עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Static,

אני קונה השבוע אחד משני המסכים מה עדיף? על הנייר ה LG יותר טוב אבל מישהו ראה אותו מול הסמסונג ויכול להגיד לי בוודאות מה נראה יותר טוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. עדיף כמובן שיהיה זול עם תמונה טובה ואמין, עם אחריות מינימום ל 3 שנים. יש לי כרטיס מסך (PX8600GT(TDH החיבור שלו זה DVI אבל יש לי מתאם VGA שבא עם כרטיס מסך. אני עובד עם פוטושופ (בעיקר חותך תמונות לבניית אתרים) אז איכות חשובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  3. אוקיי עוד כמה חודשים אני קונה מחשב+טלוויזיה אבל עכשיו כבר יש לי טלויזיה 26 אינצ' אבל החדר שלי הוא 3 מ' לכן אני קונה 32 אינצ' אבל למחשב אני צריך גם לקנות מסך שיעלה יותר ממה שהטלויזיה שלי שווה... אז חשבתי לעביר אותו למחשב... זה lcd של grundig ואז אני השים אותה על הקיר עכשיו היציאות שלה הן: vga, hdmi and s video במה לבחור??? הרזלוציה הגבוהה ביותר היא ב-hdmi 1920x1080 הכרטיס הגרפי שיהיה לי הוא ה-4670... בדקתי ונראה לי שהוא יתאים, אבל הוא יספיק ל-26 אינצ' או לקנות את ה-4850/4870 הבעיה באיזה מרחק אני צריך להיות בשביל לראות בה? זה מסוכן? ומה שהכי נראה לי זה ה-scarlet 32 אינצ' של lg יש חנות אמינה(רצוי רשת מוכרת), באזור תל אביב וזולה שיש עליו (בלבד!) מבצע רציני ומשתלם??? תודה לעוז…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by Cocoon,

אם אפשר המלצה על מסך מחשב הכי טוב בכסף הזה ולמה הוא יותר טוב מאחרים, שאלה, הרבה אמרו לי שה-T220 הוא הכי מומלץ למרות שיש אחד של LG יותר זול והוא FULL HD, אז למה לא לקנות אותו? ד"א יש לי HD4870 512MB

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by vico05,

שלום קניתי כרטיס מסך Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואני מנסה לחבר לוכבל HDMI אבל אני לא מצליח לחבר אותו החיבור נראה כמו מלבן כזה ובפנים יש קו עם צ'ופצ'יקים כאלו מהזה יכול להיות משהו יודע[ צירפתי תמונה שצירתי את החיבור [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tidan26,

שלום! חיברתי את הכבל בין הכרטיס מסך למסך עצמו בזמן שהמחשב עבד את המסך עצמו כיביתי האם גרמתי נזק כלשהו?... ???

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. Started by srugo,

אני מחפש משהו ברמה של NEC 90GX2 אני עובד מול המחשב שעות סרטי HD, עריכת תמונות קריאת מסמכים.... אשמח לקבל עזרה בהחלטה התקציב הוא 3000+ ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orelzion,

שלום מחפש מסך 23 אינץ' full hd עם חיבור HDMI, לא חשוב רמקולים לא צריך מצלמה או כל מיני תוספות. חשוב שיהיה לו תוצאה טובה בסרטי 1080P, ובמשחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ומה אתם אומרים על Dell SP2309W? הוא זול, ונראה טוב, לא?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום למומחה, איזה מסך מנצח את המסכים של אפל? השימוש יהיה לגרפיקה ולאנימציה (לא משחקים!!! אולי קצת סרטים). האם זה טמטום מוחלט בימינו לחפש CRT איכותי? תודה פיני

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. ברשותי צג Dell U2410 עם פאנל מסוג IPS כאשר אני צופה בסרטים עם תרגום (התרגום בלבן), שמתי לב למעין טשטוש מציק של התרגום. קשה היה לאבחן בדיוק מה מקור הבעיה, אבל החלטתי לתקוף אותה כי זה באמת מעצבן. היום עשיתי ניסוי: יצרתי תמונה בפוטושופ עם תרגום ועוד כמה פסים, בצבע לבן, על רקע כהה. לאחר מכן *צילמתי* את הצג כאשר הוא מציג את אותה התמונה מתוך פוטושופ. תוצאות ההשוואה לפניכם. התמונה המקורית מהפוטושופ והתמונה כפי שהיא מופיעה על המסך. לחצו בבקשה על התמונות כדי להגדיל. כאשר יש טקסט בהיר על רקע כהה, המסך מציג זוהר (Glow) אדום מצד שמאל, וזוהר כחול מצד ימין. חשוב מאוד לציין: המסך שלי מחובר למחשב עם חיבור DVI!. יציאת DVI מהכרטיס הגרפי, כניסת DVI למסך. הבעיה בולטת יותר לעין כאשר ה-Contras…

• 52 תגובות
    • 9.2k צפיות
  11. *כותרת* חשבתי על הLG 226WTQ אבל ראיתי שכתבתם שהוא לא טוב ביחס למחיר שלו, תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. Started by תינוק22,

http://ksp.co.il/?select=.230.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13768&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= אודה לתגובתכם או זה http://ksp.co.il/?select=.230.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13587&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כיום יש לי מסך של CHIMEI נראה לי זאת חברה גרועה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. Started by גד :),

חשבתי על: מסך ”22 WIDE 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 228D רזוליוציה של 1680X1050 עבור חבר דל תקציב במחיר 600 ש"ח, זה כדאי? אה, ראיתי גם את זה באותו המחיר: מסך ”21.5 רחב 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 22QD רזוליוציה של 1920X1080 הערה: חשבתי דוקא שיקח ברזולוציה נמוכה כדי שפריטים על המסך לא יראו קטנים מידי (בלי הצורך לשנות DPI) עריכה מאוחרת חשובה: מסתבר שהמחיר הזול הוא בגלל שזה סוג של מכרז שצריך לתת 5 הצעות מחיר... לא שווה! כי בסופו של דבר מגיעים למחיר גבוה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by romanklein,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לעבודה משרדית במרפאה. התקציב הוא 1200 שח וכמה שפחות יותר טוב. המסך צריך להיות אמין ושיעבוד מספר רב של שעות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by swisaman,

היי, מתכנן לשדרג את הDELL 2209WA שלי למסך FHD חדש וחשבתי על הDELL 23 אינץ'. איך השידרוג בכללי?(איפה אני אראה שיפור?)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Stingray,

בהנחה שיש לי מספיק מרחק,ואני רק רואה סרטים וגולש באינטרנט... המסך המדובר הוא : EF321XC בהתחלה רציתי 22" LCD ,מסך מחשב של סמסונג,אבל שראיתי אותו בתצוגה ואת כל שאר ה22" ,די נדהמתי לגלות,שזה ממש לא נראה 22" כי זה רחב,הם ממש אבל ממש קטנים,ואני לא מגזים. 32" יעשה את העבודה טוב. זה אמור לעשות לי בעיות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. - ה HP 227 22 אינ'צ החדש קיבל תגובות פשוט מצויינות מאנשים , פאנל מקורי של סמסונג אורגינלי מהאיכותיים שיש . אבל ! מחירו 2000 שקל בארץ ! - זהמטורף ! ה2253 של סמסונג,שמכירו 1700 שקל (האם הוא גם פאנל סמסונג רגיל לא הגרלת לוטו ?) קיבל תגובות לכאן ולכאן ופה ההתלבטות שלי : הרבה אומרים שיש לו בעיית בלידינג חזקה וכאשר מצליחים לפתור אותה ע"י הורדת בהירות המסך מתחיל צליל מעצבן של מגנטיות . וכמעט ברוב המסכים שנמכרו יש את הצליל המעצבן הזה . יש כמה שקנו בארץ ויכולים לאמת ? (השאלה מופנית לגבי שני המסכים הנ"ל) תודה . נ.ב מסך לא קונים כמו מחשב פעם בשנתיים שלוש ....לכן ההתלבטות שלי קשה . :

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by someone2007,

אני צריך מסך LCD 19 רצוי בפחות תודה מראש אם שחכתי משהו תגידו לי ואני אענה

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  19. כולם חדשים כולם מרשימים על הנייר ! הבעיה שאין שום מקום לראות בעיניים אותם וגם אם כן זה כאשר המסך מחובר לעוד 700 מה שלא נותן את האיכות האמיתית שלו כמובן (שקם אלקטריק) (אל"מ) .... מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת ? תודה . נ.ב בחיים שלי לא הייתי בכזו התלבטות לגבי קנייה של משהו ועוד מסך . ;D (כנראה אולי בגלל שקונים מסך פעם ב 5...7...שנים טובות)

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  20. מסום מה כל דיון על מסך כלשהו הופך לדיון על סוג הפאנל. אז נכון, TN לעולם לא יגיע לרמה של S-IPS אבל!!! האם יש החלטה על מסך שהוא איכותי עבור TN? כזה ששוה להוציא אליו כ"כ הרבה כסף? אני קורא הרבה בפורום ויש כאן דוקטורים עם ידע עצום, אנא עיזרו לי למצוא מסך כזה עבור אח קטן וגיימר רציני המון תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by am1tush1,

ייעוד המסך : גיימינג / סרטים. אני מחזיק בכרטיס מסך : nvidia geforce 275gtx יחסית ישן. תודה!

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  22. יש הבדלים גדולים בין מסך מחשב LCD שהוא לא HD לבין אחד שהוא HD ? עכשיו יש לי Dell 2007WFP שווה לי לשדרג לאחד שהוא HD או שההבלים לא יהיו גדולים ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ata01,

אני מעוניין בחוות דעת לגבי מסך SAMSUNG T190P, יתרונות וחסרונות יחסית למסכי 19" אחרים. כמו כן הייתי שמח לשמוע המלצות על מסכי 19" אחרים.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  24. Started by asilbob,

מה באמת האבדלים בין המסכים האלו ? אפילו הכי קטנים? מה באמת האבדלים 2253BW ל2243BW תרשמו מה היתרון לכול מסך

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  25. Started by kisin,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD למחשב. כרגע השימוש העיקרי שלי הוא לעבודה רגילה (תכנות, גלישה באינטרנט) ולסרטים. אבל אני מאוד רוצה גם להשקיע בכרטיס מסך בינוני ולהנות גם ממשחקים. יכולות PIVOT, או כל אפשרות להזיז את המסך, לא מעניינות אותי כי אני מאמין שברגע שהמסך ישב על השולחן הוא לא יזוז יותר לעולם (כמו במסך שיש לי היום). חיטטתי קצת בזאפ ומצאתי הרבה מסכים ואין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב. ואני ממש מבולבל איזה מסך לקנות (יותר מדי מבחר יכול לבלבל בן אדם ) השאלות שלי: 1. בשביל סרטים ומשחקים כמה ms צריך בלי שהתמונה תמרח? 8, 4 או 2? או ש2ms זה סתם הגזמה כדי לגרום לאנשים לשלם יותר על דברים שהם לא צריכים? 2. שמתי לב גם שהרזולוציה הטבעית של מסכי 19" היא 1280x1024. האם…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.