מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
רציתי להזמין דגם אפשרי למחשב אחד מהם הוא PHILIPS BDM3270 שעולה בין 1000 ל 2000 ש"ח באמזון אבל דמי הטיפול והמשלוח היו בערך 4000 מה שהופך את כל העניין למעל 5000 ש"ח. זה אפשרי או שטעיתי במשהו? בקיצור אמזון כל כזה זול בסופו של דבר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את S1932SE בקצת פחות מ - 2000 שקלים. על איזה מהם שווה לי ללכת? השימושים בעיקר טקסט, סרטים, ולפעמים משחקים בסדר עדיפויות הזה. מה משתלם לי לקחת יותר? יבגני
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם יציאת VGA בלבד. אני רוצה לחבר אותו למסך שאין בו כניסת VGA. הבנתי שאני צריך לקנות ממיר, (אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר, אשמח לשמוע) ראיתי שיש ממיר שממיר ל HDMI או RCA. מה עדיף? מה ההבדל בינהם? (יש פער במחיר של 150 ש"ח). תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי ביקורת טובה כאן באתר על המסך Philips Brilliance 200P7ES עבור משחקים וסרטים בפאנל של s-ips. האם Philips 200WP7ES זה אותו הדבר רק מסך רחב? והאם גם הוא עם פאנל s-ips ?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש Asus VW222U הוא פועל סבבה אבל אחרי שמכבים אותו או שהוא נכנס למצב המתנה כשלא משמשים במחשב איזה 15 דקות כשמנסים להדליק אותו הוא מראה No-signal... אחרי זה אני עושה RESTART ואז רואים תמונה... מישהו יודע למה זה ?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מסך חדש האם כדי לי את המסך הזה למשחקים כבדים וגם שהוא יהיה חד בתצוגה? LG L1970HR
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מתלבט מאד בין שני המסכים, "22 - 2243BW - ארגונמיה טובה מאד, תמיכה ב VESA ומחיר זול- נמכר ב-1050ש"ח. "24 - Full HD, HDMI - T240, מכוייל באופן סביר מאד מהקופסא (לפי גרסאת ה-HD באתר digitalversus). התוספת של ה-1% בגודל 16% בשטח המסך, מתבטאת ב-70% במחיר - 1800ש"ח. (מחיר של כמעט שני מסכי 22") צריך את העזרה שלכם בשאלות הבאות: 1. צפוי להיות איזשהו הבדל באיכות התמונה בין שני הדגמים (צבעים ניגודיות עומק השחור) ובאיזו מידה? 2. יש מי ששידרג מ"22 ל-"24 והרגיש שבאמת השדרוג היה משתלם מבחינת ההבדל בגודל המסך בלבד? 3. כרגע אני עם כרטיס מסך 7600GT AGP (כנראה שבעוד חצי שנה אשדרג את המחשב) - האם אוכל לשחק ברזולציות נמוכות (1440x900 / 1024x768) כשאיכות התמונה תשאר טובה גם על ה-"24? …
-
- 19 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
הי חבר'ה, המפרט שלי סגור וכלול בו המסך האמור בכותרת. עד כה הנחתי שהוא בסדר לגרפיקה בגלל שזה פאנל s-va אבל הבנתי שהרבה תלוי בכיול ונשאלת השאלה האם הוא מתקבל על הדעת לגרפיקאי? כמובן שהאופציה הכי טובה היא ללכת על eizo אבל הם יקרים ביותר ומחוץ לתקציב שלי. תודה על המידע והעזרה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי חברים, אשמח לדעת מה דעתכם על הדגם הנך - לא מצאתי הרבה מידע עליו. קראתי את הביקורות על דגם נמוך יותר 226wt באתר. האם שימוש במסך 22 רחב מעייף יותר את העיניים מאשר מסך LCD 19 3:4?? האם שווה השימוש במסך 22 אינץ כאשר אין צורך לראות בו סרטים? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב מסך 19" רחב (המסך ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר) ומתלבט בין המסכים הבאים באותו תקציב +- : Samsung 931BW Samsung 941BW (מי מהם יותר מוצלח?? ולמה) או LG 196WTQ ריאיתי ביקורות חיוביות על ה 931 ועל ה 196, ולא ראיתי הרבה ביקורות על ה 941 אולי כי הוא יחסית חדש (ראיתי ביקורות טובות שלו באתרים בחו"ל). אני נוטה לכיוון הסמסונג יותר אבל המפרט של LG והביקורות עליו מושכים אותי לכיוונו. מה אתם אומרים יותר מומלץ ולמה? תודה, רון
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, יום ראשון אני הולכת לקנות מסך LCD חדש, ואני כבר בערך חודש מנסה לקרוא חומר על הנושא אבל לא מצליחה להבדיל בין הסוגים, פאנלים, חיבורים ורזולוציות. אני מחפשת מסך בין 20 ל-24 אינץ'. למטרת סרטים וסדרות לרוב, מידי פעם גם משחקים. נקודה חשובה מאוד - אני רוצה לשלב שידורי טלוויזיה עם המסך החדש, ולכן אני חושבת על לקנות כרטיס טלוויזיה (בחדרי יש חיבור כבלים רגיל - לא YES ולא HOT). - בחנות אמרו לי שהאיכות תהיה נוראה ושעדיף לי כבר לקנות טלויזיה בגודל הזה שתתחבר למחשב. כרטיס מסך מסוג - EXCALIBUR RADEON 9550SE 256MB אשר למיטב ידיעתי תומך ברזולוציה 1360X768 (לא בטוחה בכלל, אם לא נכון, אנא תאירו את עיני). התקציב שלי למסך נע בין 1000-1250 ש"ח (אם צצה לכם אפשרות מטורפת אשר חורגת מעט…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשרי לחבר PC למסך של מחשב ALL IN ONE ? יש לי מחשב (PC) ואני רוצה לעבוד עליו, אין לי מסך לחבר אליו, אבל יש לי מחשב ALL IN ONE של SONY , אם יציאת HDMI, יהיה אפשרות לחבר בין ה PC כבל של DVI ל HDMI של ה ALL IN ONE ? או HDMI ל hdmi זאת גם אופציה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לחפור על המסכים בגוגל והגעתי למסכי 120HZ+, שעד עכשיו חשבתי שמדובר בסתם גימיק חסר חשיבות, התברר לי כמה טעיתי (ולא רק מביקורות של אנשים, אלא גם סרטונים והשוואות, כולל SLOMO) יש את הדגם של BENQ שממש יקר, אבל יש דגם מצוין של ASUS, 144HZ - VG248QE, שיחסית זול (ויש שטוענים שאפילו יותר טוב, אבל זה לא רלוונטי), אבל לצערי אין את זה בארץ . חיפשתי על זה בגוגל וזה הוביל אותי גם לאשכול פה ששאל את אותה השאלה (לפני שנה, ועדיין כלום) אבל שמתי לב שניתן לרכוש דרך BUY2USA עם משלוח ימי ב-1700 ש"ח (לעומת קרוב ל-2000 ש"ח עם משלוח אווירי), וזה יחסית מחיר נורא ידידותי למסך כל כך איכותי.. ה-P2414H עולה בזאפ 1200, (חוץ מחנות אחת שם שמוכרת ב-1000. אין לי מושג למה, אבל יש להם ביקורות טובות (א…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מסך טלוויזיה 43 4K לגימינג איזה מסך מומלץ? יש לי כרטיס מסך GTX 1060 ומעבד I7 דור 8
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב אני שוקל לרכוש את המסך המומלץ של הפורום 2209WA DELL. ראיתי שהוא זמין ב SKYPC, COBRA PC ועוד חנויות. שמתי לב שבפנדה הם מדגישים שההאחריות היא של היבואן והם מתחייבים על אחריות לחודש על פיקסל שרוף. במקומות אחרים לא מצויין כמה זמן האחריות על פיקסל שרוף. השאלה היא מי נותן את האחריות בחנויות האחרות? האם אחריות של החנות ולא של היבואן הרשמי שווה פחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר קנה את המסך וניסה לחבר אותו עם RCA לממיר והתמונה המתקבלת היא בשחור\לבן יש דרך לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של LG ויש בו פיקסל אדום תקוע משום מה רואים אותו כמעט בכל מצב חוץ מאשר המסך לבן לא הצלחתי לשחרר אותו ע"י כל הפתרונות שהוצעו כאן בסטיקי. רכשתי את המסך לפני יומיים האם יחליפו לי אותו? מה התחייבות החנות לגבי פיקסל כזה והאם אני יכול להחליף את המסך או לבטל את העסקה? מה המלצותיכם...?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך LCD 17" עד 1K שיהיה למשחקים ועיצוב גראפי בעיקר אבל תכלס אני לא מבין מה הולך יש לי מסך סאמסונג 710T שקניתי לפני שנה וחצי והוא אחלה מסך להכל אז מה יש לשלם יותר בשביל דגמים חדשים אם הישנים מספקים |: תודה מראש,עידן.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך 2494HS של סמסונג עכשיו אני רוצה לחבר אותו לממיר שישמש גם כמסך טלווזיה וככה אני יוכל להוציא את המטלוויזה מהחדר עכשיו אני לא סגור איזה יצאות/ כינסיות יש לו (שונה בשני המפרטים) http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=2494HM&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2544740 את הHDMI אני רוצה לנצל לחיבור עם המחשב והשאר פנויים השאלה היא איך אני מחבר בלי שאני יהיה מחוייב שהמחשב יעבוד, ובלי לקנות כרטיס מסך כרגע אין לי ממיר HD ויש מצב שאני יעבור ליס אז השאלה היא איך אני מחבר לשני הממירים ושאם לא HD התוכנה Multi-Screen שיש במסך הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מאפשרת לחלק את המסך לעד 9 חלקים השאלה היא האם אני יכ…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כלומר מסך נוח לעיניים. מישהוא מכיר? ???
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות, אני קונה גם מסך ולאחר קריאה בפורומים ראיתי המלצות חמות על ה2312, אבל מחיפוש בגוגל עולה שהרבה משתמשים מתלוננים על רעש זמזום שנובע מהמסך כאשר הבהירות נמוכה מ99%. http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19409537/19959352.aspx#19959352 http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19425593/20005609.aspx#20005609 אז רציתי לשאול מחבר'ה שיש להם את המסך פה בפורום האם גם אתם נתקלתם בתופעה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, תמליצו לי בבקשה על מסך 24 עבור משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט יום טוב ותודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי אצל רוב החברות אין בעיה עם פיקסלים מתים כשהמסך יוצא מהאריזה - מחליפים מייד בלי בעיות. הבעיות מתחילות כשנוצרים פיקסלים מתים בשלב מאוחר יותר ואז לכל חברה יש מדיניות אחרת ככל העולה על רוחה. השאלה שלי היא עד כמה נפוצה התופעה של פיקסלים מתים שמתפתחים מאוחר יותר בזמן השימוש ? האם מישהו כאן חווה כאלו פיקסלים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום פורום מסכי lcd,לאחרונה דוד שלי קנה את המסך samsung syncmaster 203b המסך נראה מעולה והכל אבל לדוד שלי אין אפשרות במחשב לחבר DVI משמע הוא מתחבר באנאלוג. אני לא ממש מבין במסכי מחשב, יהיה פגיעה גדולה באיכות? יש דרך לחבר את המסך לDVi חוץ מכרטיס מסך חדש? שאלה שנייה כל הדרייברים מעודכנים אצל דוד שלי הדרייבר האחרון של nvidia אם זאת אין אפשרות לבחור ברזולוציה הטבעית של המסך שהיא 1400x1050 וזה כמובן פוגע באיכות. מישהו מבין מה אפשר לעשות? זה דיי דחוף. ודבר אחרון יש דרך לשפר איכות של המסך שמעתי על cleartype ודברים כאלו האם זה יעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-