מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך LCD בסביבות ה-2000 ש"ח שישמש אותי גם לעריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. הבנתי שמסך PVA לא הכי יתאים לי ומצד שני מסך IPS יקר מאוד. שמתי עין כרגע על ה-LG 204WT. ראיתי שיש גם את ה-CMV 221D ואת ה-Samsung 226BW. איזה מסך מבין השלושה הוא המומלץ ביותר? האם יש מסך אחר מומלץ? בתודה מראש, אור.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו עבד עם שני מסכים כאלו ביחד (בPIVOT)? עד כמה מפריעה המסגרת שלהם והאם עדיף (בערך באותו מחיר) ללכת על ה2407 ולהתפשר טיפה על שטח התצוגה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה...
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע התלבטות בין מסך 22" רחב (עם פאנל לא איכותי), לבין מסך רגיל 20". העניין זה שהבנתי שכל מסכי ה - 22" שנמכרים היום בארץ באים עם פאנל לא איכותי, ואז התחלתי לחשוב על אולי ללכת על 20" עם פאנל יחסית טוב באותו טווח מחיר. הבעיה היא שכל מסכי ה - 20" עם פאנל טוב מאוד יקרים (אני רוצה להוציא בסביבות ה - 2000). ואז התחלתי לחשוב, שאם לא יהיה הבדל בין שני המסכים מבחינת הפאנל אז כדאי ללכת על ה - 22", הבעיה היא שאני לא בטוח שאני רוצה מסך רחב....... (כי סרטים מהמחשב אני רואה על הטלוויזיה, אני לא רואה שום יתרון מעבר לזה... אולי מישהו יאיר את עיניי בעניין זה....). בקיצור............ האם יש לכם איזו המלצה למסך 20" שעולה בכמה רמות על ה - 22" הקיימים היום אבל עדיין בטווח מח…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבאשלי הביא הצעת מחיר למסכים למחשב הפחות מתקדם בבית.. השימוש שם הוא די בסיסי, לאחים שלי הקטנים (הקטן בן 4, הגדול בן 12) אני יודע שכולם מסכים עם פאנל TN וזה וזה, אבל אין צורך וכוונה להשקיע במסך איכותי במחשב הזה. אז מבין ה3, איזה עדיף? Samsung 931B LG L1953HM AOC LM965 אגב, קראתי את ההשוואות באתר ואמרתי לו שינסה להשיג אולי את ה932B, שברור לי שהוא יותר טוב, אבל אני רוצה המלצה על אחד מה3 האלה, למקרה שהוא לא ישיג את ה932. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היה לי ויכוח עם חבר :argue: למה אני צריך חיבור של S-video כדי לחבר מחשב לטלויזיה למה אני לא יכול להשתמש בטלויזיה בתור מסך ולחבר אותה ל DVI אם מישהו יכול להסביר לי את זה ברמה חומרתית אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני ראיתי פה מתי שהוא שיש הגדרות ממולצות לכיול מישו יודע אותם? וגם הכתב דק ולא ממש ברור הבנתי שיש תוכנות שמשנות את זה מישהו מכיר? בנוסף אייך אני יכול לבדוק את סוג הפאנל שלי???
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לחבר מסך 19" עד 1000ש"ח, הדרישות הן פעולות בסיסיות וצפייה בסרטים. שמעתי דברים טובים NU-TECH בכאלה תקציבים ( אני בספק ) . מה אתם מציעים ? תודה רבה לכולם רז
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליה? תאמת שעשיתי סקר שוק כבר ייייייייייים זמן וראיתי את APEX שאני אישית מת עליהם.. את הדגם apex lt-26770 ב2690 קניתי אותה כולל מתקן תליה ומתקן סטאנד (ואם קונים TV בלעדיהם זה תוספת של עוד איזה 400 שקלים) בקיצור מה אתם אומרים על הTV אני גם קונה בקרוב עוד מעט מחשב ועם הכרטיס מסך 8800Gs הולך להיות לי תענוג לשחק במשחקים..
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה פה בפורום, התחדשתי היום במסך DELL 2007WFP, מסך מדהים!!! הפעלתי סרט 720P ויש לי בעיה בצבע השחור, הוא יותר מדי שולט ומסתיר פרטים כהים בסרט (מצורפת תמונה) מימין מסך הישן שלי סמסונג 730B ומשמאל DELL 2007WFP תראו את ההבדלים לבד. איך אני יכול לשפר את זה כדי שיראו את הפרטים הכהים בסרט? ועוד שאלה... בDELL אני גם רואה ריבועים מעצבנים בצבעים חזקים ובסמסונג אין את זה, יש דרך לתקן את זה בהגדרות? ובכלל יש הגדרות מומלצות למסך הזה? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש וכל המסכים הרחבים של 20" הם ברזולוציה גבוהה של 1600 על 1080 ובגלל שאני מפחד שמשחקים לא יעבדו לי טוב ברזולוציה כזו גבוה חשבתי אולי יש מסך רחב עם רזולוציה קצת פחות נמוכה? אולי מסך 19" ברזולוציה של 1440X900 בקשר לתקציב- 2000 שקל ואני לא רוצה לעלות הרבה. אשמח להמלצות על מסך כזה תודה, גיל.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לחברי הפורם שלום, רכשתי את המסך הנ"ל אבל לא מצאתי סיקור או עצות לגבי הגדרות וכדומה, נוסף על כך, המסך בא עם תוכנה המאפשרת שמירה של פרופיל כיוון צבעים, כך שאם מישהו הגיע להגדרות אופטימליות אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי, תודה,
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
במסכי 20" הרזולוציה גבוהה מאד ביחס לגודל המסך - מהם הפתרונות לכך, מעבר להסתגלות לאותיות הקטנות. בwinXP אפשר להגדיל את האייקונים והטקסט בהגדרות -האם זה משפיע גם על התוכנות שמותכנות במחשב -נאמר אופיס, אדובי, בראוזר..?
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך 206BW. הרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. לי יש 7600GT. אני אוכל לשחק משחקים על רזולוציה כמו 1024X768? כי אמרו לברגע שאתה לא ברזולוציה הטבעית אז התמונה לא ברורה. השאלה אם זה גם במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה הוא חייב להיות שחור בגלל שכול המחשב שלי שחור. המסך בעיקר למשחקים. יש לי תכרטיס מסך x800gt עם זה משנה משהו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה מסך שיהיה די טוב בסביבות ה 1000 שקל לא משנה 19 או 17 אינצ'
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
L1960TR או L1970HR שניהם של LG (המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים).
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי :ם אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך חדש למחשב שלי. חשבתי על LCD 19, כנראה רחב (אני בעיקר גולש באינטרנט ועושה עבודות משרדיות שונות, אבל גם משחק במחשב הרבה...) התקציב שלי הוא 1200 שקלים פחות או יותר, אבל אחרי שראיתי את האפשרויות השונות, אני מוכן לחרוג לאיזור ה1400-1450 אם זה באמת שווה את זה. חשוב שהוא יהיה שחור :-X (ממה שראיתי רובם שחורים או כהים אז לא תהיה בעייה) ומה שבאמת חשוב - שתהיה תמונה שתראה טוב (עד כמה שניתן בתקציב... :\), ושלא יהיו מריחות במשחקים! ה931BW נראה טוב מאוד, וגם ה1960TR (ממה שראיתי עד עכשיו). אשמח לקבל קצת מידע ו/או המלצות מאנשים שמבינים בתחום תודה :-*
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלוויזיית LCD 20" . קראתי שאפשר לחבר את ה DELL 2007WFP ישירות לממיר (של יס במקרה שלי) ואז הוא משמש למעשה כטלוויזיה. אני יודע שרזולוציית השידור בארץ נמוכה לעומת הרזלוציה הגבוהה של המסך. הוא ישמש כטלוויזיה אז הצפייה תהיה ממרחק מסויים (אני חושב שמשהו כמו 2-3 מטר ). השאלה שלי היא לגבי האיכות. איכות הצפייה תהיה טובה? או שעדיף לקנות טלוויזית LCD ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות lcd איכותי למשחקים, סרטים, אינטרנט. מסך שיציג תמונה איכותית בכל אחד מהמקרים. לאחר חיפוש נרחב פה בפורום גיליתי שהמסך viewsonic vp930 הינו מומלץ מאוד, אך מצד שני שמתי לב שישנה גרסה חדשה יותר vp930-3 אשר היא הנמכרת בחנויות כיום ובה ישנו אפקט מוגבר (יחסית לגרסה המקורית) של מריחות/קורונה. אף פעם לא יצא לי לראות את התופעות האילו מכיוון שעד היום עבדתי עם crt. ישנם בבית גם מסכי lcd בשאר המחשבים אך הם מסכים פשוטים עם פאנל tn ולא הייתי מרוצה במיוחד מאיכות התמונה שלהם, למרות שלא שמתי לב למריחות. אני די בטוח שאפילו מריחה/קורונה בסדר גודל קטן תפריע לי. לכן אני מבקש לדעת האם בכל זאת מומלץ לקנות את vp930 או שיש מסך אחר שבאמת כדאי שיהיה טוב לשימושים שלי? תודה לעוזר…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19'' עבור עבודה משרדית (פחות או יותר) לא WIDE שתתן תמורה טובה לכסף. המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אוקיי השאלה שלי היא כזאת....איך המסך? איך הוא בתצוגת סרטים? טקסט? משחקים? ובכלליות אם מישהו יודע או שיש לו ויוכל לתת לי חוות דעת אני אשמח או שמי שמבין פה מהחבר'ה יוכל להגיד לי.. השאלה הכללית אם הוא מסך טוב ואיכותי.. תודה רבה מראש.. נ.ב נכון שפתחתי כבר דיון אבל לא קיבלתי שום תשובה ואני לא רוצה להקפיץ ודיי הישתנו לי כמה דברים מאז אז אשמח אם תענו לי.. עריכה: בטעות לא שמתי בפורום הנכון...אשמח אם מישהו מהמנהלים יעביר...ממש טעות..מיצטער מאוד
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קראתי באחד הפורומים שסמסונג עשו reshipment לדגם וכרגע אי אפשר לזהות לא בHidden Screen ולא במדבקה מאחורה את סוג הפאנל. לטענתם במסכים אלה מדובר אך ורק בפאנל משלהם. כלומר כולם בעלי פאנל S . היתכן ?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף יהיה ואני מתכוון לאיכות אם זה בסרטים או במשחקים (מריחות וכאלה) תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-