עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. למשל יש רק כבל של DVI, ואני רוצה לחבר אותו למחשב עם כניסת VGA, חיפשתי מתאם DVI Female - VGA Male אבל הבנתי שזה לא יעבוד, מכיוון שאני צריך ממיר ולא מתאם, האמנם?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מחפש מסך מחשב 27" או 32" - בעיקר לעבודה משרדית מהבית חשוב שיהיה בעל רזולוציה 4K טבעית כמובן שעדיף שלא לנצל את כל התקציב, אבל אם בתקציב הזה אפשר לקבל עוד פונקציונליות כגון,לפי סדר העדיפויות: עריכת תמונות (adobe) 32" קעור? (הוסף בעריכה) אשמח לקבל רעיונות ואפשרויות...

3. Started by rivki10,

אין לי מושג אני כבר משתגעת קניתי מסך DELL U2410 חדש לפני שבוע והכל מתעוות לי אני יודעת שאני צריכה לשחק ברזולוציה ואני לא מצליחה אולי תעזרו לי פליז :'( ד"א אני מצרפת 2 קבצים הראשון צילום מסך מהמחשב שלי השני שלחו לי איך זה אמור להראות [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by asaf999,

שלום לכולם, אחרי הרבה שעות של 'מחקר' החלטתי לקנות את המסך Samsung 970P..... המסך ישמש למשחקים בעיקר, ונראה לי שהוא בין הטובים ביותר שאפשר למצוא במחירו.... מחכה לתגובות..! קישור: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp?page=Features

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by OmriF,

http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=624&ProductID=17046&VariantID=17047〈=he http://www.aoc-europe.com/en/monitors/tft/24_2434Pw.php מה דעתכם על המסך הנ"ל? המפרט היבש שלו נראה טוב מאוד ואפילו מעולה. היום אני הולך לראות אותו בעיניים אבל רציתי לדעת ביקורות של אנשים פה לגביו. המחיר ההתחלתי שלו הוא 999 שקל וזה לפני הנחה שהוצע לי על ידי מכר של 10 - 20 אחוז. אשמח לשמוע גם ביקורות של אנשים שרכשו מסך AoC חדש מהזמן האחרון ולא ביקורות על מסכים ישנים. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by yz101,

למרות שרציתי מסך 20" רחב, אני חושב שעדיף ללכת על איכות מאשר גודל. ומאחר והסמסונג 971 לא בתקציב, והDELL 2007WFP בכלל, ואני לא רוצה צג עם פאנל TN אני חושב שהSONY הוא הדבר שהכי מתאים לי. (התקציב שלי לא גמיש אל מעל לגבול ה1800 ש"ח כי קונים לי את המסך במתנה, ככה שאין לי אפשרות להוסיף כסף בעצמי). למישהו יש את הX95F ויכול לתת עליו חוו"ד אני רוצה לדעת שאני הולך לקנות משהו טוב. כמו כן, אם למישהו יש חנות באיזור המרכז (כפ"ס/רעננה/הרצליה/ת"א וכד'...) שיודע שהמסך בא שם עם אחריות כמו שצריך ובמחיר טוב. אני מתכוון ללכת לקנות מחר, אז זה יכול לעזור מאד אם אני אדע איפה לקנות ושאני עושה קניה נכונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  7. התוכן בכותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  8. עומדים להגיע בשנה הקרובה מסכים חדשים של 24 אינטש ומעלה?? מסכים ששווה לחכות בשבילם..

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by dlogan,

חבר שלי אמר לי שעכשיו עומדים לצאת מסכים חדשים זולים יותר וטובים יותר מ LCD יש משהו כזה שעומד לצאת בזמן הקרוב?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by sgsg,

אם בתמונה הזאת: http://www.visi.com/~leppik/images/bit_test24.png אני רואה את הצד הימני של התמונה (בעיקר האדום) באותו צבע, ללא שינוי הדרגתי של הגוון - בערך החל מהפס העשירי מימין. מה זה אומר על המסך שלי?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by dNk,

שלום, אשמח מאוד אם תעזרו לי לבחור מסך מחשב שיהיה מיועד לצפייה בסרטי HD, עריכה גרפית ומחשקי מחשב. התקציב בשביל המסך הוא 1,000 ש"ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן , אני מעוניין לקנות מסך מחשב , כמו שציינתי עד 1000 ש"ח . עניין הגודל : אני מועניין בחוות הדעת שלכם , אני לא רוצה שהעניים שלי יתעיפו בעבודה ממושכת מול המחשב , דבר שאני מאמין שיקרה אם אני אלך על 22 - זה נכון ? אני גם כותב הרבה תוניות לב"ס מול המחשב וגם משחק איזה 1.5 שעות בממוצע - אז המסך צריך לשלב בין התחומים. אני לא מעוניין ברמקולים מובנים . תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אתמול קניתי מסך bx2235 led samsung כשאני מדליק אותו ואני גולש באינטרנט כואבים לי עיניים וגם מסך בהיר מאווד בעריך אחרי 20 דקות זה קורה למישהוא יודע למה ככה ? מה עלי לעשות להחליף אותו ומוזר איך שאני הבנתי מסכי led נחשבים ליותר טובים וגם מיפרט המסך נשמע טוב

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by foxil,

מאוד התלהבתי במספר יתרונות לגבי מסך בעל גודל של מסך רחב (WIDESCREEN) הלכתי לכל חנויות שיש להם מסך רחב, אך מה שהיה חסרונות לכל חנויות -כרטיס מסך שמחבר לכל צגים - חלש, ולכן הוא לא נתמך ברזוליציה טבעית של מסך רחב כפי שנאמר להיראות "1440x900". אם יש חנויות שמציגה מסכים רחבים או בודדים עם ברזולוציה הטבעית שלהם? אני באיזור ת"א. שאלה שיש להם מסך רחב - טקסט שאתם קוראים במסך רחב (למשל בדפדפת, בוורד...), האם הוא טקסט נקי או קצת מטושטש? לעונים - אנא ציין שם של יצרן ודגם. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  15. שלום חיפשתי מסך טוב די הרבה זמן ונכנסתי לביקורות שלכם באתר וראיתי את השואת המסכים {24 אינץ' של אושר [http://hwzone.co.il/reviews/lcd24_part1/9//url] } וקניתי את המסך הנ"ל של DELL הבעיה היא שקניתי אותו "יד שניה " וראיתי בביקורת שיש אפשרות לדעת את גירסת המסך השאלה היא איך נכנסים לפונקציה הזאת האים משהו יכול לעזור לי ? "בנוסף לתפריט הרגיל, כולל המסך של Dell תפריט "מפעל" אשר מציין מספר נתונים אודות המסך, כגון סה"כ הזמן שהמסך מחובר לחשמל, הגדרות הצבע המדויקות של הבחירות המוקדמות הזמינות למשתמש (כגון PC Normal, PC red, PC Blue) וכו'. בעזרת תפריט זה ניתן לרוב לדעת באיזה פאנל מצויד המסך ובאיזו גרסת תוכנה; לדוגמא, המסך שלנו מצויד בגרסה 04 ולכן הקוד הוא V1B29 HN208L6 (בעו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ElemenTal,

מי מבין שלושת המסכים האלה הכי טוב: (להכל, ודגש על משחקים - ריענון מהיר וללא מריחות) MW221U VW222U VW222S אני לא מזכיר את ה MW221C כי הוא יקר מדי שבילי. ואם אתם יכולים אז תפרטו - מה יש/אין לכל מסך לאומת אחר ומה יש/אין לכל המסכים לאומת ה MW221C שאני יודע שהוא מומלץ וטוב אז יענו מה הופך אותם לפחות טובים ממנו. תודה ענקים לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי מסך 19" ברזולוצייה טבעית של 1440X900, רק הבעייה היא שמאפייני התצוגה לא מאפשרים אותה. מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  18. אני לוחץ על המקשים במקלדת, מזיז את העכבר והוא לא חוזר להידלק. רק אחרי שאני עושה ריסט או מכבה את המחשב מהכפתורים באופן מכאני הוא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן הכותרת הם בהדרישות שלי מהמסך, תשדלו ללכת לכיוון ה1680X1080 או 1336X768 כי הכרטיס מסך בעל זכרון של 512MB (HD5750) הקתציב הוא 1000 ש"ח יש אפשרות ל1100 ש"ח אם זה שווה את הכסף(ה100 שקל שלי ה1000 של בן דודי ואני יצטרך להוסיף לו D=) תודה רבה לעוזרים למנסים לעזור!

20. Started by gperry,

בשעה טובה החלטתי איזה מסך אני רוצה - DELL FP2007 הזמנתי את המסך ולאחר ציפייה לא קצרה קיבלתי אותו. התכוננתי נפשית : למצב של פיקסל בודד שרוף (בחנות אמרו שמעל 1 הם מחליפים) חיברתי את המסך ומהר מאוד חשכו עיניי :'( מקום גדול וברור למטה בצד שמאל בצבע אפור כהה. זה לא לכלוך על המסך. מדידה גסה עם סרגל מראה משהו בסדר גודל של 1.5mm x 0.5mm שלפי חישוב שלי זה 12 פיקסלים סמוכים שרופים ! צירפתי תמונה. מישהו יכול לעזור באבחנה ? מה עושים ? אני גר בחיפה והחנות במרחק שעתיים נסיעה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, בשבוע האחרון המסך שלי ( LG 19" FLATRON L1953TR ) התחיל למרוח לי את הצבעים, בהתחלה לא ידעתי אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך (ATI RADEON 4670HD) אז כדי לבדוק צילמתי תמונה וסימנתי בה את המריחות, שלחתי לחבר והוא לא ראה אותם - מכאן שהבעיה במסך. המסך עובד משהו כמו 4 שנים ואני לא חושב שהאחריות כלפיו עדין חלה. אני מחפש מסך חדש, עם עדיפות ל-LG או SAMSUNG, בין 20-22 אינטץ' לא ממש חשוב לי, בתקציב של 700 שקל למטרות של משחקים,סרטים, קשה להסביר, כי אני עושה במחשב כמעט הכל (: תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by Coldmetal,

שלום לכולם אז ככה, אני מסתכל כבר כמה זמן על מסכי מחשב, אני רוצה לקנות אחד חדש אבל הרזולוציה מבלבלת אותי במסכים החדשים עד היום השתמשתי ב1080P כזה 1920X1080. הבנתי שיש גם 1440P ולאחרונה 4K. התעניינתי לרכוש מסך 4K אבל ככל שחקרתי יותר לעומק ככה הגעתי לבלבול עמוק יותר. מה שהצלחתי להבין עד עכשיו זה שלרזולוצית 4K יש שני סוגים, האחת 3840X2160 (צרכנים) והשניה 4096X2160 (סינמה\סרטים). כרגע מסכי מחשב 4K מגיעים ברזולוציה של 3840X2160 בארץ, ראיתי מסכי מחשב ברזולוצית 4096X2160 באמאזון רק כדי לבדוק אם אכן יש כאלה מסכים. הבלבול שלי נובע מכך שאני מן הסתם גם צופה בסרטים במחשב זאת אומרת שאם הסרטים מצולמים ב4096X2160, אני צריך שיהיה לי מסך שתומך ברזולוציה הזאת, לא ככה? לאחר שהבנתי שבארץ אין …

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by R0tem1,

הכרטיס מסך שלי הוא HD2900PRO אני רוצה לתלות את המסך על הקיר. מרחק הצפיה לשימושים של מחשב (בעיקר משחקים) הוא 1.2 מטרים ולצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) קצת יותר מ2 מטרים. איזה גודל ואיזה דגם יעשה את העבודה הכי טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by [YH],

שלום רב לכולם!, אני פונה אליכם (בפעם האלף בחיי) בבקשה לעזרה. לאחרונה עברתי דירה והחלטתי לעשות משהו שונה מבד"כ בשביל לחסוך במקום - להשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב ולהפעיל אותו מהספה עם אבזור אלחוטי. הכל טוב ויפה עד שהגעתי לנקודה שאני צריך להתחבר לטלוויזיה... חחחחח מסתבר שהטלוויזיה הנוכחית שלי היא לא בדיוק אופציה. ... ... ... אז החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה שתשמש אותי כמסך מחשב כמה נקודות חשובות: - אני מעביר הרבה מאוד זמן פנוי עם משחק מחשב ולכן מאוד חשוב לי שהם ירוצו ויוצגו כמו שצריך. - התקציב שלי לא גדול כרגע (2000-2500), שואף להוציא כמה שפחות בעבור כמה שיותר מכיוון שזו הוצאה שלא תכננתי. - הטלוויזיה צריכה לתפקד גם כטלוויזיה שמתחברת לממיר, וג…

• 1 תגובה
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים