מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
והדגמים הם: LG LCD 19 L1900R 2ms 1:3000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=16365 LG LCD 19 L1970HR 2Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=13903 Samsung 19 LCD 932B 5Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=16469 ואם שכחתי מסכים אחרים שאתם ממליצים של LG או SAMSUNG אז סבבה תירשמו גם. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם בשתי הגרסאות (רחבה ורגילה) של המסך יש את אותו הפאנל (s-ips)? בפנדה מציינים שרק ב-wfp יש פאנל s-ips. אם לא, איזה פאנל יש ב-2007fp? ולגבי מסך נוסף: איזה פאנל יש ב-Eizo 1931sh? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17 אינץ'. (כרטיסי הדור הבא לא ינוצלו עליו). עכישו השאלה שלי היא איזה מסך לקנות? CRT 19 או LCD 19/20? התקציב שלי זה 1400-1500 והשימוש יהיה למשחקים כבדים.ומישהו יכול להסביר על ההבדלים בין LCD רחב לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע וקונה מסך חדש בתקציב של עד 2000 שקל. קיבלתי כל מיני המלצות למסכי דל שהם מאד איכותיים. בסופו של דבר הגעתי להתלבטות מסובכת. מסך סמסונג 22 אינץ' רחב - דגם 226WB. או מסך דל 22 אינץ' רחב - דגם E228WFP. או כמוצא אחרון: מסך סמסונג 19 אינץ' רגיל - דגם 971P. הייתי בחנות המציגה את המסכים וראיתי בבירור שהסמסונג עם המסך 19 יותר איכותי! לי בעיקרון יש כרטיס מסך nVIDIA 5200 שממנו מגיע החשש הכי גדול. אני דואג שאם אני אקנה את אחד ממסכי ה-22 הוא לא יציג לי אותו ברזולוציה המתאימה. אז מה אני צריך לעשות? על איזה מסך ללכת מבין ה-22 אינץ'? והאם הכרטיס מסך העלוב שלי יתמוך ברזולוציה של 1680 כמו שנדרש? במידה ולא אמצא תשובה אצטרך לקנות את מסך ה-19, שהוא לא רע! להיפך,…
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לעצתכם. יש לי התלבטות בין שני המסכים הנ"ל, תקציב לא חשוב. מה שחשוב שהייעוד הוא לעבודות גרפיקה ועיבודי תמונה, סרטים וכמובן אינטרנט. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. עניין הדילמה הוא: ב-VP2030B הפאנל הוא: MVA עם גודל נקודה 0.255MM, זוית צפיה 170 מעלות וב-VP2130B הפאנל הוא: PVA עם גודל נקודה 0.27MM, זוית צפיה 178 מעלות שניהם ברזולוציה 1200X1600 אילו מבינהם הייתם בוחרים? חשוב לי איכות צבעים, נוחות עבודה עם המסך, שלא יהיו מריחות במשחקים (לא כבדים) ובסרטים. ושיהיה נוח לעבוד איתו בעיבוד תמונות בפוטושופ וכו'. המסך שאותו אני מחליפה הוא LG F900B. כתבתי פה פעם הודעה כבר, אם התלבטות אחרת. אבל החלטתי לשנס תקציב טוב לקבלת מסך טוב ושאני אהיה מרוצה ממנו. התלבטתי גם עם ה-DELL 2007…
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המסך מחשב שיש לי כרגע (VX724) למסך בגודל בגודל 22". חשבתי לשדרג למסך 226BW של סמסונג, אז השאלה שלי היא זאת: למסך הזה יש רזולוציה של 1680 * 1050 שזה לא Full HD, נניח שהמסך כן היה ברזולציה של 1920 * 1080 הייתי רואה את ההבדל למרות שהמסך עדיין באותו גודל? (כשאני רואה תכנים של 1080p כמובן)
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כי מחר כנראה קונה אותו ואני רואה שהוא מדובר פחות יחסית ל 226BW של סמסונג.. המסך הוא למשחקים סרטים וטקסט, חשוב שלא יהיו מריחות! אשמח גם לשמוע תגובות מכאלו שיש להם את המסך, מה דעתכם עליו? איך הוא במשחקים? בעבודה עם טקסט? התגלו פיקסלים שרופים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחזיק מסך samsung 931bw ואני מפסוט ממנו חבל זמן... אבל בסרטים ולפעמים בתמונות קורה שהצבע עור יוצא קצת זוהר ומוזר איך אני יכול לסדר אתזה בלי לשנות יותר מדי בהירות מסך (עד שהתרגלתי...) תודה רבה לכולם והמשך יום טוב ...
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המסכים הבאים : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=577971 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576857 לצערי אין לי תקציב להוציא על מסכים בעלי פאנל VA ובטח ובטח שלא IPS. לכן אילו ניראים מסכים סבירים מאוד. המטרה של המסך היא לצפיית סרטים ומשחקים (הרוב משחקים). בנוסף מה מומלץ יותר בימינו מסך רחב או מסך רגיל. אני אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה והמשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מחשב למשחקים עם 8800GTS ויש לי התלבטות בין שתי המסכים בכותרת. איזה מסך מצטיין יותר בהצגת משחקים? (מבחינת מריחות, איכות וחדות תמונה בעיקר)
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקרים מסך LCD דגם XXXX-C או S או A מה הכוונה?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. איזה מבין שניהם הכי כדאי? היה לי ניסיון קל עם הLG ולא ממש אהבתי את זוויות הצפיה הנוראיות שלו, כל סטיה הכי קטה הצידה ואתה כבר לא רואה טוב ביכלל... עם הסמסונג עוד לא היה לי ניסיון. 2. יש מסך אחר במחירים שלהם שכדאי במקומם?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
משחקים, אינטרנט וסרטים the usual תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 1700 ש"ח למסך 19''. אני כבר הרבה זמן עוקב אחר כל מה שקשור למסכים, ובחרתי במסך VS VP930. נכנסתי לזאפ וערכתי חיפוש, ומצאתי את המסך ב-1624 ש"ח בחנות ניר-טק.(תנאי המלשוח לא רעים, והאחריות גם. אחריות 3 שנים , משלוח עד הבית חינם עד 3 ימי עבודה) עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו הזמין כבר מהחנות הזאת משהו בעבר, ואולי יש לו ניסיון? תודה מראש?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן ליקנות מחשב למשחקים כבדים,עריכה וסרטים, ורציתי לדעת איזה מבין המסכים עדיף?: LG L1900J 19 אינט'צ 2 מס 1280X1024 מחיר: 1400 ש"ח או שעדיף LG L2000CN 20 אינט'צ 6 מס 1600X1200 מחיר: 1721 ש"ח או שבכלל עדיף להשקיע הרבה יותר כסף ולקבל 2007FP, אז מה אתם אומרים?
-
- 149 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
יש לי חדר קטן ואני רוצה להתקין בו מזגן. מכיוון שאני מתכוון לשבת מול המחשב כמה שעות טובות ביום,הייתי רוצה שהמזגן יהיה מולי,אבל ככה פתח יציאת האויר יהיה מעל 4 המסכים שבעה"ש יהיו לי...(במבנה של ריבוע). יוצא שהפתח של המזגן יהיה רחוק כ- 25 ס"מ בלבד מהמסך העליון. אפשר לכוון את המזגן שיוציא את האויר כלפי מעלה (פחות או יותר ) ,אבל כשאני לא מול המחשב עדיף לי שהאויר ירד למטה. האם זה יכול להזיק למסכים?.....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום, בקרתי בתצוגה מעניינת של מספר מסכים איכותיים (eizo, nec, apple). מומלץ להציץ, לכל מי שעומד להשקיע בקניית מסך איכותי. http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 פיני מזרחי
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להוריד דריברים למסך DELL 2007FP? על הדיסק אשר מצורף למסך אין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן amigos, בזמנו רכשתי את המסך בעקבות המלצות הפורום, המסך משובח, אין מה לאמר, ואני מרוצה בסה"כ. שלושה מינוסים שלי אישית מפריעים: א. רזולוציה 1600x1200 למסך 20" יוצרת פונטים קטנים מידי... (לי אישית) לפעמים אני צריך לאמץ את עיניי יתר על המידה. ב. מקשי ניווט ושליטה לא נוחים בעליל! (מי המעצב הקומוניסט שחשב על זה?) ב. הBRIGHTNESS המטורף. אני לא מבין מה הקטע של מסכי LCD היום? מי צריך כזה בהירות!? כאשר מדובר באור יום שניכנס עוד מילא, אבל רבאק אני מול המסך כמשחשיך עם תאורת חדר. והעיניים שלי מטוגנות מהבהירות הזו! ועכשיו השאלה! כאשר אני מנסה להוריד את הבהירות דרך התפריט, אני מבחין שהלבן שלי הופך לאפור. חברים? האם יש דרך להוריד את הבהירות של מפץ אטומי, אך עדיין להישאר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
i askt my shop to get my the serail number of the screen befor buying it and its the "c" where can i get the "s" one:( p.s i know this not very cler but if u buy this screen or did same reading about it am sure u will get what am talking about:)
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי חבר'ה. לפני כמה ימים המסך שלי הלך לעולמו. עכשיו אני צריך מסך חדש. LCD כמובן, עדיפות (גבוהה) לרחב. התקציב הוא 1500 פלוס מינוס מינוס ;D חשבתי על הדל E207WTF הזה.. אבל יש לו פאנל TN. השימושים שלי הם טקסט סרטים וקצת משחקים. זמן תגובה לא חייב מאוד נמוך אבל מספק. ואיכות הטקסט חשובה לי. עד היום ראיתי אצל חברים מסכים שהפיקסלים שלהם ענקיים וזה מורגש מאוד ומציק לי לעיניים. אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איך הNEC , לא מצאתי עליו ביקורות ,לכאורה יש לו פאנל יותר טוב, האם הוא גם טוב במציאות?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המסך הזה אך לפני אני רוצה לברר עליו עוד טיפה. קודם כל השימוש במחשב הוא בעיקר עבודה שוטפת - אינטרנט, וורד בנוסף גם משחקים (לא מהכבדים ביותר) ולפעמים גם צפייה בסרטים. עכשיו שאלות: 1. עד 1400-1500 ש"ח זה המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא לשימושיי? 2. מה סוג הפאנל במסך הזה? 3. בכללי איך המוצרים של חברת XEROX? זה הכל... תודה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. הכי חשוב שאינטרנט וטקטסט יראו טוב ולא יעייפו את העיניים וברזולוציה שתיתן פונטים גדולים דיים כמו 1024*768 . 2. פחות חשוב משחקים אם כי אני משחק במשחקים אסטרטגיה שהם פחות מהירים - האם המריחות וכו' בסמסונג 971 יבואו לידי ביטוי? קראתי בפורום ועדין לא הצלחתי להחליט מה עדיף לי בדרישות הנל. האם אחד מאילו או בכלל מסך אחר -19 או 20 עד 2000 שח . תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-