מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,883 דיונים בפורום זה
- 

כמו בכותרת אם יש 19 אינטצ' עדיף, חבורה ידועה גם חשוב. מקסימום זמן תגובה 8. שימושים: קצת משחקים, הרבה עבודה ברקע, ולא צריך לתלות על הקיר בתודה מראש
- 

- 2 תגובות
 - 601 צפיות

- 

- 

אני רוצה להשוות בין שני מסכים ובכלל לראות מסכים לפני שאני קונה (מתלבט, אגב, בין e228wfp לבין 2007wfp). הנטייה שלי היא לקנות את הקטן והיקר יותר, אבל אולי אני בכלל לא צריך את זה ואני יכולח להינות מהיתרון של הגודל מבלי להיות מופרע מהאיכות? לשם כך אני רוצה לבדוק, לראות ולהשוות במו עיני... מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות את המסכים זה לצד זה ולהשוות איכויות? רצוי באזור המרכז?... תודה וכל טוב.
- 

- 1 תגובה
 - 1.3k צפיות

- 

- 

מישהו יכול בבקשה להסביר מה זה אומר? המסך של הנייד שלי עובד בטכנולוגיה הזאת אבל אין לי מושג מה זה אומר..
- 

- 3 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

ניתנת לי האפשרות להשיג את המסך הנ"ל בסביבות 1200 ש"ח. גם ככה חשבתי לשדרג את המסך הקיים (crt 19) למסך שטוח. עיקר המטרות שלי הן משחקים, אינטרנט וסרטים. האם המסך הנ"ל טוב למטרות האלו או שניתן להשיג מסך איכותי יותר באותו מחיר או פחות? תודה! זמן תגובה מהיר של 5ms כניסה דיגיטלית ואנלוגית D-Sub+DVI רזולוציה 1680x1050 בהירות- cd/m² 300 יחס ניגודיות-1 :1000 מפרט מוצר: נתונים פיסיים גודל מסך: 20.1 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 6.8 ק"ג גובה: 31.7 ס"מ רוחב: 47.9 ס"מ עומק: 7.6 ס"מ צבע: שחור נתוני המסך זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1680x1050 גודל נקודה: 0.258 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 1000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~83 KHz תדר רענון אנכי: 76-56 Hz זווית…
- 

- 0 תגובות
 - 716 צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני ממש לא מבין במסכים בגלל זה אני צריך חוות דעת מסך 19 של ACER כדאי לקנות ב1000 שקל? המפרט: מסך מחשב ''19 LCD דק בפורמט רחב ACER 5MS מסך איכותי בעיצוב דק ואלגנטי בפורמט רחב * יחס ניגודיות גבוה 1:700 * זמן תגובה מהיר 5ms יעיל בצפיית סרטים ומשחקים * רמת בהירות מסך גבוהה ביותר 300cd/m² אחריות ל 3 שנים, השירות והאמינות ניופאן! מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD גודל מסך: 19 אינץ' פורמט מסך: 16:10 צבע: שחור וכסף זמן תגובה: 5MS רזולוציה: 1440X900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:700 גודל נקודה: 0.285 מ"מ צבעים: מידע אינו זמין תדר רענון אופקי: מידע אינו זמין תדר רענון אנכי: מידע אינו זמין אפשרות תלייה על הקיר ( תקן Vesa): VESA 100 רמקולים סטריאופוני: ללא …
- 

- 3 תגובות
 - 879 צפיות

- 

- 

שלום לכולם.. לפני די הרבה זמן ניסו לעזור לי כאן בנוגע לבעיה, אבל לא נמצא פתרון. אני לא מצליח לגשת בכלל לאפשרות הזאת בתפריט, היא בעצם חסומה לי (אפורה.) גם כשאני נותן למסך אות ברזלוציה נמוכה יותר מהטבעית, האפשרות עדיין חסומה. איך פותרים את זה? תודה מראש Install
- 

- 7 תגובות
 - 989 צפיות

- 

- 

שלום מניסיוני כאשר אני עובד ברזולוציה לא נאטיבית במסך בחיבור vga (אין לי במסך dvi) התמונה נראית מרוחה ומפוקסלת בצורה מאוד רצינית. האם בחיבור dvi במצב דומה יש גם ירידה כל כך דרסטית באיכות התמונה? עריכה: שכחתי לציין שמדובר במצב בו הרזולוציה בה אני עובד הינה בעלת יחס דומה ליחס של הרזולוציה הנאטיבית. תודה לעוזרים
- 

- 4 תגובות
 - 730 צפיות

- 

- 

אני לא גיימר וגם לא גרפיקאי, סתם אחד שעובד קצת בערב מהבית מערבב קצת אינטרנט מוסיף תמונות של הילדים ומקנח לעיתים בקינוח אסור של משחק אסטרטגיה. בעבודה יש לי צג TN של MAG מדגם 700P ועד לאתמול לא הבנתי עם איזה זבל אני עובד. קראתי את המאמר שפורסם ב HWZONE על מסכי LCD (ותודה לכל להנוגעים בדבר) והחלטתי להשקיע מעט יותר ולקנות לבית את ה 2007WPF של DELL. קיבלתי אותו אתמול, הוא מציוד בפאנל S-IPS שך LG SIEMENS (תפריט חבוי) ומה אני אומר לכם המסך הזה מדהים!!!!!... אני אפילו לא יודע איפה להתחיל!!?? הצבעים מדהימים! מלאי חיים ונעימים לצפיה, התמונה חדה וזויות הצפיה מדהימות. כשאני צופה בתמונות של התינוק שלי אפשר ממש להרגיש את מרקם העור שלו (וגם להריח את החיתול), התמונה קונטרסית ועם זאת רכה …
- 

- 3 תגובות
 - 894 צפיות

- 

- 

ה-CRT שלי התחיל להראות בעיות חדות, ומכיוון שהוא כבר בן איזה 5 (VIEWSONIC G75F-3, היה מסך מעולה, בזמנו), אני מתחיל לשקול ברצינות קניית מסך חדש, עכשיו, מכיוון ש-LCD זה ה-דבר, אני כנראה קונה LCD, מה שמדאיג אותי זה בעיקר הרזולוציה הטבעית יחסית לכוחו של כרטיס המסך בשנתיים הקרובות, הייתי קונה את ה-DELL 2007WFP, שהרזולוציה הטבעית שלו מקבילה לזאת של המקסימאלית של המסך הנוכחי שלי, אבל אז אולי הכרטיס מסך עלול שלא להחזיק עליה בעוד שנתיים, כשאני אתגייס ולא באמת אצטרך מחשב. מה אתם אומרים? האם שווה לקחת מסך ברזולוציה טבעית נמוכה יותר, או ללכת על הדל וגמרנו? כשאני מגדיר שהמחשב יחזיק על רזולוציה מסויימת, אני מתכוון שהוא מסוגל להראות עליה קצב FPS סביר, אפילו שכל הפילטרים כבויים. זאת התלבט…
- 

- 8 תגובות
 - 873 צפיות

- 

- 

- 

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3091&scat=220&tcat= מה אתם אומרים על זה אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת סרטים
- 

- 4 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

שלום. אני מתלבט בין שני מסכי LCD 22" רחבים: 1. E228WFP של DELL 2. או SyncMaster 226BW של SAMSUNG מבחינת מחיר אני רואה ששניהם באותה רמה של מחירים. על איזה אתם ממליצים? מה לדעתכם עדיף?
- 

- 4 תגובות
 - 748 צפיות

- 

- 

יחס הניגודיות במסך LG 19" 1953 LCD 1:200 זה טוב? (במיוחד למשחקים)
- 

- 1 תגובה
 - 1.2k צפיות

- 

- 

היי. תגידו לי בבקשה,מה המרחק המומלץ לצפייה במסך הזה ? אני מתכוון גם כדי לא לדפוק את העיניים וגם כדי להנות ממנו.. כמובן הכוונה היא על מסך LCD
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, אני צריך עזרה בקניית מסך LCD . השימושים שלי הם משחקים כבדים (אני לא ממש גיימר, אבל אם אני משחק אז זה ב-Hi-end shit), סדרות-סרטים, וגלישה. כמו כן, אני עובד עם המחשב לכתיבת תווים ואני מנגן הרבה שעות ביום בזמן שאני צופה בהם, ולכן טקסט צריך להיות ברור וקריא מבלי שיוציא לי את העיניים. חשבתי שננעלתי על samsung 226bw , אבל אחרי קריאה פה בפורום אני כבר לא בטוח. אני מעדיף מסך רחב. תודה
- 

- 4 תגובות
 - 748 צפיות

- 

- 

יש לי שלושה שאלות בנוגע למסך Dell 2007WFP: 1. קראתי באיזשהו אתר שמישהו כתב שיש לו בעיות עיניים לאחר כמה ימים עם השימוש במסך, ועוד מישהו הסכים איתו. האם זה נכון? 2. האם במשחקים המסך יכול לעשות לי בעיות? למשל מריחות? 3. קראתי הרבה מאוד אשכולות בפורום הזה, ופתחתי בעצמי, ולא קיבלתי אף פעם תשובה חד משמעית: איזה מסך יותר טוב לסרטים ומשחקים, Dell 2007WFP, או LG 1970HR. תודה מראש על העזרה, והמשך ערב מעולה.
- 

- 13 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שתי המסכים הם של DELL: 1. 2407WFP 2. 2007FP האם מסך 24" במקרה הזה הורס יותר את העיניים?
- 

- 5 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

כנראה שטובה. רכשתי לפני מספר ימים VP930 אצל גיבור מחשבים, המוכרים היו אחלה, פתחו את הקופסא, חיברנו אותו ובדקנו שאין פיקסלים שרופים. שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע בצד הימני של המסך (לבן על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. לקחתי את המסך לאומניטק היום, הסברתי, החלפתי, בדקתי (ביתר קפדנות על ידי ועל ידי הבחור מהמעבדה שם) שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע במרכז המסך (אדום על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. חזרתי שוב לאומניטק, קצת פחות שמח עם המסך התקול. הסברתי, החלפתי, דרשתי חדר חשוך, בדקתי (ביתר יתר קפדנות) חזרתי הביתה ושתיתי כוס מים.…
- 

- 8 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום למה שאני רוצה לשנות את הscreen refresh rate אז 60 זה האופציה היחידה יש לי כרטיס מסך geforce 6600 gt
- 

- 1 תגובה
 - 731 צפיות

- 

- 

אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 5 מטר. בשום חנות אני לא מוצא. מישהו יודע היכן אני יכול להשיג?
- 

- 5 תגובות
 - 809 צפיות

- 

- 

כאשר אני עובר למצב PIVOT המסך נכבה האם זה מצב נורמלי? אשמח לדעת מה צריך לעשות עלמנת שזה יעבוד
- 

- 1 תגובה
 - 678 צפיות

- 

- 

אני עובד המון עם קבצי טקסט, אינטרנט וקידוד. קריטריונים חשובים: 1. טקסט חד. 2. לא בוהק בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. לא משנה לי: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה (אני לא משחק) אשמח לקבל המלצות, תודה[br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 12:42:08 נתון נוסף מחפש מסך ריבועי ולא רחב,תודה
- 

- 0 תגובות
 - 655 צפיות

- 

- 

אז הבחירה הכי טובה למשחקים\אינטרנט\סרטים בטווח המחירים של 1800 מקסימום יהיה VIEWSONIC VP930 ?
- 

- 1 תגובה
 - 1.1k צפיות

- 

- 

כרגע יש לי מסך 20 אינץ של דל, שעובד ב 1680 על 1050. וטוב שכך, אך מידי פעם אני רוצה לשבת רחוק יותר או דברים כאלו ולא אכפת לי מאיבוד הרזולוציה או הירידה באיכות זה רק לזמנים מאד ספציפיים שבהם זה לא כזה חשוב. יש אפשרות כזאת? כרגע מופיעות לי רק רזולוציות אחרות שלא מעניינות אותי ולא רחבות. תודה רום
- 

- 12 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

קראתי את המדריכים לגבי LCD באתר ורק התבלבלתי עוד יותר. הבנתי שפאנלים מסוג TN הם גרועים למדי, לכן הE228WFP - Dell הוא לא מציאה (1900) ולא פלא שהוא זול כ"כ הבנתי גם שהסיבה ש Dell 2007WFP שגודלו הוא 20" יקר יותר מE228WFP - Dell שגודלו 22" הוא בגלל שהפאנל שלו טוב יותר IPS הבנתי גם שהמסך Samsung SyncMaster 226BW טוב יותר מהדל 228 למרות ששניהם TN. אבל לא הבנתי בתכלס... מה עדיף? לשלם יותר על 20 או פחות על 22? האם אני ארגיש שינוי כ"כ גדול במסכים? האם האיכות של מסכי ה22 שציינתי כ"כ נמוכה או שהיא מצוינת אך פשוט הדל 20 מצוין יותר? האם למסכים הנל יש חיבור VGA? כי בינתיים אין לי DVI במחשב
- 

- 2 תגובות
 - 691 צפיות

-