עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ggoblin,

שלום אודה עזרתכם במציאת מסך מתאים דרישות: 4K עם פאנל IPS מעל 27 אינץ ל 40% לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס 30% לסדרות וסרטים 30% למשחקים בנתיים חשבתי ללכת על Philips 43'' BDM4350UC תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Stick2it,

מישהו עבד עם שני מסכים כאלו ביחד (בPIVOT)? עד כמה מפריעה המסגרת שלהם והאם עדיף (בערך באותו מחיר) ללכת על ה2407 ולהתפשר טיפה על שטח התצוגה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה...

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by Kidney_stonE,

אהלן, כמו שכולכם מכירים את הבעיה של חדר חם, בגלל עודף מכשירים אלקטרוניים פולטי חום בחדר (היה פעם ת'רד על זה - הנה הלינק) אז גם אני מכיר את הבעיה הזאת יש לי בחדר טלוויזיה 29" רגילה, ומסך מחשב 19" CRT השאלה שלי, אם אני מחליף את המסכים האלה במסך LCD למחשב, ומסך LCD לטלוויזיה האם פליטת החום תצטמצם משמעותית ? אז בקיצור, השאלה שלי היא האם למסכי LCD יש פליטת חום נמוכה משמעותית ממסכי CRT ? (או ממסכי טלוויזיה סטנדרטיים, שכחתי איך קוראים למושג הזה, שהוא לא LCD ולא פלזמה.. )

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. תודה. עריכה: שמתי לב שממליצים פה על המסך של samsung 2243bw השאלה היא למה לא ממליצים על הדגם 2253bw?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by liel3,

הזמנתי מסך VIEWSONIC VP930B , וכשקיבלתי את המסך היה רשום עליו VP930 האם יש הבדל בין הדגמים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by slater,

ראיתי את המסך הזה במחיר נוח מאוד ורציתי לשאול, מה אתם חושבים עליו? המסך הזה טוב?הוא עדיף על 17 אינץ' טוב?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by vk,

מה עדיף בתקציב של 1250 שח? האמת לא ממש אכפת לי מהגודל העיקר שיהיה מסך איכותי..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by doscape,

הבנתי שבדגם הקודם 221D היו זליגות אור מלמטה ומלמעלה, מה דעתכם המסך הזה סביר\שווה קניה? או שעדיף לקחת משהו אחר בסביבת מחירים דומה ? אם השימוש הוא כללי בעיקר לאינטרנט -90% קריאה ומדי פעם סרטים\משחקים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by cad5011,

שלום כולם יש לי אפשרות לקנות מסך LG L1932P חדש ב-1100 שקל, שהוא "19 LCD, במקום המסך CRT שיש לי עכשיו. השימושים שלי הם WORD, אינטרנט, טיפה משחקים לא כבדים וקצת PHOTOSHOP. הייתם קונים אותו במחיר הזה?

10. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" במחיר הזול ביותר שאפשר. כמובן לא מדובר על מסך בשקל אלא כזה שיחזיק קצת ויתן איכות כלשהי. תודה.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by Crapy,

אני צריך מסך IPS טוב לגיימינג לא רוצה גימיקים מפגרים כמו Black Equalizer וכל השטויות האלו רק קצב רענון טוב הדרישות שלי: אני שם קודם כל דגש על האיכות אחר כך פרמטרים אחרים, ואז אחריו יבוא הקצב רענון (יכול להתפשר על 60HZ בלב הברירה) תקציב עד 1700 שקל עדיף כמה שפחות (מעניין אם אפשר להשיג משהו במחיר הזה)

• 24 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך 21.5", אני הצעתי לו את שני הדגמים הבאים שראיתי בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730537 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=760917 אני לא מכיר אותם אבל מהנתונים וההמלצות הם נשמעים לי בסדר. מה אתם אומרים ? כמובן שאנחנו לא סגורים על שני הדגמים שהצעתי לו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1DEBLM9J.L2T72 שבו נתקלתי לאחרונה, לעומת הדגם הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3231 אין כל כך הבדל בין המסכים, על הBENQ לא שמעתי כלום ולא מצאתי כלום בחיפוש, על הCMV שמעתי דברים לא רעים לעומת הדגם הקודם. הCMV יקר ב100 שקלים אחרי שמחשבים ריבית על תשלומים. אני חייב לציין שהשימוש יהיה בעיקר משרדי, פה ושם אחותי משחקת עם פוטושופ, לא בצורה רצינית ובטוח לא ברמה שדרוש לה מסך של EIZO ב6000 שקל. האמת שגם נתקלתי במסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=472837 שגם נראה מעניין, ולא יקר בהרבה. השאלה אם שווה להשקיע עוד 200 שקלים. מה שהכי מצא חן בעיני זה 3 שנים אחריות של ח.י - למרות שגם הBENQ מגיע עם 3. הייתי רוצה …

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  14. SCREEN RESOLUTION לכוון ל 1920X1080 המקסימום זה 1680X1650 כרטיס המסך מעודכן לדריור האחרון מה עושים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by ac1240,

כותרת תודה לא משנה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מישהו יכול להביא פה לינק?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. איזה מסך מומלץ על המסך הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5080

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש תחנת עגינה קטנה ככל שניתן לשני מסכים כשהמתח מגיע מחיבור USB ולא מחשמל - המטרה היא שהתחנה תהיה קלה וקטנה ככל שניתן כדי לשאת אותה בתיק בצורה נוחה ולחבר אותה בעמדה בצורה יותר נקיה (מבחינת כבלים). תמיכה ביציאות - HDMI/Display port (בגדול להכל יש מתאמים היום אז זה לא כזה משנה - רק שלא יהיה VGA), רזולוציה 1080P-2160p. כניסות USB - מספיק USB3 ועד שני כניסות, ז"א שאם תהיה כניסה אחת זה גם טוב. אין צורך כניסה לאוזניות. תקציב: אני לא כל כך בטוח לגבי המחירים של דבר כזה, לכן כרגע אשמח לשמוע כל המלצה בכל תקציב אפשרי. בחיפוש בגוגל אני מוצא רק כאלה שהם Thunderbolt 3 שאני מניח שרלוונטי רק ל-MAC?

19. Started by AreaDooM,

אני (או יותר נכון אבא שלי) רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינץ' שימוש עיקרי צפייה בסרטים וקריאה תקציב 1700~ . מצטער ששיניתי פשוט אבא שלי שינה את דעתו...

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  20. מחפש מסך שיש גם למחשב וגם לטלוויזיה 22 אינץ. אני יקנה כרטיס טלוויזיה ויחבר לו, איזה מסך הכי מומלץ לזה עד 1500 שקל פחות או יותר חשבתי על הcmv 22 אינץ מקספ, האם הם נותנים לבדוק את תקינות המסך ואשאין פיקסלים סרופים?והאם יש מסך טוב יותר, והאם יראו טוב טלוויזיה עם מסך 22 אינץ שמיועבד למחשב תודה

21. Started by yalkobi,

במידה ואין הבדל בכסף איזה מסך עדיף הדל 23 או ה 24 אני ירכוש מאילת שך 23 עולה 745 24 עולה 1064

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך ואלה "הדברים" שאני צריך / רוצה שיהיה בו: אני לרוב משחק ולפעמים גם מעצב / עורך וידאו. אני רוצה שיהיה 22 / 23 (גג!) אינצ' שיהיה FHD ! (אם צריך עוד 100 שקל אני יוסיף) אם אפשר גם LED (רק אם זה אפשרי במחיר, אבל גם אם צריך להוסיף תתנו). שהפאנלים בצדדים שלו לא יהיו רחבים יותר מידי, שיהיו צרים, כי זה מפריע לי מסך עם פאנלים רחבים מדי. חיבורים: DVI, VGA ואם אפשר גם HDMI אם אין אז שיהיה 2xDVI. ודבר אחרון, שלא יהיה מחברות שלא מוכרות כמו HISENSE (למשל) שיהיה LG, DELL, SAMSUNG.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אהלן חבר'ה.. אני מחזיק בסמסונג 931BW ופתאום צץ לו מן קו בחלק העליון של המסך קו דק מאוד אבל מבחינים בו . שאני נמצא על רקע ירוק אז הקו יהיה גם ירוק אבל טיפה דהוי וככה זה בכל הצבעים בערך... זה מציק לי בעין כי זה נותן הרגשה שאולי משהו דפוק ואני לא יודע מה אפשר לעשות בנושא ואם זה בכלל כלול באחריות ודברים כאלה מישהו מכיר דבר כזה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by spektrum,

הלכתי לכמה חנויות והם אמרו לי שאין מה לקנות מסך רחב אם המטרות שלי לא למשחקים וסרטים.. הם צודקים? כדי לי לקנות רגיל?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by (Arik),

כמו שהכותרת אומרת אני מחפש בשביל לקנות לאחי בקטן מסך גודלל באזור של 22 אינצ' +- שהוא יוכל לחבר גם למחשב וגם לאקסבוק ז"א HDMI וDVI במקביל התקציב הוא 700 שקל פחות או יותר. אם יש המלצות....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.