עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. איך השילוב הזה?, האם הכרטיס הזה יסתדר עם המסך ברזולוציה הטבעית שלו בלי בעיה?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by oferl31,

היי מבקש הצעה למסך 19" LCD אשמח לקבל הצעות למסכים טובים בטווח תקציב של 1500-1800 שח . אני לא משתמש כבד של משחקים אבל אולי בעתיד כן כך שרצוי שאופציה זו תיכלל בביצועי המסך ..לא הכרחי . מה שחשוב לי זה הוידאו שיוכל להיראות בזוויות חדות ככל האפשר , עם איכות תצוגה טובה . אם יש כאלה שמאפשרים חיבור ממיר , מה טוב . תודה .

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by NightWing,

אני מתחיל להתייאש . עד היום המסך היה מכוון על מצב desktop בגלל בעיות ה-banding. הבעיה התחילה כשהבנתי שאני לא רואה חלק מהגוונים במצבי טווח דינמי רחב (אני מדבר כרגע על שחור לבן), ז"א במסכי CRT, פתאום צצו פרטים שלא ראיתי אצלי. כרגע המסך מכוון על בהירות 50, צבעים ב-normal ובלי שום תוכנת gamma. בדיקה זריזה ולא אמינה במיוחד אומרת שה-gamma של המסך שלי הוא סביב ה-2.2 שזה סבבה. אבל אז העלתי את התמונה הבעייתית ושיחקתי עם מצבי המסך והפלא ופלא, ההבדלים עצומים. אני מצרף קטע מתמונה, אתם מוזמנים לשים אותו על מסך מלא ולדפדף בין המצבים השונים (desktop/multimedia/gaming) ולראות את ההבדלים. אוקי, אז יש הבדלים - רק עכשיו נשאלת השאלה על מי מהם אני אמור לסמוך כשאני מעבד צילומים? (ואם כב…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

כרגע יש לי FLATRON L1750SQ של LG עם 8 MS ואני לא זוכר ניגודיות ואני מרוצה. אני מתכוון לרכוש חדש כפי שציינתי ואני רואה שהכי פופולרי ב ZAP הוא LG L1970HR האם זה עדיף על מסך 22 אינץ'? ואם לא אז איזה מסך 22 אינץ ממולץ? כאילו אני לא ממש רואה מה ההבדל בין 2 MS ל 8 MS המסך מיועד גם למשחקים אבל בעקר תכנות ואינטרנט. בנוסף. האם יש טעם לעבור למסך רחב אם אני לא צופה הרבה בסרטים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by starnet,

איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  6. האחריות היא של גלקסי לשנה, לא כוללת עד 5 פיקסלים שרופים - תבדקו טוב את המסך לפני שאתם קונים .

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  7. שלום אני מחפש אפשרויות למסך שישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים מדי פעם מסך 17" או 19", מעדיף מסך רחב. הכרטיס מסך שקיים במחשב הוא עם חיבור אנלוגי בלבד, אך מסך עם חיבור דיגיטלי (בנוסף לאנלוגי) יהיה עדיף, אך לא חובה, למקרה של שדרוג כרטיס מסך בעתיד הנה כמה אפשרויות שחנויות הציעו במסגרת התקציב, 1200שח. אין לי מושג איך הדגמים ואם קיימים דגמים עדיפים יותר מחברה כל שהיא אשמח אם תרשמו את כל האפשרויות. LG 1752TX Samsung 731B ומסכים ורחבים, דעה על אלו יותר חשובה: LG L196WTQ HP W1907V Samsung 19 940BW תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by eelzam,

אני מעוניין להזמין את המסך הזה, מישהו יודע עליו משהו ? הוא קיבל ציון 9 במגזין SMBPlus האם שווה לקנות ? יש במסך איזושהי בעיה ידועה ? קאצ' ? האם הוא טוב גם לעבודה עם גרפיקה ? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by bubbleboy6,

קניתי את המסך Samsung 931c לפני כמה ימים... אני די מאוכזב... בגדול מסך איכותי, אבל יש לו בעיית צבעים ממש רצינית... במיוחד שמים לב לזה בסרטים ובתמונות. העור פנים של אנשים נראה ממש מוזר, צבע שאתה רואה שהוא לא טבעי ומשהו דפוק בו. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ממש הרבה, גם בעזרת התוכנות של סמסונג... לא ממש הגעתי לתוצאות הרבה יותר טובות. וקראתי כבר בפורום ואני יודע שזה כניראה בגלל שיש לו טכנולוגית צבעים כביכול יותר מתקדמת (97%). השאלה אם למישהו יש את המסך הזה והצליח להתגבר על הבעיה הזאת איכשהו או לפחות להקטין אותה למינימום שלא תפריע כל כך. לא מבין איך הוציאו מסך ברמה כזאת כביכול, אם בעיה כזאת רצינית (לפחות ככה זה ניראה לי)... ובקשר לפאנל (אני יודע שאתם רושמים על זה הרבה) אני י…

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by lior46,

L1960TR L1970HR L1900R השימוש הוא בעיקר לסרטים אבל גם קצת משחקים או שאם יש מסכים בטווח מחירים הזה של 1400-1550 שהם יותר טובים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by simon15,

אהלן חבר'ה יש לי שאלה בקשר לשני מסכים של LG מה יותר טוב 1} L1752TQ או 2} L1753TR תודה מראש לכל העוזרים והעונים..

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by DRIF,

אני שוקל לקנות את ה DELL 22 השימוש שלי הוא כ40 אחוז אינטרנט 10 אחוז אופיס 25 משחקים 25 סרטים . כעת יש לי CRT LG 17 F700P ורוב הזמן אני על רזולוציה 800*600 כדי לראות טקסט טוב. יש לי כרטיס מסך 6600GT האם אחוש שיפור מלבד הגודל? האם אראה טקסט גדול וטוב יותר מכעת? תודה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by S0undman,

בעיקר למשחקים וסרטים .. :s05: אם יש מסך יותר טוב בסביבות אותו המחיר אז יותר טוב תודה..

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by OranNuri,

במדיה וחיברתם את המסך לממיר שישמש כטלוויזיה, האם רואים טוב ? בן דוד שלי רוצה לקנות מסך שישמש לסרטים במחשבים ולראות טלוויזיה ורציתי לדעת אם זה מתאים לו.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by metison,

60% אינטרנט 15%תכנות 10% סרטים 15% אופיס אשמח לעזרה בנושא. תודה. (מה עדיף רחב או רגיל?)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מחפש מסך 19 רחב עם רזולוציה גבוהה - 1440*900 ומעלה (הנסיון מהמחשב הנייד שלי 1650*1050 שמסך רחב זה מעולה). עד מחיר של 1400 ש"ח. מצאתי את הLG הבא L194WT. יש למישהו נסיון איתו? יש למישהו רעיון טוב יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by adir12,

מתי המסך הנ"ל מגיע לארץ ומה צפוי להיות מחירו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לפני ככמ הזמן מישהו כתב פה בפוסט לגבי תוכנה לניהול מוניטורים במחשב אחד (יותר מ2 מוניטורים) חיפשתי בפורום במשך שעות ולא מצאתי אם מישהו זוכר\יודע על מה אני מדבר אשמח אם יכתוב כאן תשובה..... :s05:

• 4 תגובות
    • 9.5k צפיות
  19. Started by mx-3,

אין לי מושג בשיט בכל העניין הזה.. אבל אומרים לי שמסך רחב לא יתאים למשחקים... שפשוט יהיו שוליים שחורים.. או שהוא יהיה מתוח... זה נכון? או שמשחקים תומכים באופציה הזאת? ונגיד ולא, יש מה לעשות בנידון??

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by mambo,

שלום למומחים. רציתי לדעת מה דעתכם על מסך ה-22 אינטש הזה. הציעו לי אותו ב-1500 שקל - זה מחיר טוב? המסך טוב?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by dino,

אהלן אנשים :} אני מחפש מסך LCD 19" שישמש לאינטרנט ומשחקים, התקציב קצת מוגבל לכן אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על דגם שיתן את הביצועים הטובים ביותר לתקציב. תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  22. שלום לכולם, אחרי שטחנתי את הפורום בקריאה על מפרט למחשב חדש שלי , החלטתי על מסך 2407WFP בעצת פורום מפרטים. לקחתי גם כ. מסך 8800 GTS עם 640 M. מה שמעניין אותי יותר זה לשמוע זה: האם מישהו קנה את המסך הזה והוא לא מרוצה מכל סיבה שהיא ? קראתי את הסיפור עם הרכישה המאורגנת והסקתי מסקנות על איך לקנות. מה שמעניין אותי לדעת זה הדברים הטכניים יותר והאם הוא באמת כל-כך מוצלח. מנו

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  23. חשוב מאוד שיהיו בו גם רמקולים מובנים . תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לא בטוח שזה מתאים לפה או לכרטיסי מסך. יש לי מסך LCD שיש בו VGA ו- DVI וכרגע הוא מחובר ב- VGA כי לא קיבלתי איתו DVI ורואים בו מצוין אז השאלה היא האם כדאי לקנות כבל DVI למסך או להישאר עם ה-VGA. והאם צריך לקנות כבל איכותי או שאפשר לסתפק בכבל DVI פשוט וזול (האם זה יוריד את איכות התמונה?)

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by NETANELKOREN,

שמסך יהיה של LG שלמסך יהיה 2 MS ו1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך ממולץ וטוב לא חובה מסך מפואר. המסך ישמש. 15% עבודות ואינטרנט 45% משחקים 40% סרטים נתנאל קורן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.