000TA של היטאצ'י, הוא יותר טוב מהדל ? והאם הוא מתאים לחיבור למחשב? קישורים למסך: http://www.easternhifi.co.nz/assets/resized/img/sm/264/8/SchaubLorenzVMD3700P_S_L-0-700-0-450.jpg http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573724
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת על המסך הזה ממישהו פו בפורום ,שיש לו את המסך הזה או שהוא ראה אותו בפעולה. אם מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר אני אשמח. אני מחפש מסך 19 אינץ רחב בתקציב של עד 1700 שקל שיהיה טוב למשחקים,סרטים וכול השימושים הרגילים. אבל יש עוד כמה דברים ממש חשובים בשבילי: בלי מריחות חדות ועומק צבע( מומלץ 8ביט) פאנל איכותי (אני יודע שהרוב במחיר הזה הם TN) אבל בכול זאת אני מחפש TN הכי איכותי שאפשר. זויות נורמליות. ומסך רחב. בגדול אם יש מסך כמו המסך CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI,רק 19 אינץ ,אני בטוח יקח כזה. הבעיה שה19 אינץ של CMV הוא מסך בינוני.
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שלישי הזה שהיה קיבלתי את הNEC 20WGX2. לאחר יומיים של בדיקה וכו' החלטתי לעשות עליו ביקרות. אז נתחיל: הגיע אלי חבילה ענקית דרך הדואר. ככה היא נראית : [תנחשו של מה? O:] http://img410.imageshack.us/img410/1567/packagekp4.jpg לאחר פתיחה של הקופסא וחיטוט בה, הגעתי לחלק שבו מוסתר ה20WGX2, אך מצופה בכלכר אז אי אפשר לראותו. תמונה: http://img467.imageshack.us/img467/209/package2av9.jpg אני חייב לציין שהאריזה של נק מעולה. שמו הגנות כראוי, הכל אסטטי ונקי ורואים שממש קשה \כמעט בלתי אפשרי לפגוע במסך כאשר הוא בתוך הקופסא ארוז אלא אם כן לוקחים פטיש ענק ודופקים בקופסא לאחר שפתחתי את הקופסא, מצאתי את הדברים הבאים: כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, חוברת הסברה וCD. [כמ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש במגה את המסך הזה במבצע: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3585 הוא עולה במבצע 1699 , הכי זול שיש בzap ז-2096! מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? התנסה? בעיקרון השימושים הם אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה , לא סרטים ולא משחקים. חשבתי לקנות את הcmv אבל נראה לי שבעוד 300 שקל עדיך לקנות dell. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה בערך 32 -37 בסכום של עד 5000 לסלון הסלון שלי לא כזה גדול בערך 3 מטר פלוס מינוס ורציתי לדעת על איזה טלוויזיה ללכת אני מטלבט בין סוני לסמסונג ופיליפס הצעות ותודה.........
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המחשב יהיה מיועד למעט משחקים, והרבה וידאו.. חריגה מקסימום 200 שקל, אם יש 19' איכותי אז עדיף, אבל אפשר להתפשר על 17... מסך לא רחב.. אמממ מה עוד.. פאנל TN זה -כזה- הבדל באיכות? בכל אופן, עדיף פאנל שהוא לא TN, אבל אם יש מסך טוב עם פאנל TN, גם סבבה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום למומחה, איזה מסך מנצח את המסכים של אפל? השימוש יהיה לגרפיקה ולאנימציה (לא משחקים!!! אולי קצת סרטים). האם זה טמטום מוחלט בימינו לחפש CRT איכותי? תודה פיני
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איך הוא במשחקים ואיך בכלל?... עדיף על סמסונג 931BF?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם צריכה את עזרתכם, התקציב שלי הוא ככה 1500-1700 אוקיי לא אני קונה את המסך אבא שלי קונה מתנה ככה שמבחינת כסף אין לי שליטה. רציתי לקנות את DELL LCD 20´ 2007WFP אבל לדאבוני זה פשוט יקר מידיי לכן התחלתי לחפש והתחלתי להתלבט האם לקנות LG או לקנות DELL זול יותר ואז עיניי נפלו על הדגם הנ"ל רציתי לדעת אם אתם מכירים את הדגם מה אתם חושבים עליו עזבו את עיניין הפאנל שהוא לפי המחיר TN, לצערי אין לי כסף להשקיע על פאנל מסוג ISP לכן אלך רק על TN. מה אתם ממליצים מסך 20 אינצ' ולא פחות.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני רואה המון תכנים באיכות HD של 720P ונמאס לי כבר מהמסך הקטן (אך האיכותי) שלי בגודל "17 , רציתי לשאול היות ומסכים ברזולוציה הזו לא כל כך נפוצים האם יש לכם המלצות\ביקורות למסכים איכותים אך לא יקרים מידי (גדלים 27" ~) שכדאי לי לשים עיין עליהם ברזוליצה של 720P קרי 1280x720 ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מכוון את המסך בהירות ויש ניגודיות ... עכשיו שניהם עושים את אותה פעולה לפי מה שראיתי מבהירים את המסך ומכהים אותו מה ההבדל בכלל ביניהם ?!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הברייטנס שלכם והקונטרסט? איזה רזולוציה אתם? ברזולוציה גדולה וואלה ו YNET נורא פיצים מה עושים? אם אפשר עוד פרטים המלצות על שיראו במסך בצוהר אופטימלית לגביו אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שרשמתי קניתי SAMSUNG 931BF אך כשקיבלתי אותו גיליתי שיש לו סטנד שלא זז למעלה ולמטה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות אחד איפשהוא כי מאיפה שקניתי אותו אין כזה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחפש מסך לחבר איכותי וטוב עד 2000ש"ח מקסימום תודה לכול מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך בנרות... אבל ה DELL יקר לי נורא... ולכן אני מחפש מסך אחר שיהיה איכותי אולי לא כמו הDELL אבל איכותי ושיהיה מינימום 20 אינץ תודה רבה לעוזרים ד"א התקציב עד 1700 אבל יחסית גמיש מה שחשוב שיהיה הרבה יותר זול מהדך למה להוציא כמעט 2500 שקל על מסך זה יותר מידי בשבילי....
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל - רציתי להודות לחבר'ה פה בפורום על שנתנו את הנתונים שביקשתי וענו לי על כל השאלות הנודניקיות ששאלתי, (תודה ספציפית לארז ורבר על שיש את המקום הזה ועל התשובות המקצועיות) ואשתי מודה לכם על כך שלמרות שהיה לנו תקציב ל 1600 שקל , איכשהו יצא שהוצאנו 150% יותר בכל אופן סיכום קנייה: דרך ZAP הגעתי אל PC CENTER בראשון. המחיר - 2360 ש"ח. החנות בסדר. לאחר הרכישה נתנו לבדוק פיקסלים שרופים (טפו טפו טפו אפס) ולפני שפתחנו את המסך הודיעו שבמשך השבוע הראשון על פיקסל בודד מחליפים. לשמחתי לא הייתי צריך לממש את זה, אני לא יודע עד כמה הם היו עומדים בזה. המוכר שם היה בסדרף למרות שבעל הבית שם צעק עלי שהם לא עושים בדיקות פיקסלים בהתחלה. יכולים לשפר טיפה את השירות שלהם, לא יזיק. ה…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-4335 לא מעצבן שבארץ הוא עולה 4300 ש"ח? מישהו ניסה להביא אחד מחול? EBAY?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שני המועמדים הגיעו לקו הסיום, ונשארה התלבטות אחרונה. הלנובו עם זמן תגובה איטי ( למרות שהוא כנראה ה"אמיתי" ולא אפור-אפור ) , יש למישהו נסיון איתו? על הזירוקס יש יותר מידי ביקורות רעות ( כולל אחת טריה בפורום ) על פיקסלים מתים, ולכן תחושת הבטן אומרת לא לקנות.. עצות יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסך מחשב דק ''SAMSUNG DVI/RGB 2ms 1:2000 LCD 19 1200 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
טוב אני חייב להגיד לכם מסך מדהים.. דבר ראשון בהתחלה חשבתי לקנות CHIMEI בגלל הביקורות הטובות עליו באתר....זה שטויות הייתי בחנות של KSP ראיתי אותו מול איזה LG 19" לא זוכר איזה דגם אבל לא משהו הכי מפציץ בקיצר במסך של CHIMEI ראו זוועתי..צבע דהוי לא חד בכלל פשוט גרוע.. טוב אז המשכתי לחפש אמרתי אם אני קונה זה רק רחב ורציתי משהו איכותי אז עזבתי את כל הTNים וראיתי שהמסך הזה פשוט הכי איכותי שיש בכל האתר חומרה גדול הוא במקומות הראשונים עם איכויות עצמות וגם יש לו USB וחיבור טלוויזיה שזה ממש אחלה והבנתי שזה המסך שאני רוצה חיפשתי באינטרנט מחירים ובסוף קניתי בחנות PCCENTER חנות נחמדה בראשון קניתי שם סידרתי תחדר חיברתי תמסך והוא ממש מדהים דבר ראשון אנשים אם אתם מתלבטים בין רחב לרגיל...ר…
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קניתי עם המשחב החדש את המסך שלי , והוא פשוט מסך מחורבן. קיבלתי הרבה המלצות עליו. המסך אינו שטוח על שטוח. (כמו LG) הוא אינו מתאים בדיוק לפריים, והתצוגה מאוד קשה ליכוונון. צבעים חלשים. אני צריך לקנות כבל חדש?? תודה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-