עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם יש מסכים צרכניים בגדלי 19-24 בעלי חיבור DP? האם נמכרים בארץ?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by elixvx,

היי, יש לי שאלה שמסקרנת אותי בנוגע לאנשים שמחברים 3 מסכים ויותר למחשב על מנת להשתמש בהם כ"מסך גדול אחד" (כדוגמת הבחור פה שרכב שלושה מסכי DELL 24 אינץ') השאלה שלי היא בעצם למה? מה ההיתרונות של זה?. לא הרבה יותר פשוט וזול לקנות מסך אחד גדול ולחבר אליו את המחשב?. (נגיד LCD 40 אינץ' או יותר) יצא הרבה יותר זול והרבה יותר פשוט לא?. סתם נושא מעניין. ואם כבר אז יש לי עוד שאלה קטנה. אצלי המחשב מחובר ל2 צגים. אחד דל 23 אינץ' שרכשתי אתמול ברזלוציה FHD ושני טלויזיה של סמסונג 43 אינץ' שהיא HDR. עכשו כל פעם שאני "מרחיב"את התצוגה ל2 הצגים ואח"כ מחזיר בחזרה לאחד מהם כל האיקוניים בשולחן עבודה מתבלגנים לי, שזה נורא מעצבן. יש משהו לעשות בעניין הזה?.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. שלו את השולחן עבודה,או בנגן שאני רואה בו את הסרט לבחור את הרזולוציה הזאת? או שזה לא משנה בגלל שלסרט יש רזולוציה משלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, ברשותי מחשב ישן ובו כרטיס מסך מסוג grforce fx5700 ומסך CRT ישן ומזייף, אני מעוניין לקנות מסך חדש משהו מהסוג של Samsung T220P או LG W2261V או משהו בסגנון. ברצוני לדעת האם כתוצאה מההבדלים בין שתי החומרות (מסך וכרטיס מסך) יהיו לי בעיות כלשהן, אם כן אשמח לדעת פרטים.

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by Ran B,

היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by Yotam.B,

היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Tanya,

הי, ראיתי לא פעם אנשים שעובדים עם 2 מסכים במקביל שעומדים אחד ליד השני... אם למשל אני לוחצת על תמונה עם העכבר, אני יכולה להעביר אותה למסך השני. [או למשל תמונת רקע אחת שמשלימה את עצמה עם המחשב השני]. השאלה שלי מה הם היתרונות? חסרונות? האם זה נוח? למה זה משמש? האם גם אני יכולה לעשות ככה, או שאין טעם אלא עם כן אני עוסקת במשהו שדורש את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אני מתכנן לקנות מסך ולחבר שני מחשבים אחד באמצעות DVI והשני באמצעות ה VGA. ראיתי לדוגמא מסך 19 של LG שכולל כפתור שמאפשר קפיצה בין הכניסות. האם זה בדרך כלל סטנדרט במסכים, כי אני לא מוצא לזה התייחסות גם במסכים יקרים יותר לפעמים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Stick2it,

מישהו עבד עם שני מסכים כאלו ביחד (בPIVOT)? עד כמה מפריעה המסגרת שלהם והאם עדיף (בערך באותו מחיר) ללכת על ה2407 ולהתפשר טיפה על שטח התצוגה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה...

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by LinKinG,

איך אני יכול לחבר ולעבוד עם שני מסכי LCD עם מחשב אחד אבל בצורה שהם ישמשו כמסך אחד (המסוך פשוט יפוצל לשני המסכים) האם הכרטיסים של היום עם היציאה הכפולה יספיקו? יש עוד דרכים? יש המלצות על כרטיסים ספציפיים אך לא יקרים? (כי בכל מקרה המטרה של המחשב היא עריכת מוסיקה ולא משחקים). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by nitsanroz,

הצורך הוא תוכנות גרפיותשונות ותוכנות עריכת וידאו השאלה אם יש לי כבר מסך 19" ואני רוצה להוסיף עוד אחד מה האופציות הכי כדאיות? יש דברים שכדאי לשים לב אליהם או שזה לא משנה, כמה שיותר גדול יותר טוב, אולי כדאי מסך רחב שבגובה המסכים יהיו יותר דומים יש לכם עצות וטיפים לשימוש בשני מסכים? תודה

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. היי אני כרגע מרכיב מפרט והמליצו לי על שני המסכים האלו Samsung 971P גודל 19 אינץ 2 מסכים או 2408WFPוDell גודל 24 " צג אחד אני רוצה לקבל חוות דעת בבקשה ומה עדיף ויותר נוח 2 19 או 1 24 תודה

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  13. אני רוצה לנצל את פונקציית ה-pivot של המסך הרחב, כדי לקבל מרחב אנכי גדול יותר לעבודה עם טקסט. השאלה היא עד כמה המסך הזה מתאים לעבודה עם טקסט? תגובות כלליות על המסך גם יבורכו. תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by coben,

ואיך זה שאין מריחות בסרטים ? אם השימושים העיקריים שלי הם סרטים ואינטרנט הוא עדיף על ה VP930b ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. היי! אני מעוניין לחבר את המחשב macbook שלי למסך טלוויזיה/מחשב שיש לי. החיבורים שיש במסך הם VGA ו-HDMI. בשביל לחבר את המחשב ב-hdmi אני צריך לנתק XBOX360 שמחובר , ולכן חשבתי לחבר ב-VGA. עד כמה יהיה הבדל בין החיבורים השונים? והאם יתכן שתהיה בעיה לחבר את המחשב ב-HDMI ?(חוץ מזה שלא יהיה סאונד שאני מחבר לבד לחוד) תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. מתלבט בין שני מסכים, כשלזה עם ה5MS יש ארגונומיה מוצלחת יותר. PIVOT וכו'...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Kukishin,

עבודה שוטפת, מסמכים, הרבה קריאה, סרטים ואינטרנט. תודה לעוזרים.

18. אני משתמש סטנדרטי לפעמים משחק.. אבל בעיקר זה סרטים ואינטרנט. עד כמה קריטי לקנות מסך עם מינימום זמן תגובה?!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. חבר שעובד בתחום (אבל לא מבין גדול במסכים) הציע לי במחיר מצויין מסך 19 של DELL: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1629 כשבדקתי את נתוני המסך - הם נראו לי כולם דיי סבירים, פרט לעובדה שריאיתי שלמסך יש רק חיבור אנלוגי - ואין חיבור דיגיטלי. רציתי לשאול אתכם עד כמה הדבר חשוב ? אני בעקרון לא גיימר, ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לסרטים ואינטרנט וצפיה בתמונות שצילמתי במצלמה דיגיטלית. מידי פעם אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה (כגון AOE) אבל לא מעבר. האם אתם חושבים שהמסך הזה הוא סביר עבור השימוש שלי ? \ המון תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם! אני מתלבט בבחירת מסך בסדר גודל של 24 אינ'ץ למחשב, המחשב ישמש להמון קריאה ועבודה משרדית , משחקים וסרטים. שמתי את העין על כמה מסכים שראיתי שהם מומלצים פה.(Samsung T240 , Samsung 2443BW ). האם יציאת HDMI מהווה פקטור בבחירת המסך? או שהבדלי האיכות לא מורגשים כלל בין שאר החיבורים שיש למסך? אשמח לתשובות , תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. אני מתכוון לקנות את ה-nec GX2 הרחב 20 אינץ. שמתי לב שיש לו ציפוי מבריק מחזיר אור ואני מפחד שתהיה לי בעיה היות ואצלי נכנס מלא אור שמש... האם תהיה לו בעיה של השתקפויות? למישהו יש את הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  22. אני פשןט מעונין לקנות את המסך של סמסונג T220P ורציתי לדעת עם ההבדל בזמני התגובה כל כך מורגש הזמן המשחק קראתי את המידע על בפורום על הנושא הזה לא הבנתי כלום אז אני מעלה את השאלה הזו לפניכם עם יש לכם הצעות למסכים אחרים שתומכים full hd וגם טובים למשחקי FPS כמו CRYSIS ודומיו התקציב שלי הוא 1300+

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by MishaRx,

האם ישנו הבדל משמעותי בין זמן תגובה 2MS ו-5MS? ואני מדבר בעיקר על משחקים כבדים וסרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  24. היי אצל רוב החברות אין בעיה עם פיקסלים מתים כשהמסך יוצא מהאריזה - מחליפים מייד בלי בעיות. הבעיות מתחילות כשנוצרים פיקסלים מתים בשלב מאוחר יותר ואז לכל חברה יש מדיניות אחרת ככל העולה על רוחה. השאלה שלי היא עד כמה נפוצה התופעה של פיקסלים מתים שמתפתחים מאוחר יותר בזמן השימוש ? האם מישהו כאן חווה כאלו פיקסלים ? תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. אבא שלי קנה מחשב נייד ,לכן הוריש לי את מסך המחשב שלו(שהתקלקל). עכשיו חיברתי את שני מסכים , אחד 15 אינץ' והשני 19. מאד נוח לי להשתמש בשניים כי אני מריץ הרבה תוכנות במקביל ורגיל להרבה חלונות פתוחים. השאלה היא בכמה זה מעלה את החשבון החודשי והאם הנוחות הזאת משתלמת? אגב , שני המסכים LCD .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים