מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לראות את היחס בגדלים, אבל חשוב לי לדעת כמה אינץ' כל מסך אחרת לעולם לא אוכל לדעת... תודה..
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בכל מיני אתרים לפעמים את סוג הפאנל שלי, ואפילו באתר של החברה לא מצאתי אותו... יש לי LG FLATRON L1750HQ. האם יש אתר שבו רשומים כל הפאנלים?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום הבהירות של המסך, יותר גבוה יותר טוב או יותר נמוך? הכוונה ל cd/m².
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קראו פה: http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 מדובר ככל הנראה על מסכים מקצועיים יותר ולא על המסכים הזולים כיוון שהלינק בא מאתר המיועד לצלמים ואנשי גרפיקה. בכל מקרה זו יוזמה ברוכה לדעתי ואני באמת מקווה שהם יודעים על מה הם מדברים שם ולא "מחפפים" כמו 95% ממוכרי המסכים בארץ שחסרים אפילו את הידע הבסיסי לגבי סוג הפאנל וההבדלים ביניהם. כדי להסיר כל ספק - אין לי כל קשר לאתר הנ"ל או ל"שריג מחשבים" (פעם ראשונה שאני שומע עליהם )... פשוט נתקלתי בלינק הזה בפורום אחר (קפטן אינטרנט - תודה רבה ל-ilanlev על הלינק ובכלל). אם מישהו היה שם ויכול לשתף אותנו בהתרשמותו זה יהיה מבורך. כן ירבו...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות...... [תקראו כותרת].. ואני מתלבט מה הכי כדאי לי לקנות אני צופה בסרטים, משחק משחקים כבדים, כותב בוורד וגולש באינטרנט... אני מתלבט בין: מסכי 20\22 אינצ' רחבים: Samsung 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black LG L226WTQ 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ChiMei 221D 22'' LCD 5ms DVI LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI WideScreen מסכי 19 אינצ' רגילים: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI LG L1900J 19'' LCD 2ms DVI LG L1960TR 19" LCD 2ms DVI Samsung 931C Viewsonic VP930B Viewsonic VX922 19'' LCD 2ms DVI CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI אין לי מושג מה עליי לקנות אני חייב עזרה! אני מעדיף מאוד 22 אינצ' יש לי תקציב עד 2000 שקל בתחום ה19 אינצ' אנשים הציעו לי את V…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קניתי היום את הSAMSUNG 931C לעצמי ואני שיחקתי בו קצת (BF2), קראתי כמה כתבות, ואפילו הספקתי לראות סרט איתו. אני חייב לציין, החוויה איתו היא פשוט זווע. איך שהתקנתי אותו לקח לו כמה דקות טובות רק כדי להבין שחיברתי אותו בDVI ולא באנלוגי... חוץ מזה, אני גם לא מרוצה מהאיכות שלו.... הכל נראה מגעיל מאוד, המשחקים נמרחים, התמנה נראת מוזר וכל הקטע של הצבעים והבהירות מעצבן ביותר. אז... אני עכשיו מתכנן להחליפו, ומבקש את עזרתכם: לאיזה מסך להחליף: דרישות והערות: - המחיר צריך לא לעלות על מחיר המסך הזה (1599 ש"ח), אם כן אז בחריגה של לא יותר מ100 ש"ח! - השימושים של המסך הם בעיקר משחקי FPS מהירים (BF2, CALL OF DUTY, ETQW וכאלה...) תודה רבה מראש, תמיר
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני רוצה לקנות למחשב החדש שלי מסך טוב 19 אינץ LCD למשחקים בעיקר חשבתי על הSAMSUNG 931C אבל ראיתי שהביקורת עליו פה לא משהו יש המלצות??? משהו טוב של VIEWSONIC ???
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום רב לכולם לאחר שקראתי את המאמר על מסכי LCD ובתור אחד שקורא הרבה מסמכים יש לי שאלה לגבי הפאנלים השונים: מדוע מסך TN אינו טוב לצפייה וקריאה ממושכת במסמכים לעומת הפאנלים האחרים? האם זה עניין בריאותי או אחר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ההשוואה האחרונה פורסמה והפעם מסכי 19" רגילים פשוטים בעלי פאנל TN, אתם מוזמנים להגיב ולשאול שאלות. נ.ב כרגיל בלי ספאם מיותר בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=520858 מישהו התנסה איתו?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 איך המסך ואיך המחיר?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי במסך 2 כניסות VGA וכניסת DVI יש כבל שהופך RCA ל VGA\DVI? שאני אוכל לחבר את הממיר ישירות לLCD ולא דרך המחשב?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני לאדע אם זה בדיוק שייך לפורום הזה אבל w\e איך אנשים שמים תמסכים שלהם אנכית? ראיתי מתכנתים שיש להם מסך רחב ושפשוט שמים אותו במאונך ככה שהם יוכלו לקרוא יותר שורות קוד. הם משעינים אותו על משו? יש מכשיר מיוחד שמאפשר לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 17 אינץ' או 19 אינץ' לא רחב עד 1300 ש"ח או פחות. ראיתי מסך של סמסונג SAMSUNG 931BF שעולה 1298 ש"ח. ש גם של LG 1760TR שעולה 1159 ש"ח שהוא נראה לי אופציה די טובה ויש L1732TQ של LG שעולה 998 ש"ח. יש עוד המלצות, ומה הכי כדאי???
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת האם משהוא מכיר את המסכים של HP ויכול להמליץ לי על אחד שנמכר בארץ ולבינתיים האם כדי לי לקנות את המסך HP w2007v 20.1" יש אותו גם בגירסת 22" תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המסך החדש וחיברתי למחשב.כאשר הסרתי את המכסה חשכו עיניי.ראיתי שהמסך הוא בעל פאנל c.שנחשב עוד פחות מוצלח מהפאנל A יש לי סיבה באמת לחשוש או שאני יכול להיות רגוע ?. קניתי אותו דרך המכרז של המדינה במחיר זול יותר מהממוצע בשוק (אם זה משנה) נערך,החלטתי בכל זאת אולי להישאר איתו,אין לי כח להתחיל בטלפונים וכל זה. אם אפשר רק שאלה קטנה. יש סרטים שכשאני צופה בהם הם מנצלים רק חלק קטן מהמסך...אני יכול לגרום לכך שהם ינצלו את כל המסך אבל אז התמונה מאוד נמתחת. איך אני מסדר את זה ? תודה מראש. נ.ב הגדרתי את הרזולוציה המקס' וכמו כן את כל ההגדרות
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחר קריאת כל תרד בנושא כמעט, והתייעצות עם מספר חברים אשר רכשו בעצמם את המסך ואין סוף התלבטויות בין 22" עם TN לעומת הDELL, הזמנתי סוףסוף את המסך. מקווה לא להתאכזב... אגב השימושים: סרטים, משחקים (כ.מסף יוחלף בהמשך אבל את WOW הוא יסחוב (: בינתיים) ואופיס+גלישה. תודה לכל מי שעזר גם בפרטי...
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המסך הוא מסך למשחקים סרטים ואינטרנט, כעיקרון תכננתי לקנות את הDell המדובר אבל אם יש חלופה אחרת שווה אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קיבלתי כאן המלצה למסך תקציבי לפני כשבועיים ל: Xerox XG-91D . בדיקה בפורום מעלה שיש מסך דומה (מחיר וביצועים) LENOVO L192P. ראיתי ששאלו כבר שאלה דומה ,אך לא ראיתי תשובה מסודרת,למשחקים ואינטרנט מי מהם עדיף? הבנתי שלזירוקס בעיית מסך זכוכית,ובלנובו צריך להקפיד על הדגם. אז מי מהם עדיף,או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח מחירים זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות לקנות עוד מעט את המסך הנ''ל, ורציתי לדעת האם למישהו יש דעות עליו?אם יש לו, אנא שישתף. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המסך AL1917AS Acer והוא לא נמכר עם DVI. אפשר לקנות כבל DVI בנפרד שיתחבר למסך (הכרטיס שלי תומך DVI). תודה, בבקשה תשובות מהירות.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגביי שני המסכים הבאים: BenQ FP93GX או LG L1953TR שניהם במחיר של כ-1,200 שקלים. בבקשה עצות לגבי איזה מהמסכים האלה יותר טוב. אם מישהו ניסה / ראה אחד מהם, אשמח לקבל תגובות טובות / רעות עליהם. אגב, לפני שיציעו לי אותם, אני יגיד למה אני לא מעוניין במסכים האחרים בטווח מחירים הזה שהם בעלי פאנל VA: XEROX XG-91D - ההשתקפות שנוצרת ממנו בגלל הציפוי זכוכית שלו די מפריעה לי. Lenovo L192P - אני ממש לא אוהב את העיצוב של המסך (אני יודע שזה לא הכי חשוב, אבל לי זה די חשוב). BenQ FP91GP - לא ממש יצא לי למצוא את המסך בחנויות, וגם לפי מה שמצאתי באינטרנט המחיר גבוה בהרבה. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-