מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי כתב תוכנה נחמדה שאמורה לאפשר לכם להשתמש בחלקים מהמסך שלכם בשביל תוכנות קבועות, בלי שחלונות אחרים יסתירו להם והם יסתירו לאחרים. הוראות הפעלה פשוטות, בחרו חלון, קבעו את הגודל שלו ולחצו CTRL-F1 להפעיל, להורדה ופרטים: http://tom.zickel.org/splitmonitor/
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
Lenovo L192P או Dell 1907FP או ViewSonic vp930-3 או ה Viewsonic vx922או samsung 931c אם אפשר לבחור ולהגיד למה לדעכתם, ואם יש לכם את אותו מסך, ואתם מרוצים או לא! תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין הדגמים הנ"ל : LG L1953TR BENQ FP93GX אני משתמש בו למטרות טקסטיות וסרטים (אינטרנט, אופיס, סרטים). איזה מהם עדיף??? אולי יש משהו אחר ששווה יותר (אני ראיתי בפורום שעליהם ממליצים הכי הרבה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה22" של dell במגה ב1700 ש"ח... אני רוצה מסך גדול והאיכות לא חשובה לי מאוד (אז אל תמליצו על 2007FP) מכיוון שאני רק גולש באינטרנט ועורך מוזיקה. השאלה היא אם לא יפריע לי שהמסך רחב? הבנתי שמסך רחב זה בעיקר למשחקים וסרטים...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שממליצים על הרבה סוגי מסכים של פנל tn למשחקים וכדומה. אבל אני צריך מסך שהטקסט בו יהיה נעים לקריאה, כי עיקר השימוש שלי הוא אופיס ואינטרנט ומדי פעם סרטים. איזה מסך פנל tn יהיה באיכות טובה לשימושים אלו? אני לא יכול להרשות לעצמי את מסכי ה va למיניהם כי זה הבדל גדול במחיר בשבילי. (נראה לי שצריך ניגודיות גבוהה בשביל טקסטים, אבל מכיוון שכל חברה מודדת לעצמה אז אני לא יכול לחפש לבד...) ממש ממש אודה למגיבים שמשקיעים מזמנם. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני שוקל ללכת על מסך הזה Eizo S1931SH http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=464563 http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp הוא עולה ¤ 2,686 בקניה חכמה בזאפ עד עכשיו צפיתי בטלויזית LCD 26' ועכשיו אני רוצה לשדרג שתי שאלות 1. איך הוא בהשוואה לאחרים באותה רמה אפילו הצעות עם נטיה למעלה יתקבלו (: 2. השאלה אם שווה להעלות קצת את האינטשים למשהו יותר גדול והאם יש דברים יותר איכותיים באותו טווח מחיר אולי מקסימום עד 3000 אלף תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון שיש לו ארגונומטריה מעולה, ואני כנראה מתכנן לקנות אותו בגלל זה, אבל איך הוא מבחינת איכות? מריחות במשחקים? נגדיות? השחור שחור? זוויות צפיה? והאם יש משהו שמתעלה עליו מבחינת איכות (כל המאפיינים שפירטתי שורה קודמת) ב 1500 ש"ח? אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות..... יש גם את ה LENOVO הזה עם הפאנל MVA וגם יש לו PIVOT, אבל תכונה אחת שהורסת הכל 20MS. השאלה איך זה מתבטא? (מבחינת המפאיינים שפירטתי).. שוב תודה וסליחה שאני משגע אתכם.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
במגה יש מסך DELL 22 ב1700 שקל- http://www.mega-sale.co.il/ יש לי קשרים ולדעתי אני יוכל להוריד תמחיר השאלות אם 1-איזה דגם זה ואם הוא טוב כי לא רשום תדגם אלה הפרטים- 1050 על 1680 -רזולוציה 160\160 זווית צפיה בהירות 300 חיבור DVI-טוב בכל מסך נורמלי יש בכל מיקרה הצרכים זה משחקים כבדים\אינטרנט ואופיס אז מה מומלץ בתקציב?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, לצורך תערוכה אני צריך לקנות 3 מסכי lcd 19, שיקרינו תמונות מdvd, המסכים צריכים להיות שחורים ועם מינימום קשקושים (לוגו, כפתורים וכ"ו) צריך אפשרות לתליה על הקיר התקציב כ 1000 ש"ח, אך ניתן לחרוג עד 1200 אם זה שווה את זה. אשמח להצעות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
עד היום אני עובד עם הCRT שלי ב85/100 הרץ. במסכי LCD הבנתי שזה לא כל כך משנה ושהרוב שמים על 60, אבל היום פורסמה באתר כתבה על מסך של סמסונג שמציג קצב רענון של 120 הרץ. מה אמור לתת ה120 הרץ הזה בתכלס ועל איזה קצב רענון מומלץ לעבוד במסכי LCD?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD של: DELL 2007 FP עם פאנל S-IPS. לפי מה שהבנתי ישנם שני סוגי פאנלים: S-IPS ו- S-PVA. אני רוצה לקנות את S-IPS איך אני יכול לדעת את סוג הפאנל? מאיפה ניתן לקנות? מחיר מומלץ? תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאתם רואים אני קונה מסך בתקציב של עד 1300 שקל ועם אפשר גם פחות. אני רוצה שהוא יהיה לפחות 19'. אני גר בקרייות. תודה לעוזרים מחכה לתשובה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את המסך- VIEWSONIC 19" VP930 , קראתי המון שרשורים עליו, ויש לי מספר שאלות שאני אשמח אם תעזרו לי בהן: 1.המסך לשימושים כלליים- כלומר אינטרנט לרוב, ולעיתים גם סרטים, האם צפויה מריחה נוראית? או בגדר הסביר? 2. האם אני אדע איזה גרסה אני מקבל? ואיזה גרסה הכי מומלצת? VER.3? אני אוכל לבדוק את זה בחנות איזו גרסה לפני הקנייה? 3. מה בנוגע לאחריות? האם אני אוכל להחליף את המסך בעקבות פיקסלים שרופים? (או רק לאחר קנייה? ואחרי כמה פיקסלים בדיוק?...) בתודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD כנראה 19'' בתקציב של עד 1600ש"ח כעקרון אני מתלבט בין 3 מסכים Xerox XG-91D Lenovo L192P Samsung 971P המסך אמור לשמש בעיקר טקסט,משחקים וסרטים. תודה לכל העוזרים?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כדאי להביא את המסך הנ"ל מניו יורק לארץ. לפי מה שידוע לי אין מכס על מסכי LCD אבל צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ. האם בארץ תהיה אחריות למסך עצמו? בבקשה תגיבו, עומר חצ'ק. נ.ב.: המסך הזה עולה בניו יורק $370 כולל מיסים שהם שווי ערך ל-1480 ש"ח. בכניסה לארץ צריך להוסיף מע"מ שהוא 15.5% ובסוף המחיר מגיע ל-1710 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בדגם 2007 במסך 20'' של דל בין ה WPF לבין ה FP? אחד רחב ואחד לא? תודה. ומה מביניהם יותר טוב למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, קרוב משפחה שלי רוצה לקנות מסך חדש, תקציב כ1300 שקל אבל בגלל חוסר הידע בתחום הוא גמיש. השימושים שלו הם טקסט בלבד ולא למשחקים וכאלה. כלומר המסך לא חייב להיות בעל זמן תגובה נמוך. עדיף כמובן מסך כמה שיותר גדול אבל לא נראה לי שבתקציב הנתון ניתן למצוא מסך יותר גדול מ19 אינץ. כיוון שהמסך מיועד לטקסט עדיף אם תיהיה את האפשרות לסובב אותו (pivot). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים העונים לדרישות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262210.msg2313211#msg2313211 נא להגיב בת'רד ההוא ולא כאן. פתחתי גם כאן כי הנושא קשור גם לפה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום ויש לי שאלה.... השבוע יש לי יומהולדת וקנו לי מתנה מסך LCD FP2226W PROVIEW רציתי לדעת אם בחרתי מסך טוב? או שכדאי להחליף? אישית אני רואה בו מצוין והוא לא רע 22".... אה ועוד שאלה מה זה חיבור DVI-D? קבלתי עם המסך כבל לחיבור הזה ואני לא יודע לאן מחברים אותו... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
מחיפושיי בפורומים הבנתי שמסך 1080p לא יראה טוב סרטי dvdrip אז במקום ה2407 שהתחלתי לחסוך לו החלטתי לקנות מסך 1280X1024 רק איכותי ממש וכמה שיותר גדול.. המסך אמור להיקנות או בחופש הגדול/ב2008 אם לא אמורים להיות חידושים אז בשבועות הקרובים.. ואם כן התקציב מוגדל ל6000 ש"ח אז אם אפשר מידע על כל הנ"ל
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כנראה אנחנו נקנה מ- KSP. המחשב ישמש למשחקים,סרטים,אינטרנט וכל מה שילד בן 13 עושה. כדאי שתהיה לו גם אמינות\אחריות טובה. ראיתי שיש להם שם מסכי Chi-Mei במחירים נורא מצחיקים, האיכות היא בהתאם? הצעתי להורים שלי שיקנו לו את ה- Dell2007FWP או FP אבל המחיר נראה להם מוגזם מדי. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם זה לא בריא למסך? עדיף להשאיר אותו דלוק ל10 דקות מאשר לכבות או שזה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ההתלבטות שלו היא בין 2 אלה : http://www.general.org.il/default.asp?id=177&CatId=88 או דגם XEROX XAP-192I אני יודע שהראשון הוא MVA , השאלה שלי האם השינה גם הוא פאנל MVA ? חשוב מאוד שלא יהיה TN . תודה ויום טוב , אריק.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצא לי לקרוא כל מיני פוסטים... ויצא לי להרהר. אני לא משתמש כבד, אני בספק אם אני אבחין ברמות כאלה, אז למה לא לקחת את ה22" של סמסונג (226B? לא זוכר שם) ב2000 במקום את ה2007FP... אני באמת די בטוח שאני לא אבחין בהבדלים, וההפרשים בגודל ובמחיר משמעותיים. מה דעתכם? שאלה - יש עוד מסכים עם אופציות "טלויזיה" כמו בDELL?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת ב- VP930 שקניתי לא מזמן. לפעמים כשאני רואה סרט מדי פעם המסך ניהיה בוהק(אני מסוגל לראות אור לבן בהיר הבהוק על גבי השוליים השחורים של הסרט). רואים את התמונה מצוין וחוץ מזה אין בכלל בעיות אבל העניין הזה לא נעלם וחוזר על עצמו. למי שנתקל בבעיה דומה ב-VP930 בבקשה שיעזור לי לסדר את זה.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-