מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי מעוניין למכור שני מסכים ומעוניין לדעת מה השווי/עצתכם בתמחור אחד DELL U2713HTM בן כמה שנים, מצב מעולה, אך ללא הסטנד לתלייה בלבד השני ASUS XG258Q בן חצי שנה עדיין באחריות, מצ"ב מעולה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות מסך למחשב שלי אך אני מתלבט בין Samsung ל LG...רציתי לדעת איזה מבין שתי החברות הללו יותר עדיפה. בעיקרון אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Samsung דגם T190 ל- LG דגם W1952TQ אני יודע שמבחינת המפרט הסמסונג יותר טוב אבל רציתי לדעת איך סמסונג מבחינת מסכים???? את LG פחות או יותר אני מכיר....
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
1907FPוDell או Vs vx922 או אפילו הlg 1970hr?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
למשחקים, קריאה, סרטים ? סוני ?SDM-X95F? או S1931 ? מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכל מה שציינתי ?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה המסך הכי יעיל מבחינת יחס עלות/תועלת עבור עבודה משרדית (יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר)? מטרה נוספת היא שמירה על בריאות העיניים, כך שאני לא רוצה מסך הכי זול שיהרוס לי את העיניים. גודל המסך 17 או 19 אינץ' בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש בגודל של 23-24 אינץ' עד 800 שקלים רציתי לקנות את הDELL U2311H מKSP אבל אין להם אותו במלאי ולא מצאתי חנות באשקלון שמוכרת את המסך הזה אז רציתי לדעת אם יש מסכים אחרים מומלצים?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו יצא להתנסות עם המסך הזה ומעוניין אולי לספר חוויות? אני חושב לקנות אותו אבל מתלבט, 1. האם שווה את המחיר? הכי זו מצאתי פה ב 3900 שקל 2. יש לי asus g 14 הדגם של 2060. למישהו יצא לנסות את השילוב הזה ויודע להגיד לי האם המחשב הזה מסוגל לסחוב את המסך במשחקי AAA? לפחות ב 60fps על High
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כן אני יודע שאתם לא חושבים שיש מסך איכותי במיוחד בגודל/תקציב כזה, ועדיף ללכת על 971P של סמסונג אם לא מוציאים עוד ג'ובות. אבל זה לחבר שלא שם לב לדקויות (ולכן לא ישפוך עוד 700 ש"ח על דל 2006WFP), ומעוניין בעיקר לצפות בסדרות/סרטים על המסך, ולכן לגודל יש יתרון וגם ל-Widescreen. המסך יחובר ב-D-SUB אנלוגי לכרטיס 6100 מובנה על לוח של Gigabyte. בעתיד סביר להניח שהוא ישדרג לכרטיס מסך שגם יכלול DVI. חשבתי על כמה אופציות: 1. Philips 200W6MB 8ms - גודל 20 אינץ' עולה 1600 ש"ח כולל הרגלית. 2. Samsung 203B 8ms - גודל 20 אינץ' מחיר ב-KSP הוא 1550 ש"ח, ואני גם אוכל לבדוק פיקסלים על המקום. 3. LG L204WT 5ms - גודל 20 אינץ' עולה 1900 ש"ח. 4. MAG BP2219FW - גודל 22 אינץ' מחיר 1935 ש"ח …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה, יש לי שאלה לגבי קניית מסך. אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליה השאלה: אם אני אקח את המחשב שלי (לצורך העניין בעל כ.מ HD5850) ואחבר לו את ה DELL 2209WA, ואריץ סרט, ולאחר מכן אני אנתק את הדל (המומלץ), אחליף את גרסת הסרט ל1080P, אחבר למחשב מסך של סמסונג 22 אינץ', שזול משמעותית ממנו, אבל תומך ב1080P, באיזה מסך הסרט יראה יותר טוב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה על מסך קעור ורחב (ultrawide) המדמה שני מסכים בשביל עבודה משרדית, תכנות וגיימינג קל. אני מבין שעדיין כדאי עם פאנל IPS היום ולכן אשמח לכזה תקציב: לא מוגבל כרגע אני עם מסך Dell u2311H מפעם החיבורים הזמינים : HDMI, Display Port, DVI (מה שבכרטיס מסך) חשוב לי במסך חיבורי USB ואילו type C יכול להיות נחמד אך לא חובה יחובר למחשב נייח GTX 970 (ישודרג בהמשך אני מניח) I7 דור 12 יכול להיות שאולי לא כדאי קעור, אבל עדיין אשמח למשהו גדול. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה הגודל שאתם ממליצים לי למסך כזה? יכול להיות ש23 אינץ' יהיה יותר נוח מ24? מה ההבדל בין המחירים בינהם? לפי מה שהבנתי מזאפ ההבדל קטן מאוד (100-200 שקלים)
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מזמין מפרט למטרת משחקים ותהיתי עד כמה נחוץ לי להחליף את ה - aoc e2343f שברשותי עבור מסך אחר שמתאים יותר לייעוד של משחקים והאם בכלל יהיה ניתן לחוש בהבדל? בהתחלה הייתי סגור על זה, אבל חשבתי נעבור כאן ונשאל כדי להיות בטוח.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
והאם הייתם קונים מהם את ה DELL 2209WA http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13882 האופציה השניה היא מ SKYPC שאני מכיר בתוספת של 120 ש"ח http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OP-RD09-2870&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך חדש מדגם samsung cream 23 קישור אפשר לראות כאן http://tms.co.il/product/10210 כפי שאתם יודעים יש 2 חיבורים: D-sub (vga) Dvi הבעיה שהמסך הגיע בלי כבל dvi, והכבל dvi שיש לי הוא מסוג dvi-d single lin, שאני יודע שהוא פחות טוב מ dual link עכשיו, השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לחבר את הכבל dvi-d שיש לי או להתפשר על כבל VGA אנלוגי שיש לי (קיבלתי עם המסך) לחלופין, אני יכול גם לקנות כבל DVI מסוג dual link אבל האם זה באמת יהווה הבדל גדול? אני מבולבל :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אהלן, אחרי חרישה בפורום בחרתי את הדגם פרימיום של 2414. אני רק רוצה לוודא כמה דברים: 1. לגבי חיבורים: על הלנובו t440p יש לי miniDP \ VGA ועל המסך עצמו אין VGA אלא רק miniDP. אז מניח שלא תהיה לי בעיה (?). 2. איך זה שהגרסא 2412M יותר זולה?? זה 1200P לינק: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,24825,25431 3. ישנה חנות מומלצת כאן בפורום?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שנת 2024 מסתמנת כמפנה רציני בתחום מסכי המחשב עם מטר של מסכים מתקדמים מבוססי QD-OLED. הכירו את הדגם שצפוי להפוך לפופולרי במיוחד - AORUS FO32U2Pלכתבה
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה אותו, כבר חודש לא מוצא.. נגמר הסיפור שלו ? נחטף ? יש מסך טוב במקומו 19-20 אינץ' עד 1,500 עם פאנל טוב?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תמיד רציתי לקנות מסך 19 אינץ' 4:3 בנוסף לרגיל בשביל כול המשחקים שלא תומכים במסך רחב, למשל PSX או DIABLO 2 וישנים למיניהם (כן זה העמודות השחורות שמפריעות לי) ועכשיו אחרי שהחלפתי לכרטיס מסך חלש מאוד (נהרס הקודם) ואני באמת משחק לרוב בכאלה חשבתי שהגיע הזמן. למשחקים בקיצור. לדעתי 1K אמור להספיק לאחד מכובד, יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אח שלי צריך מסך חדש למחשב ויש דרך העבודה של אבא שלי את המסך Acer AL1917AS במחיר ממש נמוך (899) (שלוש שנות אחריות) לגבי המחיר-אני לא דואג,כבר נקנו כמה דברים דרך העבודה של אבא שלי ולא הייתה בעיה. לשאלות: איך המסך בכללי?או שבכלל לא שווה לקנות אותו ? מה לגבי ה-8ms ? מה זה בכלל ומה זה משנה (כי הבנתי שיש גם 2ms ) ואיך הוא במשחקים קלים ביותר כמו CS? האם יריץ טוב משחקים כמו Need For Speed ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עקב בירור שנעשה על ידי בשביל שקיפות מול החברה שקיבלו את מסכי ה2709W בהזמנות הקבוצתיות, להלן המדיניות הרשמית לכלל המסכים. קראו היטב: ל DELL יש מדיניות ברורה בנושא ועליכם להבדיל בין פיקסל בהיר לבין פיקסל שחור (הסבר מפורט בדף המידע של DELL בהמשך). עיקרי הדברים: - אחריות למסכים הכוללים את המילה ULTRASHARP בשם הדגם הינה עד 6 פיקסלים שחורים או עד פיקסל לבן אחד למשך 3 שנים מרגע הגעת המשלוח לארץ. - אחריות לשאר המסכים הפשוטים: מ6 פיקסלים שרופים בהירים ושחורים בלבד. ממליץ להדפיס את הרשום בדף הבא לעת הצורך ! http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/dsn/document?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&dn=1018431#1 לנוחיותכם, פרסמתי העמוד למקרה שתהיה בעייה באת…
-
- 25 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
היי חברים.. אני מעוניין לקנות מסך כדי לחבר לנייד המסך צריך להיות הכי מט שאפשר היות וזה לעבודות שרטוט. מבחינת גודל- כמה שיותר גדול כמובן. המגבלה הרצינית שלי היא הגובה. המסך לא יכול לעבור בשום אופן את הגובה של 37 ס"מ כולל מעמד. (אני לא מעוניין לתלות) התקציב הרצוי מבחינתי הוא 800 אם אפשרות לחרוג ככה עד 1000 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 1000 שקל מחנות באיזור חיפה תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מבקש המלצות על מסך 19 אינטצ' בתקציב של 1500+ אני יודע שיש את המסך של סוני שכולם ממליצים עליו אבל אני רוצה לקנות את כל הדברים בחנות אחת... אז איזה מסכים אחרים טובים יש? תודה וחג שמח!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-