עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Demp,

שלום הבהירות של המסך, יותר גבוה יותר טוב או יותר נמוך? הכוונה ל cd/m².

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by R.R,

מהו חבור ה?DV

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. Started by Richard Walson,

קניתי היום את הSAMSUNG 931C לעצמי ואני שיחקתי בו קצת (BF2), קראתי כמה כתבות, ואפילו הספקתי לראות סרט איתו. אני חייב לציין, החוויה איתו היא פשוט זווע. איך שהתקנתי אותו לקח לו כמה דקות טובות רק כדי להבין שחיברתי אותו בDVI ולא באנלוגי... חוץ מזה, אני גם לא מרוצה מהאיכות שלו.... הכל נראה מגעיל מאוד, המשחקים נמרחים, התמנה נראת מוזר וכל הקטע של הצבעים והבהירות מעצבן ביותר. אז... אני עכשיו מתכנן להחליפו, ומבקש את עזרתכם: לאיזה מסך להחליף: דרישות והערות: - המחיר צריך לא לעלות על מחיר המסך הזה (1599 ש"ח), אם כן אז בחריגה של לא יותר מ100 ש"ח! - השימושים של המסך הם בעיקר משחקי FPS מהירים (BF2, CALL OF DUTY, ETQW וכאלה...) תודה רבה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by _Daniel_,

אני רוצה לקנות מסך 17 אינץ' או 19 אינץ' לא רחב עד 1300 ש"ח או פחות. ראיתי מסך של סמסונג SAMSUNG 931BF שעולה 1298 ש"ח. ש גם של LG 1760TR שעולה 1159 ש"ח שהוא נראה לי אופציה די טובה ויש L1732TQ של LG שעולה 998 ש"ח. יש עוד המלצות, ומה הכי כדאי???

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by solidus,

אני לאדע אם זה בדיוק שייך לפורום הזה אבל w\e איך אנשים שמים תמסכים שלהם אנכית? ראיתי מתכנתים שיש להם מסך רחב ושפשוט שמים אותו במאונך ככה שהם יוכלו לקרוא יותר שורות קוד. הם משעינים אותו על משו? יש מכשיר מיוחד שמאפשר לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by psyco,

לאחר קריאת כל תרד בנושא כמעט, והתייעצות עם מספר חברים אשר רכשו בעצמם את המסך ואין סוף התלבטויות בין 22" עם TN לעומת הDELL, הזמנתי סוףסוף את המסך. מקווה לא להתאכזב... אגב השימושים: סרטים, משחקים (כ.מסף יוחלף בהמשך אבל את WOW הוא יסחוב (: בינתיים) ואופיס+גלישה. תודה לכל מי שעזר גם בפרטי...

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by avivboker,

מישהו מכיר את המסך הזה וכמה הוא טוב ביחס לאחרים באותה רמה? ואני יודע שיש במסך הזה קצת חוסר הבנה בכל מה שקשור לפאנל יש S של סמסונג ויש A של ACO מישהו יודע משהו על ההבדלים ביניהם? אגב אם יש למישהו אלטרנטיבה לא משנה המחיר אשמח לישמוע

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. Started by starnet,

למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. יש לי במסך 2 כניסות VGA וכניסת DVI יש כבל שהופך RCA ל VGA\DVI? שאני אוכל לחבר את הממיר ישירות לLCD ולא דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. Started by קובי 1980,

קיבלתי היום את המסך החדש וחיברתי למחשב.כאשר הסרתי את המכסה חשכו עיניי.ראיתי שהמסך הוא בעל פאנל c.שנחשב עוד פחות מוצלח מהפאנל A יש לי סיבה באמת לחשוש או שאני יכול להיות רגוע ?. קניתי אותו דרך המכרז של המדינה במחיר זול יותר מהממוצע בשוק (אם זה משנה) נערך,החלטתי בכל זאת אולי להישאר איתו,אין לי כח להתחיל בטלפונים וכל זה. אם אפשר רק שאלה קטנה. יש סרטים שכשאני צופה בהם הם מנצלים רק חלק קטן מהמסך...אני יכול לגרום לכך שהם ינצלו את כל המסך אבל אז התמונה מאוד נמתחת. איך אני מסדר את זה ? תודה מראש. נ.ב הגדרתי את הרזולוציה המקס' וכמו כן את כל ההגדרות

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by udi,

שאלתי היא כזאת האם משהוא מכיר את המסכים של HP ויכול להמליץ לי על אחד שנמכר בארץ ולבינתיים האם כדי לי לקנות את המסך HP w2007v 20.1" יש אותו גם בגירסת 22" תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. יש לי מסך מצוין שמספק אותי לגלישה, לעבודה, ולמשחקים. מחפש המלצה למסך '22 שישמש אותי לסרטים ולטלויזיה בלבד. תודה מראש על ההמלצות!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המסך הוא מסך למשחקים סרטים ואינטרנט, כעיקרון תכננתי לקנות את הDell המדובר אבל אם יש חלופה אחרת שווה אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2500-3000 ש"ח. אני מעוניין במסך גדול כך שאני אוכל לראות עליו סרטים בנוחות (אבל אני גם משתמש במחשב למשחקים - אז הוא צריך להיות משהו שמיועד למשחקים גם כן לכן לא נראה לי שכדאי שהמסך יהיה רחב). עד כמה שהבנתי מה שחשוב לשים אליו לב זה קצב הרענון ומהירות התגובה או משהו כזה.... מי יכול להמליץ לי על מסך איכותי שיכול לתת לי מענה טוב לדרישות שלי? כל העברה או עיצה תתקבל בברכה... תודה, רם

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by trlk,

קיבלתי כאן המלצה למסך תקציבי לפני כשבועיים ל: Xerox XG-91D . בדיקה בפורום מעלה שיש מסך דומה (מחיר וביצועים) LENOVO L192P. ראיתי ששאלו כבר שאלה דומה ,אך לא ראיתי תשובה מסודרת,למשחקים ואינטרנט מי מהם עדיף? הבנתי שלזירוקס בעיית מסך זכוכית,ובלנובו צריך להקפיד על הדגם. אז מי מהם עדיף,או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח מחירים זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך שמיועד לגימיירים ולצפייה בסרטים. אני בנוסף קורא קבצי טקסט וגולש באינטרנט (כמובן ). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by AMIT223,

שלום לכולם. קנו לאחי את המסך ורציתי לדעת אין הוא בכללי ואם אפשר האם הוא מסוגל להציג HD ואם כן אז עד כמה? מכיוון שאני מתכנן להשתמש בו בתור מסך לאקס בוקס 360... אשמח לחוות דעת. המחיר ששולם עליו הוא 900 ש"ח ממכרז.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  19. קודם כל, הייתי רוצה לציין לשבח את העבודה של דל על הסטנד של המסך.. פשוט עבודה מעולה.. התנועה שלו כל כך חלקה ונוחה.. זה משהו מדהים! טוב, כמה שאלות: 1. איך אדע מה סוג הפאנל של המסך שקיבלתי? אני מצטער שאני שואל, אני זוכר שראיתי שדובר על הנושא כמה וכמה פעמים כאן, אבל אני אחרי הרצת חיפוש ולא מצאתי את הת'רד שבו מוסבר הדבר. 2. אחרי שהחלפתי את הCRT במסך הזה, ואחרי קצת קריאה באינטרנט, התחלתי להרגיש כאבים בעיניים, יש משהו שאוכל לעשות בנידון? 3. אשמח לקבל מכם טיפים לכיוון הצבעים והבהירות של המסך משום שנראה לי שהם לא ממש מכוונים והמסך דיי מסנוור. תודה לכל העוזרים אשר יהיו ------------------------------ עריכה: כניראה שעל שאלה מספר 1 כבר עניתי לעצמי. כניראה שיצאתי בר מזל וקיב…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות את המסך AL1917AS Acer והוא לא נמכר עם DVI. אפשר לקנות כבל DVI בנפרד שיתחבר למסך (הכרטיס שלי תומך DVI). תודה, בבקשה תשובות מהירות.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  21. היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני המסכים האלו. מצד ראשון ACER היא חברה יותר מוכרת מAPEX שהם בכלל חברה ישראלית, אבל מצד שני לACER אין DVI ולAPEX יש 19 אינץ', מסך רחב ונתונים יותר טובים. אגב, אני חייב לקנות היום אז תשובה מהירה תהיה טובה. תודה רבה. עריכה: עוד שאלה- מה היתרון של מסך רחב? למשחקים\ סרטים לא? וההבדל מורגש?אם אני לא יכול לשנות לרזולוציה הטבעית של המסך הרחב עדיין כדאי לקנות אותו?מה ההבדל בין הרזולוציה הטבעית לבין רזולוציה נמוכה יותר במסכים רחבים? כי אנ יודע שבמסכי LCD רגילים אין כ''כ פוקוס אם לא משתמשים ברזולוציה הטבעית... ולמה אין ב7600GT רזולוציה של מסך רחב?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  22. נאמר לי על ידי אדם באתר http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=206 שהמסך 2007FP יכול להגיע עם פאנל TN או MVA או S-IPS כששאלתי אותו איך זה ייתכן הוא אמר לי שככה זה כל מסך של דל מדגם 2007FP יכול להיות עם פאנל שונה. הוא אמר לי לשאול אתכם איך עושים בדיקה במסך הזה איזה פאנל בדיוק יש במסך 2007FP

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  23. שלום לכולם, לפני כשעה רכשתי מסך LCD שלטעמי הוא אחד המסכים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר שרכשתי... אז קצת פרטים מסך מחברת AOC דגם: 196 v+ גודל: 19 אינץ אחריות: 3 שנים עד בית הלקוח. הרחבה של עוד שנתיים בתוספת תשלום סה"כ לתשלום 1150 ש"ח, אשמח לדעת אם המחיר שרכשתי את המסך אכן נחשב מחיר טוב כי הבנתי מהמוכרים שמה שהסתכלו עליי שהוצאתי מהם את המסך הזה "בחינם" כמו כן אשמח לדעת כיצד אוכל לקבל את התצוגה הכי טובה מהמסך... איך להגדיר אותו ככה שאקבל את התצוגה והמראה הכי טובה אני פועל על רזולציה 1024*768 תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז ככה, אני מתלבט בין 3 הדגמים האלו: Samsung 971P Viewsonic VP930b Samsung 226BW יש קודם כל התלבטות "גדולה", בין איכות לגודל - 22" TN, או 19" VA, שזה האם לוותר על ה-226BW או לא. אחרי זה, נניח שהלכתי על 19", מה עדיף? שניהם מאוד דומים בתכונות ובמחיר. שמעתי על בעיות עם ה-VP930b אבל מצד שני ל-971P יש גם כל מיני "פאשלות" כמו מסך Glossy וכו'. מה אתם אומרים? לקחת את ה-971P או את ה-VP930b, או בכלל ללכת על 226BW שהוא הרבה פחות איכותי אבל יותר גדול? השימוש הוא בעיקר למשחקים וסרטים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום. אני עומד לקנות לקנות עוד מעט את המסך הנ''ל, ורציתי לדעת האם למישהו יש דעות עליו?אם יש לו, אנא שישתף. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים