מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו בעיה לחבר אותו לכרטיס מסוג 6600gt של גיגהבייט ? וגם כן רציתי לדעת על גובהו של המסך יש לי ספרייה עם מקום מובנה למסך בגובה 48 ס"מ האם הוא יכנס ? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קנו לאחי את המסך ורציתי לדעת אין הוא בכללי ואם אפשר האם הוא מסוגל להציג HD ואם כן אז עד כמה? מכיוון שאני מתכנן להשתמש בו בתור מסך לאקס בוקס 360... אשמח לחוות דעת. המחיר ששולם עליו הוא 900 ש"ח ממכרז.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי מסך מצוין שמספק אותי לגלישה, לעבודה, ולמשחקים. מחפש המלצה למסך '22 שישמש אותי לסרטים ולטלויזיה בלבד. תודה מראש על ההמלצות!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני המסכים האלו. מצד ראשון ACER היא חברה יותר מוכרת מAPEX שהם בכלל חברה ישראלית, אבל מצד שני לACER אין DVI ולAPEX יש 19 אינץ', מסך רחב ונתונים יותר טובים. אגב, אני חייב לקנות היום אז תשובה מהירה תהיה טובה. תודה רבה. עריכה: עוד שאלה- מה היתרון של מסך רחב? למשחקים\ סרטים לא? וההבדל מורגש?אם אני לא יכול לשנות לרזולוציה הטבעית של המסך הרחב עדיין כדאי לקנות אותו?מה ההבדל בין הרזולוציה הטבעית לבין רזולוציה נמוכה יותר במסכים רחבים? כי אנ יודע שבמסכי LCD רגילים אין כ''כ פוקוס אם לא משתמשים ברזולוציה הטבעית... ולמה אין ב7600GT רזולוציה של מסך רחב?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
ההורים שלי יביאו לי בלי להתייעץ איתי מהדיוטי-פרי מסך PROVIEW FV-926W ב - 200$ מה אתם אומרים על המסך הזה? יתרונות ? חסרונות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם יש קשר בין תדר הרענון של מסך CRT (HRZ) לבין כמה שהוא מזיק/לא מזיק לעיניים? כלומר האם זה מזיק יותר לעיניים אם אני על 60 HRZ לעומת 85 HRZ? יש לי מסך CRT 17" והתרגלתי לרזולוציה של 1280*1024 (ברזולוציה זו יש לי רק אפשרות אחת - 60HRZ) ורק ב1024*768 יש לי 85HRZ עריכה: אני הפוך לגמרי תעבירו ל"תצוגה וגרפיקה" התבלבלתי בפורום
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני בזמנו לפני כשנתיים הייתי מאוד פעיל בפורום, אני זוכר שאז מסכי הLCD היו 25MS וכולם התלהבו מהיונדאי Q17 או משהו כזה שהיה 16M. ועכשיו שאני רוצה לראות מה ישתנה במסכי LCD, שכל המסכים הללו מגיעים היום עם קצב רענון מטורף. של 2MS. כולם פה ממליצים על איזשהו דל שהדגם שלו משהו עם 2007 שעולה מינימום 2300 שקל, ועם קצב רענון גבוה מאוד ביחד למה שהולך היום בשוק, שלמיטב הבנתי הקצב רענון קשור למריחות על המסך, אז למה בעצם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום בגלל שהמסך שלי נידפק שלחתי אותו לתיקון(ולצערי זה ייקח שבועיים) אז בינתיים התנחלתי על המסך של אח שלי שהוא מסך CRT ועכשיו אחרי שנתיים שלא היתי על המסכים האלה אני פשוט ראה מטושטש משום מה זה נורמלי(לא רפואי)? כלומר יכול להיות שזו בעיה במסך או בגדרות כי זה משגע אותי אני לא מסוגל לקראו או להיות עליו למשך זמן.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2500-3000 ש"ח. אני מעוניין במסך גדול כך שאני אוכל לראות עליו סרטים בנוחות (אבל אני גם משתמש במחשב למשחקים - אז הוא צריך להיות משהו שמיועד למשחקים גם כן לכן לא נראה לי שכדאי שהמסך יהיה רחב). עד כמה שהבנתי מה שחשוב לשים אליו לב זה קצב הרענון ומהירות התגובה או משהו כזה.... מי יכול להמליץ לי על מסך איכותי שיכול לתת לי מענה טוב לדרישות שלי? כל העברה או עיצה תתקבל בברכה... תודה, רם
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב מאוד קונה מסך LCD,אני מוכן להשקיע כסף בשביל לקבל מוצר טוב ואיכותי של חברה טובה,עם נתונים עכשווים ולא נתונים של לפני 5 שנים, אחד שיודע להציג גרפיקות כמו שצריך,שהטקסט יראה נורמלי וטוב,ושאני מסתכל עליו אני יזכר בCRT האיכותי שהיה לי. אז היום יש הרבה רעש על מהירות המסך, מהי המהירות המקובלת היום למסכי LCD עכשויים, במעבר משחור ללבן,מלבן לשחור,ובתחום האפור שהוא בעייתי לפי מה שהבנתי. וגם מהו יחס הניגודיות המקובל היום,ולפי מה שהבנתי,ככל שהיחס יותר גדול אז שהתמונה יותר טובה ואיכותית,זה נכון? בבקשה,תענו בהקדם, תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms Black DVI והשאלה שלי היא האם אני צריך בשביל לשחק במסך הזה ברולוציה שלו כרטיס מסך חזק? ואם כן עד כמה חזק
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מעונין 99 אחוז סגור על הדגם הזה S1931H בלי הרמקולים - בקניה חכמה 2697 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=464562 ויש את זה S1931SH בקניה חכמה 2829 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=464563 שאם זה כל ההבדל של הרמקולים אני הולך על ההוא בלי הרמקולים ולעניינו דיברתי עם מישהו בפרטי , שקנה את הS1931H פה > http://www.infoservice.co.il/info/hebrew/default.asp כמו שתראו יש הבדל במחיר של כמעט 300 ש"ח והאמת שזה דיי מחשיד מבחינתי , לא רואה אותו במקומות הברורים כמו זאפ וכו... אז איפה לקנות ?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך שמיועד לגימיירים ולצפייה בסרטים. אני בנוסף קורא קבצי טקסט וגולש באינטרנט (כמובן ). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחר שקראתי את הסקירות של הסמסונג והדל ואת הויכוחים הנלווים אליהם הבנתי ששניהם לא נותנים לי מה שאני מבקש. אז ככה : אני זקוק למסך מחשב שישמש אותי גם לטלויזיה. הזמנתי יס ואני רוצה שבחדר המסך ישמש אותי גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (הזמנתי ממיר גם לחדר כמובן). אני לא גיימר. אני רואה סרטים (גם טלויזיה וגם הורדות מהאינטרנט). אני קורא מסמכים וחדשות (המסך צריך להיות מספיק טוב לזה). יש לכם המלצות למסך כזה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" סביר לצרכי תכנות,אינטרנט,קריאה וסרטים (-לא משחקים-) במחיר של בערך 1400 ש"ח המסך לא מיועד למשחקים אבל חשוב לי שהוא נוח ויהיה ניתן לשבת מולו למשך זמן ארוך. אשמח לקבל המלצות.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב Wide Screen של 20 אינצ'. המסך ישמש בעיקר לסרטים, טלויזיה ותכנות אבל לא למשחקים. אני רוצה שהמסך ישמש גם כטלויזיה ולכן חשוב לי שיהיה לו את כל היציאות שצריך מאחורה (RCA ואולי RF - לא בטוח שצריך RF). אני מתלבט אם לחפש אחד שיש לו גם יציאת DVI. לגבי תקציב עוד לא נסגרתי על עצמי לגמרי. נראה לי שעד 2500 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז עדיף. על מה אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דודה שלי ביקשה ממני למצוא לה מסך LCD טוב השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (חשוב לציין כי הצפיה כוללת צפיה בטלויזיה דרך המחשב) והוא לא מיועד למשחקים כלל אשמח לקבל המלצות..
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשעה רכשתי מסך LCD שלטעמי הוא אחד המסכים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר שרכשתי... אז קצת פרטים מסך מחברת AOC דגם: 196 v+ גודל: 19 אינץ אחריות: 3 שנים עד בית הלקוח. הרחבה של עוד שנתיים בתוספת תשלום סה"כ לתשלום 1150 ש"ח, אשמח לדעת אם המחיר שרכשתי את המסך אכן נחשב מחיר טוב כי הבנתי מהמוכרים שמה שהסתכלו עליי שהוצאתי מהם את המסך הזה "בחינם" כמו כן אשמח לדעת כיצד אוכל לקבל את התצוגה הכי טובה מהמסך... איך להגדיר אותו ככה שאקבל את התצוגה והמראה הכי טובה אני פועל על רזולציה 1024*768 תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dell 2007WFP בדקתי סוג פאנל שהוא RT803 לשמחתי לאחר שהבתני פה בפורום שזה פאנל SIPS המיוחל!! בדקתי את ה-REV לשמחתי A04 לגבי פיקסלים שרופים בדקתי עם CheckeMON,ו-DPB,לשמחתי ברוך השם 0 חברה (פיקסל שרוף זוהי נקודה שתקועה במסך ולא משתנה לא משנה מה נעשה אמת ? ) עכשיו יש לי שאלה עליכם חברה בנוגע למשחקים כרגע לבנתיים יש לי כרטיס מסך GeForce 6200 256mb השאלה שלי איך מה אני צריך לעשות עלמנת שיתמוך במשחקים עם מסך זה!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי התקציב שלי הוא 1500 ולא ממש מאפשר חריגה. אני לא מוכן להתפשר על מסך לא רחב. השימושים: קריאה, סרטים וקצת משחקים. דרישות: יחס ניגודיות סביר לסרטים, גודל נקודה כמה שיותר קטן, זמן תגובה העיקר שלא יהיו מריחות מורגשות. צימצמתי לי את הבחירה לכמה דגמים מסויימים וקיוותי שתוכלו לעזור לי בבחירה. הדגמים: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=577957 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187953&DB55019=138766&DB4147=4920 אז מה אתם אומרים? מה ההבדל בין הדגמים השונים של ה 19? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD 19 רצוי בפחות תודה מראש אם שחכתי משהו תגידו לי ואני אענה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך'' LCD 19 בתקציב של 1500 שח שיתן מענה לסרטים וגם איכות צבעים טובה. כל המלצה תעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-