עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, עלות של מסך LCD 21" מתחילה בערך ב 3500.. עלות של טלויזיה LCD 21" מתחילה בערך ב 2500.. מה ההבדלים בין מסך LCD לטלויזית LCD? למה העלות של טלויזיה יותר זולה ממסך למחשב? אפשר להשיג טלויזיות במידות יותר גדולות ממסכי LCD וברזולוציות דומות ומפרטים דומים ובמחיר יותר זול ממסכי LCD יש סיבה? מה ההבדלים העיקריים? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  2. http://www.hardwarecanucks.com/news/peripherals-news/nec-launching-multisync-ea231wmi-23-ips-panel-lcd/ http://www.flickr.com/photos/ronaldi/3729476920/ בטח יעלה הון.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני יודע שזה נטחן פה עד אינסוף הנושא, אבל רציתי עזרה קטנה. היום רציתי לקנות את המסך של LG (1970HR) אך בטח כמו שידוע לכולכם, המסך כרגע לא במלאי ממש ולא ניתן להשיג אותו בלפחות עשר חנויות שניסיתי, הסתכלתי על המסך של Samsung ומבחינת צבעים הוא נראה ממש טוב, הבעיה היא שעוד לא ראיתי את ה LG 1970HR , השאלה העיקרית שלי, היא האם לחכות שהמסך יגיע? כי לפי מה שנראה הוא ייחטף מהמדפים לפני שאני אספיק לראות אותו בתצוגה (ואין לי מושג איפה ניתן לראות אותו בתצוגה) ובינתיים את סמסונג ניתן להשיג לעומתו.. האם המסכים משתווים ביכולות? האם יש פאק כלשהו בסמסונג שהאל ג'י יותר טוב ממנו? סך הכל הסמסונג גם נראה מסך ממש טוב. ובאמת השאלה הגדולה אם תהיה אפשרות לראות את הLG בתצוגה איפשהו? ובנוסף שאלה …

4. Started by the king2006,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא יודע מה לבחור .... זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15088 מה שמצא חן בעיני בראשון זה שהוא רחב כזה מה דעתכם הם טובים??? או יש סוג אחר?? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by gimdy,

במסך אמור לשמש אותי לצפייה בטולוויזיה +סרטים בעיקר ההתלבטות היא ב: 1. גודל המסך (19 20 או 22 ) 2. סוג - חברה , רגיל, רחב 3. האם כדאי לקנות יד שניה דגם מתקדם יותר או אותו דגם במחיר זוול , או שכדאי מסך לקנות חדש ? התקציב שברשותי 1500~ וזה מה יש לי כרטיס מסך- בילד אין על הלוח אם הזה:Gigabyte GA-MA78GM-S2H כרטיס טלויזיה : Hauppauge WinTV PVR 150 MCE 4.האם כרטיס הטלוויזיה טוב ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. שלום לכל התותחים חייב חוות דעת על LCD- AOC Full HD 42 חברת AOC - איך החברה בטלויזיות ? אם יש בעיות איתם ! השימוש שאני עושה בה זה בעיקר חיבור למחשב וסרטי HD לינק לפרטיים על הטלויזיה http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=543&CategoryName=TV_Plasma_LCD&AuctionId=7726357 אני חייב להחזיר תשובה אם אני לוקח אותה עד הערב ים של תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  7. מטרות אינטרנט ומשחקים 3D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by raz002,

קניתי מסך 19 אינץ' דגם L1970HR של LG העיצוב של המסך אלגנטי ויפה, הנתונים שלו מעולים 2ms ונגדיות 2000:1 אבל עדיין התוצאה לא אופטימלית: 1. לפעמיים רואים פיקסלים בתמונות, מה אפשר לעשות? 2. קליפים וסרטים לא תמיד חלקים וגם שם רואים פיקסלים. 3. בכדי שיוכלו להבדיל בין כחול בהיר ללבן הייתי צריך להוריד את הגמא בעזרת ההגדרות של כרטיס המסך, זה בסדר? 4. הרזולוציה המומלצת למסך היא 1280X1024 אבל קשה לקרוא ברזולוציה כזאת לכן אני נשאר ב1024X724, זה בסדר? סליחה על כל השאלות,תודה מראש

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by arad gonen,

יש לי את הAMD ULTRA GAME ואני רוצה לקנות מסך חדשש.. אמא שלי עובדת בהסתדרות המורים וראיתי שם מסך... האם תוכלו להגיד לי אם זה שווה או לא ואם זה יצליח להריץ משחקים בדים כמו FLIGHT SIMULATOR X וכאלה.. אם המסך לא מתאים אז תכתבו לי משהוא טוב יותר התקציב שלי הוא 1500 ש''ח גג תודה רבה לכם. הינה הלינק של המך לא באתר של הסתדרות המורים כי צריך ת''ז... (בהסתדרות המורים המסך עולה 999 ש''ח) http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=709109

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  10. המסך בשביל XBOX 360 חשוב HDMI ורמקולים

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  11. Started by eyalll,

היי רציתי לדעת איך המסך T220 של סאמסונג? הוא טוב? איטי? אמרו לי שהוא מעולה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by badboy91,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ( יותר שיאפשר יהיה לעבוד בריבוי מסכים ) - ולאיטים רחוקות קצת גיימינג מחפש מסך קעור היום יש לי Samsung C27f591FDM המסך ברזולוצית FHD חשבתי ללכת על המסך הזה : "34 LG LED IPS 34UC89G-B 21:9 UltraWide המחיר שלו כמעט 3 2560x1080 המסך השני אני בטוח הוא יותר טוב כי גם הרזולוציה יותר גבוה הוא: Asus PG348Q 34'' מה יותר מומלץ האם שווה להשקיע את ה 1300 ש"ח ? שניי המסכים תומכים ב GSYNC כי יש לי GTX 980 בעתיד אולי ישדרג אותו i7-5820 16gb האם לא כדאי להשקיע במסך כזה ? (עם GSYNC) ולקנות מסך עדיף 4K ללא גימינג במידה ואני…

13. Started by DerHunter,

היי, הסתכלתי על לא מעט מסכים וכרגע אני מתלבט בין שניים: Asus VG278QR: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1016265 MSI Optix MAG271CR https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998954 אני יודע שהMSI עם פאנל VA ורציתי לדעת אם הוא שווה את ההפרש בין המסכים. אם יש המלצה למסך 27" 144hz תומך g sync אחר באיזור המחירים האלה שעדיף אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Jewish_hammer,

שלום, אני מחפש על המלצה על מסך 19 אינץ מאיכות טובה,משהו עם אחריות ל 3 שנים.... והוא קצת דחוף כרגע כי המסך שאיתו אני משתמש עכשיו מחליף צבעים בטירוף ואחריותו פגה די מזמן... בכל מקרה, איזשהיא המלצה על מסך 19 אינץ ,עד 2000 שקל,לא ממש חשוב לי WIDE SCREEN או לא,אך חשוב שיהיה טוב למשחקים (לא ימרח) ,ושיהיו לו צבעים חיים ואמיתיים כמה שאפשר....

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  15. אני בעקרון תמיד עבדתי עם מסכים רגילים אבל אני רואה מגמה לעבור למסכים רחבים, האם אתם מרגישים שמסך רחב יותר טוב או שהוא "מורח" את התצוגה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. השאלה שבכותרת (גם אם היא נשמעת מעט מוזרה).

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by mmarilus,

שלום, אני לא מבין שום דבר במסכים. רציתי לשאול האם יש הבדל בין מסך AV לבין מסך CV. בתודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  18. באיזה מרחק מומלץ לשבת ממנו? עכשיו יש לי מסך ישן.. 17" ואני יושב בערך 35 ס"מ(העיינים מהמסך).. 24" לא יהרוס את העיינים? יש לי טלויזיה 21" שאני צופה בה מהמיטה.. מה דעתכם? מי שיש לו 2407, איפה הוא ממקם אותו? רגיל על שולחן המחשב? תודה לעונים..

19. אני מחפש מסך בסדר גודל של בין 1,000 - 1,300 ש"ח, לסרטים, למשחקים, שימושים ביתיים אחרים רגילים. ראיתי כמה מסכים של LG ו-Samsung, נתונים של 2MS, ניגודיות של 50,000, רזולוציה 1920X , חלק עם פאנל TN (שהבנתי שהוא נחשב לפחות טוב) אבל חלק לא, כמו לדוגמא LG-W2353V ו-Samsung P2350 מה דעתכם עליהם ? קראית קצת בפורום וראיתי שהרבה ממליצים על 2209WA של DELL, רציתי לדעת מה עושה את המסך כזה מיוחד? פשוט בגלל שהנתונים שלו אולי קצת מטעים, 5MS, ניגודיות של 1:1000 רזולוציה מקסימלית של 1680X. אני לא יודע אם הדגם הזה ספציפית, אבל הבנתי שיש חלק מה-DELL שעובדים עם איזה פאנל חדש, השאלה אם כל שאר הנתונים שכביכול פחות טובים מהמסכים האחרים, כלל לא רלוונטים? אני לא כל כך מבין ופשוט הסתכלתי על הנתונים…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ביחס למסכים עם פאנל VA המיועדים למשחקים גם השערות מבוססות אשמח לשמוע תודה

21. Started by b3ta0,

אני מחפש מסך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקי מחשב גם FPS. עדיף מסך IPS ולא TN מצאתי אפשרות אחת, מה אתם חושבים? U2211H וכמובן עוד הצעות שלכם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by meiral,

שלום, אני מתלבט בין מסך T200 של סמסונג (20 אינץ) לבין 2242 של LG שהוא 22 אינץ. אני יכול לקבל את שניהם באותו מחיר. האם יש המלצות? תודה.

23. Started by sliderxx9,

שלום, ותודה שנכנסתם, מה זה בעצם כיול? ואיך אני מבצע אותו? (פחות או יותר הבנתי שזה שיפור איכות המסך, אשמח אם תרחיבו לי את הידע). בתודה גדולה מראש!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. השאלה מפורטת בכותרת, אני שואל יענו על המעמד אם יש אפשרות להפוך.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  25. מחפש מסך 19 אינץ' למשחקים בעיקר וגם לקראית מסמכים שזה אומר כמו פה באינטרנט... יש לכם המלצה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.