מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, לאחר שקראתי את הסקירות של הסמסונג והדל ואת הויכוחים הנלווים אליהם הבנתי ששניהם לא נותנים לי מה שאני מבקש. אז ככה : אני זקוק למסך מחשב שישמש אותי גם לטלויזיה. הזמנתי יס ואני רוצה שבחדר המסך ישמש אותי גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (הזמנתי ממיר גם לחדר כמובן). אני לא גיימר. אני רואה סרטים (גם טלויזיה וגם הורדות מהאינטרנט). אני קורא מסמכים וחדשות (המסך צריך להיות מספיק טוב לזה). יש לכם המלצות למסך כזה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל, ואשמח אם תוכלו להשיב לי על מס' שאלות: 1. בתחילה, הבחנתי שקיימים 3 מצבי תצוגת תמונה : תמונה ממורכזת במרכז המסך, תמונה ביחסים של ריבוע (בערך) ותמונה המתוחה על המסך כולו. הצלחתי לשחק בין האופציות הנ"ל, ע"י בחירה באפשרות ה- display settings, ושם בחירה ב- wide mode. אני לא יודע מה קרה, אבל לפתע האפשרות הנ"ל הפכה לאפורה, כלומר בלתי ניתנת לבחירה, יחד עם אפשרויות ה- sharpness וה-zoom, וסמן ה +- פשוט מדלג לי ישר מ-back ל-audio options. כיצד ניתן לשוב ולמתוח את התמונה על מלוא המסך?? 2. לפני כן היה ברשותי מסך crt בו יכולתי בקלות למתוח ידנית את התמונה למעלה , למטה ולצדיים או לכווץ כנ"ל. האם יש פה אפשרות כזו?? 3. כשאני צופה בסרטים/סדרות, לפע…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מסך שלא יעלה על 1100 ש"ח, וראיתי את 2 המסכים האלו. מי מבין ה2 עדיפים? 1. E197FPוDell 2. 931BFוSamsung האם יש מסך טוב ביותר בסביבות המחיר הנ"ל? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ATI עכשיו יש לו 2 יציאות DVI שלא מיועדות לעבוד בו זמנית זה גורם למסכים לכבות , יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול לבחור איזה יציאה אני רוצה להפעיל בלחיצת כפתור ? וכמובן רזולוציה שונה בכל אחד מהם ד"א המסך השני הוא LCD שארפ 32 תודה מרא\ש
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
סובבתי את המסך סתם בשביל לראות איך זה שמאלה וכשהחזרתי עכשיו אני שם לב שהתפריט (כשלוחצים על הכפתורים במסך) פונה שמאלה כדי שאקרא את זה ישר בכיוון שסובבתי את הפיבוט (משמאל), כנ"ל גם הודעת ה"DVI" שמופיעה אחרי כל מעבר ויציאה (בעלי המסך בטח יודעים). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? שאני אקרא את זה ישר ולא שזה מסובב... יש לציין שרק את שני אלה אני רואה משמאל, התצוגה שהמסך מציג ישרה ובמצב תקין (ואגב שסובבתי היא לא הסתובבה, אלה נשארה)
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=QS931BW_TUK רק 1080 שקל אבל ב36 תשלומים. האם זהו מסך טוב יחסית למחיר ולמתחרים שלו באותו מחיר? ומה אני צריך לקנות כדי לחבר את הממיר של YES למסך?, ואז לראות טלוויזיה דרך המחשב אשמח לקבלת עזרה, תודה וחופש נעים ושקט.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שני המסכים עולים לי אותו דבר.. איזה מסך עדיף? ולמה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע התלבטות בין מסך 22" רחב (עם פאנל לא איכותי), לבין מסך רגיל 20". העניין זה שהבנתי שכל מסכי ה - 22" שנמכרים היום בארץ באים עם פאנל לא איכותי, ואז התחלתי לחשוב על אולי ללכת על 20" עם פאנל יחסית טוב באותו טווח מחיר. הבעיה היא שכל מסכי ה - 20" עם פאנל טוב מאוד יקרים (אני רוצה להוציא בסביבות ה - 2000). ואז התחלתי לחשוב, שאם לא יהיה הבדל בין שני המסכים מבחינת הפאנל אז כדאי ללכת על ה - 22", הבעיה היא שאני לא בטוח שאני רוצה מסך רחב....... (כי סרטים מהמחשב אני רואה על הטלוויזיה, אני לא רואה שום יתרון מעבר לזה... אולי מישהו יאיר את עיניי בעניין זה....). בקיצור............ האם יש לכם איזו המלצה למסך 20" שעולה בכמה רמות על ה - 22" הקיימים היום אבל עדיין בטווח מח…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסכי 20" הרזולוציה גבוהה מאד ביחס לגודל המסך - מהם הפתרונות לכך, מעבר להסתגלות לאותיות הקטנות. בwinXP אפשר להגדיל את האייקונים והטקסט בהגדרות -האם זה משפיע גם על התוכנות שמותכנות במחשב -נאמר אופיס, אדובי, בראוזר..?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלו לכם.. אני מתכוון לקנות את המסך של דל שבכותרת (שמעתי עליו רבות בפורום) ביררתי עם הספק והוא טוען כי גירסת הREV של המסך היא 02. האם היא בעייתית? מה הסיכוי שייצא לי איתה פאנל S-IPS? תודה מראש לעוזרים :]
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב תישמעו החותי הסתומה קישקשה למטה על ההתחל בתוש שחור אז לא היתה בררה פרחדתי שזה ידבק לקחתי מטלית אם מעט מים שיפשפטי זה ירד למחורת הדלקתי את המחשב פיתאום ליד ההתחל היה סימנים לבנים כאלה ביגלל המים מה לעשות בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מסך של LG דגם FLARRON L1717S לאחרונה שמתי לב לסימנים על המסך שאני שם רקע בהיר כמו לבן וכחול חלש קראתי על זה וקוראים לזה צריבה ואין על זה אחריות מה אני עושה יכול להיות שזה יסתדר
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מסך 22 וראיתי שיש ל LG שני דגמים דגם L226WTY ודגם L226WTQ בזאפ ראיתי רק את הדגם L226WTQ.... דרך אגב שני הדגמים 2 מילי שניה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני ראיתי פה מתי שהוא שיש הגדרות ממולצות לכיול מישו יודע אותם? וגם הכתב דק ולא ממש ברור הבנתי שיש תוכנות שמשנות את זה מישהו מכיר? בנוסף אייך אני יכול לבדוק את סוג הפאנל שלי???
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לחבר מסך 19" עד 1000ש"ח, הדרישות הן פעולות בסיסיות וצפייה בסרטים. שמעתי דברים טובים NU-TECH בכאלה תקציבים ( אני בספק ) . מה אתם מציעים ? תודה רבה לכולם רז
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אבאשלי הביא הצעת מחיר למסכים למחשב הפחות מתקדם בבית.. השימוש שם הוא די בסיסי, לאחים שלי הקטנים (הקטן בן 4, הגדול בן 12) אני יודע שכולם מסכים עם פאנל TN וזה וזה, אבל אין צורך וכוונה להשקיע במסך איכותי במחשב הזה. אז מבין ה3, איזה עדיף? Samsung 931B LG L1953HM AOC LM965 אגב, קראתי את ההשוואות באתר ואמרתי לו שינסה להשיג אולי את ה932B, שברור לי שהוא יותר טוב, אבל אני רוצה המלצה על אחד מה3 האלה, למקרה שהוא לא ישיג את ה932. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז זהו זה! אחרי דיי הרבה זמן של חקירת השוק, קריאת מאמרים והשוואת מחירים, המסך האהוב נקנה! החנות: טרוניקס מחשבים, נמצאים במיקדו סנטר שזה דיי קרוב אלי. אמנם החנות עצמה נראית כמו בונקר צבאי מתחת לאדמה והמעלות שמה הן בטוח מתחת לאפס (נו טוב, זה סתם הגזמה, אבל באמת היה קר שם), המוכרים מביאים אחלה שירות, הלצות והסברים. המחיר: 1613 ש"ח. המסך: ViewSonic VP930. ממליץ! למישהו יש תגובות? מילים על המסך? :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אוקי היום קניתי בפאנדס את ה-ויוסוניק VP930 ב-1612 ש"ח יש לי מילה אחת להגיד עליו : מ-ד-ה-י-ם זהו ה-LCD הראשון שלי ועברתי מהCRT פלטרון של LG. אני כ"כ מרוצה מאיכות התצוגה של המסך , המחיר פשוט יחסית כ"כ זול למסך כ"כ מדהים. עכשיו יש לי כמה שאלות קיבלתי שני דיסקים עם המסך הראשון עם המדריך והתקנת תוכנה כלשהי, ודיסק שני תוכנת כיול המסך אם אינני טועה. השאלה שלי היא - מה אני צריך להתקין מהדיסקים? שאלה שני אצלי מוגדר בהגדרות של המערכת, שלאחר 20 דקות של אי פעילות במחשב המסך מתכבה - האם להשאיר את זה עם ה-LCD שלי? הכוונה האם זה לא יפגע בו? קצת תמונות: http://img-il.com/up/og55lgmjzezm.jpg http://img-il.com/up/zhjzn0tmaqt3.jpg http://img-il.com/up/kuzmfdhn2nzj.jpg תודה רבה…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אפשר לכוון את המסך ככה שיראו יותר טוב או שכדי להשאיר את כל ההגדרות כברירת מחדל??
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלוויזיית LCD 20" . קראתי שאפשר לחבר את ה DELL 2007WFP ישירות לממיר (של יס במקרה שלי) ואז הוא משמש למעשה כטלוויזיה. אני יודע שרזולוציית השידור בארץ נמוכה לעומת הרזלוציה הגבוהה של המסך. הוא ישמש כטלוויזיה אז הצפייה תהיה ממרחק מסויים (אני חושב שמשהו כמו 2-3 מטר ). השאלה שלי היא לגבי האיכות. איכות הצפייה תהיה טובה? או שעדיף לקנות טלוויזית LCD ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו עבד עם שני מסכים כאלו ביחד (בPIVOT)? עד כמה מפריעה המסגרת שלהם והאם עדיף (בערך באותו מחיר) ללכת על ה2407 ולהתפשר טיפה על שטח התצוגה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה...
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כדאיי לקנות?? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=604&scat=220&tcat=
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליה? תאמת שעשיתי סקר שוק כבר ייייייייייים זמן וראיתי את APEX שאני אישית מת עליהם.. את הדגם apex lt-26770 ב2690 קניתי אותה כולל מתקן תליה ומתקן סטאנד (ואם קונים TV בלעדיהם זה תוספת של עוד איזה 400 שקלים) בקיצור מה אתם אומרים על הTV אני גם קונה בקרוב עוד מעט מחשב ועם הכרטיס מסך 8800Gs הולך להיות לי תענוג לשחק במשחקים..
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש וכל המסכים הרחבים של 20" הם ברזולוציה גבוהה של 1600 על 1080 ובגלל שאני מפחד שמשחקים לא יעבדו לי טוב ברזולוציה כזו גבוה חשבתי אולי יש מסך רחב עם רזולוציה קצת פחות נמוכה? אולי מסך 19" ברזולוציה של 1440X900 בקשר לתקציב- 2000 שקל ואני לא רוצה לעלות הרבה. אשמח להמלצות על מסך כזה תודה, גיל.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב אז ככה הוא חייב להיות שחור בגלל שכול המחשב שלי שחור. המסך בעיקר למשחקים. יש לי תכרטיס מסך x800gt עם זה משנה משהו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-