עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by שמול,

אני לא גיימר וגם לא גרפיקאי, סתם אחד שעובד קצת בערב מהבית מערבב קצת אינטרנט מוסיף תמונות של הילדים ומקנח לעיתים בקינוח אסור של משחק אסטרטגיה. בעבודה יש לי צג TN של MAG מדגם 700P ועד לאתמול לא הבנתי עם איזה זבל אני עובד. קראתי את המאמר שפורסם ב HWZONE על מסכי LCD (ותודה לכל להנוגעים בדבר) והחלטתי להשקיע מעט יותר ולקנות לבית את ה 2007WPF של DELL. קיבלתי אותו אתמול, הוא מציוד בפאנל S-IPS שך LG SIEMENS (תפריט חבוי) ומה אני אומר לכם המסך הזה מדהים!!!!!... אני אפילו לא יודע איפה להתחיל!!?? הצבעים מדהימים! מלאי חיים ונעימים לצפיה, התמונה חדה וזויות הצפיה מדהימות. כשאני צופה בתמונות של התינוק שלי אפשר ממש להרגיש את מרקם העור שלו (וגם להריח את החיתול), התמונה קונטרסית ועם זאת רכה …

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  2. ה-CRT שלי התחיל להראות בעיות חדות, ומכיוון שהוא כבר בן איזה 5 (VIEWSONIC G75F-3, היה מסך מעולה, בזמנו), אני מתחיל לשקול ברצינות קניית מסך חדש, עכשיו, מכיוון ש-LCD זה ה-דבר, אני כנראה קונה LCD, מה שמדאיג אותי זה בעיקר הרזולוציה הטבעית יחסית לכוחו של כרטיס המסך בשנתיים הקרובות, הייתי קונה את ה-DELL 2007WFP, שהרזולוציה הטבעית שלו מקבילה לזאת של המקסימאלית של המסך הנוכחי שלי, אבל אז אולי הכרטיס מסך עלול שלא להחזיק עליה בעוד שנתיים, כשאני אתגייס ולא באמת אצטרך מחשב. מה אתם אומרים? האם שווה לקחת מסך ברזולוציה טבעית נמוכה יותר, או ללכת על הדל וגמרנו? כשאני מגדיר שהמחשב יחזיק על רזולוציה מסויימת, אני מתכוון שהוא מסוגל להראות עליה קצב FPS סביר, אפילו שכל הפילטרים כבויים. זאת התלבט…

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by -plumpa-,

עודכן 1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by Elite_Sniper,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3091&scat=220&tcat= מה אתם אומרים על זה אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת סרטים

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by postup,

שלום. אני מתלבט בין שני מסכי LCD 22" רחבים: 1. E228WFP של DELL 2. או SyncMaster 226BW של SAMSUNG מבחינת מחיר אני רואה ששניהם באותה רמה של מחירים. על איזה אתם ממליצים? מה לדעתכם עדיף?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  6. יחס הניגודיות במסך LG 19" 1953 LCD 1:200 זה טוב? (במיוחד למשחקים)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. היי. תגידו לי בבקשה,מה המרחק המומלץ לצפייה במסך הזה ? אני מתכוון גם כדי לא לדפוק את העיניים וגם כדי להנות ממנו.. כמובן הכוונה היא על מסך LCD

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by _Asaf,

שלום, אני צריך עזרה בקניית מסך LCD . השימושים שלי הם משחקים כבדים (אני לא ממש גיימר, אבל אם אני משחק אז זה ב-Hi-end shit), סדרות-סרטים, וגלישה. כמו כן, אני עובד עם המחשב לכתיבת תווים ואני מנגן הרבה שעות ביום בזמן שאני צופה בהם, ולכן טקסט צריך להיות ברור וקריא מבלי שיוציא לי את העיניים. חשבתי שננעלתי על samsung 226bw , אבל אחרי קריאה פה בפורום אני כבר לא בטוח. אני מעדיף מסך רחב. תודה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by lior0101,

יש לי שלושה שאלות בנוגע למסך Dell 2007WFP: 1. קראתי באיזשהו אתר שמישהו כתב שיש לו בעיות עיניים לאחר כמה ימים עם השימוש במסך, ועוד מישהו הסכים איתו. האם זה נכון? 2. האם במשחקים המסך יכול לעשות לי בעיות? למשל מריחות? 3. קראתי הרבה מאוד אשכולות בפורום הזה, ופתחתי בעצמי, ולא קיבלתי אף פעם תשובה חד משמעית: איזה מסך יותר טוב לסרטים ומשחקים, Dell 2007WFP, או LG 1970HR. תודה מראש על העזרה, והמשך ערב מעולה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שתי המסכים הם של DELL: 1. 2407WFP 2. 2007FP האם מסך 24" במקרה הזה הורס יותר את העיניים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כנראה שטובה. רכשתי לפני מספר ימים VP930 אצל גיבור מחשבים, המוכרים היו אחלה, פתחו את הקופסא, חיברנו אותו ובדקנו שאין פיקסלים שרופים. שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע בצד הימני של המסך (לבן על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. לקחתי את המסך לאומניטק היום, הסברתי, החלפתי, בדקתי (ביתר קפדנות על ידי ועל ידי הבחור מהמעבדה שם) שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע במרכז המסך (אדום על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. חזרתי שוב לאומניטק, קצת פחות שמח עם המסך התקול. הסברתי, החלפתי, דרשתי חדר חשוך, בדקתי (ביתר יתר קפדנות) חזרתי הביתה ושתיתי כוס מים.…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by wooper,

שלום למה שאני רוצה לשנות את הscreen refresh rate אז 60 זה האופציה היחידה יש לי כרטיס מסך geforce 6600 gt

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  13. Started by boim,

אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 5 מטר. בשום חנות אני לא מוצא. מישהו יודע היכן אני יכול להשיג?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by starnet,

כאשר אני עובר למצב PIVOT המסך נכבה האם זה מצב נורמלי? אשמח לדעת מה צריך לעשות עלמנת שזה יעבוד

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. אני עובד המון עם קבצי טקסט, אינטרנט וקידוד. קריטריונים חשובים: 1. טקסט חד. 2. לא בוהק בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. לא משנה לי: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה (אני לא משחק) אשמח לקבל המלצות, תודה[br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 12:42:08 נתון נוסף מחפש מסך ריבועי ולא רחב,תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by Tommy,

אז הבחירה הכי טובה למשחקים\אינטרנט\סרטים בטווח המחירים של 1800 מקסימום יהיה VIEWSONIC VP930 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. כרגע יש לי מסך 20 אינץ של דל, שעובד ב 1680 על 1050. וטוב שכך, אך מידי פעם אני רוצה לשבת רחוק יותר או דברים כאלו ולא אכפת לי מאיבוד הרזולוציה או הירידה באיכות זה רק לזמנים מאד ספציפיים שבהם זה לא כזה חשוב. יש אפשרות כזאת? כרגע מופיעות לי רק רזולוציות אחרות שלא מעניינות אותי ולא רחבות. תודה רום

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by J0n1,

קראתי את המדריכים לגבי LCD באתר ורק התבלבלתי עוד יותר. הבנתי שפאנלים מסוג TN הם גרועים למדי, לכן הE228WFP - Dell הוא לא מציאה (1900) ולא פלא שהוא זול כ"כ הבנתי גם שהסיבה ש Dell 2007WFP שגודלו הוא 20" יקר יותר מE228WFP - Dell שגודלו 22" הוא בגלל שהפאנל שלו טוב יותר IPS הבנתי גם שהמסך Samsung SyncMaster 226BW טוב יותר מהדל 228 למרות ששניהם TN. אבל לא הבנתי בתכלס... מה עדיף? לשלם יותר על 20 או פחות על 22? האם אני ארגיש שינוי כ"כ גדול במסכים? האם האיכות של מסכי ה22 שציינתי כ"כ נמוכה או שהיא מצוינת אך פשוט הדל 20 מצוין יותר? האם למסכים הנל יש חיבור VGA? כי בינתיים אין לי DVI במחשב

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by white_rider,

hey i need a new Monitor i dont care about size or firm all i care about is my EYES im a programmer, video editor and a gamer i spend most of the day in front of the computer so i need a screen that is comforable for my eyes i might add money in case of something really worth it thanks

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  20. Started by RedSpeedy,

אהלן לכולם אז ככה אני עומד לקנות מסך "19 ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות מסך רחב או רגיל אממ אני רואה הרבה סרטי וחשבתי שבמסך רחב אני ירוויח שיהיה שוליים יותר צרות בצפייה של סרטים (הגיוני לא?) וזהו שהופתעתי לראות באיזה תצוגה את אותו סרט במסך רגיל ורחב ובשניהם הרוחב של השוליים השחורים היה זהה : אז אני פשוט לא מבין מה היתרון במסך רחב? תודה...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Dilbert Marker,

יש לי את שני המסכים המוזכרים בכותרת. הViewsonic נקנה לפני למעלה מ3 שנים, נחשב בזמנו לאחד המסכים הטובים בשוק (אם לא הטוב שבהם) ועלה לא מעט כסף. הSamsung נקנה בשנה האחרונה, ונחשב למסך טוב ביחס למחירו הזול. ברור לי שלא ניתן להשוות ביניהם באמצעות נתונים על הנייר, גם בגלל שלא משווים ככה מסכי LCD וגם בגלל שאלו שני מסכים מדור שונה לחלוטין, והיום כל מסך פשוט ב1000 ש"ח יראה נתונים טובים יותר כביכול מהViewsonic שלי. מישהו יודע להשוות ביניהם? איזה מסך מציג סרטים ומשחקים בצורה חלקה יותר, שחור חזק יותר וצבעים טובים יותר? אני לא יכול לבדוק זאת בעצמי עד שאקנה מחשב חדש בקרוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. אני מתעניין בקניית מסך גדול , חשבתי אולי על ה DELL 24 אבל מציק לי מאוד ההבדל הענק במחיר ממש פי 2 בניהם ולמראית עיין רק 2' מצד שני. המחיר ממש בלי פורפורציה וזה נראה לי כאילו מחיר שממש לא כדאי... מצד שני ב 24' יש HD מלא שמאוד חשוב לי כך

• 108 תגובות
    • 16.5k צפיות
  23. Ok אז ככה, יש לי המון תכני וידאו (dvix\720P-1080P) שאני רואה במחשב ונשבר לי כבר הזין לראות אותם במסך קטן (17' רגיל) , יש לי רמקולים סבבה Z5500 שמספקים אותי אבל זה משגע לראות סרט עם רמקולים שמרעידים את החדר ומסך כל כך קטן... התקציב הוא כ 4k. המגבלות הן 1.קודם כל איכות, אני לא רוצה להתפשר על איכות במיוחד אחרי הניסיון עם ה ViewSonic שלי שלא יצא לי לראות כמעת מסכים שמשתווים לו באיכות ודיי התרגלתי אליה כבר כך שאני לא רוצה לרדת ברמה בצורה דרסטית. 2.רזולוציה, רוב התכנים שאני רואה הם באיכות של 720P כלומר 1280x720 ... אחרים ב Xvid ועד 1080P שאין לי בעיה להשיג. מסך טלוויזיה רגיל הוא ברזולוציה של 1366x768 אשר לו מרצה את התכנים הללו בצורה טבעית ולכן יכול לפגום באיכות, מסכים עם…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by lader,

אני צריך המלצה על מסך שיהיה טוב בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה נוח לקריאת דפים. תודה לכל העוזרים!!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. Started by primo,

שלום, ברצוני להחליף את מסך ה CRT המיושן שלי ב LCD חדש. השימושים שלי במחשב זה 95% מהזמן משחקים כבדים. התקציב הוא 3000 שקל עם חריגה מינימלית (עד שאני כבר קונה אני לא מתפשר אלא מעדיף לבזבז את הכסף שלי על מסך איכותי). *אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 640MB. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.