מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, אני מחפש מסך LCD 17" בתקציב של עד 1200ש"ח, המסך ישמש בעיקר לקריאת קובצי PDF וגלישה באינטרנט. (ופה ושם קצת משחקים) תודה מראש :}
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
לפני ככמ הזמן מישהו כתב פה בפוסט לגבי תוכנה לניהול מוניטורים במחשב אחד (יותר מ2 מוניטורים) חיפשתי בפורום במשך שעות ולא מצאתי אם מישהו זוכר\יודע על מה אני מדבר אשמח אם יכתוב כאן תשובה..... :s05:
-
- 4 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
זה 931c http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=490357 או זה 931b http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425550 תודה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך השילוב הזה?, האם הכרטיס הזה יסתדר עם המסך ברזולוציה הטבעית שלו בלי בעיה?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
למישהו יש אותו?? או מכיר אתר שמסקר אותו כי אני לא מצאתי. דרך אגב באתר של XEROX הדגם הזה הוא העל זמן תגובה של 16 MS ובאתרים בארץ הוא 8 MS.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17977 הוא נראה לי זול ממש יחסית לנתונים שלו לא?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לא נורא גם אם יחרוג ל1100 אבל לא להגזים (אני גם ככה בהוצאה גדולה).. רוצה בעיקר לסרטים ומשחקים.. אגב אני יודע שעדיף לקחת 19 אבל הוא לא יכנס לי בחדר בגלל זה אני קונה 17... אבל יש מצב שבכל זאת אני אקח 19 אינצ' לכן אני אשמח לשמוע גם הצעות ל19 וגם ל17.. תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כרגע יש לי FLATRON L1750SQ של LG עם 8 MS ואני לא זוכר ניגודיות ואני מרוצה. אני מתכוון לרכוש חדש כפי שציינתי ואני רואה שהכי פופולרי ב ZAP הוא LG L1970HR האם זה עדיף על מסך 22 אינץ'? ואם לא אז איזה מסך 22 אינץ ממולץ? כאילו אני לא ממש רואה מה ההבדל בין 2 MS ל 8 MS המסך מיועד גם למשחקים אבל בעקר תכנות ואינטרנט. בנוסף. האם יש טעם לעבור למסך רחב אם אני לא צופה הרבה בסרטים?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השימושיים יהיו משרדיים בעיקר ולכן חשוב לי פאנל איכותי . מהו המסך 19 עם פאנל איכותי הכי זול וטוב שיש ?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 24" (כנראה של DELL אלא אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו יותר טוב). הבנתי שסרטים \ סדרות באיכות רגילה לא רואים טוב, עד כמה העניין גרוע? אני רואה הרבה אנימות (שהרזולוציה שלהם היא בדרך כלל רגילה), האם אני ארגיש ירידה באיכות באופן משמעותי? יש דרך לסדר את זה? כמו כן רציתי לדעת אם הולכת להיות ירידה במחירי הLCD, המחשב החדש הולך להיקנות לקראת סוף יולי (אחרי ירידת המחירים) ואם לא מתוכננת ירידת מחירים אני שוקל לקנות את המסך עכשיו. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם המסך Dell 2007FP (לא רחב) תומך בחיבור DVI ב- HDTV? פשוט אחרי התקנה של הדרייברים של NVIDIA פתאום שואלים אותי את זה ואין לי מושג.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין מסך 19 רגיל ובין מסך 22 WIDE. אני רואה הרבה סרטים על המחשב ובהם יש יתרון ברור למסך WIDE (שגם נוח יותר לעבודה רגילה בגלל שטח המסך הגדול יותר). אבל אני גם אוהב לשחק ולא כל המשחקים תומכים ברזולוציות WIDE (ומתיחה של התצוגה נראית הרבה פחות טוב). ראיתי שרק מסכי WIDE בודדים תומכים באופציה של SCALING באופן מובנה במסך (SCALING ששומר RATIO או SCALING 1:1). כמו שהבנתי כרטיסי מסך יכולים לספק SCALING בעצמם. האם היכולת הזו קשורה לחומרה של כרטיס המסך או לדרייבר? איזה כרטיסי מסך/דרייברים מאפשרים את היכולת הזו? מה דעתכם בכלל בשאלה של ההשוואה בין מסך 19 רגיל למסך 22 WIDE עבור סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאתם רואים אני קונה מסך בתקציב של עד 1300 שקל ועם אפשר גם פחות. אני רוצה שהוא יהיה לפחות 19'. אני גר בקרייות. תודה לעוזרים מחכה לתשובה
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
באינטרנט ולצפייה בסרטים הוצע לי דגם 19 5MS ב800 ש"ח בלבד
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מבחינת רזולוציות ושאר סוגיות התמיכה. אין לי כוונה לשחק משחקים. המסך לסרטים ועבודה משרדית בלבד.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
L1960TR L1970HR L1900R השימוש הוא בעיקר לסרטים אבל גם קצת משחקים או שאם יש מסכים בטווח מחירים הזה של 1400-1550 שהם יותר טובים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מבקש הצעה למסך 19" LCD אשמח לקבל הצעות למסכים טובים בטווח תקציב של 1500-1800 שח . אני לא משתמש כבד של משחקים אבל אולי בעתיד כן כך שרצוי שאופציה זו תיכלל בביצועי המסך ..לא הכרחי . מה שחשוב לי זה הוידאו שיוכל להיראות בזוויות חדות ככל האפשר , עם איכות תצוגה טובה . אם יש כאלה שמאפשרים חיבור ממיר , מה טוב . תודה .
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ההתלבטות שלו היא בין 2 אלה : http://www.general.org.il/default.asp?id=177&CatId=88 או דגם XEROX XAP-192I אני יודע שהראשון הוא MVA , השאלה שלי האם השינה גם הוא פאנל MVA ? חשוב מאוד שלא יהיה TN . תודה ויום טוב , אריק.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקר למשחקים וסרטים .. :s05: אם יש מסך יותר טוב בסביבות אותו המחיר אז יותר טוב תודה..
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חבר'ה אנא עיזרו לי ברשותי מסך LCD של VAIO אשר קיבלתי מיפן לפני כמה שנים. אני צריך עזרה בלחבר אותו למחשב בארץ. יש לו כבל יחיד עם חיבור מלבני במרכזו בעל מס' חורים ( אני לא מצליח להעלות התמונה ) אנא אימרו לי מה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מתחיל להתייאש . עד היום המסך היה מכוון על מצב desktop בגלל בעיות ה-banding. הבעיה התחילה כשהבנתי שאני לא רואה חלק מהגוונים במצבי טווח דינמי רחב (אני מדבר כרגע על שחור לבן), ז"א במסכי CRT, פתאום צצו פרטים שלא ראיתי אצלי. כרגע המסך מכוון על בהירות 50, צבעים ב-normal ובלי שום תוכנת gamma. בדיקה זריזה ולא אמינה במיוחד אומרת שה-gamma של המסך שלי הוא סביב ה-2.2 שזה סבבה. אבל אז העלתי את התמונה הבעייתית ושיחקתי עם מצבי המסך והפלא ופלא, ההבדלים עצומים. אני מצרף קטע מתמונה, אתם מוזמנים לשים אותו על מסך מלא ולדפדף בין המצבים השונים (desktop/multimedia/gaming) ולראות את ההבדלים. אוקי, אז יש הבדלים - רק עכשיו נשאלת השאלה על מי מהם אני אמור לסמוך כשאני מעבד צילומים? (ואם כב…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את המסך הזה, מישהו יודע עליו משהו ? הוא קיבל ציון 9 במגזין SMBPlus האם שווה לקנות ? יש במסך איזושהי בעיה ידועה ? קאצ' ? האם הוא טוב גם לעבודה עם גרפיקה ? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן אנשים :} אני מחפש מסך LCD 19" שישמש לאינטרנט ומשחקים, התקציב קצת מוגבל לכן אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על דגם שיתן את הביצועים הטובים ביותר לתקציב. תודה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-