מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתקשה להחליט בין שני מסכים שמתאים לגודל הכיס שלי והם HANNS.G HG216DP0 http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=136&subcatid=209&prodid=1441 ו. ASUS VW202TR http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=88&l3=560&l4=0&model=2029&modelmenu=1 הצרכים שלי הם עבודות מסמכים וגיימר חובבן תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מסך או טלוזייה LCD עכשיו השיקולים שלי הם איכות דבר ראשון ומה הכי מתאים לי מה אתם חושבים על שתי הבחירות ? עכשיו אם אני לוקח את המסך מחשב לא בטוח אם אפשרי ואם בכלל זה שווה להפוך אותו לTV בחדר... בין האיזו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371027 לבין המארנץ http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=391904
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וקצת משחקים פה ושם. לא מתוכננת עליו עבודה גרפית ככה שאני לא צריך מסך מקצועי. שניהם בערך באותו מחיר כך שהשאלה איזה מבינהם עדיף? למישהו יש ניסיון עם המסכים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש לקנות מסך עם הנתונים 2K 144 בתכנון שלי היה לקנות את ה lg 27gl850, אבל הוא לא נמצא במלאי כמעט באף מקום ודי נשבר לי להמתין לו אז החלטתי שאני אלך על ה LG 27GL83A-B שכרגע זמין באמזון ולא כל כך יקר עכשיו הבנתי שבארץ יש את אותו מסך אחד לאחד כמו ה LG gl850 עם אותו פאנל ה legion y27q ואני די חושש ללכת על המסך הזה שבקושי יש עליו ביקורות השאלה שלי היא אם זה באמת נכון וכדאי לי לקחת תסיכון ולבחור ב lenovo או ללכת על אחיו הקטן של ה LG gl850 המסך מיועד נטו למשחקים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתלבט בין LG IPS231P או U2311H DELL ה lg הוא led ויש לו זמן תגובה מוצהר טוב יותר (5). השימוש לגיימינג בעיקר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1200 ש"ח. הדבר הכי חשוב לי במסך הוא שהוא לא יאמץ לי את העיניים, יהיה נוח להסתכל עליו במשך שעות ושיראו בו צבעים נכונים וברורים (אני בעיקר עובד בגרפיקה). אני מתלבט בין שני המסכים הבאים: LG W2242T - מסך 22" במחיר סביר בהחלט. מה שמרתיע מלקנות אותו זה אני שמפחד שהוא בהיר מדי וזה יכאב בעיניים, אני מפחד מעצם זה שהוא גדול ואני יושב יחסית קרוב למסך אז הגודל יהווה חיסרון ויאמץ את העיניים, ודבר אחרון זה המחיר שנראה זול מדי למסך 22". Samsung 953BW - מסך 19" עם ביקורות מצויינות. באמת לא ראיתי ביקורת אחת אפילו רעה עליו ואני רוצה להאמין שהוא לא מאמץ את העיניים. החיסרון הוא שהוא רק 19" והוא קצת יותר יקר מהמסך של LG. אני אשמח לשמוע את דעת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 22 אינץ LG או סמסונג ... יש לLG דגם עם יחס ניגודיות 1:30000 דגם : W2284F-PF . ולעומת זאת לסמסונג ראיתי מסך של 1:20000 יש בניהם הפרש במחיר של 250 שקל בערך (LG יקר יותר). ומזה אומר בדגם W2284F-PF ה-"PF" ? אולי סוג הפאנל (שזה טוב או פחות טוב/יפה או פחות יפה ) ? אני לא זוכר את הדגם של הסמסונג, אבל כמובן הוא גם 22 אינץ, 2ms, רחב, 1:20000 , בטח מכירים אותו .ולא ראיתי אותו בזאפ. אז מה כדאי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום רב אני די חדש בפורם כאן ואני מתנצל מראש אם עברתי על החוקים או שכתבתי כותרת לא מתאימה. אני שוקל לקנות מסך חדש בגודל 24 אינ'ץ ומצאתי את שני הדגמים הללו: 1.LG W2486L 2.Samsung BX2440 שניהם בגודל 24 אינ'ץ ולגבי המחירים שלהם הם בטווח של המחירים שאני רוצה שזה בין 1000-1300 ש"ח מטרת המסך הינו למשחקים בעיקר וכמובן גם לסרטים (לא ממש הרבה) וגלישה באינטרנט ,קראתי מלא ביקורות וכמובן שיש רעות כגון על פיקסלים מתים בשני הדגמים הללו אבל גם יש ביקורות טובות ששניהם מעולות . תודה רבה לעוזרים מראש אם יש לכם המלצות לעוד סוגי מסכים טובים אודה לכם אם תוכלו להציע לי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
למטרות משחקים כבדים וסרטים SAMSUNG 2253BW SAMSUNG 2243BWX איך המסכים האלה ואיזה פאנלים יש להם? אחד מהם יותר טוב מה DELL 2007WFP? אאגב מישו יכול להביא לי אתר בחול שמוכר את ה DELL במחיק זול יחסית אתר אמין
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו מבין 2 המסכים בכותרת עדיף? שניהם עם פרמטרים ומחיר דומים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם ישנם מסכים מומלצים נוספים בתקציב שלי עד 1200 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
צרכים אופיס, אינטרנט ומעט משחקים. ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הסמסונג שרשמתי לבין אחד דומה רק עם B בסוף? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי התלבטות די גדולה בין בני המסכים הללו (ההבדל במחיר של השניים לא משפיע...). מצד אחד כולם משבחים פה את ה - Dell, ככה שזה נראה שכדאי ללכת על ה - Dell, במיוחד שהוא 20". מצד שני, יש לי קצת בעיה עם העניין שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1600X1200, כי כל הפונטים יהיו ממש קטנים (ולא, שינוי ה DPI לא בא בחשבון, ובטח שלא התעסקות עם ההגדלה וההקטנה בכל דף אינטרנט). האם רזולוציה 1280X960 תיראה רע על המסך הזה ? האם ה - Samsung הוא בכלל בר השוואה ל - Dell ? (עזבו שהוא 19", כן...). ומשהו לגבי ה - Samsung, הבנתי שהקינפוג שלו הוא רק דרך תוכנה שגם לא מתאימה לכל הכרטיסי מסך, זה נכון ? (יש לי nvidia Geforce 7600GT). האם התוכנה אמורה לרות כל הזמן ברקע, או שמקנפגים פעם אחת, ואפשר למחו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב עומד על כ2000. לכל התחומים (משחקים, סרטים, יס, אינטרנט) חשוב לי מאוד ארגונומיה שזה מה שיש לפילפס. וחשוב לי שאני אוכל לחבר אותם לממיר יס. אני יודע שבסמסונג יש HDMI האם הוא יתן אותה איכות לעומת הפילפס ביחד עם כרטיס טלוויזיה? שניהם מסכים עם איכות טובה אך הפילפס עם יותר (לפי דעתי) אך הארגונומיה חשובה... מה הייתם ממליצים? אולי תאירו לי על נקודות שלא ראיתי? והאם יש מתאם מVGA/DVI לחיבור שיתחבר ליס?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22 בתקציב של 1100 ושניהם הכי מתאימים לי מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מאד ממוקד כי אני צריך מסך 26 במחיר של 2000-2300 גג ואין אופציות חוץ מהמסכים האלו אז אם אפשר לקבל מידע אני אשמח. המסך יתחבר למחשב עם כרטיס hd4870 וגם לממיר.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חשוב לי תמורה למחיר תמיכה האפליקציות ממשק נוח עם השתלטת מהנייד ה tcl עולה 1350 ה lg עולה 1650
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אני צריך קצת עזרה.. אני כיום משחק על שלושה מסכים ברזולוציות שונות, האחד 21.5 של סמסונג ברזולוציה של 1920X1080 והוא המסך המרכזי. יש לי עוד שני מסכים בצדדים מדגם 2243BW ברזולוציה של 1680X1050, כאשר אני משחק אני צריך כל פעם להגדיר מחדש את הEyefinity כדי להתאים את שלושת המסכים מה שגורם למסך המרכזי לרדת ברזולוציה. אני חושב להחליף בזמן הקרוב את שלושת המסכים בהדרגה וחשבתי להתחיל עם המסך המרכזי ואני לא יודע מה לבחור מבין המסכים בכותרת, האם 24 כמרכזי או 23 ? השאיפה בסופו של דבר להגיע למצב שכל המסכים יהיו ברזולוציה של 1920X1080 את השניים הצדדיים אני אקנה כנראה מיד שניים, עדיין לא החלטתי אם 23 או 24 אינץ', אך המסך המרכזי הכי חשוב לי..מה אתם אומרים ? רק רציתי לציין שה-21.…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני די אוהב את מסכי DELL ו HP ועיקר התלבטות היא בין שני מסכי DELL, אז ככה ... לשימוש כללי (כולל גיימניג) אני מתלבט אם להשקיע ולקחת את ה U2713HM או להסתפק ב U2412M,אני יודע שזה לא אותו סדר גודל של מחיר אבל אני רוצה להבין האם ההבדלים באיכות המתקבלת היא משמעותית,ז"א האם הU2713HM הוא איכותי יותר לעומת ה U2412M בלא קשר לגודל הפיזי. בנוסף האם לדעתכם יש יתרון למסך 27" על מסך 24 בהקשר של בעיקר בפוטושופ וגיימיניג כאשר הישיבה היא בערך 80-100 ס"מ מהמסך. ישודך למחשב חזק יחסית עם כרטיס GTX770 או 7970/50
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, סדרות TV, לא משחק כמעט... מה עדיף לי לקנות, הם זמינים לי באותו מחיר. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 שיחליף את ה-CRT 17 שלי. השימושים הם סרטים ועבודה משרדית. בימים האחרונים אני עוקב אחרי כמות הפוסטים בנוגע לפיליפס המדובר ובמקביל בדקתי גם בפורום ב-anadatech: http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2049206&enterthread=y ה-Viewsonic מופיע בהמלצות (בעקרון מופיע דגם VX2255wmb אבל הוא כמעט זהה מלבד מצלמה ומיקרופון מובנים וחסר רמקולים מובנים). מקום 10 ב-office work, מקום 12 ב-multimedia (גם מקום 7 ב-hardcore gaming אבל זה פחות משנה לי). השאלה היא - האם עדיף לקנות את הפיליפס רק בגלל שהפאנל שלו הוא VA? ההבדל כל כך עצום ששווה לרדת 2 אינץ' בשבילו? (וזה הבדל די משמעותי בגדלים האלה). עזרו לי... ???
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הללו איזה מהם יותר טוב ? שמעתי גם הרבה תלונות על ה W2486L פיקסלים שרופים , זוויות לא טובות צבע לא מקורי ובעיות בהירות האם ה W2486L יותר טוב או לא מה W2453V ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחר מסך בתקציב של 1400 ש"ח לעבודה משרדית + משחקים לא כבדים במיוחד קראתי המלצות על Xerox XG91D ו- 932B של סמסונג - מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל, שמבחינת רמת המחיר הם כמעט זהים לחלוטין וההבדלים הם כמובן בגודל המסך, תוך התפשרות על איכות הפאנל והתמונה בגרסת ה-22 אינץ'. אני לא מומחה במסכים והיום אני עובד על 971P שקניתי בזמנו. השאלה הנשאלת היא, עד כמה אבחין בהבדל מבחינת איכות התמונה, במעבר ל-2208WFP? האם מדובר בנפילה גדולה עד כדי כך ששווה לסגור עניין וללכת על ה-2007WFP? (למי שתוהה, את ה-2007FP פסלתי על ההתחלה כי למרות שרוב העבודות שלי הן משרדיות וכו", אני רוצה להתכונן לעידן של ויסטה שתומכת בצורה מאוד מאוד טובה במסכים רחבים.)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שרשמתי בכותרת אני מתלבט בין שתי המסכים הללו קצת חוות דעת יעזרו.. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-