עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Necessary_Evil,

היי אני צריכה בבקשה עצה דחופה לדקות הקרובות- ב1050 שקל , שווה קניה? מתאים למשחקים רגילים וצפיה בסרטים? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by Stick2it,

אני רוצה לשמוע אנשים שראו את המסך בעיניים ולא מאלו שיגידו - זה TN קנה דל.... עברתי היום ב4 חנויות אלקטרוניקה ולצערי ראיתי בערך כל מסך אפשרי מלבד הדגמים האלו שהכי מעניינים אותי. מחיר המסכים לא חשוב לי ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר מבין שלושתם. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by hakoki,

חיברתי את המסך lcd19 samsung 920n מחשב חדש לוח 965p-s3 כרטיס 8600gt רואה את המסך בגוון סגול :-[ המסך מחובר לכרטיס עם מתאם dvi כי אין לי חיבור dvi במסך לצערי הרב... ורואים גוון סגול במסך אבל ממש ממש סגול.

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. ממה שקראתי בטרדים פה, ההמלצות תמיד מסתכמות ב-דל 2007 / אסוס PW201 ( או משהו כזה) ו- VP930- שהוא לא מסך רחב- האם יש לו דגם מקביל רחב, או איזה 19" רחב? ציינתי את השימושים בכותרת, הבעיה בין השאר היא שכרטיס המסך שלי הוא 7600GT, קצת בעייתי ל"20 אבל מכיוון שאני רוצה מסך רחב אצטרך להתפשר. רציתי להבין כמה נק' בקשר לפאנלים ורזולוציית המסך: 1. אומרים ש S-IPS טוב יותר למשחקים לעומת S-PVA או P-MVA כשהאחרון טוב יותר לסרטים (לא ברור לי מה ההבדל בין שני הפאנלים האחרונים x-xVA). עד כמה ההבדלים ביניהם באים באמת לידי ביטוי? ואיזה פאנל הייתם ממליצים למטרות שלי? רוב הזמן אני עובד עם המחשב(עיצוב ופיתוח אתרי אינטרנט) בערב קצת משחקים וסרטים, לכן אני חושב שכל מה שקשור לבריאות העיינים - ב…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by uh615,

סוף סוף הגיע הזמן לרכוש מסך. מחפש מסך מומלץ עד 1300 ש"ח ובבקשה לא ה-xerox בגלל ציפוי הזכוכית. גם לא מסך רחב. מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים לא. כניסת DVI - חובה ! ה- Samsung 932 לא עושה לי את זה. המלצות לרב, יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by borsood,

במסגרת הנסיונות שלי להבין קצת יותר על זמן תגובה נתקלתי בסקירה הזו של svet: http://www.svethardware.cz/art_doc-CA31CCAA2DA3744FC12572080040A099.html לצערי אני מתקשה בקריאת הצ'כית. מישהו יכול להסביר בקווים כללים מה ואיך מודדים שם? במיוחד הגרף הראשון. תודה.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by taiber,

הנה מספר מסכי LCD של 19" רחבים במצאתי בזאפ במחירים דומים- http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=472837 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415455 איזה אחד הכי כדאי לי? תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  8. אני לא יודע מה כדאי יותר טלוויזיה LCD או מסך רגיל LCD כמו שרשמתי בכותרת המסך יתחבר לקיר אם זרוע שמתקרבת ומתרחקת כך שכשאני אראה טלוויזיה היא תהיה רחוק כשאני יעבוד על המחשב היא תהיה קרוב התקציב הוא עד 3000 ש"ח מה ההמלצות שלכם כמו כן מה עדיף טלוויזיה LCD או מסך LCD לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by gal077,

שלום לכולם, אני עד היום השתמשתי במסך CRT מדגם FLATRON 795FT של LG, והחלטתי לקנות מסך חדש שיהיה מסוג LCD. אחרי שוטטות ארוכה (מאד) בפורום ראיתי כי יש הרבה חברות של מסכים וגם סוגים ודגמים שונים. אני לא מקצוען בנושא המסכים. אמנם אני יודע את הבסיס על מסכי LCD אך יש לי התלבטות על איזה מסך לקנות. אני רוצה מסך 19" בתקציב של 1500-1600 שקל (עם אפשרות לחרוג עוד 100-200 שקלים) שמיועד למשחקים, קצת סרטים ודברים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט ועבודה בOFFICE. אשמח לתשובות ולהצעות.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  10. העם מסך זה מתאים למשחקים Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02 ועם כן איזה כרטיס מסך אצטרך לו????

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by -JustMe-,

שלום! אני קניתי מחשב חדש טוב יחסית (8800GTS 320mb) ואני רוצה לקנות בימים אלו מסך חדש (LCD)... אני צריך המלצות למסך עד ה1000 ש"ח, 17"(אם יש 19" במחירים הללו עדיף, אבל גם 17 זה טוב) תודה מראש לעוזרים והממליצים!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. יש ברשותי את המסך NU LCD L922A 19". המסך התלכלך כעבור חודש-חודש וחצי~ של שימוש ורציתי לדעת אם יש איזו דרך טובה לנקות אותו שלא תפגע בו. ממה שאני יודע ובשביל מה שזה חשוב, המסך בעל פאנל TN. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by markdd,

שלום לכולם, רציתי להגיד שהתרשמתי מאוד מהפורום שלכם - יש כאן אנשים מקצועים שמבינים על מה הם מדברים כל הכבוד ! אני מחפש (כבר זמן מה ) להחליף את הCRT שלי למסך LCD טוב עברתי אין ספור חנויות,פורומים,אתרי השוואה וכ"ד ועדיין מטלבת אני מחפש מסך 19-20 '' ל : עבודה עם מסמכים,אינטרנט ועריכת וידאו,מחשקים וסרטים . תקציב : 2000 ש"ח (אם אפשר לא לחרוג יהיה טוב ) יש לי בעבודה 2 מסכים : IBM דגם L191P שהוא 19 '' ו-DELL גדם 2007FP של 20'' אין מה להשוות הDELL לוקח בגדול .אז כבר סגרתי עם עצמי שאני הולך על DELL חבר שלי קנה LG1970HR ולדעתי הוא נראה יותר טוב (צבעים יותר חיים,בהירות ) לגבי זמן תגובה - לא ראיתי הבדל מהותי למרות שDELL הוא 16 msec וה-LG הוא 2MS (אולי אני טועה ?) . ובנוס…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל הייתי רוצה לדעת האם למישהו יש נסיון עם זוג מסכים רחבים בעריכת וידאו, או שעדיף שני 19" רגילים (צמודים כמובן). תודה!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by Stingray,

בהנחה שיש לי מספיק מרחק,ואני רק רואה סרטים וגולש באינטרנט... המסך המדובר הוא : EF321XC בהתחלה רציתי 22" LCD ,מסך מחשב של סמסונג,אבל שראיתי אותו בתצוגה ואת כל שאר ה22" ,די נדהמתי לגלות,שזה ממש לא נראה 22" כי זה רחב,הם ממש אבל ממש קטנים,ואני לא מגזים. 32" יעשה את העבודה טוב. זה אמור לעשות לי בעיות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  16. 1)זה שאין במסך חיבור HDMI ויש DVI זה משנה נורא?? (מבחינת איכות) 2)לסרטי HD מספיק כרטיס מסך (ATi X800GTO (agp?? עד 2008 שאז אקנה מחשב חדש.. 3)יש לי בול 60 ס"מ רוחב בשולחן והמסך לפי האתר הוא 58 ס"מ (יש בצדדים סורגים כאלה..) אז זה בסדר לשים את המסך שם? אם 3 השאלות נענות בתשובה טובה אז אני קונה את המסך.. (אלא אם יצא טוב יותר) תודה מראש על התשובות.. ואם אפשר חוות דעת ממי שרואה הרבה סרטים(שהרוב dvdrip) וגולש הרבה באינטרנט .. ואיך המסך למשחקים.. ובאיזה צבעים אפשר להשיג את המסך חוץ משחור?? ואיפה??

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מה דעתכם על מסך מסוג זה לשימוש במחשב אישי ואיזה כרטיס מסך מתאים לו

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by stone cold,

טוב זה לא מסך אבל בכל זאת לדעתי זה מתאים לפורום הזה כי המוצר קשור בעיקר למסכי LCD למחשב המוצר זה חיבור שנותן לחבר מכשירים כמו PS3\360 \בלו רי וכו שתומכים בHDMI (ה360 בעלית) כדי להציג ב1080p ישירות למסך מחשב בלי לאבד מהאיכות של התמונה - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18166 לי כרגע אין צורך בזה אבל זה מאוד מעניין ואני מקווה שזה יהיה זול וזמין במיקרה שיום אחד אני יצתרך חיבור כזה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  21. התלבטות בין 2 מסכים של סמסונג 917P / 932B? מה מחליטים ולמה? 971P: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp 932B: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19PEBSFVXAA.asp בעבור משחקים / סרטים ... ועובדה שוטפת.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. השאלה בכותרת... תודה!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  23. Started by mambo,

שלום לכולם. יום ההולדת 60 של אבא שלי הולך ומתקרב וחשבתי לקנות לו במתנה מסך מחשב 22 אינטש (שימושים - ווינדוז, אינטרנט, וורד, אי מייל וכו'). ראיתי כאן שמדברים בעיקר על dell e228wfp, samsung 226BW, samsung 225BW. אפשר קצת פרטים על ההבדלים ביניהם? במגה יש מבצע של הדל ב-1700 ש"ח, את הסמסונג 226 מציעים בזאפ בערך ב-1800. איזה מהמסכים האלו הכי טוב? איך המבצע של מגה? יש למישהו הצעה למסך אחר באזור המחירים הזה של 1700 ש"ח? תודה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by V00d00,

לא רחב. עדיף 19 אינץ' אפשר גם 17. יש אפשרות לחרוג קצת מהתקציב. בעיקר לאינטרנט ושטויות, סרטים ומשחקים גם אבל קצת פחות.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים