עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by supernet,

שלום לכולם יש ברשותי מקרן PJD6421 VIEWSONIC ראיתי באתר שלהם משקפים שאמורים להיות תואמים PGD-250 http://www.viewsonic.com/products/projectors/pgd250.htm המשקפים האלו זולים יותר מחצי מהמשקפים של NVIDIA ובלי משדר יש לי3שאלות א . האם הם המקרן יעבוד עם המשקפים? בPDF הוא מופיע תומך ב . האם כדאי לי לקנות את המשקפים של NVIDIA או של VIEWSONIC ( אין לי בעיה תקציבית העיקר שיעבוד) ? ג . במקרן מוצהר שהוא תומך ב 3D ויש לו רק כניסות VGA איך ? חשבתי שזה HDMI או DVI יש לי מערכת 875K INTEL COOLR MASTER V8 260GTX NVIDIA 3T HDD

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by omerico22,

שלום לכולם , ביום שני אני מקבל את המחשב שהזמנתי מRSM . המסך מיועד אך ורק לגיימינג . עכשיו המפרט שלי הוא : INTEL CORE I5 760 P55M-UD4 4GB RAM 460GTX SLI שמעתי רק דברים טובים על ה2333T של סמסונג והוא גם ממש זול ! 890 שקל . עכשיו האם כדאי לקנות אותו או ללכת על משהו יותר יקר ??

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  3. תודה מראש! נ.ב יש לי בעייה גם עם התוכנה שקיבלתי עם המסך MAGICTUNE למישהו יש פתרון אחר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by omri1958648,

אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות הגודל 23-24 אינץ עכשיו יש כל כך הרבה מסכים ואני לא יודע איזה כדאי לקנות המסך היחיד שיש לי לגביו איזה שהיא העדפה זה המסך הזה : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=V236HLBD או למסך הזה : http://ksp.co.il/?select=.1024..230.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27460&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו מישהו יכול לעזור לי בבחירת מסכים עד מחיר של 750 ש"ח מהחניות אייבורי /PLONTER ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. היי, יש לי שובר על סה"כ 1150 לניצול בשקם אלקטריק https://www.shekem-electric.co.il/mhwbim-vcivd-hiqpi/civd-hqpi/mski-mhwb.html?limit=36 אני רוצה להוסיף מסך שני לשולחן עבודה שלי, כרגע יש לי מסך 1080 של סמסונג 27 אינץ' עם רענון על 60 הרץ, אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אם אפשר, ולהשתמש בו כמסך הראשי שלי, וב27 אינץ' של סמסונג כמסך משניה להודעות, גלישה באינפורמציה בזמן משחק מחשב וכו' אני יכול לעלות קצת מעבר לתקציב אך אשמח לא לבזבז מהכסף האישי, תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Agent_47,

ברצוני לקנות מסך מחשב דק עד 19 אינטש ולהתייעץ עם כמה אנשים שמבינים מאיזו חברה כדאי לקנות במחיר טוב המסך מחשב לא למשחקים אלה רק לעבודות ודברים פשוטים.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  7. Started by yairlub,

שלום חברה חיפשתי בפורומים שונים ולא הצלחתי להבין משהו שחשוב לי לפני קניה, אז אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד השאלה שלי היא האם למסך asus vs248h באמת יש זמן תגובה של 2ms יש כל מיני הסברים בפורומים שונים, שכבר לא הבנתי מה רוצים ממני זה מסך לא זול והעניין של הזמן תגובה הוא הכי חשוב לי בשביל משחקים במחשב תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by AVIVGREEN,

אני מתכנן לקנות מסך בזמן הקרוב בעלות של בערך 1000 שח, למסך בנוסף למחשב מחובר גם ממיר של יס ככה שצריך שיהיה גם חיבור hdmi, א 70% מהזמן על המסך זה סתם גלישה באינטרנט ושאר זה צפייה בסדרות ובתדירות מאוד נמוכה גם משחקים. חשבתי על המסך הבא, מה אתם אומרים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16730 תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by thebenjamin,

איזה מסך לקנות? אני רוצה מסך 22" שיהיה למשחקים סרטים וכו' אבל שתהיה לי גם האפשרות לחבר PS2 למסך/מחשב ולשחק בו על אותו מסך של המחשב... לכן האם כדי לקנות את CHIMEI 222H עם החיבורים המתאימים ב1500 +/- או לקנות Samsung 2243BW ב1130 ולהוסיף אחרי זה כרטיס טלוויזיה למחשב עם החיבורים..? סה"כ זה יצא בערך אותה עלות אבל הבנתי שכרטיסי טלוויזיה יעודיים ימירו את האותות בצורה יותר טובה

10. Started by kfir18,

שלום חבר'ה יש לי מסך LCD 17 אינץ' ואני לא יודע איך באמת כדי לנקות אותו.. שמעתי משו עם מטלית יבשה או מטלית רטובה או מטלית עם אלכוהול.. מה הכי טוב בבקשה המלצות ממי שמבין.. אחרי הכול אני לא רוצה ללכלך אותו עוד יותר או להרוס אותו.. תודה מראש!!

11. התקציב שלי הוא 1000-1400 ש"ח אני רוצה שהוא ישמש לי לגיימינג שיהיה לו ניגודיות גבוה שיראו טוב במשחקים :] תייעצו לי איזה מסכים כדי לי בבקשה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by Driverr,

קניתי את המסך לפני שבועיים והוא באמת מדהים, עכשיו שיחקתי עם ה-Perfect suite קצת בהתחלה ועכשיו החלטתי ששווה לראות את איך משחקים עם ההגדרות ב-Perfect suite. עכשיו שאני ניכנס לתוכנה אני לא יכול לבחור בשום אפשרות פרט ל-OPTION..עשיתי כנראה משהו שנעל את זה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by kudu,

אני מתלבט בין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=18371 מסך: Viewsonic LCD 27.5 VX2835wm לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=19032 מסך : Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black התקציב הוא לא בעייתי. אם אנשים בעל ניסיון עם המסכים האלו יכולים ליעץ לי אני מאד אודה לכם. אני בעיקר משחק משחקים (יש לי 8800GT-> מוכן לעבור לSLI במקרה הצורך) ורואה סדרות מתוך עצלנות על המחשב כי יש לי 37 של טושיבה בסלון. הוא גם משמש כמחשב העיקרי של הבית כלומר אינטרנט ועבודה. אשמח לכל דעה אך בבקשה דעות מנומקות תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שימוש בעיקר טקטס (תכנות) וסרטים שניהם בסביבות 1500 ש"ח שמתי לב של 416V יש תמיכה ב DHCP תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by yalkobi,

אני רוצה לרכוש מסך מחשב מה ההבדל בין המסך Dell P2314H למסך Dell P2414H אן אני מבין זה אותם מסכים רק הבדל בגודל? רוכש באילת שווה להוסיף 85 שקל בשביל 0.8 אינץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oceans68,

אני עובד בפוטושופ ו3D MAX - לכן חשובה לי איכות התמונה ושהתמונה בKCD לא תהיה בהירה מאוד, וגוונים כמה שיותר קרובים להדפסה. אני לא גיימר בכלל. המליצו לי על 3 מסכים: 1. SUMSUNG 931C - עם ניגודיות 1:2000 2. LG 1960 - החדש עם ניגודיות 1:3000 3. SONY 95X - בגלל שיש לו פנל איכותי עם 8BIT וניגודיות של 1:1500 אני מתכנן לרכוש שני מסכים שיעבדו עם כרטיס שתומך בשני מסכים. לכם גם הפרש של 500ש"ח קריטי לגבי. מה מומלץ לעבודת גרפיקה בLCD? מה כדאי לבדוק בשביל לקנות מסך טוב לגרפיקה מעבר ללכת לחנות ולראות במו עיניי? (נתונים) תודה!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  17. שלום לכולם לצורך בניית מערך של 4 מסכים שניים מעל שניים באמצעות זרוע אני צריך לבחור מסך צימצמתי את הבחירה למסכים הבאים כולם 24 באותו סדר גודל של מחיר SAMSUNG 2494LW PHILIPS 241E1SB BENQ G2410HD ASUS VW246H מי מהם מומלץ יותר תודה חזי

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by +Eliran+,

על מה אתם הכי ממליצים בתור מסך ייעודי לגלישה ועבודה על המחשב וגם למשחקים?( 65% גלישה וכו'- 35% משחקים ) בין 3 המסכים: LG L1970HR SAMSUNG 941BW SAMSUNG 931BF אני אשמח לשמוע עוד הצעות כמובן. ואם אפשר אז אני גם אשמח לשמוע על כרטיס מסך מומלץ. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  19. מחפשת מסך לצפיה בסרטים ובמסמכי וורד , לא למשחקים, ההתלבטות היא בין מסך 19 ל-22 , מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה למסך שלדעתכם מתאים .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום, אני מתלבט בין רכישה של שני סוגי מסכים ורוצה לדעת את ההבדלים בינהם המסך מיועד למשחקים,אינטרנט,שימושים רגילים אך גם לקצת עריכת תמונות וגרפיקה ההתלבטות היא בין הסמסונג T200 ל-T220P ורציתי לדעת את ההבדלים המשמעותיים בינהם? כמו כן גם לצפיית סרטים,מהו המסך הטוב ביותר כי פשוט בחנות אין להם במלאי את הP ורק את ה220 הרגיל ורציתי לדעת האם ההבדלים משמעותיים בינהם ואם כן מהם? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by יונתן4,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים בינוני, בלי גרפיקה, סרטים או עבודה. ומתלבט בין "VP930 Viewsonic 19 ל 931B של סמסונג הבנתי שהם באותו מחיר בערך אבל הדיעות עליהם חלוקות. והאם יש הבדלים בשינויים הקטנים? VP930B יותר טוב או שזה אותו דבר? או אם אין 931B אז SAMSUNG 19" LCD 931C 2MS 1:2000 DVI New Gaming Design זה אותו דבר? איפה אני יכול לקרוא על מה הB, והC באמת משנים, מוסיפים או גורעים? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Cor…

22. Started by kobim,

אני צריך מסך למשחקים אבל התקציב שלי לא מאפשר לעבור את ה-1200 ומצאתי את שתי אלו: LG L1770HQ : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=415614 Samsung 731BF : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=425549 את ה-LG אפשר לקנות ב-1000 לכן אני לא יודע מה יותר טוב..... אשמח גם אם תסבירו את המלצותיכם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by BattleMan,

שלום לכולם, עד לאחרונה היה לי מסך 21", אמנם לא איכותי [בגלל הגיל - הסיבה הישירה למותו] אבל אהבתי את הגודל. עכשיו לאחר לכתו אני החלטתי שאני צריך מסך חדש, עדיף אחד שבו אוכל באמת להבין מה אני רואה. עשיתי מעט מחקר בעזרת פרסומים קודמים בפורום והגעתי לכמה אפשרויות, אשמח לעזרתכם. תחילה, הדרישות שלי [table] [tr] [td] גודל [/td] [td] כמה שיותר גדול, לפחות 17 אינץ [/td] [/tr] [tr] [td] מחיר [/td] [td] עד 2000 ש"ח [/td] [/tr] [tr] [td] תנאי שימוש [/td] [td] חדר עם מנורת פלורסנט, יש צורך בשימושיות במצבי אור יום. גם כן, איכות עבודה בתנאי חושך. [/td] [/tr] [tr] [td] שימוש עיקרי [/td] [td] תוכנות מלל, מתכנת הרבה, קורא הרבה וכותב הרבה. אוהב נורא לצפות בתמונות, צריך איכות צפייה טובה מאוד.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Psychedelic,

שיהיה כמה שיותר גדול P: והאם אני אוכל להשתמש בו כמסך טלוויזיה וגם כמסך למחשב? שיהיה טוב למשחקים,עדיפות לרחב. תודה.

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by ppe,

איזה מסך יותר טוב למשחקים סרטים אינטרנט Samsung 931BF VX922 19'' LCD 2ms

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.